Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...

Το κριτήριο είναι ο αριθμός των συνδρομητών που χρησιμοποιούν το δίκτυο......

Sent from my SM-G930F

Έτσι απλά.

Συν η "τρόμπα" με την επιλογή της μπάντας τώρα τελευταία στα μέρη μας.. έδεσε το πράγμα!

Edited by drdedus

Btw όταν γίνεται τεστ στο δίκτυο τουλάχιστον οι δικοί μας οι σταθμοί μπαίνουν σε protected mode και δεν έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές. Θέλει ειδικό provision. Εμένα μου φαίνεται κουλό να κάνουν το δίκτυο Χριστούγεννα δέντρο κάθε λίγο και λιγάκι για τεστ.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείται ότι παίζει καθοριστικό ρόλο η κίνηση στο δίκτυο.

Είναι γεγονός ότι είναι μειωμένη η ταχύτητα σε τουριστικές περιοχές και σε ώρες αιχμής.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Βασικά όχι μόνο σε τουριστικές περιοχές. Οπουδήποτε έχει συνδρομητές. Το ζω στο σπίτι μου όλο το χρόνο, όπου η εμπειρία είναι δραματική. Αν δεν έχει άλλους με wind στην περιοχή, μπορεί να είσαι "τυχερός" και να έχεις μια καλή εμπειρία γενικά. Αν είσαι σε μέρος με αρκετούς όμως, το 4G δυστυχώς είναι διακοσμητικό. Και μιλάω γενικά για μέρη όπου θα βρεθείς. Όχι για καταστήματα wind/public/εμπορικά που βλέπεις 100mbps + και μόλις βγεις έξω αν είσαι τυχερός πιάνει 10(ρεαλιστικό παράδειγμα του τι παρατηρεί κανείς αν επισκευθεί το Athens metro mall).

Sent from my SM-G930F

Βασικά όχι μόνο σε τουριστικές περιοχές. Οπουδήποτε έχει συνδρομητές. Το ζω στο σπίτι μου όλο το χρόνο, όπου η εμπειρία είναι δραματική. Αν δεν έχει άλλους με wind στην περιοχή, μπορεί να είσαι "τυχερός" και να έχεις μια καλή εμπειρία γενικά. Αν είσαι σε μέρος με αρκετούς όμως, το 4G δυστυχώς είναι διακοσμητικό. Και μιλάω γενικά για μέρη όπου θα βρεθείς. Όχι για καταστήματα wind/public/εμπορικά που βλέπεις 100mbps + και μόλις βγεις έξω αν είσαι τυχερός πιάνει 10(ρεαλιστικό παράδειγμα του τι παρατηρεί κανείς αν επισκευθεί το Athens metro mall).

Sent from my SM-G930F

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε σας, εδώ όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Και η Θεσσαλονίκη έχει πολλούς συνδρομητές Wind.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Sent from my SM-G930F

Το τελευταίο που λες το έχω δει

Σε δύο περιπτώσεις για αυτό και όταν είχα κάνει τα test ανέφερα ότι έχω κατάστηματα Wind κοντά το έχω παρατηρήσει αυτό στην Καλαμάτα και στην κυπαρίσσια και στης δύο περιπτώσεις είχα κοντά μου μαγαζιά Wind και κρυφή κεραία 2600 που έφτασαν 95 στην κυπαρίσσια και 87 στην Καλαμάτα όταν είχα απομακρυνθεί αρκετά έπεφτε κατά πολύ η ταχύτητα... Περίπου 20/30 download

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

H Wind δεν έχει καλή ομοιομορφία στο δίκτυό της. Άλλες περιοχές έχουν πυκνό δίκτυο και άλλες όχι. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε τέτοιες διαφορές. :) Υπάρχουν περιοχές στην Αθήνα που παίζει οριακά. Όχι πολλές αλλά υπάρχουν. Αλλά βάζει νέους σταθμούς...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό δεν μπορούμε να το διαπιστώσουμε αν η συσκευή σου δίνει πληροφορίες σε στατιστικά δικτύου; Αν δηλαδή βλέπεις σε μια περιοχή b.20 10MHz και/η b.3 5MHz και τα αποτελέσματα είναι μέτρια δεν πάει να πει πως το δίκτυο δεν είναι και τόσο πυκνό όσο θα έπρεπε;

Sent from my SM-G930F

Αυτό δεν μπορούμε να το διαπιστώσουμε αν η συσκευή σου δίνει πληροφορίες σε στατιστικά δικτύου; Αν δηλαδή βλέπεις σε μια περιοχή b.20 10MHz και/η b.3 5MHz και τα αποτελέσματα είναι μέτρια δεν πάει να πει πως το δίκτυο δεν είναι και τόσο πυκνό όσο θα έπρεπε;

Sent from my SM-G930F

Αυτό δεν είναι απόλυτο. Η Wind έχει μεγάλες κυψέλες που εξυπηρετούν πολύ κόσμο. Αν μίκραιναν αυτές οι κυψέλες φυσικά θα είχε καλύτερη επίδοση το δίκτυο. Το Carrier Aggregation είναι μια λύση αλλά μη ξεχνάτε ότι τα περισσότερα ΧΑΜΗΛΑ speedtests που ανεβάζετε είναι συνήθως με χαμηλό σήμα, που σημαίνει ότι υπάρχει BLER (λάθη στη μετάδοση) και ένα Carrier Aggregation Schema δε θα σου βελτίωνε και πολύ την κατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θέμα ποιότητας είναι σχετικό αφού σε πρόσφατο ταξίδι που πήγα στην επαρχία είχα κάλυψη σε σημεία που δεν είχαν οι άλλες.

Για τις ταχύτητες τα έχουμε πει 10000000 φόρες. Budget καταστάσεις.

Θέλουν πολλές σφαλιάρες που δεν έχουν καλύψει και βελτιώσει κάποια σημεία μέσα στην Αθήνα αλλά μην ωραιοποιούμαι τα πάντα και οι άλλοι έχουν πρόβλημα σε αρκετές περιοχές.

To πρόβλημα μου είναι ότι είναι μπάχαλο σαν εταιρία και δεν ξέρουν τι τους φαίνεται ειδικά στο εμπορικό κομμάτι των εκπροσώπων.

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δεν ξέρω. Λίγο περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά.

Sent from my SM-G930F

Μάρκο βασικά συμφωνω μαζί σου. Το δίκτυο δεν είναι τόσο πυκνό όσο θα έπρεπε. Τα προβλήματα ταχυτήτων που ανεβάζετε είναι συνήθως στα όρια της κάλυψης. Συμπέρασμα είναι ότι θα πρέπει να μπουν και άλλοι σταθμοί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το παρατηρώ συχνά αυτό πρώτα έτσι ξαφνικά κλείνουν για λίγο τα παλιά... Μετά από λίγο και για μερικά δευτερόλεπτα εκτός αν ξεχάσουν να πατήσουν το enter protected mode απλά εκπέμπει κανονικά που συνήθως το πετυχαίνω 90% και μετά απλά χάνεται τελείως το σήμα και πάει σε άλλη κεραία!!!

Αυτό δεν είναι απόλυτο. Η Wind έχει μεγάλες κυψέλες που εξυπηρετούν πολύ κόσμο. Αν μίκραιναν αυτές οι κυψέλες φυσικά θα είχε καλύτερη επίδοση το δίκτυο. Το Carrier Aggregation είναι μια λύση αλλά μη ξεχνάτε ότι τα περισσότερα ΧΑΜΗΛΑ speedtests που ανεβάζετε είναι συνήθως με χαμηλό σήμα, που σημαίνει ότι υπάρχει BLER (λάθη στη μετάδοση) και ένα Carrier Aggregation Schema δε θα σου βελτίωνε και πολύ την κατάσταση.

Δίνει άραγε η Huawei καλό 4 MIMO ή massive MIMO?

Για δίκτυα σαν τη Wind θα έδινε μεγάλη ανάσα το beamforming.

Δίνει άραγε η Huawei καλό 4 MIMO ή massive MIMO?

Για δίκτυα σαν τη Wind θα έδινε μεγάλη ανάσα το beamforming.

Eίναι πολύ καλοί σε αυτόν τομέα. Πολύ εμπειρία από TDD. Σε FDD δε ξέρω πως τα πάνε.

Το beamforming σε LTE να τους δώσει ανάσα, αλλά πόση; Αν καλύπτεις οριακά σε εξωτερικό χώρο, δε μπορεί να κάνει και θαύματα. :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα Θεσσαλονίκη γιοκ αναβάλλεται από βδομάδα...

Πτολεμαϊδα αύριο τελικά κι αυτό αναμένεται μήπως τυχόν αναβληθεί...

Είμαι Βέροια και είδα ξαφνικά...

https://ibb.co/d1vnB8

Όχι Σίνδο όμως...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σήμερα Θεσσαλονίκη γιοκ αναβάλλεται από βδομάδα...

Πτολεμαϊδα αύριο τελικά κι αυτό αναμένεται μήπως τυχόν αναβληθεί...

Είμαι Βέροια και είδα ξαφνικά...

https://ibb.co/d1vnB8

Όχι Σίνδο όμως...

Edit:

https://ibb.co/gz2HB8

Από την σελίδα της WIND : ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Καβέτσου 36 Τηλ.: 2251037580

Fax: 2251037580

Πειραιάς : https://www.wind.gr/gr/wind/katastimata-wind/katastimata-wind/?location=%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B1%CF%82&retailers=on&dealers=on

Στο πέραμα αττικής λεω οτι δεν εχει κατάστημα wind,όχι στη Μυτιλήνη,ευχαριστώ πάντως.

Ένα έκτακτο νέο για την Δράμα... Για την πόλη της Δράμας και το κομμάτι προς Σέρρες και Δοξάτο και προς Καβάλα θα πιάνει 4G μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου ενω για τον υπόλοιπο Νομο μέχρι και τέλη χρονιάς!!! Υπομονή για σας εκεί... Συμπεριλαμβάνεται και το 3G+ που δεν έχει καθόλου η Δράμα γιατί ούτε Ε δεν έχει και θα γίνουν επί τόπου την κοντινή περίοδο...

Edit: Και το Αιγίνιο (107) μαζί μας επειδή παίρνει από την 8 για τέλη Αυγούστου όπως και την Καστανουσα Σερρών (77) που πιάνει το κομμάτι μέχρι και την Δοϊράνη επίσης θα καλύψει με 4G γιατί είναι μια από τις ξεχασμένες κεραίες που παίζει εκεί μόνο G...

Edited by AntonisDedos92

Πάντως Κοζάνη Πτολεμαΐδα δεν γίνεται τίποτα.

Θα κατέβω να δω που πιάνει μέχρι τώρα 4G... Λίγο από Φλώρινα λίγο από Καστοριά λίγο από Σιάτιστα λίγο από Δεσκάτη και λίγο από Άγιο Δημήτριο Πιερίας απ' ότι πιάνει αραιά και που και σε ανοιχτά σημεία... Και λίγο από Κορομηλιά Καλαμπάκας που πιάνει και 4 σταθμούς στα fm...

Κοζάνη Πτολεμαΐδα δεν έχει πουθενά 4 τζι ούτε σε ανοιχτό ούτε σε κλειστό...τι να το κάνω αν έχει μισή γραμμή σε κάποιο σημείο, σε.ταράτσα 6ου ορόφου. Το ζητούμενο είναι να έχω στον χώρο εργασίας, να στείλω μέηλ, να κάνω δουλειά από το κινητό. Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμα!

Κοζάνη Πτολεμαΐδα δεν έχει πουθενά 4 τζι ούτε σε ανοιχτό ούτε σε κλειστό...τι να το κάνω αν έχει μισή γραμμή σε κάποιο σημείο, σε.ταράτσα 6ου ορόφου. Το ζητούμενο είναι να έχω στον χώρο εργασίας, να στείλω μέηλ, να κάνω δουλειά από το κινητό. Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμα!

Το είπες και μόνος σου (Για την ωρα - έτσι ακριβώς σε Έδεσσα Γιαννιτσά Βέροια Νάουσα Αλεξάνδρεια Σκύδρα και Κρύα Βρύση και στο χωριό μου) για τον 6ο όροφο τέτοια σημεία ψάχνω για την ώρα με βάση στρατηγικής των κεραιών που έχετε εκεί πως πιάνει... Είδα και στα μέρη μου ακριβώς πώς πιάνω...

Περιοχή Γορίτσας, Βολος. Band 20

http://i66.tinypic.com/2mhvokh.jpg

Δεν ξερω τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι 3η και καταϊδρωμένη εδώ πέρα,σε πολλές περιοχές. Και το χειρότερο είναι πως όντως είναι τρομερά αργή η χρήση Ίντερνετ στην πράξη, οχι μόνο στα νουμερα

Edited by kotsianis7

Περιοχή Γορίτσας, Βολος. Band 20

http://i66.tinypic.com/2mhvokh.jpg

Δεν ξερω τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, αλλά είναι 3η και καταϊδρωμένη εδώ πέρα,σε πολλές περιοχές. Και το χειρότερο είναι πως όντως είναι τρομερά αργή η χρήση Ίντερνετ στην πράξη, οχι μόνο στα νουμερα

Δε ποιο σημείο της γοριτσας; πάνω στο λόφο ή κάτω νέα Δημητριάδα; γιατί αν είναι στο λόφο λόγω οπτικής επαφής με πολλούς σταθμούς έχεις θόρυβο. Εκεί φαίνεται το lean carrier... Αν είσαι χαμηλά στο κολυμβητήριο είναι κακό.

Η Wind έχει πολλές κεραίες από κάτω από γοριτσα και στο Πηλιο με Β20 και είναι κάτι αναμενόμενο. :) Αν ήσουν σε Β7 ή Β3 τα πράγματα θα ήταν καλύτερα

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova 4G