sakels Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Αυτή τη στιγμη Στέλνω αυτο το μηνυμα με 4G από το κέντρο της Κατερίνης. Για να δούμε.... Τελικά ενεργιποιηθηκε η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 E τι να γράψω; Σιγά μην ασχοληθώ με 99 παπαγαλάκια. Με το έναν τον σωστό θα ασχοληθώ. Με τον άτεγκτο, τον καθάριο, τον κρυστάλλινο. :p Αφορισμούς δεν κάνω. Τρύπες έχουν όλες. Λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Αδέκαστος κριτής. Εγώ δεν τα παίρνω από κανένα για να κάνω αβάντες (και δεν αναφέρομαι σε σένα Mitsos και το ξέρεις).;) Το ξέρω, καλαμπούρι κάνουμε. :) Απλά μου έκανε εντύπωση που είσαι τόσο αρνητικός, με οτιδήποτε και να κάνει η WIND. Γι αυτό θα αφήσουν τελευταία τη Βέροια... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Το ξέρω, καλαμπούρι κάνουμε. :) Απλά μου έκανε εντύπωση που είσαι τόσο αρνητικός, με οτιδήποτε και να κάνει η WIND. Γι αυτό θα αφήσουν τελευταία τη Βέροια... :lol: Παίζει να διαβάζουν οι κερατάδες και να το κάνουν επίτηδες για αντίποινα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Το ξέρω, καλαμπούρι κάνουμε. :) Απλά μου έκανε εντύπωση που είσαι τόσο αρνητικός, με οτιδήποτε και να κάνει η WIND. Γι αυτό θα αφήσουν τελευταία τη Βέροια... :lol: Αυτή είναι η αλήθεια. :worry: Όχι για το λόγο, αλλά για τη σειρά προτεραιότητας. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Νομίζω Κοζάνη κλπ θα αφήσουν τελευταία που είναι μη τουριστικές περιοχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Νομίζω Κοζάνη κλπ θα αφήσουν τελευταία που είναι μη τουριστικές περιοχές Δε νομίζω ότι πάει με αυτό το σκεπτικό η WIND ή τουλάχιστον δεν πήγαινε έτσι παλιότερα. Η πόλη που μεγάλωσα, η Σπάρτη, ήταν από τις πρώτες στην επαρχία που πήραν WIND 4G το 2015 και η τουριστική κίνηση είναι μηδενική (απλά περνάνε με το αυτοκίνητο και φεύγουν κατευθείαν για νότια Λακωνία, που είναι οι θάλασσες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Για το Γύθειο σιγά μην βγάλαν 800 για το χωριό την Σπάρτη.. Είπαμε για wind πάει πολύ καλά αν και Βόρεια είναι ακόμη κακη.. Η windαρα είναι μια χαρά Αφού έχει κάλυψη και την Ασπροβάλτα by night. Και ας έχει Ε στο οδικο Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 27, 2017 by XP130TD off topic Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Η γλώσσα μας είναι πολύ πλούσια κι υπάρχουν πάρα πολλές λέξεις και εκφράσεις. Είναι προφανές ότι κανένας από εσάς δεν έχει καρκινοπαθή στην οικογένεια του και το πιο πιθανό είναι να μην έχει περάσει, ούτε έξω, από ογκολογική κλινική. Δεν σας το εύχομαι. Edited July 27, 2017 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Η γλώσσα μας είναι πολύ πλούσια κι υπάρχουν πάρα πολλές λέξεις και εκφράσεις. Είναι προφανές ότι κανένας από εσάς δεν έχει καρκινοπαθή στην οικογένεια του και το πιο πιθανό είναι να μην έχει περάσει, ούτε έξω, από ογκολογική κλινική. Δεν σας το εύχομαι. Μην είσαι σίγουρος....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanjel Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Τελικά ενεργιποιηθηκε η όχι? Ενεργοποιήθηκε. Για την πόλη σιγουρα. Παραέξω θα δω αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Για το Γύθειο σιγά μην βγάλαν 800 για το χωριό την Σπάρτη.. Είπαμε για wind πάει πολύ καλά αν και Βόρεια είναι ακόμη κακη.. Η windαρα είναι μια χαρά Αφού έχει κάλυψη και την Ασπροβάλτα by night. Και ας έχει Ε στο οδικο Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κύρια κάλυψη στη Σπάρτη είναι από 1800. Μια συγκεκριμένη 800 είναι πιο μακριά, καλύπτει κυρίως τριγύρω περιοχές (πιάνει και στη Σπάρτη όμως). Edited July 27, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Ενεργοποιήθηκε. Για την πόλη σιγουρα. Παραέξω θα δω αυριο. Για δώσε αναφορά για Πλαταμωνα και άνω..... :) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Σάρτη, Χαλκιδικής. Πετάει η WIND!!! Εύγε... Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Από σήμερα ξεκίνησε να λειτουργεί το 4G στην Κατερίνη Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Από σήμερα ξεκίνησε να λειτουργεί το 4G στην ΚατερίνηΚαλώς τα δεχτήκατε. Όποιοι μπορείτε ανεβάστε και κάποια μέτρηση να δούμε τι γίνεται. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Επιτέλους πείτε μου να κατέβω προς τα εκεί για να φάω τα 30gb :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanjel Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Απο τις σημερινές μετρήσεις. Η μεγαλύτερη απο το κέντρο της Κατερίνης. https://ibb.co/j6EUc5 https://ibb.co/j8YNx5 https://ibb.co/ncYBqQ https://ibb.co/m95Kc5 https://ibb.co/gAhMqQ https://ibb.co/feRgqQ Αξιοπρεπέστατα πάει το δίκτυο. Οι ταχύτητες μπορεί να μην φαντάζουν τρελλές, η εμπειρία χρήσης πάντως άλλαξε πολύ. Όλα γίνονται ταχύτατα. Edited July 27, 2017 by vanjel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Από ποιες περιοχες της Κατερίνης είναι η κάθε μέτρηση; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanjel Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Τα 70mbps είναι απο Πλατεία. Το γράφω άλλωστε. Οι υπόλοιπες όλες είναι ανατολικά της πόλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Όντως Κατερίνη επιτέλους 4g. Περίσταση προς Παραλια : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Δοκιμάστε και το 3g! Αν πιάνει πάνω από 15 θα κοπανιεμαι. Επίσης τι μπάντες έχει έως τώρα? Μόνο 800? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Λοιπόν έχεις δικιο. Βλέπω κεραίες H+ , που πριν δεν υπήρχαν. Αυτό είναι με H+ Και αυτά είναι τα στατιστικα του 4G. Λοιπόν σε 5 ώρες πηγαίνω προς Θεσσαλονίκη οπότε θα έχω μια εικόνα τι γίνεται πάνω στην Εθνική οδό προς Βορεια. Edited July 27, 2017 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 ΚΕΡΚΥΡΑ τι παιζει απο 4g; Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Λοιπόν έχεις δικιο. Βλέπω κεραίες H+ , που πριν δεν υπήρχαν. Αυτό είναι με H+ Και αυτά είναι τα στατιστικα του 4G. Λοιπόν σε 5 ώρες πηγαίνω προς Θεσσαλονίκη οπότε θα έχω μια εικόνα τι γίνεται πάνω στην Εθνική οδό προς Βορεια. Πολύ χαμηλό rsrp. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 πριν 2 μέρες κάποιος συμφορουμίτης έδωσε μετρήσεις cosmote για 4g δίκτυο στη Λακκόπετρα. Μήπως κάποιος έχει εικόνα για 3g/4g κάλυψη στην ίδια περιοχή από Q/Wind; επίσης αν μπορεί να μας πει και τη μπάντα που κάνει το speedtest (αν το γνωρίζει ή το αναφέρει το app που χρησιμοποιεί); Πολύ πιο σταθερό δίκτυο 4G από 800αρα, χωρίς να υπάρχουν σκαμπανεβασματα όπως στην Cosmote. Εχουν κάνει καλή δουλειά. Δεν είχε τίποτα πριν από 1 χρόνο... Τώρα εντελώς νέα εικόνα, νέο δίκτυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts