mixtri Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 ΟΑΚΑ στο πάρκινγκ Και μέσα στο γήπεδο Sent from my MotoE2 Αν έχει κίνηση το δίκτυο είναι πολύ καλά. Στο λέω από πρώτο χέρι. Μόνο το TDD δουλεύει άψογα σε τέτοιες καταστάσεις. Στο ΟΑΚΑ το δίκτυο έχει σχεδιαστεί για τη μέγιστη χωρητικότητα. 2600+1800+800 και οπτικές ίνες. Λογικά δεν πάει παραπάνω δεδομένης της κίνησης. Κάνε μία δοκιμή και 3η γενιά αν μπορείς. Θα δείξει πολλά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Νομίζω πως πέτυχα ρεκόρ για 4g στην περιοχή μου. Δεν ξέρω με πόσα MHz, άλλα είναι εντυπωσιακό... Sent from my MotoE2 Π.φαληρο; Λογικο το βλεπω. Για δοκιμασε με 3g και πες μας να δεις τρελη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 ΟΑΚΑ στο πάρκινγκ Και μέσα στο γήπεδο Sent from my MotoE2 Δεδομένου ότι θα υπάρχουν χιλιάδες συνδεδεμένοι στην περιοχή, είναι πολύ καλά. Εγώ πέρσι με WIND μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, είχα δει 1,5 download και 1,5 upload με φουλ σήμα 4G. Δε θυμάμαι μπάντα, μπορεί να ήταν 2600. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Να λέμε και τα "καλά", όταν πάμε για καφεδάκι 1+1 Δε θα πω ποιό είναι ποιό: http://i67.tinypic.com/2s1rbco.png....http://i64.tinypic.com/2iiuz49.png Για να μην βάλω και την άλλη....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Παιδιά, αυτό που ανέβασα ήταν όταν ήρθα που δεν είχε πολύ κόσμο. Τώρα που γέμισε, ενώ δείχνει να έχει σήμα, η wind κλάταρε. Δεν ανοίγει τίποτα απολύτως. Το speedtest μετά από 15-20 δευτερόλεπτα βγάζει αυτό : Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Παιδιά, αυτό που ανέβασα ήταν όταν ήρθα που δεν είχε πολύ κόσμο. Τώρα που γέμισε, ενώ δείχνει να έχει σήμα, η wind κλάταρε. Δεν ανοίγει τίποτα απολύτως. Το speedtest μετά από 15-20 δευτερόλεπτα βγάζει αυτό : Sent from my Moto X Play "Το κινητό σου φταίει" guaranteed....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Παιδιά, αυτό που ανέβασα ήταν όταν ήρθα που δεν είχε πολύ κόσμο. Τώρα που γέμισε, ενώ δείχνει να έχει σήμα, η wind κλάταρε. Δεν ανοίγει τίποτα απολύτως. Το speedtest μετά από 15-20 δευτερόλεπτα βγάζει αυτό : Sent from my Moto X Play Εκεί φαίνεται το Aggregation :) Αν κλατάρει και η 2600 με 800 Aggregation πρέπει να έχει τρελό κόσμο. Και εγώ σε γήπεδο με TDD 50MHz δεν έχω δει πάνω από 10mbps με τέρμα κόσμο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Παιδιά, αυτό που ανέβασα ήταν όταν ήρθα που δεν είχε πολύ κόσμο. Τώρα που γέμισε, ενώ δείχνει να έχει σήμα, η wind κλάταρε. Δεν ανοίγει τίποτα απολύτως. Το speedtest μετά από 15-20 δευτερόλεπτα βγάζει αυτό : Sent from my Moto X Play Παρεμπιπτόντως επειδή είχα σήμερα θέμα με το f2G όταν μετρούσα μίλησα στο chat του f2g και μου απάντησαν αυτό Giota: Για σήμερα Αθήνα υπάρχουν ανοιχτές βλάβες σε εξέλιξη. 05:53:00 pm Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω να κλειδώσω μπάντα. Τελικά μόνο με b20 συνδέεται. Στατιστικά : Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω να κλειδώσω μπάντα. Τελικά μόνο με b20 συνδέεται. Στατιστικά : Sent from my MotoE2 Το είπε η τύπισα στο chat. Γιατί δεν παίρνεις στο 1231 (δωρεάν είναι) να ρωτήσεις τι γίνεται. Θα το έκανα εγώ αλλά είμαι σε χώρο με πολύ θόρυβο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Εδώ που είμαι εγώ να δεις τι θόρυβο έχει... Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δεν είχα σκεφτεί να κοιτάξω να κλειδώσω μπάντα. Τελικά μόνο με b20 συνδέεται. Στατιστικά : Sent from my MotoE2 Όλες από το ίδιο Enodeb. 5+10+20. 35mhz. Μόνο η πράσινη έχει στο 2600 τόσο φάσμα. Τι συγκρίνουμε :) Από εκεί και πέρα για αυτό το φάσμα είσαι απλά οκ με τόσο κόσμο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Όλες από το ίδιο Enodeb. 5+10+20. 35mhz. Μόνο η πράσινη έχει στο 2600 τόσο φάσμα. Τι συγκρίνουμε :) Από εκεί και πέρα για αυτό το φάσμα είσαι απλά οκ με τόσο κόσμο. Δεν ειναι μονο η πρασινη Παιζει και το 15-10-20 σε κοκκινη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Για wind καλά είναι με τόσο κόσμο.Και με δεδομένο ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν ξέρει καν τι σημαίνει band και αν το κινητό του υποστηρίζει κλείδωμα σε συγκεκριμένη μπάντα κτλ.Με απλά λόγια βλέποντας και το ποστ του Mark στο άλλο θέμα,ισχύει κατά μια έννοια ότι πληρώνεις-παίρνεις...Ο απλος χρήστης που δεν έχει ιδέα απο μπάντες,μετρήσεις κτλ βλέπει τον φίλο-γνωστό κτλ που έχει το άλλο δίκτυο να σερφάρει και αυτός να μην μπορεί και προφανώς σιχτιρίζει την wind.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Δεν ειναι μονο η πρασινη Παιζει και το 15-10-20 σε κοκκινη εκδοση Εννοω το 2600 της πράσινης είναι όσο όλο το φάσμα της μπλε αυτή τη στιγμή και σαν 1800+2600 Vodafone, ασύγκριτη χωρητικότητα. Και η μπλε εκεί θα έπρεπε τουλάχιστον στο 10 να δώσει στο 1800. Θα είχε αρκετά καλό αποτέλεσμα. ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για wind καλά είναι με τόσο κόσμο.Και με δεδομένο ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν ξέρει καν τι σημαίνει band και αν το κινητό του υποστηρίζει κλείδωμα σε συγκεκριμένη μπάντα κτλ.Με απλά λόγια βλέποντας και το ποστ του Mark στο άλλο θέμα,ισχύει κατά μια έννοια ότι πληρώνεις-παίρνεις...Ο απλος χρήστης που δεν έχει ιδέα απο μπάντες,μετρήσεις κτλ βλέπει τον φίλο-γνωστό κτλ που έχει το άλλο δίκτυο να σερφάρει και αυτός να μην μπορεί και προφανώς σιχτιρίζει την wind.. Δε νομίζω Τάκη. Δεν μιλάμε για τέτοια θέματα. Προφανώς λειτουργούν τα πάντα εκτός ftp download. Μη το πάτε στο άλλο άκρο. Ωπα, τώρα είδα ότι ο Μάρκος έγραψε ότι έχει πρόβλημα σε άνοιγμα σελίδων. Αυτό είναι πρόβλημα για ΟΑΚΑ. Edited March 31, 2017 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δεν το πάω εγώ στο άλλο άκρο..Δες ποστ 6776 του Mark τι έπαιξε μόλις γέμισε κόσμο και για να έχει νετ έπρεπε να κλειδώσει στην B20.Ο απλός χρήστης ξέρει να κλειδώνει μπάντες? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δεν το πάω εγώ στο άλλο άκρο..Δες ποστ 6776 του Mark τι έπαιξε μόλις γέμισε κόσμο και για να έχει νετ έπρεπε να κλειδώσει στην B20.Ο απλός χρήστης ξέρει να κλειδώνει μπάντες? Όχι θεωρώ όμως ότι κάποιος απλός χρήστης με συσκευή με carrier aggregation δε θα έβλεπε πρόβλημα. BTW αυτό που περιγράφει ο Μάρκος περιγράφεται σαν λιμοκτονία σε κάποια cases και σημαίνει ότι το δίκτυο είναι τόσο φορτωμένο που η ανάθεση πόρων δεν είναι δυνατή. Load balancing μπορεί να γίνει αλλά φαντάζομαι πως με τόσo χαμηλή ένταση 2600 η Wind κάτι δεν έχει κάνει σωστά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δε μπορούν όμως όλοι να διαθέσουν τα χρήματα για αγορά συσκευής με CA ή κάποιοι απλά δεν ξέρουν τι είναι αυτό και παίρνουν απλά συσκευή με 4g..Και εκεί φαίνεται η "μαγκιά" του κάθε δικτύου.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Αυτό το CA πως ξέρουμε σαν το έχει ένα κινητό; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Με λιγότερο από 20% του κόσμου που έχουν κινητά και βουλώσει το δίκτυο στο ΟΑΚΑ..φαντάσου να είχε κανένα 35/40% τι θα γινόταν...aggregation και κολοκύθια τούμπανα..Και εγώ σήμερα σερνομουν στα βουνά της Καβάλας με 50+ πιο ψηλά δεν γινόταν και πιο μακριά Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/apergia-se-vodafone-wind-kinitopoiiseis-ergazomenon/ Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Βουλιάζει το καράβι.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Το αστείο είναι ότι πετάξαν ότι είχαν εκεί για να μην μπορούν να πάρουν μεγάλες αποζημειώσεις μετά χαχαχαχα. Δεν πειράζει, ας δούνε και αυτοί τη γλύκα λίγο. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/apergia-se-vodafone-wind-kinitopoiiseis-ergazomenon/ Να γιατί οι αναβαθμίσεις του δικτύου έχουν παγώσει όπως και το δίκτυο μέσα στην Αθήνα που άρχισε να παραπαίει και προφανώς οι σημερινές βλάβες μέσα στην Αθήνα για αυτό τον λόγο δεν αποκατάσταθηκαν όλες άμεσα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Δε μπορούν όμως όλοι να διαθέσουν τα χρήματα για αγορά συσκευής με CA ή κάποιοι απλά δεν ξέρουν τι είναι αυτό και παίρνουν απλά συσκευή με 4g..Και εκεί φαίνεται η "μαγκιά" του κάθε δικτύου.. Δεν είπα το αντίθετο. Θα μπορούσε όπως ανέφερα να κάνει load balancing. Rsrp χαμηλό δεν επιτρέπει κατι τέτοιο στο 2600 άρα αυτό αποτελεί πρόβλημα στην ανάθεση πόρων. Αυτό το CA πως ξέρουμε σαν το έχει ένα κινητό; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχουν κάποιες συσκευές cat 4 που κάνουν. Από cat 6 και πάνω είναι must. Με λιγότερο από 20% του κόσμου που έχουν κινητά και βουλώσει το δίκτυο στο ΟΑΚΑ..φαντάσου να είχε κανένα 35/40% τι θα γινόταν...aggregation και κολοκύθια τούμπανα..Και εγώ σήμερα σερνομουν στα βουνά της Καβάλας με 50+ πιο ψηλά δεν γινόταν και πιο μακριά Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα ποσοστά στην Αθήνα είναι διαφορετικά. Το Aggregation είναι απίστευτη τεχνολογία που επιτρέπει μη συνεχόμενα blocks φάσματος να λειτουργούν σαν ένα. Τι εννοείς κολοκύθια τούμπανα; http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/apergia-se-vodafone-wind-kinitopoiiseis-ergazomenon/ Αυτό που με στεναχωρεί στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να συμπεριφερονται έτσι οι εταιρείες. Το κόστος του ανθρώπινου δυναμικού είναι άμεσα και η δύναμη του. Βουλιάζει το καράβι.:X Και όχι μόνο. Να δεις τι περικοπές θα γίνουν σε άλλες εταιρείες που οι μάνατζερ νομίζουν ότι είναι στη δεκαετία του 90 με το δημόσιο να πληρώνει χωρίς να ελέγχει. Κρίμα για τους εργαζομένους. Το αστείο είναι ότι πετάξαν ότι είχαν εκεί για να μην μπορούν να πάρουν μεγάλες αποζημειώσεις μετά χαχαχαχα. Δεν πειράζει, ας δούνε και αυτοί τη γλύκα λίγο. Εγώ δε μπορώ να γελάσω με την κατάντια του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα. Να γιατί οι αναβαθμίσεις του δικτύου έχουν παγώσει όπως και το δίκτυο μέσα στην Αθήνα που άρχισε να παραπαίει και προφανώς οι σημερινές βλάβες μέσα στην Αθήνα για αυτό τον λόγο δεν αποκατάσταθηκαν όλες άμεσα. Αυτό αφορά τις τελευταίες ημέρες. Οι αναβαθμίσεις συνεχίστηκαν. Το πρόβλημα είναι ότι σκάει η βόμβα την πιο κρίσιμη στιγμή. Εγώ τι εύχομαι; Να λυγισουν οι διοικήσεις, να δουλεύουν οι εργαζόμενοι κάτω από καλύτερες συνθήκες και να καταλάβουν οι εταιρείες ότι χωρίς αυτούς απλά δεν υπάρχουν. Κάποιοι βλέπουν εταιρείες και speedtests, εγώ βλέπω ανθρώπους. Και για την ακρίβεια εταιρεία σημαίνει ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν. Αν η ομάδα διαλυθεί, η εταιρεία επίσης διαλύεται. Το management ευθύνεται ξεκάθαρα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts