MitsosDaBest13 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Σ/Κ πάω Γιάννενα. Για να δούμε αν έχουν κάνει τίποτα καλό, ή τις κλασσικές τσαπατσοuλιές (όπως Χαλκίδα πχ που ήμουν πριν κανα 2 βδομάδες) πετώντας μια κεραία στα 800 και δώστου βάψιμο τον χάρτη.:rolleyes: Να πάρεις μια συσκευή με 800 πρώτα. :lol: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Απλά θέλω να αναφέρω ότι το συνεργείο μας που έκανε νότια Πελοπόννησο και Θράκη και δυτική Ελλάδα service σε τηλεμετρίες πελατών αναφέραν ότι Ιωάννινα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη περιφερειακά, Χαλκιδική 1ο πόδι, Καλαμάτα και γενικά Πελοπόννησο πλέον ανεβήκαν τα γκάζια στο 200%. Αράδιασαν bands 3/7 σε πολλαπλά σημεία σε σχέση με την αρχική εγκατάσταση που καλυπτόταν μονό από 800άρες και τα 60 - 70 άρια είναι για πλάκα που πριν 2-3 μήνες έπιαναν 20-35max όπου είχε κάλυψη 4G. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Μέχρι τον Ιούνιο του 2017 λένε ότι θα έχει παντού 4g και ότι θα εναρμονιστεί μέχρι το τέλος του 2017 με 4g+ σε όλους τους νομούς. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Απλά θέλω να αναφέρω ότι το συνεργείο μας που έκανε νότια Πελοπόννησο και Θράκη και δυτική Ελλάδα service σε τηλεμετρίες πελατών αναφέραν ότι Ιωάννινα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη περιφερειακά, Χαλκιδική 1ο πόδι, Καλαμάτα και γενικά Πελοπόννησο πλέον ανεβήκαν τα γκάζια στο 200%. Αράδιασαν bands 3/7 σε πολλαπλά σημεία σε σχέση με την αρχική εγκατάσταση που καλυπτόταν μονό από 800άρες και τα 60 - 70 άρια είναι για πλάκα που πριν 2-3 μήνες έπιαναν 20-35max όπου είχε κάλυψη 4G. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Μέχρι τον Ιούνιο του 2017 λένε ότι θα έχει παντού 4g και ότι θα εναρμονιστεί μέχρι το τέλος του 2017 με 4g+ σε όλους τους νομούς. Στην Καλαμάτα μέχρι το Σεπτέμβριο (που πήγα τελευταία φορά), στο σπίτι του αδερφού μου έπιανα μόνο κάτι 20άρια από 800άρα. Καμία άλλη μπάντα. Μακάρι να μπήκαν κι άλλες. Είναι μεγάλη πόλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Στην Καλαμάτα μέχρι το Σεπτέμβριο (που πήγα τελευταία φορά), στο σπίτι του αδερφού μου έπιανα μόνο κάτι 20άρια από 800άρα. Καμία άλλη μπάντα. Μακάρι να μπήκαν κι άλλες. Είναι μεγάλη πόλη. Κριτήριο για νέες προσθήκες είναι μονο τα ΚΡΙ. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος επένδυσης :) Ο bayern οφείλει να πάρει μια συσκευή με band 20. Ας κάνει δώρο στον εαυτό του τώρα που είναι γιορτές. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Κριτήριο για νέες προσθήκες είναι μονο τα ΚΡΙ. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος επένδυσης :) Ο bayern οφείλει να πάρει μια συσκευή με band 20. Ας κάνει δώρο στον εαυτό του τώρα που είναι γιορτές. Αρκετοί πλέον πρέπει να προσέχουν τι μπάντες έχουν τα κινητά τους και να σταματήσει η γκρινια . Υπάρχουν δίκτυα που μονό εξ ολόκληρου έχουν μονό 800άρα όπως πχ στην Αγγλία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Εκτός από αυτό πλέον από την 800άρα υπάρχει και το 4g+ διαθέσιμο ακόμα και σε κινέζικες πλέον με MTK. Και με την πράσινη αρκετά σημεία με 800αρα πλέον ακόμα και μέσα στην Αθήνα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Αρκετοί πλέον πρέπει να προσέχουν τι μπάντες έχουν τα κινητά τους και να σταματήσει η γκρινια . Υπάρχουν δίκτυα που μονό εξ ολόκληρου έχουν μονό 800άρα όπως πχ στην Αγγλία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Εκτός από αυτό πλέον από την 800άρα υπάρχει και το 4g+ διαθέσιμο ακόμα και σε κινέζικες πλέον με MTK. Και με την πράσινη αρκετά σημεία με 800αρα πλέον ακόμα και μέσα στην Αθήνα. +10000 agree! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Πολύ καλό και θετικό το ότι οι χάρτες στη σελίδα της wind ανανεώνονται τακτικά. Στην περιοχή μου φαίνεται ολοκαθαρα η διαφορά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Να πάρεις μια συσκευή με 800 πρώτα. :lol: :rolleyes: Μέχρι Πέμπτη το πολύ θα χω το s7 edge duos. Καλή είναι αυτή ή και αυτή θα μου τη βγάλετε σκάρτη;:p ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο bayern οφείλει να πάρει μια συσκευή με band 20. Ας κάνει δώρο στον εαυτό του τώρα που είναι γιορτές. βλέπε παραπάνω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Μέχρι Πέμπτη το πολύ θα χω το s7 edge duos. Καλή είναι αυτή ή και αυτή θα μου τη βγάλετε σκάρτη;:p Με το καλό να την χαρείς ... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Με το καλό να την χαρείς ... ευχαριστώ:) θα την χαρώ αν με αφήσει και η wind να την χαρώ. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 ευχαριστώ:) θα την χαρώ αν με αφήσει και η wind να την χαρώ. :lol: Θύμισε μου λίγο περιοχή που είσαι ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Θύμισε μου λίγο περιοχή που είσαι ; Με το καλό Bayern! Από τις αγαπημένες μου συσκευές. Είναι στη Βέροια. Γνωρίζεις κάτι για την περιοχή; Παίζουν με πολλούς εργολάβους και για αυτή την περιοχή δε ξέρω. Για να τελειώνει το μαρτύριο της αναμονής λίγο πολύ μέχρι μέσα του 17 θα έχουν πάρει σχεδόν όλοι νέο δίκτυο. Επιτέλους. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Με το καλό Bayern! Από τις αγαπημένες μου συσκευές. Είναι στη Βέροια. Γνωρίζεις κάτι για την περιοχή; Παίζουν με πολλούς εργολάβους και για αυτή την περιοχή δε ξέρω. Για να τελειώνει το μαρτύριο της αναμονής λίγο πολύ μέχρι μέσα του 17 θα έχουν πάρει σχεδόν όλοι νέο δίκτυο. Επιτέλους. Ήταν στο πλάνο αναβάθμισης αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί άλλαξε. Θα ξέρω σίγουρα μόλις μιλήσω με τον δικό μου. δυστυχώς λόγο φόρτου δεν πρόλαβα να βρεθούμε. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Μέχρι Πέμπτη το πολύ θα χω το s7 edge duos. Καλή είναι αυτή ή και αυτή θα μου τη βγάλετε σκάρτη;:p Με γεια! Τώρα θα ανεβάζεις κανονικά 4G speedtests. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ήταν στο πλάνο αναβάθμισης αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί άλλαξε. Θα ξέρω σίγουρα μόλις μιλήσω με τον δικό μου. δυστυχώς λόγο φόρτου δεν πρόλαβα να βρεθούμε. Εμένα κάτι πήγε το αυτί μου αλλά δεν επιτρέπεται να το γράψω δημόσια. Πάντως κάθε εμπόδιο για καλό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Εμένα κάτι πήγε το αυτί μου αλλά δεν επιτρέπεται να το γράψω δημόσια. Πάντως κάθε εμπόδιο για καλό. Ευτυχως παντως που υπαρχουν κ ατομα εδω μεσα που μας ενημερωνουν για να εχουμε ενα πλανο εστω και ατυπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ευτυχως παντως που υπαρχουν κ ατομα εδω μεσα που μας ενημερωνουν για να εχουμε ενα πλανο εστω και ατυπα! Η εξυπηρέτηση πελατών θα όφειλε να έχει το πλάνο αναβάθμισης. Είναι απαράδεκτοι σε αυτό. Αλλά το σύγχρονο μοντέλο διοίκησης - outsourcing - δημιουργεί χάσμα επικοινωνίας μεταξύ των τμημάτων της εταιρείας με τα γνωστά αποτελέσματα. Φυσικά μειώνει το κόστος λειτουργίας κτλ κτλ αλλά σε καμία περίπτωση δεν ευνοεί την εξυπηρέτηση των πελατών. Και δε μιλώ μόνο για Ελλάδα, είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Καλείς εξυπηρέτησης πελατών από Vodafone UK και μιλάς με Ντουμπάι. Πάλι καλά που έχουμε μοναδική γλώσσα και δε την μιλάνε στο εξωτερικό. Αλλιώς θα μιλούσε με Γκάνα για τα προβλήματα που έχουμε στο δίκτυο. Επιτέλους το 17 θα έχουμε καλή κάλυψη από όλες τις εταιρείες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Προσπαθω να ενεργοποιησω τα δεδομενα κινητης(3g/4g) και δεν μπορω.Μηπως φταιει οτι το κινητο ειναι branded cosmote ;; Mηπως δεν κανω κατι εγω σωστα γτ ειμαι και ασχετος ;;To κινητο ειναι xperia x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Προφίλ σύνδεσης για τη Wind με APN gint.b-online.gr υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Προφίλ σύνδεσης για τη Wind με APN gint.b-online.gr υπάρχει; Eχει ενα κουμπι VPN που το ανοιγω αλλα δεν γραφει κατι Εκει που λεει παροχοι υπηρεσιων εχω επιλεξει κανονικα την wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ψάξε για ονόματα σημείων πρόσβασης. Μέσα εκεί πρέπει να υπάρχει κάποιο με όνομα wind και apn αυτό που σου έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παταω το ονοματα σημειων προσβασης και οταν το ανοιγει γραφει : Οι ρυθμισεις ονοματος σημειου προσβασης δεν ειναι διαθεσιμες γιαυτον το χρηστη. Εχει και εναν σταυρο που μολις το παταω ανοιγει το Επεξεργ.σημειου προσβασης και απο κατω εχει : Oνομα (δεν εχει ρυθμιστει) / APN (δεν εχει ρυθμιστει) / Διακομιστης μεσολαβησης (δεν εχει ρυθμιστει) / θυρα (δεν εχει ρυθμιστει) / Ονομα χρηστη (δεν εχει ρυθμιστει) ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ρυθμίσεις Internet: Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Eπιλέγουμε “Νέο APN” Όνομα: WIND Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: Internet Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά Βάλε τα χειροκίνητα φίλε μου Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos1986 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παίδες καλησπέρα όσοι έχουν wind και μένουν Πάτρα είδατε καμιά διαφορά στο σημα από χθες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Παίδες καλησπέρα όσοι έχουν wind και μένουν Πάτρα είδατε καμιά διαφορά στο σημα από χθες? Προς το καλό ή το κακό ; σε ποιο σημείο ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts