CaptainNickGR Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 3 minutes ago, Nickchris36 said: Φυσάει η νοβαρα μας🫠 Ποια συσκευή έχεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 1 minute ago, CaptainNickGR said: Ποια συσκευή έχεις; Samsung Galaxy S21 Fe 5g 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 3 ώρες πριν, sonakiasfun said: Γενικά πάντως όλη η περιοχή της Σίνδου από τα ΤΕΙ μέχρι και λίγο πριν τη ΒΙΠΕΘ (με εξαίρεση το Χρυσό) έχει 5G με ταχύτητες έως και 250mbps. Στις αποθήκες των Lidl αν δε κάνω λάθος υπάρχει 4G+ θα το διασταυρώσω και θα σου πω για σίγουρα. Τέλεια άνοιξε και το cellmapper αν μπορείς να καταγράφει την κίνηση. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) Ζω μια μαγεία! Πίτα!! Edited April 14, 2023 by Nickchris36 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 On 11/4/2023 at 12:33 ΜΜ, panos.kar said: Χαζευα προχθές κάποιες άδειες κεραιων στην αρτα Και την Πρέβεζα και ειδα πως έχουν άδειες για Ν78 για κάλυψη της υπαίθρου. Mήπως μπορείς να μου πεις που βλέπεις τις άδειες; 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Μάλλον στη διαύγεια. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 3 minutes ago, p_k said: Μάλλον στη διαύγεια. Αν πατήσεις το κουμπάκι με τον Μεγεθυντικό φακό στο κεραίες της ΕΕΤΤ βάλε για το αρχείο «άδεια κατασκευής κεραίας» που συνήθως είναι προς το τέλος. Εκεί γράφει τα πάντα. 1 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Έβαλα την κεραία που με εξυπηρετεί στο κεραίες της ΕΕΤΤ και δεν έχει πρόσφατα έγγραφα (ενώ πιάνω B28 δεν αναφέρονται πουθενά τα 700mhz). Στη διαύγεια μπορώ να κάνω αναζήτηση για έναν συγκεκριμένο δήμο; Όταν κάνω αναζήτηση μου βγάζει αποτελέσματα για όλους τους δήμους. 1 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 31 minutes ago, dasnowy said: Έβαλα την κεραία που με εξυπηρετεί στο κεραίες της ΕΕΤΤ και δεν έχει πρόσφατα έγγραφα (ενώ πιάνω B28 δεν αναφέρονται πουθενά τα 700mhz). Στη διαύγεια μπορώ να κάνω αναζήτηση για έναν συγκεκριμένο δήμο; Όταν κάνω αναζήτηση μου βγάζει αποτελέσματα για όλους τους δήμους. Έχω κάτι στο μυαλό μου, θα ήθελες να μου πεις τον δήμο για να το προσπαθήσω και αν πετύχει να σας πω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 (edited) Νωρίτερα στη Παλιά Εθνικη Αθηνών Λαμιας έξω Από Λιβαδειά. Το σούρσιμο του αιωνα φυσικά. Το τελευταίο στο σπίτι τώρα. Edited April 15, 2023 by Nickchris36 2 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 53 minutes ago, Nickchris36 said: Νωρίτερα στη Παλιά Εθνικη Αθηνών Λαμιας έξω Από Λιβαδειά. Το σούρσιμο του αιωνα φυσικά. Το τελευταίο στο σπίτι τώρα. Όταν αναβαθμίσουν να δεις πώς θα αποκρίνεται το δίκτυο. Τώρα είναι της πρώην WIND το δίκτυο οπότε δώρον άδωρο! Καλή ανάσταση! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 4 minutes ago, Chrischal1908 said: Όταν αναβαθμίσουν να δεις πώς θα αποκρίνεται το δίκτυο. Τώρα είναι της πρώην WIND το δίκτυο οπότε δώρον άδωρο! Καλή ανάσταση! Καλή Ανάσταση με υγεία.Μακαρι να βελτιωθει αυτο τ χάλι στα εκτός πολεων συντομα.Δεν υποφερεται πια! 3 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 2 ώρες πριν, waeo said: Έχω κάτι στο μυαλό μου, θα ήθελες να μου πεις τον δήμο για να το προσπαθήσω και αν πετύχει να σας πω; Τις βρήκα τελικά τις άδειες αλλά δεν είναι και πολύ ενημερωμένες. πχ σε μια κεραία δεν αναφέρεται η εκπομπή στα 700mhz και σε μια άλλη κεραία που είχε B7 από το 2019 που πήγα wind, η προσθήκη της εκπομπής στα 2600mhz μπήκε το 2022. 3 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 Στο τέλος του Λιστόν προς το μουσείο ασιατικής τέχνης. 5G στο δημαρχείο, Ν1 φυσικά και Ν28. Και άλλη μια στο στενο του δημοτικού θεάτρου,απέναντι είναι το κτήριο της περιφέρειας, στα όρια της παλιάς πόλης. Γενικοτερα λειτουργική είναι αλλά σηκώνει βελτίωση. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Όταν αναβαθμίσουν να δεις πώς θα αποκρίνεται το δίκτυο. Τώρα είναι της πρώην WIND το δίκτυο οπότε δώρον άδωρο! Καλή ανάσταση! Και η Wind αναβάθμιζε. Όπως και να τους λένε το τεχνικό τμήμα έχει ένα χρονοδιάγραμμα. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Στο τέλος του Λιστόν προς το μουσείο ασιατικής τέχνης. 5G στο δημαρχείο, Ν1 φυσικά και Ν28. Και άλλη μια στο στενο του δημοτικού θεάτρου,απέναντι είναι το κτήριο της περιφέρειας, στα όρια της παλιάς πόλης. Γενικοτερα λειτουργική είναι αλλά σηκώνει βελτίωση. Κανονικά έχει πολύ καλύτερα νούμερα πάντως. Όταν λες δημαρχείο, εννοείς το παλιό Δημαρχείο στην παλιά πόλη ή το Μαράσλειο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας; Επίσης να σου πω ότι στην πρώτη μέτρηση (πλησίον ασιατικού μουσείου όπως λες, το σημείο αυτό για τους ντόπιους λέγεται Κοφινέτα) είσαι κάτω από την κεραία (13401). Poco X3 Pro via Tapatalk Edited April 15, 2023 by georgeavl3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 12 ώρες πριν, georgeavl3 said: Κανονικά έχει πολύ καλύτερα νούμερα πάντως. Όταν λες δημαρχείο, εννοείς το παλιό Δημαρχείο στην παλιά πόλη ή το Μαράσλειο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας; Επίσης να σου πω ότι στην πρώτη μέτρηση (πλησίον ασιατικού μουσείου όπως λες, το σημείο αυτό για τους ντόπιους λέγεται Κοφινέτα) είσαι κάτω από την κεραία (13401). Poco X3 Pro via Tapatalk Λέω στην Αλεξάνδρας φίλε, όχι στη παλιά πόλη. 5G είδα εκεί. Η παλιά πόλη κυρίως 4G είναι… ήμουν μεγαλη Παρασκευή στο δεσποτικό και στη γύρω περιοχή που θα βάλω screenshot. Η Nova λειτουργική αλλά με το ζόρι,η κοσμοτε ήταν πίτα σε βαθμό που έβλεπες Edge. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 Καλά σε εκείνο το δρόμο έχουν θέμα γιατί πιάνουν ως επί το πλείστον από τις κεραίες που βρίσκονται πάνω στο βουνό του Παντοκράτορα. Και καλά που υπάρχουν κ αυτές. Λόγω μορφολογίας δε νομίζω ότι μπορεί να καλυφθεί αλλιώς. Είναι και πολύ πυκνά δομημένα τα κτίρια και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.Υ.Γ. εκεί που δείχνεις με την πινεζα, τη Μ. Παρασκευή η πράσινη με γύρισε σε Vodafone AL. Χαμός μιλάμε.Poco X3 Pro via Tapatalk 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 11 minutes ago, georgeavl3 said: Καλά σε εκείνο το δρόμο έχουν θέμα γιατί πιάνουν ως επί το πλείστον από τις κεραίες που βρίσκονται πάνω στο βουνό του Παντοκράτορα. Και καλά που υπάρχουν κ αυτές. Λόγω μορφολογίας δε νομίζω ότι μπορεί να καλυφθεί αλλιώς. Είναι και πολύ πυκνά δομημένα τα κτίρια και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Υ.Γ. εκεί που δείχνεις με την πινεζα, τη Μ. Παρασκευή η πράσινη με γύρισε σε Vodafone AL. Χαμός μιλάμε. Poco X3 Pro via Tapatalk Εμένα σε One.al με γύρισε.. Παντως τα δίκτυα κρέμασαν όλα κακά τα ψέματα. Ούτε και η Nova σε κάποια φάση δεν άντεξε. Καλά για σταθερή δεν μιλάμε… 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 5 minutes ago, Nikolas14 said: Εμένα σε One.al με γύρισε.. Παντως τα δίκτυα κρέμασαν όλα κακά τα ψέματα. Ούτε και η Nova σε κάποια φάση δεν άντεξε. Καλά για σταθερή δεν μιλάμε… Η Cosmote στην Τροιζηνία έπεσε. Vdsl 50, 3 mbps και adsl αποσυνδέσεις συνέχεια. Κινητή μόνο EDGE και λίγο 4G από μακρινές κεραίες. Ευτυχώς είμαι στο σπίτι φίλου με Sky Telecom. Αυτή δουλεύει. Cosmote vdsl 50 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 Εμένα σε One.al με γύρισε.. Παντως τα δίκτυα κρέμασαν όλα κακά τα ψέματα. Ούτε και η Nova σε κάποια φάση δεν άντεξε. Καλά για σταθερή δεν μιλάμε…Εμένα η σταθερή ADSL Nova (ex WIND) που έχουμε εδώ στο πατρικό μου μια χαρά έπαιζε και παίζει όπως πάντα. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό.Poco X3 Pro via Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 Οι σταθερές συνδέσεις για ποιον λόγο να επηρεάζονται από τον κόσμο; Για τα κινητά το καταλαβαίνω 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 12 minutes ago, p_k said: Οι σταθερές συνδέσεις για ποιον λόγο να επηρεάζονται από τον κόσμο; Για τα κινητά το καταλαβαίνω Λόγω υπερφόρτωσης του backbone των παρόχων. Στην πρώτη καραντίνα vodafone, nova, wind είχαν πολύ σοβαρό πρόβλημα με ταχύτητες 2mbps download το πολύ. Και στην cosmote είχαν πέσει οι ταχύτητες, αλλά ελάχιστα. Μετά από αυτό η wind έμαθε το μάθημά της και αγόρασε τεράστια χωρητικότητα. 6 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 2 minutes ago, dasnowy said: Λόγω υπερφόρτωσης του backbone των παρόχων. Στην πρώτη καραντίνα vodafone, nova, wind είχαν πολύ σοβαρό πρόβλημα με ταχύτητες 2mbps download το πολύ. Και στην cosmote είχαν πέσει οι ταχύτητες, αλλά ελάχιστα. Μετά από αυτό η wind έμαθε το μάθημά της και αγόρασε τεράστια χωρητικότητα. Το Ping να ρίξει όμως πρέπει η Wind…είναι χειρότερο από της Vodafone. 6 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2023 23 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Όταν αναβαθμίσουν να δεις πώς θα αποκρίνεται το δίκτυο. Τώρα είναι της πρώην WIND το δίκτυο οπότε δώρον άδωρο! Καλή ανάσταση! Το θα το σπείραμε και δεν φύτρωσε 🤣 3 ώρες πριν, Nikolas14 said: Το Ping να ρίξει όμως πρέπει η Wind…είναι χειρότερο από της Vodafone. Το ping όντως αλλά να νορμάλ χρηση κανείς την δουλειά σου. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts