mixtri Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Πριν μερικά λεπτά. Γαλαξίδι κέντρο, κεντρικός δρόμος γούβα τελείως...καρτούλα simple Fi... Δε θυμάμαι που είχε σταθμό στο Γαλαξίδι. Αλλά μπορεί να ήταν και μέσα στην πόλη. Η πράσινη μου είχε κάνει εντύπωση στην περιοχή με 3CA παντού... Κεραίες παντού. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν έχει μέσα στην πόλη, είναι σε γειτονικό λόφο που πιάνει όλη την γύρω περιοχή. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν έχει μέσα στην πόλη, είναι σε γειτονικό λόφο που πιάνει όλη την γύρω περιοχή. H Cosmote φαίνεται και μέσα στην πόλη με μια ΟΜΝΙ. Οι Wind/Vodafone/Cosmote φαίνεται να έχουν συνεγκατάσταση εκτός πόλης. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δε θυμάμαι που είχε σταθμό στο Γαλαξίδι. Αλλά μπορεί να ήταν και μέσα στην πόλη. Η πράσινη μου είχε κάνει εντύπωση στην περιοχή με 3CA παντού... Κεραίες παντού. Εχουν συνεγκατασταση και οι 3 αλλα η πράσινη πιάνει κυρίως απο απέναντι, που το θεωρώ το καλύτερο σε καλυψη κομμάτι στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Εχουν συνεγκατασταση και οι 3 αλλα η πράσινη πιάνει κυρίως απο απέναντι, που το θεωρώ το καλύτερο σε καλυψη κομμάτι στην Ελλάδα Στο Γαλαξίδι έχει σταθμό στο κέντρο της πόλης. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 H Cosmote φαίνεται και μέσα στην πόλη με μια ΟΜΝΙ. Οι Wind/Vodafone/Cosmote φαίνεται να έχουν συνεγκατάσταση εκτός πόλης. Πως δουλεύει αυτη η εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Στη πλατεία του Κορδελιού που είναι κοντά σε κεραία που έχει μόνο lte1800. Μέχρι πριν από 2 χρόνια με το ζόρι έβλεπα πάνω από 5mbps και αν έμπαινε από 800αρα 1 mbps. Η κάλυψη παραμένει παραμένει κακή στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους της περιοχής εφόσον δεν έχει γίνει καμία προσθήκη από το 2015. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Η συγκεκριμένη μέτρηση, όμως, είναι πολύ καλή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ναι οι ταχύτητες έχουν ανέβει πολύ όπως κ στην περιοχή στις αρχές της Δελφών κ προς Βασιλίσσης Όλγας κοντά στο Μακεδονία Παλλάς αλλά η κάλυψη έχει σοβαρό θέμα μέσα σε κτήρια. Θέλει προσθήκη micro κατά την γνώμη μου σε πολλά σημεία όπως έχει ο ανταγωνισμός. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Στη πλατεία του Κορδελιού που είναι κοντά σε κεραία που έχει μόνο lte1800. Μέχρι πριν από 2 χρόνια με το ζόρι έβλεπα πάνω από 5mbps και αν έμπαινε από 800αρα 1 mbps. Η κάλυψη παραμένει παραμένει κακή στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους της περιοχής εφόσον δεν έχει γίνει καμία προσθήκη από το 2015. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk [] 93 Mbps από 1800 της Wind; :blink: Εκτός κι αν έχει καταργήσει το 2G από αυτή την μπάντα και δίνει 15 MHz bw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Μήπως είναι 2600; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν είναι σίγουρα 2600. Είναι 1800 που πιθανόν το κάνει ca με μακρινή 800. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν είναι σίγουρα 2600. Είναι 1800 που πιθανόν το κάνει ca με μακρινή 800. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν κάνει cross-PCI CA η Wind. Αποκλείεται να ισχύει αυτός ο συνδιασμός. Με 10MHz B3 βγαίνουν τα νούμερα με 256QAM, εάν τυχόν το έχουν ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Δεν κάνει cross-PCI CA η Wind. Αποκλείεται να ισχύει αυτός ο συνδιασμός. Με 10MHz B3 βγαίνουν τα νούμερα με 256QAM, εάν τυχόν το έχουν ανοίξει. Θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν άνοιγε η wind 256 qam θα έλυνε καπωε το προβλημα με τις1800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Δεν κάνει cross-PCI CA η Wind. Αποκλείεται να ισχύει αυτός ο συνδιασμός. Με 10MHz B3 βγαίνουν τα νούμερα με 256QAM, εάν τυχόν το έχουν ανοίξει. Εγώ είχα την εντύπωση ότι ούτε με 256-QAM βγαίνουν τα νούμερα, καθώς η μέγιστη ταχύτητα σε σχέση με 64-QAM ανεβαίνει κατά 20%, δηλαδή 90 Mbps από 75. Κάνω λάθος; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Εγώ είχα την εντύπωση ότι ούτε με 256-QAM βγαίνουν τα νούμερα, καθώς η μέγιστη ταχύτητα σε σχέση με 64-QAM ανεβαίνει κατά 20%, δηλαδή 90 Mbps από 75. Κάνω λάθος; :O βγαινει max 98 mbps down και 25 up με 16 qam βεβαια στο upload....Για να πιασεις ομως 92 απο τα 98 νμζ πρεπει να εχεις πολυ ιδανικες συνθηκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Είχα οπτική επαφή με την κεραία δίπλα από τον Σκλαβενίτη. Αν περάσει κ κανένας άλλος ας τσεκαρει. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Χθεσινή μέτρηση έξω από το γήπεδο Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο. Έξω απο το γήπεδο έχει μια μεγάλη στήλη με κεραίες κινητής. Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς αν τυχόν και οι 3 παροχοι έχουν εγκατεστημένο εξοπλισμό τους πάνω σε αυτήν (και αν γίνεται αυτό) Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Καλό ping λογικά λόγω κοντινής απόστασης και μια χαρά νούμερα... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Ναι πολύ κοντά απ ο, τι κατάλαβα και γω Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Δεδομένα να χεις να απολαμβάνεις ταχύτητες, θα γεμίζει μονομιάς τις σελίδες ✌ :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Έτσι έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Καφεδάκι σήμερα στο Βάμο Αποκορώνου και μέτρηση με Β20. https://www.speedtest.net/my-result/a/6036359511 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Σούπερ, απόλαυσε το ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Χθεσινή μέτρηση έξω από το γήπεδο Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο. Έξω απο το γήπεδο έχει μια μεγάλη στήλη με κεραίες κινητής. Δεν ξέρω αν γνωρίζει κανείς αν τυχόν και οι 3 παροχοι έχουν εγκατεστημένο εξοπλισμό τους πάνω σε αυτήν (και αν γίνεται αυτό) Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Επειδή ένας φίλος μου μένει εκεί απέναντι και έχω πάει αρκετές φορές, αν θυμάμαι καλά χρόνια τώρα πιάνει band 7 και είχε ταχύτητες καλύτερες και από αυτήν αν παλαιότερα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts