gogos2 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 έλα μωρη σιαομαρα... επιτέλους!!! Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5416352545 Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΣε ποια τοποθεσία είναι η μέτρηση; Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Χερσόνησος Κρήτη,2ca 800+1800 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Όλα αυτά είναι σενάρια. Εννοώ τα δημοσιεύματα. Κι ας μην ξεχνάμε ότι πολλά σενάρια κυκλοφορουσαν κατά καιρούς, αλλά δεν επαληθευθηκαν, όπως αυτό της συγχώνευσης Voda και Wind (ευτυχώς δηλαδή). Όλα ήταν έτοιμα για την συγχώνευση, το είχαν σίγουρο. Είχαν ήδη σχεδιαστεί τεχνικά θέματα, κτλ. Τους έκοψε η ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Προμαχώνας Σερρών, σήμερα το πρωί 44,9 / 20,9 Ping 31 ms B20 Αψογη κάλυψη και καλές ταχύτητες στον κάθετο άξονα της Εγνατίας, από Θεσσαλονίκη μέχρι ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Επιβεβαιώνω επίσης την αναβάθμιση σε 4g του Λαγκαδά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Προμαχώνας Σερρών, σήμερα το πρωί 44,9 / 20,9 Ping 31 ms B20 Αψογη κάλυψη και καλές ταχύτητες στον κάθετο άξονα της Εγνατίας, από Θεσσαλονίκη μέχρι ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Επιβεβαιώνω επίσης την αναβάθμιση σε 4g του Λαγκαδά.Δηλαδή έκλεισε και η τρύπα της διαδρομής Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκη στις λίμνες ; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Δηλαδή έκλεισε και η τρύπα της διαδρομής Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκη στις λίμνες ; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς, ο χάρτης όμως δεν ενημερώθηκε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Ακριβώς, ο χάρτης όμως δεν ενημερώθηκε. Ας υποθεσουμε οτι εκλεισε και η τρυπα λαγκαδας - λαχανας στα βουνα η οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Χθες πηγαίνοντας προς τον Προμαχώνα, είδα ταμπέλα προς Λαχανα. Όλη η διαδρομή από Θεσσαλονίκη είχε 4g. Λογικά πρέπει να έχει κλείσει και αυτή η τρύπα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Χθες πηγαίνοντας προς τον Προμαχώνα, είδα ταμπέλα προς Λαχανα. Όλη η διαδρομή από Θεσσαλονίκη είχε 4g. Λογικά πρέπει να έχει κλείσει και αυτή η τρύπα. Επιτελους γιατι ο μονος που επαιζε σωστα εκει ηταν η πρασινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καλημέρα ευχάριστα νέα λοιπόν τώρα έχει μείνει το κομμάτι Θεσσαλονίκη-ευζωνοι. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Εχει μπει 800αρα το δρομο των Σερρων το υψος του Λαχανα οποτε ναι μαλλον εκλεισε κι εκεινη η τρυπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Εχει μπει 800αρα το δρομο των Σερρων το υψος του Λαχανα οποτε ναι μαλλον εκλεισε κι εκεινη η τρυπα Επιτελους προσθεσε στην 800αρα της vodafone στον λαχανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Για Ευζωνους δεν γνωρίζω τι γίνεται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 (edited) Για Ευζωνους δεν γνωρίζω τι γίνεται. Έχει ακομα Gprs... Θα μάθω όταν πάω τον Νοέμβριο στη Β.Ελλαδα Edited October 24, 2019 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καλημέρα ευχάριστα νέα λοιπόν τώρα έχει μείνει το κομμάτι Θεσσαλονίκη-ευζωνοι. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καί η πόλη τής Λιβαδειάς που εχει Edge!!!!! Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καί η πόλη τής Λιβαδειάς που εχει Edge!!!!! Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι ακόμα μαζί τους. Φορητότητα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι ακόμα μαζί τους. Φορητότητα. Θελω να δω ποτε το χουν σκοπο αληθεια .... Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 (edited) Θελω να δω ποτε το χουν σκοπο αληθεια ....Από ότι φαίνεται έρχεται η ώρα της περιοχής σου. Δεν νομίζω ότι θεωρητικά υπάρχει άλλη περιοχή ή άλλες περιοχές που έχουν μείνει. Εκτός αν το κρατάν για έκπληξη να γίνει όταν θα έρθει το 5g. :lol: Πέρα από την πλάκα να τελειώσουν εκεί σε εσάς και να πάνε και στο Πέραμα που είναι άθλια η κατάσταση και να μαζέψουν και την Αθήνα λόγο γενικά. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 24, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Από ότι φαίνεται έρχεται η ώρα της περιοχής σου. Δεν νομίζω ότι θεωρητικά υπάρχει άλλη περιοχή ή άλλες περιοχές που έχουν μείνει. Εκτός αν το κρατάν για έκπληξη να γίνει όταν θα έρθει το 5g. :lol: Πέρα από την πλάκα να τελειώσουν εκεί σε εσάς και να πάνε και στο Πέραμα που είναι άθλια η κατάσταση και να μαζέψουν και την Αθήνα λόγο γενικά. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την Αθήνα σταδιακά τη μαζεύουν. Με αργό ρυθμό, αλλά γίνεται δουλίτσα. Στο Γηροκομείο Αθηνών, από παλιότερα που σερνόταν και ήταν η χειρότερη, τώρα έχει γίνει η πιο γρήγορη όλη μέρα ακόμα και σε ώρες αιχμής. Τα βράδια χτυπάει και 100-120 Mbps με το 4G+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Από ότι φαίνεται έρχεται η ώρα της περιοχής σου. Δεν νομίζω ότι θεωρητικά υπάρχει άλλη περιοχή ή άλλες περιοχές που έχουν μείνει. Εκτός αν το κρατάν για έκπληξη να γίνει όταν θα έρθει το 5g. :lol: Πέρα από την πλάκα να τελειώσουν εκεί σε εσάς και να πάνε και στο Πέραμα που είναι άθλια η κατάσταση και να μαζέψουν και την Αθήνα λόγο γενικά. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω τη περιοχη μου τη βλεπω κατευθείαν μέ 5g ...Για 4g το χω ξεχασει πια...Πανελληνια πρωτοτυπία θα ειναι!!χαχαχαχαχα Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Την Αθήνα σταδιακά τη μαζεύουν. Με αργό ρυθμό, αλλά γίνεται δουλίτσα. Στο Γηροκομείο Αθηνών, από παλιότερα που σερνόταν και ήταν η χειρότερη, τώρα έχει γίνει η πιο γρήγορη όλη μέρα ακόμα και σε ώρες αιχμής. Τα βράδια χτυπάει και 100-120 Mbps με το 4G+.Και στο Παγκράτι μετά το reframing δουλεύει σφαίρα αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα σημεία που θέλουν δουλειά και προσθήκη σταθμών. Πχ αν πας Παπάγου ιδιαίτερα ψηλά άστα να πάνε ή Βουλιαγμένης, κάποια σημεία Πειραιά, Πέραμα κλπ Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Refarming εννοείς που πήγε η band 3 στα 10MHz; Με αυτό πάει σφαίρα; Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Refarming εννοείς που πήγε η band 3 στα 10MHz; Με αυτό πάει σφαίρα; Sent from my SM-G970F Ναι έκαναν refarming και παράλληλα πρόσθεσαν μερικούς σταθμούς βάσης ακόμα. Παίζει πολύ καλά πλέον στην περιοχή. Αλλα είπαμε δεν συμφέρει ακόμα για όλη την αθήνα που παραμένουν σοβαρά προβλήματα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καί η πόλη τής Λιβαδειάς που εχει Edge!!!!!Τώρα με την Iliad πιστεύω θα πάνε καλά τα πράγματα. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Πόσο μπορεί να πάει μωρέ με band 3 στα 10MHz σε πυκνοκατοικημένη περιοχή; Και δίπλα στην κεραία να πας άντε να δεις κανένα 20αρι 30αρι. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts