cmvr Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Μακάρι να γίνει σε πολλά σημεία της Αθήνας έτσι. Μακάρι αλλά χλωμό το βλέπω να επεκταθούν σύντομα έτσι. Θέλει σχεδόν όλη η Αθήνα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Σε άλλο θέμα, έχει γράψει πιο αναλυτικά σε ποιο σημείο είναι, και φαίνεται πως έχει κατάστημα wind πάρα πολύ κοντά. Ίσως αυτή είναι η εξήγηση. Αν επεκτείνει τα καταστήματα, ναι ίσως φτιάξει super δίκτυο .... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Το κατάστημα είναι λίγο ποιο κάτω και πιάνει χειρότερα εκεί μπροστά. Σαν να έχουν βάλει απέναντι στον άγιο Νικόλαο είναι γιατί πιάνει και προς Καισαριανή (Λ. Εθνικής Αντιστάσεως) αλλά και προς ζωγράφου (Ούλωφ Πάλμε) με μεγάλες ταχύτητες. Σιγά τα λάχανα που έκαναν. Ας καλύψουν και τα υπόλοιπα προβληματικά σημεία που από ότι φαίνεται θα τους πάρει χρόνια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Επειδή κι εγώ είμαι μηχανικός εχω πληρώσει πολλές φορές το 0,25 χωρίς να μου το λύσουν Και δε με αποζημιώνει κανένας, και δε μου τηλεφωνεί κανένας να μου το λύσει Μόνο το 0,25 πληρώνω... Τελικά το έλυσα μόνος μου με μέσον ΠΑΣΟΚ δήλαδη Τι σημαίνει αυτό για την εταιρία; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Δηλαδή οι μηχανικοί πληρώνουν 0,25 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 (edited) Δηλαδή οι μηχανικοί πληρώνουν 0,25 ; Καταλάβαινουμε το πρόβλημα κάτι ξέρουμε ποτέ φταίμε εμείς... Αλλά μας εξαπατούν εξ ίσου Edited June 8, 2019 by Vasileios Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Αγίου Νικολάου και κανακάρη κοντά στο κέντρο σε εσωτερικό χώρο.Πολυ χαμηλό το upload. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5016462750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Άμα η μέτρηση είναι από Β7 και σε εσωτερικό χώρο όπως λες είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι Β7 έχουν μεγάλες απώλειες όταν υπάρχουν εμπόδια όπως τοίχοι και άλλα. Αντίθετα σε εξωτερικούς χώρους και απευθείας οπτική επαφή με την κεραία χτυπάει χαλαρά 130αρια στο download και 40αρια στο upload... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 (edited) Άμα η μέτρηση είναι από Β7 και σε εσωτερικό χώρο όπως λες είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι Β7 έχουν μεγάλες απώλειες όταν υπάρχουν εμπόδια όπως τοίχοι και άλλα. Αντίθετα σε εξωτερικούς χώρους και απευθείας οπτική επαφή με την κεραία χτυπάει χαλαρά 130αρια στο download και 40αρια στο upload... Ναι b7 είναι σε ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί νόμιζα μήπως έχει πρόβλημα το κινητό και δείχνει τέτοιο upload.Παντως σημα ειχε 114 dbm. Edited June 10, 2019 by gogos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 η ταλαιπωρία συνεχίζεται. παράδεισος Αμαρουσίου οδός παραδείσου πιο κεντρικός πεθαίνεις Η κάτι με το ζόρι να τρέξουν google maps και here. αναγκάστηκα να ανοίξω sygic μπας και βρω τον δρόμο! έλεος Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 η ταλαιπωρία συνεχίζεται. παράδεισος Αμαρουσίου οδός παραδείσου πιο κεντρικός πεθαίνεις Η κάτι με το ζόρι να τρέξουν google maps και here. αναγκάστηκα να ανοίξω sygic μπας και βρω τον δρόμο! έλεος Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Που ακριβώς; Πίσω από τον ANT1; Κοντά στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Που ακριβώς; Πίσω από τον ANT1; Κοντά στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου;πάνω κάτω εκεί.... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 πάνω κάτω εκεί.... Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περίεργο... Σε αυτό το ύψος της λεωφόρου Κηφισίας, έχω πιάσει ακόμα και 100αρια με WIND 4G. Και 4 τετράγωνα πιο πέρα (στο σημείο που λες), δε λειτουργεί ούτε το 3G; :lol: Από την Αμαρουσίου-Χαλανδρίου έχω καιρό να περάσω. Θα το τσεκάρω κι εγώ κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Περίεργο... Σε αυτό το ύψος της λεωφόρου Κηφισίας, έχω πιάσει ακόμα και 100αρια με WIND 4G. Και 4 τετράγωνα πιο πέρα (στο σημείο που λες), δε λειτουργεί ούτε το 3G; :lol: Από την Αμαρουσίου-Χαλανδρίου έχω καιρό να περάσω. Θα το τσεκάρω κι εγώ κάποια στιγμή.και εμένα μου έκανε εντύπωση αλλά έτσι είναι! και το κακό είναι ότι συμβαίνει σε πάρα πολλά σημεία της Αθήνας Πειραιά πλέον! πριν κανένα χρόνο χάρηκα γιατί έβλεπα 4g της wind πιο πολύ και απ των άλλων εταιρειών! αλλά φέτος χάλασε πολύ! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Περίεργο... Σε αυτό το ύψος της λεωφόρου Κηφισίας, έχω πιάσει ακόμα και 100αρια με WIND 4G. Και 4 τετράγωνα πιο πέρα (στο σημείο που λες), δε λειτουργεί ούτε το 3G; :lol: Από την Αμαρουσίου-Χαλανδρίου έχω καιρό να περάσω. Θα το τσεκάρω κι εγώ κάποια στιγμή. 4 τετράγωνα είναι πολύ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 και εμένα μου έκανε εντύπωση αλλά έτσι είναι! και το κακό είναι ότι συμβαίνει σε πάρα πολλά σημεία της Αθήνας Πειραιά πλέον! πριν κανένα χρόνο χάρηκα γιατί έβλεπα 4g της wind πιο πολύ και απ των άλλων εταιρειών! αλλά φέτος χάλασε πολύ! Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα.Γιατι χάλασε;;; αυξήθηκε η κίνηση;;έπεσε η απόδοση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 όντως παρατηρώ και εγώ οτι χάλασε δραματικά πολύ άσχημα !! Στο Περιστέρι που μένω , Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου & Κρέσνας βαράω 70+ mpbs !! , μόλις παίρνω τον κατήφορο για Αγ. Αντώνιο και φτάνω έξω απο την Eurobank πριν τον Αγ. Αντώνιο το σήμα πέφτει σε Edge!!! και στα επόμενα φανάρια της Κύπρου ερχεται ξανά το 4G. Όταν ενοούμε 4G βέβαια .... είναι σαν να εχεις ενα πολύ κακό 3G της τάξεως των 8 - 9- 10 mbps !! Επίσης στην νέα παιδική χαρά στα συντριβάνια εκεί δεν δουλεύει απολύτως τίποτα !!! ουτε 2G ουτε 3G ούτε και το 4G !! ενώ υπάρουν οι ενδείξεις αυτές στο κινητό ... data ούτε για δείγμα !!! ( Και φυσικά έχω κινητό / κινητά που υποστηρίζουν και την Β20 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Καλησπέρα από παραλία Λεπτοκαρυάς. Το 4G ή είναι πίτα ή πνέει τα λοίσθια... Down 180Kbps/Up ---. Μη λειτουργικό. Ενώ το 3G κανονικό με 5Mbps/1Mbps αντίστοιχα. Έμεινα κατενθουσιασμένος! Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 129 / 42,7 band 7 στο Καραμπουρνάκι Θεσσαλονίκης 85,6 / 11,0 band 7, οδός Πασαλιδη στην Καλαμαριά Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Καλησπέρα από παραλία Λεπτοκαρυάς. Το 4G ή είναι πίτα ή πνέει τα λοίσθια... Down 180Kbps/Up ---. Μη λειτουργικό. Ενώ το 3G κανονικό με 5Mbps/1Mbps αντίστοιχα. Έμεινα κατενθουσιασμένος! Στη Λεπτοκαρυα παιζει πολυ η 800...ειδικα προς Πλακα Λιτοχωρου. Θα ειναι πιτα μαλλον. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Καλησπέρα από παραλία Λεπτοκαρυάς. Το 4G ή είναι πίτα ή πνέει τα λοίσθια... Down 180Kbps/Up ---. Μη λειτουργικό. Ενώ το 3G κανονικό με 5Mbps/1Mbps αντίστοιχα. Έμεινα κατενθουσιασμένος! Καταπληκτικά, για τουριστική περιοχή. Πλέον αρχίζουμε να μετράμε στα δάχτυλα του ενός χεριού για το που η Wind αποδίδει... 2019 θα έπρεπε να έχει carrier aggregation τουλάχιστον στο 80% της πληθυσμιακής της κάλυψης... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g-diktuo-ths-wind/ Καινουριος χαρτης.Καλυφθηκαν νομος Εβρου και Φλωρινης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g-diktuo-ths-wind/ Καινουριος χαρτης.Καλυφθηκαν νομος Εβρου και Φλωρινης. Πολύ ωραια. Να τελειώσουν όμως το υπάρχον δίκτυο να ασχοληθούν με το νέο. Η πράσινη σε λίγο θα παίζει με 5g σε όλες τις μεγάλες πόλεις με massive MIMO . Κουνηθείτε στη Wind. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Πολύ ωραια. Να τελειώσουν όμως το υπάρχον δίκτυο να ασχοληθούν με το νέο. Η πράσινη σε λίγο θα παίζει με 5g σε όλες τις μεγάλες πόλεις με massive MIMO . Κουνηθείτε στη Wind. Αυτη η αργοπορια τους ειναι εκνευριστικη.Να φτιαξουν πρωτα τα προβληματικα σημεια και μετα προχωρουν στ αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Αυτη η αργοπορια τους ειναι εκνευριστικη.Να φτιαξουν πρωτα τα προβληματικα σημεια και μετα προχωρουν στ αλλα. Εντάξει, δε θα τους πούμε πως θα διαχειριστουν το budget τους αλλά προτιμώ κάλυψη απο ταχύτητες σε πρώτη φάση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts