Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι να γίνει σε πολλά σημεία της Αθήνας έτσι.

Μακάρι αλλά χλωμό το βλέπω να επεκταθούν σύντομα έτσι. Θέλει σχεδόν όλη η Αθήνα.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Σε άλλο θέμα, έχει γράψει πιο αναλυτικά σε ποιο σημείο είναι, και φαίνεται πως έχει κατάστημα wind πάρα πολύ κοντά. Ίσως αυτή είναι η εξήγηση. Αν επεκτείνει τα καταστήματα, ναι ίσως φτιάξει super δίκτυο ....

Sent from my SM-G970F

Το κατάστημα είναι λίγο ποιο κάτω και πιάνει χειρότερα εκεί μπροστά. Σαν να έχουν βάλει απέναντι στον άγιο Νικόλαο είναι γιατί πιάνει και προς Καισαριανή (Λ. Εθνικής Αντιστάσεως) αλλά και προς ζωγράφου (Ούλωφ Πάλμε) με μεγάλες ταχύτητες.

Σιγά τα λάχανα που έκαναν. Ας καλύψουν και τα υπόλοιπα προβληματικά σημεία που από ότι φαίνεται θα τους πάρει χρόνια.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Επειδή κι εγώ είμαι μηχανικός εχω πληρώσει πολλές φορές το 0,25 χωρίς να μου το λύσουν

Και δε με αποζημιώνει κανένας, και δε μου τηλεφωνεί κανένας να μου το λύσει

Μόνο το 0,25 πληρώνω...

Τελικά το έλυσα μόνος μου με μέσον

ΠΑΣΟΚ δήλαδη

Τι σημαίνει αυτό για την εταιρία;

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Δηλαδή οι μηχανικοί πληρώνουν 0,25 ;

Καταλάβαινουμε το πρόβλημα κάτι ξέρουμε ποτέ φταίμε εμείς...

Αλλά μας εξαπατούν εξ ίσου

Edited by Vasileios
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Αγίου Νικολάου και κανακάρη κοντά στο κέντρο σε εσωτερικό χώρο.Πολυ χαμηλό το upload. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5016462750

Άμα η μέτρηση είναι από Β7 και σε εσωτερικό χώρο όπως λες είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι Β7 έχουν μεγάλες απώλειες όταν υπάρχουν εμπόδια όπως τοίχοι και άλλα. Αντίθετα σε εξωτερικούς χώρους και απευθείας οπτική επαφή με την κεραία χτυπάει χαλαρά 130αρια στο download και 40αρια στο upload...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Άμα η μέτρηση είναι από Β7 και σε εσωτερικό χώρο όπως λες είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι Β7 έχουν μεγάλες απώλειες όταν υπάρχουν εμπόδια όπως τοίχοι και άλλα. Αντίθετα σε εξωτερικούς χώρους και απευθείας οπτική επαφή με την κεραία χτυπάει χαλαρά 130αρια στο download και 40αρια στο upload...

Ναι b7 είναι σε ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί νόμιζα μήπως έχει πρόβλημα το κινητό και δείχνει τέτοιο upload.Παντως σημα ειχε 114 dbm.

Edited by gogos2

η ταλαιπωρία συνεχίζεται. παράδεισος Αμαρουσίου οδός παραδείσου πιο κεντρικός πεθαίνεις Η κάτι με το ζόρι να τρέξουν google maps και here. αναγκάστηκα να ανοίξω sygic μπας και βρω τον δρόμο! έλεος

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η ταλαιπωρία συνεχίζεται. παράδεισος Αμαρουσίου οδός παραδείσου πιο κεντρικός πεθαίνεις Η κάτι με το ζόρι να τρέξουν google maps και here. αναγκάστηκα να ανοίξω sygic μπας και βρω τον δρόμο! έλεος

Που ακριβώς; Πίσω από τον ANT1; Κοντά στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου;

Που ακριβώς; Πίσω από τον ANT1; Κοντά στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου;
πάνω κάτω εκεί.... 6c6aa4395617184418287e5cefa5e13d.jpg

πάνω κάτω εκεί....

Περίεργο... Σε αυτό το ύψος της λεωφόρου Κηφισίας, έχω πιάσει ακόμα και 100αρια με WIND 4G. Και 4 τετράγωνα πιο πέρα (στο σημείο που λες), δε λειτουργεί ούτε το 3G; :lol:

Από την Αμαρουσίου-Χαλανδρίου έχω καιρό να περάσω. Θα το τσεκάρω κι εγώ κάποια στιγμή.

Περίεργο... Σε αυτό το ύψος της λεωφόρου Κηφισίας, έχω πιάσει ακόμα και 100αρια με WIND 4G. Και 4 τετράγωνα πιο πέρα (στο σημείο που λες), δε λειτουργεί ούτε το 3G; :lol:

Από την Αμαρουσίου-Χαλανδρίου έχω καιρό να περάσω. Θα το τσεκάρω κι εγώ κάποια στιγμή.

και εμένα μου έκανε εντύπωση αλλά έτσι είναι! και το κακό είναι ότι συμβαίνει σε πάρα πολλά σημεία της Αθήνας Πειραιά πλέον! πριν κανένα χρόνο χάρηκα γιατί έβλεπα 4g της wind πιο πολύ και απ των άλλων εταιρειών! αλλά φέτος χάλασε πολύ!

4 τετράγωνα είναι πολύ.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εμένα μου έκανε εντύπωση αλλά έτσι είναι! και το κακό είναι ότι συμβαίνει σε πάρα πολλά σημεία της Αθήνας Πειραιά πλέον! πριν κανένα χρόνο χάρηκα γιατί έβλεπα 4g της wind πιο πολύ και απ των άλλων εταιρειών! αλλά φέτος χάλασε πολύ!

Καλημέρα.Γιατι χάλασε;;; αυξήθηκε η κίνηση;;έπεσε η απόδοση;;

όντως παρατηρώ και εγώ οτι χάλασε δραματικά πολύ άσχημα !!

Στο Περιστέρι που μένω , Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου & Κρέσνας βαράω 70+ mpbs !! , μόλις παίρνω τον κατήφορο για Αγ. Αντώνιο και φτάνω έξω απο την Eurobank πριν τον Αγ. Αντώνιο το σήμα πέφτει σε Edge!!! και στα επόμενα φανάρια της Κύπρου ερχεται ξανά το 4G. Όταν ενοούμε 4G βέβαια .... είναι σαν να εχεις ενα πολύ κακό 3G της τάξεως των 8 - 9- 10 mbps !!

Επίσης στην νέα παιδική χαρά στα συντριβάνια εκεί δεν δουλεύει απολύτως τίποτα !!! ουτε 2G ουτε 3G ούτε και το 4G !! ενώ υπάρουν οι ενδείξεις αυτές στο κινητό ... data ούτε για δείγμα !!!

( Και φυσικά έχω κινητό / κινητά που υποστηρίζουν και την Β20 )

Καλησπέρα από παραλία Λεπτοκαρυάς.

Το 4G ή είναι πίτα ή πνέει τα λοίσθια...

Down 180Kbps/Up ---. Μη λειτουργικό.

Ενώ το 3G κανονικό με 5Mbps/1Mbps αντίστοιχα.

Έμεινα κατενθουσιασμένος!

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

129 / 42,7 band 7 στο Καραμπουρνάκι Θεσσαλονίκης

85,6 / 11,0 band 7, οδός Πασαλιδη στην Καλαμαριά

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Στη Λεπτοκαρυα παιζει πολυ η 800...ειδικα προς Πλακα Λιτοχωρου. Θα ειναι πιτα μαλλον.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καταπληκτικά, για τουριστική περιοχή. Πλέον αρχίζουμε να μετράμε στα δάχτυλα του ενός χεριού για το που η Wind αποδίδει... 2019 θα έπρεπε να έχει carrier aggregation τουλάχιστον στο 80% της πληθυσμιακής της κάλυψης...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g-diktuo-ths-wind/ Καινουριος χαρτης.Καλυφθηκαν νομος Εβρου και Φλωρινης.

https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g-diktuo-ths-wind/ Καινουριος χαρτης.Καλυφθηκαν νομος Εβρου και Φλωρινης.

Πολύ ωραια. Να τελειώσουν όμως το υπάρχον δίκτυο να ασχοληθούν με το νέο. Η πράσινη σε λίγο θα παίζει με 5g σε όλες τις μεγάλες πόλεις με massive MIMO . Κουνηθείτε στη Wind.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ ωραια. Να τελειώσουν όμως το υπάρχον δίκτυο να ασχοληθούν με το νέο. Η πράσινη σε λίγο θα παίζει με 5g σε όλες τις μεγάλες πόλεις με massive MIMO . Κουνηθείτε στη Wind.

Αυτη η αργοπορια τους ειναι εκνευριστικη.Να φτιαξουν πρωτα τα προβληματικα σημεια και μετα προχωρουν στ αλλα.

Αυτη η αργοπορια τους ειναι εκνευριστικη.Να φτιαξουν πρωτα τα προβληματικα σημεια και μετα προχωρουν στ αλλα.

Εντάξει, δε θα τους πούμε πως θα διαχειριστουν το budget τους αλλά προτιμώ κάλυψη απο ταχύτητες σε πρώτη φάση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova 4G