Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σερρες το δικτυο οπου πιάνει απο b20 εχει γεμισει σε σημειο να μην μπορεις να κανεις ενα απλο google search....απο b7 η b3 τα πραγματα ειναι καλυτερα , αλλα καμια σχεση με τις ταχυτητες της συνεργατιδας που εχει 60+ συνηθως...

Άλλο ένα σημείο με μόνο 1800, στη Βαφόπουλου στη στάση βαφοπουλειο συγκεκριμένα (κοντά στο Μέγαρο μουσικής). Αν δεν έχεις 4g από 2600 καλύτερα να το γυρίσεις σε 3g, αλλά μου έστειλε προσφορά 10€-15gb και προσπερνάς τις χαμηλές ταχύτητες.26b86da8c72daa2fb14ed8a19b391f49.jpg

Και λίγο πιο πάνω στη νομαρχία μόνο με 800. Το σήμα και στις 2 μετρήσεις ήταν στα -85 dbm.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ea03cdc76dd3510af634e20888d58683.jpg

Edited by VasilisSam

Άλλο ένα σημείο με μόνο 1800, στη Βαφόπουλου στη στάση βαφοπουλειο συγκεκριμένα (κοντά στο Μέγαρο μουσικής). Αν δεν έχεις 4g από 2600 καλύτερα να το γυρίσεις σε 3g, αλλά μου έστειλε προσφορά 10€-15gb και προσπερνάς τις χαμηλές ταχύτητες.

Και λίγο πιο πάνω στη νομαρχία μόνο με 800. Το σήμα και στις 2 μετρήσεις ήταν στα -85 dbm.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ea03cdc76dd3510af634e20888d58683.jpg

Φίλε μου αυτό με τις προσφορές ακόμα τους κρατάει και τα συμβόλαια δεδομένων αλλιώς δεν αξίζει. Οι ταχύτητες έχουν πέσει σε πολλά αστικά κέντρα και επαρχια. Αυτό που μου έχει σπάσει τα νευρά είναι ότι νότια αττική το πράγμα έχει γίνει χάλι μαύρο στην τηλεφωνία δεν μπορείς να μιλήσεις. Επισκέφτηκα την περιοχή για δουλείες και είχα θέματα ομιλίας με ανθρώπους που έχουν wind στην περιοχή.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σερρες το δικτυο οπου πιάνει απο b20 εχει γεμισει σε σημειο να μην μπορεις να κανεις ενα απλο google search....απο b7 η b3 τα πραγματα ειναι καλυτερα , αλλα καμια σχεση με τις ταχυτητες της συνεργατιδας που εχει 60+ συνηθως...

Είδαμε και την άλλη που λες τα ίδια χάλια σε περιοχές Β Ελλάδα που επισκέφτηκα πρόσφατα ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής και ουσιαστική κάλυψη μόνο μέσα στις πόλεις.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Αν κρινω από τη σχέση UL/DL, το δίκτυο έχει γεμίσει. Καλό για τη Wind.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κρινω από τη σχέση UL/DL, το δίκτυο έχει γεμίσει. Καλό για τη Wind.

Αφού μοιράζουν σαν τα στραγάλια τα προνομιακά Q ιδιαίτερα λογικό είναι να γεμίσει. Κακό για όλους εμάς που έχουμε πακέτα δεδομένων και σέρνεται. Καλό όμως για τον ανταγωνισμό που θα πιεστούν επιτέλους να δώσουν συναγωνισιμες παροχές σε συμβόλαια με της ΕΕ και όχι με της Ζιμπάμπουε.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Φίλε μου αυτό με τις προσφορές ακόμα τους κρατάει και τα συμβόλαια δεδομένων αλλιώς δεν αξίζει. Οι ταχύτητες έχουν πέσει σε πολλά αστικά κέντρα και επαρχια. Αυτό που μου έχει σπάσει τα νευρά είναι ότι νότια αττική το πράγμα έχει γίνει χάλι μαύρο στην τηλεφωνία δεν μπορείς να μιλήσεις. Επισκέφτηκα την περιοχή για δουλείες και είχα θέματα ομιλίας με ανθρώπους που έχουν wind στην περιοχή.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είδαμε και την άλλη που λες τα ίδια χάλια σε περιοχές Β Ελλάδα που επισκέφτηκα πρόσφατα ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής και ουσιαστική κάλυψη μόνο μέσα στις πόλεις.

Ολες τα ιδια χαλια εχουν εδω πανω ...τουλαχιστον με τον 'μεγαλο' πάροχο μπορεις να μπεις παντου στο ιντερνετ ασχετα που σε πολλα μερη εχει 1 mbps απο 2ca...Η wind ηταν ειναι και θα ειναι στην χειροτερη κατασταση για πολλους λογους

Ολες τα ιδια χαλια εχουν εδω πανω ...τουλαχιστον με τον 'μεγαλο' πάροχο μπορεις να μπεις παντου στο ιντερνετ ασχετα που σε πολλα μερη εχει 1 mbps απο 2ca...Η wind ηταν ειναι και θα ειναι στην χειροτερη κατασταση για πολλους λογους

Συμφωνώ και θεωρώ ότι βόρεια δεν έχουν κάνει καλή δουλειά σε καμιά εταιρία. Είναι εμφανής η διαφορά από τον νότο.

Δηλαδή με 1mbps από τον Χ παροχο μπαίνεις στο ίντερνετ, ενώ με 1mbps από τον Ψ παροχο δεν μπαίνεις;

Έχω απορία.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Δηλαδή με 1mbps από τον Χ παροχο μπαίνεις στο ίντερνετ, ενώ με 1mbps από τον Ψ παροχο δεν μπαίνεις;

Έχω απορία.

Οχι απλα αναφερψ πως η wind δεν αου προσφερει ουτε στο ελαχιστο προσβαση στο ιντερνετ σε καποια σημεια που ειναι γεματη...ενα η αλλη που κανει CA 3+20 τουλαχιστον σου δινει τηνν δυνατοτητα εστω και με το ζορη να πλοηγηθείε στο ιντερνετ

Αφού μοιράζουν σαν τα στραγάλια τα προνομιακά Q ιδιαίτερα λογικό είναι να γεμίσει. Κακό για όλους εμάς που έχουμε πακέτα δεδομένων και σέρνεται. Καλό όμως για τον ανταγωνισμό που θα πιεστούν επιτέλους να δώσουν συναγωνισιμες παροχές σε συμβόλαια με της ΕΕ και όχι με της Ζιμπάμπουε.

Δε νομίζω ο μέσος χρήστης να αντιλαμβάνεται ιδιαίτερα την πτώση ταχύτητας, και ο πολύ απαιτητικός χρήστης λογικά δεν πάει στη Wind (προς το παρόν).:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε νομίζω ο μέσος χρήστης να αντιλαμβάνεται ιδιαίτερα την πτώση ταχύτητας, και ο πολύ απαιτητικός χρήστης λογικά δεν πάει στη Wind (προς το παρόν).:)

Εδω τεριαζει το οτι πληρώνεις παίρνεις ...αν και θεωρω πως αρχιζει ακομα και η wind να γινεται ακριβή...

Εδω τεριαζει το οτι πληρώνεις παίρνεις ...αν και θεωρω πως αρχιζει ακομα και η wind να γινεται ακριβή...

Ίσα ίσα ο ψαγμενος ξέρει να ζυγίζει την κατάσταση και αν καλύπτετε πάει κατά wind για τα πακέτα δεδομένων της που παρόλα τα χάλια της εταιρίας σε ταχύτητες αν χρειάζεσαι πολλά gb και είσαι συνεχώς mobile είναι δυστυχώς μονόδρομος.

Αναφέρομαι στα simplefi on the go σε συμβόλαιο και σε καρτοκινητο.

Ίσα ίσα ο ψαγμενος ξέρει να ζυγίζει την κατάσταση και αν καλύπτετε πάει κατά wind για τα πακέτα δεδομένων της που παρόλα τα χάλια της εταιρίας σε ταχύτητες αν χρειάζεσαι πολλά gb και είσαι συνεχώς mobile είναι δυστυχώς μονόδρομος.

Αναφέρομαι στα simplefi on the go σε συμβόλαιο και σε καρτοκινητο.

Συμφωνω για αυτο και αν υπήρχε το ιδιο πακετι στις αλλες δυο θα εκανε τουλαχιστον τα διπλάσια χρηματα...Αλλα και παλι σε πολλα μερη εβαλε απλα νια 800αρα και ειπε οκ ας το βαψουμε μπλε τον χαρτί....Καλυτερο παντως απο το καμια υπηρεσια η το g που ειχε παλια

Θα τα γράψω με τη σειρά, όπως πήγα σήμερα.

Έξω από το μετρό Ελληνικό, μόνο B20, όμως με καλή ταχύτητα.

Screenshot-Speedtest-20190308-145313.png

Στην Άνω Γλυφάδα-Τερψιθεα, αρκετά ψηλά, στην οδό Αγίου Νεκταρίου, σχεδόν στο βουνό. Απαράδεκτη κάλυψη με οριακή B20 (κατοικημένη περιοχή)... :down: Όταν κατέβηκα λίγο χαμηλότερα, προς Άνω Γλυφάδα, άρχισαν να φαίνονται κάτι B3 με 15 Mbps, αλλά και μερική κάλυψη με B20.

Screenshot-Speedtest-20190308-161113.png

Μετά κατέβηκα στο κέντρο της Γλυφάδας, κοντά στη στάση του τραμ "πλατεία Κατράκη" (και όχι Εσπερίδων που έγραψα πριν, μπερδεύτηκα). Μάλλον βρισκόμουν κοντά στην κεραία (B7 με σήμα -62 dBm).

Screenshot-Speedtest-20190308-164442.png

Από 'κει πήρα το Τράμ προς Συγγρού (Κασομούλη). Κατά μήκος της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου του Ελληνικού, ξανά απαράδεκτη κάλυψη, με πολύ H+ που σερνόταν, ακόμα και EDGE. :mad:

Screenshot-Speedtest-20190308-165920.png

Όταν φτάσαμε Άλιμο, η κάλυψη ήταν λίγο καλύτερη, αλλά οι ταχύτητες για κλάματα... :down: B3 και B20 τα τεστ:

Screenshot-Speedtest-20190308-170729.png

Screenshot-Speedtest-20190308-171630.png

Σε γενικές γραμμές, η WIND φαίνεται να έχει μεγάλο πρόβλημα στα Νότια Προάστια, με μόνη εξαίρεση τα κεντρικά σημεία...

Edited by MitsosDaBest13

Καλώς ήρθες στα νότια προάστια...

Εκεί που είναι η στάση πλατεία Εσπερίδων είναι ακριβώς το κατάστημα της wind(φαίνεται και στο street view). Για αυτό και η band 7 με τέτοιο σήμα προφανώς.

Sent from my moto g(6) play

Καλώς ήρθες στα νότια προάστια...

Εκεί που είναι η στάση πλατεία Εσπερίδων είναι ακριβώς το κατάστημα της wind(φαίνεται και στο street view). Για αυτό και η band 7 με τέτοιο σήμα προφανώς.

Sent from my moto g(6) play

Sorry, μπερδεύτηκα... Τελικά περπάτησα λίγο και πήρα το Τραμ από την Πλατεία Κατράκη. Θυμάμαι που πήγαμε αμέσως προς τη θάλασσα, μόλις ξεκινήσαμε. Στην Κατράκη έκανα το τεστ με τα 122 Mbps. (είχα στο μυαλό να μου να το πάρω από την Εσπερίδων, αλλά τελικά δεν το έκανα).

Edited by MitsosDaBest13

Πάντως Άλιμο δεν έχω δει τις ταχύτητες που αναφέρετε. Αναφέρομαι στο λόφο πανί και προς την Ιωνίας... Δεν έχω πάει και σε κάθε σημείο στον Άλιμο αλλά ήμουν με 20 με 40mbps. Δηλαδή τίποτα το ιδιαίτερο αλλά όχι τόσο τραγικά... Ειδικά η κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους ήταν πολύ καλή σε σχέση με τις ανταγωνιστριες. Αυτή είναι η δική μου εικόνα και μόνο στον Άλιμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άρα μιλάς για ένα μικρό σημείο του Αλίμου. Φυσικά κι εγώ δεν έχω γυρίσει ολόκληρο το δήμο, αλλά έχω εικόνα για διάφορα μέρη από παραλία μέχρι Άγιο Δημήτριο. Σε πληροφορώ είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βλέπεις τα νούμερα που λες και 50 μέτρα πιο κάτω αυτά που λέει ο Μήτσος. Και μιλάω έχοντας γυρίσει αρκετά στις περιοχές που αναφέρω, και με αυτοκίνητο και με τας πόδια.

Sent from my SM-G930F

Άρα μιλάς για ένα μικρό σημείο του Αλίμου. Φυσικά κι εγώ δεν έχω γυρίσει ολόκληρο το δήμο, αλλά έχω εικόνα για διάφορα μέρη από παραλία μέχρι Άγιο Δημήτριο. Σε πληροφορώ είναι πολύ συχνό φαινόμενο να βλέπεις τα νούμερα που λες και 50 μέτρα πιο κάτω αυτά που λέει ο Μήτσος. Και μιλάω έχοντας γυρίσει αρκετά στις περιοχές που αναφέρω, και με αυτοκίνητο και με τας πόδια.

Sent from my SM-G930F

To έχω περπατήσει και προς παραλία Αλίμου. Πραγματικά Κανένα πρόβλημα σε αυτή την περιοχή.

Προς αεροδρόμιο ελληνικού έχω πάει επίσης με τα πόδια αλλά όλες μου φάνηκαν χάλια λόγω θορύβου και ελλείψης σταθμών. Σε καμία περίπτωση δεν έχω δει φοβερές ταχύτητες αλλά όχι και άσχημες. Ειδικά στα όρια με Άγιο Δημήτριο ήταν πολύ καλή. Έχει κάθε 1κμ ( όχι για τα δικά μου δεδομένα πυκνό) σταθμό αλλά και πάλι αξιοπρεπές το πες. Εμένα αυτό που με χαλάει είναι ότι η Β3 έχει κολλήσει στα 5mhz. Είναι καιρός να κάνει το βήμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά τώρα. Σύνορα με Άγιο Δημήτριο μένω. Έλα στο γήπεδο του Αγ. Δημητριου διάβρωση διασταύρωση Θεομήτορος με Καλαμακίου και πες μου αν πιάνεις πάνω από 2,5...

Sent from my SM-G930F

To έχω περπατήσει και προς παραλία Αλίμου. Πραγματικά Κανένα πρόβλημα σε αυτή την περιοχή.

Προς αεροδρόμιο ελληνικού έχω πάει επίσης με τα πόδια αλλά όλες μου φάνηκαν χάλια λόγω θορύβου και ελλείψης σταθμών. Σε καμία περίπτωση δεν έχω δει φοβερές ταχύτητες αλλά όχι και άσχημες. Ειδικά στα όρια με Άγιο Δημήτριο ήταν πολύ καλή. Έχει κάθε 1κμ ( όχι για τα δικά μου δεδομένα πυκνό) σταθμό αλλά και πάλι αξιοπρεπές το πες. Εμένα αυτό που με χαλάει είναι ότι η Β3 έχει κολλήσει στα 5mhz. Είναι καιρός να κάνει το βήμα.

Καλά τώρα. Σύνορα με Άγιο Δημήτριο μένω. Έλα στο γήπεδο του Αγ. Δημητριου διάβρωση διασταύρωση Θεομήτορος με Καλαμακίου και πες μου αν πιάνεις πάνω από 2,5...

Sent from my SM-G930F

Όπως τα λέει ο Μάρκος είναι. Το έχει παρακάνει η wind θέλει πύκνωση το δίκτυο στα αστικά κέντρα και ιδιαίτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε αρκετές περιοχές. Σου κάνει τα νεύρα κορδόνια σε αυτές τις περιοχές αλλά και σε άλλες όταν πέφτει σε μονοψήφιο νούμερο και είσαι αναγκασμένος να κάνεις tethering το λάπτοπ επειδή είσαι σε δουλειά.

Όσον αφορά τον χάρτη κάλυψης από Ιανουάριο δεν φαίνεται να επεκτάθηκαν άλλο στην επαρχία στα προβληματικά σημεία με μηδενική κάλυψη 4G. https://www.wind.gr/files/1/wind_v2/ypostirixi/coverage/January2019/January_4g_greece.jpg;wa0daa74d314111b58

Edited by cmvr