MitsosDaBest13 Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Θέρμη Θεσσαλονίκης Έκανα και speed test με την band 20 1.4Mhz και ούτε τα 7mbps δεν έφτασε Λογικό. Τα 1,4 MHz φάσμα θα πρέπει να έχουν θεωρητικό μάξιμουμ στο 4G τα 10 Mbps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Εμένα πάλι αυτό το Note 9 μου το δείχνει σε συνθήκες οριακής λήψης ή όταν μεταβαίνει σε κατάσταση εκτός δικτύου. Πιθανότατα πρόκειται για παροδικό σφάλμα του modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Μπάντα 20 με bandwidth 1.4?? Κάτι δεν πάει καλά https://imgur.com/a/Qh3cVAI SINR -16? :cry: :wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Πήρα ένα στικάκι Huawei του πέταξα την κάρτα της wind και προχθές το είχα δίπλα στο παράθυρο στην δουλειά αλλά δυστυχώς ενώ το κινητό πιάνει 4g το συγκεκριμένο έπιανε μάλλον g γιατί σερνόταν το σύμπαν...παρήγγειλα μια κεραία αλλά δεν ξέρω τελικά αν την ακυρώσω..περίμενα να έχουν καλή λήψη τουτα(έχει όλες της μπαντες κανονικα) πάντως στην.Ασπροβάλτα σε speed test ρίχνει στα αυτιά στο κινητό Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Δοκίμασε να το κλειδώσεις σε 4g. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Πήρα ένα στικάκι Huawei του πέταξα την κάρτα της wind και προχθές το είχα δίπλα στο παράθυρο στην δουλειά αλλά δυστυχώς ενώ το κινητό πιάνει 4g το συγκεκριμένο έπιανε μάλλον g γιατί σερνόταν το σύμπαν...παρήγγειλα μια κεραία αλλά δεν ξέρω τελικά αν την ακυρώσω..περίμενα να έχουν καλή λήψη τουτα(έχει όλες της μπαντες κανονικα) πάντως στην.Ασπροβάλτα σε speed test ρίχνει στα αυτιά στο κινητό Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλησπερα , καλυτερα να κλειδωσεις το στικακι σε μονο 3g τουλαχιστον να μην σε γυριζει σε gprs/edge. εκτος και εαν ειναι 4g το στικακι αλλα γενικα ειναι ακριβα , αμα ειναι 4g προσπαθησε να το κλειδωσεις σε 4g εαν γινεται αλλιως καλυτερα κλειδωμενο σε 3g για να μην κανει εναλλαγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά..θα το κοιτάξω..φθηνά το πήρα γύρω στο 30 Άρη..υποστηρίζει έως 150mbbs και έχει όλες της μπαντες της Ελλάδας Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Νωρίτερα που πήγα στο Athens metro mall Πριν μπω μέσα επί της Βουλιαγμένης, από band 20 10MHz : Στο υπόγειο εκεί που έχει κατάστημα wind έπιασε band 7 20MHz : Και πάνω στο Flocafe η ίδια band 7 είχε γίνει κάπως έτσι : Carrier Cosmote γράφει γιατί τέτοια κάρτα έχω στο άλλο slot. Q είναι αυτή που μέτρησα. CA δεν είδα να κάνει πάντως πουθενά. Λιγάκι γιαλαντζί 4G overall... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Στροφή Τριλοφου, ανατολική Θεσσαλονίκη 94,1 / 27,9 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Στροφή Τριλοφου, ανατολική Θεσσαλονίκη 94,1 / 27,9Screenshot ή δεν έγινε. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Χανιά στο παλιό λιμάνι σήμερα το απόγευμα με Β7 και φουλ σήμα -65 dBm περίπου https://www.speedtest.net/my-result/a/4674089940 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Screenshot ή δεν έγινε. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Eπειδή μιλάμε μόνο με αποδείξεις, ορίστε και το στιγμιότυπον οθόνης αγαπητέ: Να σημειωθεί επίσης ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχω πετύχει και πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες. :nagger::nagger::nagger: Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 B20 φουλ σήμα, πόλη Κέρκυρας Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Απογευματινή βόλτα στα όρια των Νομών Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής. Τα συμπεράσματα δικά σας. Ξεκινάμε με την είσοδο της Νέας Καλλικράτειας Νέα Καλλικράτεια, κεντρική πλατεία Άγιος Παύλος Χαλκιδικής Κάτω Σχολάρι Θεσσαλονίκης Την προηγούμενη Τετάρτη στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Στροφή Τριλόφου Θεσσαλονίκης Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Ηράκλειο Κρήτης στο ξενοδοχείο Capsis Astoria μέσα στο δωμάτιο με Β7 και σήμα περίπου -100 dBm. Μια χαρά. https://www.speedtest.net/my-result/a/4694755855 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 B7 φουλ σήμα, Λιστόν Κέρκυρα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Και μια band 20 με φουλ σήμα (-69dB) στο π. Φάληρο. Λ. Αμφιθέας Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Και μια band 20 με φουλ σήμα (-69dB) στο π. Φάληρο. Λ. Αμφιθέας Sent from my SM-G930F Στα νότια προάστια, το 30αρι θα θεωρείται κορυφαίο για WIND... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Νομίζω πως για να δεις παραπάνω πρέπει να είσαι μόνος σου στην κεραία. Άντε σε κανένα εξοχικό μέρος σε όχι τουριστική περίοδο. Για band 20 πάντα εννοώ. Για την 3 με τα 5MHz απορώ γιατί την έχει. Αν τύχει και δω CA θα είναι από κάποια πολύ μακρινή 7 που ενώνει με την 20. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Νομίζω πως για να δεις παραπάνω πρέπει να είσαι μόνος σου στην κεραία. Άντε σε κανένα εξοχικό μέρος σε όχι τουριστική περίοδο. Για band 20 πάντα εννοώ. Για την 3 με τα 5MHz απορώ γιατί την έχει. Αν τύχει και δω CA θα είναι από κάποια πολύ μακρινή 7 που ενώνει με την 20. Sent from my SM-G930F Όντως. Τελευταία φορά που έλεγξα λίγο με WIND στα Νότια προάστια, ήταν πέρσι. Γλυφάδα και Ελληνικό έβλεπα 1800αρες με 5 MHz φάσμα και αστείες ταχύτητες... Θα κοιτάξω και την επόμενη εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 Δεν δάγκωνα τη γλώσσα μου καλύτερα; Πριν λίγο βλέπω 4G+, κοιτάζω το service mode και έλεγε τα γνωστά, b7 20MHz μαζί με την 20 άρα. Πολύ χειρότερες ταχύτητες από σκέτη την 20. Max download πήγε μέχρι 4mbps και μετά έβγαλε error και δεν ξεκινούσε, μέχρι που συνδέθηκε μόνο στην 20 και άρχισε να δουλεύει με ταχύτητες γύρω στα 12mbps. Στη Λεωφόρο Αμφιθέας, περιμένοντας στο φανάρι που στρίβει Αγ. Βαρβάρας σαν συνοδηγός. Να πω ότι είδα λίγο πιο πριν και αυτό που δεν έχει ξανατύχει. Β3+20. Βέβαια δεν έδειχνε 4G+, αν έχει κάτω από 20MHz(5+10 ήταν) δεν βγάζει ένδειξη + το Samsung. Σε εκείνο το σημείο είδα αυτό : Αλλά πρέπει να ήταν δίπλα σε κεραία, καθώς και στις 2 μπάντες έδειχνε -65-66 dBm. Περπατώντας 15 μέτρα πιο κάτω έπεφτε δραματικά. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Χωριό Αγίου Ευστρατίου 2600+800. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Μπράβο ταχύτητα φίλε μου! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Χωριό Αγίου Ευστρατίου 2600+800. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίοι είναι οι τύποι... Αντί να βάλουν 4G+ στην Αθήνα που σέρνεται το σύμπαν, πάνε και βάζουν σε χωριά, που με μια απλή 800αρα γινόταν άνετα η δουλειά... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στο να απολαμβάνουν γρήγορες ταχύτητες. Πολύ θετικό το ότι η λεγόμενη "επαρχία" έχει τύχει προσοχής. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts