sakels Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Στην Πτολεμαΐδα ενώ την περασμένη Τετάρτη είχαν δώσει Η+ και την Παρασκευή και 4G δοκιμαστικά...από τότε σιγή ιχθύος και πελώριο Ε! Δεν περνάς να δεις αν άλλαξαν τις κεραίες του κέντρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Δεν περνάς να δεις αν άλλαξαν τις κεραίες του κέντρου? Την μία που είναι και η παλαιότερη δεν την έχουν αλλάξει σίγουρα (οδό επιβατών κεραία.omni) Την άλλη δεν ξέρω θα περάσω από εκεί να δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Τέσσερα (4!!!) χρόνια μετά την έναρξη του 4G της Wind, είδαμε το σηματάκι κι εμείς στην Κοζάνη. Έχω αγοράσει σαμπάνιες να το γιορτάσουμε!:cool: Πριν λίγο στον κόμβο του Βασιλόπουλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Τέσσερα (4!!!) χρόνια μετά την έναρξη του 4G της Wind, είδαμε το σηματάκι κι εμείς στην Κοζάνη. Έχω αγοράσει σαμπάνιες να το γιορτάσουμε!:cool: Πριν λίγο στον κόμβο του Βασιλόπουλου. Επιτέλους!!Καλή πλοήγηση και για εσάς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 (edited) Επιβεβαιωνω για το 4g Κοζάνη. Επιτέλους!!! http://i68.tinypic.com/2q8cx6s.png http://i63.tinypic.com/30iw8qq.png Περιοχή πίσω από το ΔΑΚ Κοζάνης. Θα δω και στο κεντρο τι πιάνει. Για band 7 δεν το λες κάτι wow αλλά απο το χαλι που ηταν πριν... Καμμία σχέση Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 15, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Όντως, για Band 7 είναι χάλια τα 27 Mbps, αλλά σταδιακά πιστεύω ότι θα βελτιώσουν τις ταχύτητες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Όντως, για Band 7 είναι χάλια τα 27 Mbps, αλλά σταδιακά πιστεύω ότι θα βελτιώσουν τις ταχύτητες. ;) Το σήμα λες δεν παίζει ρόλο; aggregation; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Επιβεβαιωνω για το 4g Κοζάνη. Επιτέλους!!! http://i68.tinypic.com/2q8cx6s.png http://i63.tinypic.com/30iw8qq.png Περιοχή πίσω από το ΔΑΚ Κοζάνης. Θα δω και στο κεντρο τι πιάνει. Για band 7 δεν το λες κάτι wow αλλά απο το χαλι που ηταν πριν... Καμμία σχέση Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έλα ρε φιλέ απίστευτο. Επιτέλους μετα από τόσα χρόνια. Πάντως μια χαρά είναι για αρχή η ταχύτητα αν και δεν πιστεύω να βελτιωθεί πολύ αν πλακώσει πολύς κόσμος. Από την άλλη ή άλλη με 4g+ έπιανε λιγότερα από αυτά σε Θράκη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Επιβεβαιωνω για το 4g Κοζάνη. Επιτέλους!!! http://i68.tinypic.com/2q8cx6s.png http://i63.tinypic.com/30iw8qq.png Περιοχή πίσω από το ΔΑΚ Κοζάνης. Θα δω και στο κεντρο τι πιάνει. Για band 7 δεν το λες κάτι wow αλλά απο το χαλι που ηταν πριν... Καμμία σχέση Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άντε καλορίζικα βρε! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τέσσερα (4!!!) χρόνια μετά την έναρξη του 4G της Wind, είδαμε το σηματάκι κι εμείς στην Κοζάνη. Έχω αγοράσει σαμπάνιες να το γιορτάσουμε!:cool: Πριν λίγο στον κόμβο του Βασιλόπουλου. Καλορίζικα! Αληθεύει ότι σήμερα θα είναι αργία στην πόλη της Κοζάνης, και ότι ο δήμος θα κάνει γιορτή στην κεντρική πλατεία; :D:D:D Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Έλα ρε φιλέ απίστευτο. Επιτέλους μετα από τόσα χρόνια. Πάντως μια χαρά είναι για αρχή η ταχύτητα αν και δεν πιστεύω να βελτιωθεί πολύ αν πλακώσει πολύς κόσμος. Από την άλλη ή άλλη με 4g+ έπιανε λιγότερα από αυτά σε Θράκη. Ε, αυτά παθαίνει όποιος παίζει μόνος του για χρόνια σε μια τεχνολογία. Μαζεύει όλους τους πελάτες και στέλνει τους άλλους για βρούβες. Καλό είναι ότι πλέον υπάρχουν και άλλα δίκτυα 4ης στην Ελλάδα, χωρίς πολύ τρελές επιδόσεις όπως έδειξε και η Ρ3, αλλά με καλό potential για να βελτιωθούν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Στη πόλη της Νάξου. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλορίζικο το 4g στην όμορφη Κοζάνη! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 2600 απο την κεντρική κεραία http://i65.tinypic.com/5l2ddi.png Καθώς ερχομουν προς το κέντρο παρατήρησα κυρίως 2600 και 800 και το x526 ανα λιγα δευτερόλεπτα έβγαζε 2ca στο netmonster 2600+800 lte -A. Οποτε κάποιος με κινητό που υποστηριζει επίσημα ca (υπάρχουν τέτοια στη wind? ) θα δεις σαφως καλυτερα νούμερα. Μπράβο τους πάντως. Άργησαν αλλα έκαναν καλη δουλειά Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosto Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 (edited) TINAFTORE? Απίστευτα πράγματα για μας τους ιθαγενείς. Μέτρηση πριν από λίγο, μέσα στο σπίτι μου στον Κρόκο. Οι σαμπάνιες έχουν ήδη ανοίξει! Edited November 15, 2018 by nasosto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 (edited) Άντε καλορίζικα βρε! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλορίζικα! Αληθεύει ότι σήμερα θα είναι αργία στην πόλη της Κοζάνης, και ότι ο δήμος θα κάνει γιορτή στην κεντρική πλατεία; :D:D:D Ναι ηδη παιζει η πανδώρα εμβατήρια στην πλατεία Edited November 15, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 2600 απο την κεντρική κεραία Καθώς ερχομουν προς το κέντρο παρατήρησα κυρίως 2600 και 800 και το x526 ανα λιγα δευτερόλεπτα έβγαζε 2ca στο netmonster 2600+800 lte -A. Οποτε κάποιος με κινητό που υποστηριζει επίσημα ca (υπάρχουν τέτοια στη wind? ) θα δεις σαφως καλυτερα νούμερα. Μπράβο τους πάντως. Άργησαν αλλα έκαναν καλη δουλειά Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι για απορία τώρα θα αρχίσεις να δουλεύεις το φοιτητικό της εταιρίας ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Oχι φιλε μου. Βρηκα κατι φθηνότερο ως ευρωπαίος πολίτης της χώρας αυτής ;) Το δίκτυο θα το δουλεψω αλλά όχι απευθείας την wind αφου έχω δικαίωμα να το κάνω. Η wind και όχι μόνο, ακριβυναν πολύ.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 bbbb, ανέβασε μας και κανένα screenshot από SignalGuru να κρίνουμε αποτελέσματα. Αν και φαίνεται να είναι νωρίς. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 http://i66.tinypic.com/2l9krhs.png http://i67.tinypic.com/2s860xs.png http://i68.tinypic.com/2eg5v94.jpg Στάλθηκε από το X52X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ελπίζω να αυξήθηκε και η κάλυψη εντός πόλης γιατί το h+ είχε περιορισμένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλορίζικο το 4g!:) Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Στην διαδρομή από Πτολεμαΐδα προς θεσσαλονίκη... 5 χιλιόμετρα έξω από την Πτολεμαΐδα και μέχρι θεσσαλονίκη αδιάλειπτα 4G σε όλη την διαδρομή! Λογικά τις επόμενες μέρες θα ανοίξουν και την Πτολεμαΐδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ελπίζω να αυξήθηκε και η κάλυψη εντός πόλης γιατί το h+ είχε περιορισμένηΘέλω να δω και εγώ κάποια "δύσκολα' σημεια πχ εκεί γύρω απο την οδο Φιλλιπου και τα ΕΠΑΛ που ειχε 2g.. Πάντως αυξήθηκε και η ενταση του Η+. Πιάνει 15-20down και 4-7up Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Oχι φιλε μου. Βρηκα κατι φθηνότερο ως ευρωπαίος πολίτης της χώρας αυτής ;) Το δίκτυο θα το δουλεψω αλλά όχι απευθείας την wind αφου έχω δικαίωμα να το κάνω. Η wind και όχι μόνο, ακριβυναν πολύ.. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Italiano Vero? Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Αν επιτρέπεται, τι παροχές και με πόσα χρήματα δίνουν αυτά τα ευρωπαϊκά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts