Mark_K Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Αν ήταν για κινητό δεν βλέπω να μπορούν να βρουν εύκολα από τώρα σε ποια περιοχή θα βρίσκεται η συσκευή σου το διάστημα που αναφέρει ότι θα γίνουν εργασίες... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Αν ήταν για κινητό δεν βλέπω να μπορούν να βρουν εύκολα από τώρα σε ποια περιοχή θα βρίσκεται η συσκευή σου το διάστημα που αναφέρει ότι θα γίνουν εργασίες... Sent from my SM-G930F Στην αρχή αυτό νόμιζα, ότι ήταν για σταθερή. Αλλά μετά θυμήθηκα πως τον αριθμό Q δεν το έχω δώσει για επικοινωνία για κανένα σταθερό. Θα το ψάξω κι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) Στην αρχή αυτό νόμιζα, ότι ήταν για σταθερή. Αλλά μετά θυμήθηκα πως τον αριθμό Q δεν το έχω δώσει για επικοινωνία για κανένα σταθερό. Θα το ψάξω κι άλλο. Είναι απλό σε 45 λεπτά θα φανεί αν είσαι στην περιοχή. Edited June 21, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Στην αρχή αυτό νόμιζα, ότι ήταν για σταθερή. Αλλά μετά θυμήθηκα πως τον αριθμό Q δεν το έχω δώσει για επικοινωνία για κανένα σταθερό. Θα το ψάξω κι άλλο.Μην σου κάνει εντύπωση. Μπορεί κάποιος άλλος να τον είχε πριν τον αριθμό που είχε σταθερό wind. Πχ εγώ έχω 2 f2g που μου είχαν δώσει πέρυσι από public. Το ένα από τα 2 για κάποιον ανεξήγητο λόγο κάθε μήνα παίρνει 120' προς όλους. Κάτι ανάλογο πιστεύω πως είναι. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Στην αρχή αυτό νόμιζα, ότι ήταν για σταθερή. Αλλά μετά θυμήθηκα πως τον αριθμό Q δεν το έχω δώσει για επικοινωνία για κανένα σταθερό. Θα το ψάξω κι άλλο.Εάν θυμάμαι σωστά παλιότερα που είχε γίνει κάτι ανάλογο (αναβάθμιση) στο κινητό έλεγε ενδέχεται να έχετε πρόβλημα στης κλήσης και στο mobile internet Ούτε εγώ το έχω δώσει πουθενά τον αριθμό και τον έχω 12-13 χρόνια η λέξη σκέτο ίντερνετ παραπέμπει στο σταθερό ίντερνετ Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Όταν σου μιλάω μιτσομ να με ακούς μόλις έπεσε το ίντερνετ στο σταθερό... Και φυσικά τώρα γράφω με σύνδεση 4G Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Όταν σου μιλάω μιτσομ να με ακούς μόλις έπεσε το ίντερνετ στο σταθερό... Και φυσικά τώρα γράφω με σύνδεση 4G Κι εγώ μπήκα 3:15 με WIND 4G. Δοκίμασα και 3G only και λειτουργούσε κανονικά. Μάλλον αφορούσε τη σταθερή το μήνυμα (βρίσκομαι στο χωριό με ΟΤΕ τώρα). Απλά μου έκανε εντύπωση, γιατί όπως είπα, τον αριθμό μου Q δεν τον έχω συνδέσει με κανένα σταθερό... Νόμισα ότι θα γίνει αναβάθμιση δικτύου κινητής. Sorry για τα off-topic μηνύματα που δημιουργήθηκαν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Κάτοχος από τη Δευτέρα του Redmi 5 plus, έκανα ορισμένες μετρήσεις, με το αξιοπερίεργο ότι στην Καλαμαριά και στην Πυλαία, αλλά και σε άλλες περιοχές δεν μου εμφανίζεται το 4g +. Από όσο ξέρω η συσκευή το υποστηρίζει, από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Το network cell info, όπου και αν πήγα δείχνει μόνο b20. Έχω την global version της συσκευής, με όλες τις μπάντες να υποστηρίζονται. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Σου εμφάνιζε με άλλη συσκευή 4G+ στο παρελθόν στα ίδια μέρη; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Σου εμφάνιζε με άλλη συσκευή 4G+ στο παρελθόν στα ίδια μέρη; Sent from my SM-G930F Δεν είχα δοκιμάσει με άλλη συσκευή στα μέρη αυτά, θυμάμαι όμως ότι με το P9 Lite είχα κάνει τεστ με 140 mbps download και είχε γράψει κάποιος ότι για να έχει τέτοιες ταχύτητες θα έχει στο συγκεκριμένο μέρος CA. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Καμία σχέση. Το p9 lite δεν υποστηρίζει 4G+. Έχει modem που υποστηρίζει σε"απλό" 4G έως 150mbps. Επομένως αν είσαι δίπλα στην κεραία δεν αποκλείεται να δεις 140. Δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι επειδή βλέπεις αυτήν την ταχύτητα με μια μπάντα θα έχει σίγουρα και άλλες που θα κάνει CA. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Καμία σχέση. Το p9 lite δεν υποστηρίζει 4G+. Έχει modem που υποστηρίζει σε"απλό" 4G έως 150mbps. Επομένως αν είσαι δίπλα στην κεραία δεν αποκλείεται να δεις 140. Δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι επειδή βλέπεις αυτήν την ταχύτητα με μια μπάντα θα έχει σίγουρα και άλλες που θα κάνει CA. Sent from my SM-G930F Ναι, το ξέρω ότι δεν υποστηρίζει 4G+. Άρα, από τη στιγμή που το Redmi 5 plus υποστηρίζει, στα σημεία που δεν δείχνει 4g+ σημαίνει απλά ότι δεν υπάρχει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Ακριβώς. Επίσης 4G+ δεν συνεπάγεται παντού σούπερ ταχύτητες άνω των 150mbps. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Παρεμπιπτόντως, μόλις διάβασα σε ξένα φόρουμ ότι ναι μεν ο snapdragon 625 υποστηρίζει 4g+, αλλά η xiaomi έχει βάλει περιορισμούς και δεν μπορείς να έχεις 4g+. Tα λέω με κάθε επιφύλαξη, καθώς το κινητό είναι καινούριο στην αγορά και ακόμη είμαι στο ψάξιμο. Δεν ξέρω, οι επόμενες μετρήσεις θα δείξουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Κάτοχος από τη Δευτέρα του Redmi 5 plus, έκανα ορισμένες μετρήσεις, με το αξιοπερίεργο ότι στην Καλαμαριά και στην Πυλαία, αλλά και σε άλλες περιοχές δεν μου εμφανίζεται το 4g +. Από όσο ξέρω η συσκευή το υποστηρίζει, από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Το network cell info, όπου και αν πήγα δείχνει μόνο b20. Έχω την global version της συσκευής, με όλες τις μπάντες να υποστηρίζονται. Χάζευα το φυλλάδιο του Γερμανού και σε θυμήθηκα. :p Το έχουν με σημαδάκι Cosmote 4G σκέτο. Οπότε ούτε στη WIND θα παίζει με 4G+... https://ibb.co/fpWhQT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Εντάξει, είμαι τόσο ευχαριστημένος από το κινητό, που παραβλέπω το 4g +. Αν έρθει με κάποιο μελλοντικό update, καλοδεχουμενο! Καλά έκανες και ανέβασες τη φωτογραφία, είναι κατατοπιστική! :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Παρεμπιπτόντως, μόλις διάβασα σε ξένα φόρουμ ότι ναι μεν ο snapdragon 625 υποστηρίζει 4g+, αλλά η xiaomi έχει βάλει περιορισμούς και δεν μπορείς να έχεις 4g+. Tα λέω με κάθε επιφύλαξη, καθώς το κινητό είναι καινούριο στην αγορά και ακόμη είμαι στο ψάξιμο. Δεν ξέρω, οι επόμενες μετρήσεις θα δείξουν. Καλά θυμάμαι ότι έχει bug... http://en.miui.com/thread-2402935-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Μακάρι να το φτιάξουν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Καλά θυμάμαι ότι έχει bug... http://en.miui.com/thread-2402935-1-1.html Φαινομενικά δεν είναι Bug. Απλά αυτό είναι το capability που στέλνει στο δίκτυο. Μπορεί να το αλλάξει αν πιέσετε αλλά δεν είναι και σίγουρο. Εγώ τα κατάφερα αλλά με Huawei. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Εντάξει, είμαι τόσο ευχαριστημένος από το κινητό, που παραβλέπω το 4g +. Αν έρθει με κάποιο μελλοντικό update, καλοδεχουμενο! Καλά έκανες και ανέβασες τη φωτογραφία, είναι κατατοπιστική! :) Ποιο 4g+ εδώ ζούμε μέσα στα σκουπίδια Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Φαινομενικά δεν είναι Bug. Απλά αυτό είναι το capability που στέλνει στο δίκτυο. Μπορεί να το αλλάξει αν πιέσετε αλλά δεν είναι και σίγουρο. Εγώ τα κατάφερα αλλά με Huawei. Για εξήγησε το λίγο πιο καλά Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 (edited) Φαινομενικά δεν είναι Bug. Απλά αυτό είναι το capability που στέλνει στο δίκτυο. Μπορεί να το αλλάξει αν πιέσετε αλλά δεν είναι και σίγουρο. Εγώ τα κατάφερα αλλά με Huawei. Ποιον να πιέσουμε? Miui η wind? Γιατί η miui ούτε καν συγκινηται μετά από τόσο κράξιμο που έχει φάει Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 23, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Φαινομενικά δεν είναι Bug. Απλά αυτό είναι το capability που στέλνει στο δίκτυο. Μπορεί να το αλλάξει αν πιέσετε αλλά δεν είναι και σίγουρο. Εγώ τα κατάφερα αλλά με Huawei.Με τη huawei? Σε ποιο μοντέλο? Αν λες για το mate 8 θα με ενδιέφερε η λύση! Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Το mate 8 δεν υποστηρίζει 4g +; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 (edited) Φυσικά και υποστηρίζει https://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-7239.php Το έχω και αυτό μαζί με ένα xiaomi 4 4/64global version Edited June 23, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts