mixtri Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ισως να ναι και λαθος αλλα η περιοχη μιχαλη ειναι ως εξης.Η νεα Χαλκηδονα ειναι πεδιαδα,ισιο το εδαφος.Στριβεις δεξια για Κουφαλια και ειναι πεδιαδα.Μετα ομως για να πας για προχωμα περνας αξιο και το εδαφος εχει ανηφορικη κλιση.Το μισο χωριο ειναι χτισμενο κατηφορικα.Αν βγεις κεντρικο και πας προς ακροποταμο,ασπρο,πολυκαστρο ειναι πεδιαδα τερμα.στον ασπρο παλι στην ακρη του χωριου αρχιζει και γινεται κατηφορικο το εδαφος. Πρακτικά, για αποστάσεις πάνω από 2-3ΚΜ η Β7 χάνει την αξία της. Δεν είναι μόνο το downlink. Περιμένετε πρώτα να δείτε πως θα πάει η 4η γενιά χωρίς Β7 και αν δεν πάει καλά κάτι θα κάνουν. Ίσως να μπούνε κι άλλοι σταθμοί. Πολλές φορές στα μεγάλα πεδία το πρόβλημα δεν είναι η χωρητικότητα της συχνότητας αλλά το BLER λόγω συνθηκών μετάδοσης. ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :lol::lol::lol: ΤΜ9 με 8MIMO! Αν δούμε κάτι τέτοιο από Wind, δηλώνω δημόσια ότι αλλάζω δίκτυο :lol::lol::lol: Η δήλωσή σου έχει καταχωρηθεί στο προσωπικό μου αρχείο. :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 (edited) Μπορεί να μην το χρειάζεται οι ηλικιωμένοι, αλλά όταν πάνε τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους θέλουν το 4G. Και επειδή οι πιο πολλοί νέοι από αυτά τα μέρη είναι στη Θεσσαλονίκη, λογικά και ενα μεγάλο ποσοστό έχει WIND. ΥΓ: Λέω λογικά, γιατί η Θεσσαλονίκη λογο μεγέθους είναι στην προτεραιότητα της Wind και σαν δίκτυο στην συμπρωτεύουσα δεν υπολείπεται εναντί των άλλων δυο, άρα πάλι λογικά σε αριθμό συνδρομητών θα τα πάει πολύ καλά. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει συνδρομητες απο Θεσσαλονικη...αρκετους.Εχω 10 ατομα με Wind στον κυκλο μου.Εχουν F2G και Q απλο και καποιοι εχουν F2G με το φοιτητικο πακετο/ειδικη προσφορα,τα 1500' και 1,5Gb με 8,5€. Φιλος με λεει με την Q,περιμενα να βγαλει το 1GB με 2€ Countdown...αλλα λεει αγορασα στο τελος 1GB/4€. Επισης επειδη δεν εχει το 0.facebook δωρεαν,τους κανουν hotspot αλλοι,μαζι και εγω. Σαν δικτυο,δυτικα παιζει παρα πολυ καλα.Επισης πιανει καλυτερα σε 2G απο τον τωρινο μου παροχο και δεν κοβονται οι κλησεις ευκολα. Με 3G εμπαινα παντου,δεν ανοιγα το 4G,εκτος αν εμενε κολλημενο στο Edge ειτε ημουν στο κεντρο και σερνοταν το 3G.Αλλα οσες φορες εβγαινα απο την πολη ηταν απογοητευση.Πολλες φορες εβλεπα Gprs στο iPhone και απλα εψαχνα wifi.Αυτο ειναι το παραπονο μου 6 χρονια που εχω Wind.Ετσι οπως τα εκαναν με το 4μηνο να εχεις φραγη και στο 2μηνο το υπολοιπο να χανεται μονο μια καρτα μπορω να κρατησω μονιμα και την 2η να την βαζω 5€ στο 3μηνο. Οταν το διορθωσει στην Μακεδονια,εγω το σκεφτομαι να γυρισω. Edited May 15, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Εχθές στην ταράτσα του 424ΓΣΝΕ το πρωί με καμπάνα σήμα..Μια χαρά είναι Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Μα δεν χτίζεις χωρητικότητα καν με Β7 στον κάμπο. Εντελώς λάθος approach. :) όπως και να το δεις. Γιατί δεν χτίζεις με b7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Γιατί δεν χτίζεις με b7 ?Εξήγησα παραπάνω. Το uplink σου είναι αδύναμο. Η κινητή τηλεφωνία είναι duplexing. Όσο power και να βάλεις στο downlink, στο uplink θα έχεις θέμα σε υψηλές συχνότητες. Sent from my SM-A520F using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Συγγνώμη μπερδεύτηκα. Αδύναμο σε ένταση η σε χωρητικότητα? Ποιά ειναι η λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) 3η μερα και η κεραία στο κέντρο είναι κλειστή ακόμα!!! Τεχνικούς δεν είδα σήμερα ακόμα εκεί είμαι... απλά το παράτησαν το μηχάνημα να κάνει συνέχεια επανεκκίνηση με το καινούργιο που κρατάει ελάχιστα δευτερόλεπτα το 3G+ και το Edge... Όσο είσαι σε αυτό internet Δεν έχει άλλα δεν κάνει και κλήσεις... call drops αρκετά σε εκείνο το σημείο... Τί φάση άραγε; Edited May 16, 2018 by XP130TD off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Πού το αποδίδεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 https://ibb.co/mZed6J Όποιος κατάλαβε κατάλαβε που είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Στην κεντρική Ελλάδα κάνουν δουλίτσα εχθές ανέβηκα πρως καρπενιση στον τυμφριστο είχε h+ κ ανοιγοκλειναν το 4g κάνουν δοκιμές λογικά.. Ένα σημείο που ήταν Gprs! Κ σήμερα είδα επιτέλους στην Στυλίδα h+ ένα σημείο που έχει σοβαρό θέμα η wind όπου νανε λογικά έρχεται κ εκεί το 4g! Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Πάντως δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά μπορεί να μην έχουν γκάζια αλλά το θέμα της τηλεφωνίας είναι καμπάνα. Μου φαίνεται ενεργοποιώ πάλι το προνομιακό f2g. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Edited May 16, 2018 by XP130TD off topic Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Πάντως δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά μπορεί να μην έχουν γκάζια αλλά το θέμα της τηλεφωνίας είναι καμπάνα. Μου φαίνεται ενεργοποιώ πάλι το προνομιακό f2g. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Στην τηλεφωνία πάντα ήταν καμπάνα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=125689394966435&id=100025761251823 Για να κατάλαβει κάποιος τι τραβάμε εμείς εδώ πάνω... όποιος θέλει μήνυμα ξέρει που θα κάνει κλικ μετά το βιντεο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=125689394966435&id=100025761251823 Για να κατάλαβει κάποιος τι τραβάμε εμείς εδώ πάνω... όποιος θέλει μήνυμα ξέρει που θα κάνει κλικ μετά το βιντεο... Αντώνη, το νέο δίκτυο κορμού αποτελείται στη βάση του από οπτικές ίνες (και μικροκυμματικά νέας τεχνολογίας) που δίνουν φοβερή σταθερότητα στο νέο δίκτυο. Ένα δίκτυο κρίνεται από δύο παράγοντες: επίδοση και σταθερότητα. Η Wind νομίζω έχει αρκετά καλή σταθερότητα σαν δίκτυο. Με όποιο εξοπλισμό και να έχει χρησιμοποιήσει, η σταθερότητα είναι προτεραιότητά τους. Είναι ένας λόγος που μου αρέσει το δίκτυό τους. Σαν επιδόσεις είναι οκ, αποδεκτό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Αντώνη, το νέο δίκτυο κορμού αποτελείται στη βάση του από οπτικές ίνες (και μικροκυμματικά νέας τεχνολογίας) που δίνουν φοβερή σταθερότητα στο νέο δίκτυο. Ένα δίκτυο κρίνεται από δύο παράγοντες: επίδοση και σταθερότητα. Η Wind νομίζω έχει αρκετά καλή σταθερότητα σαν δίκτυο. Με όποιο εξοπλισμό και να έχει χρησιμοποιήσει, η σταθερότητα είναι προτεραιότητά τους. Είναι ένας λόγος που μου αρέσει το δίκτυό τους. Σαν επιδόσεις είναι οκ, αποδεκτό.Οι επιδόσεις είναι μόνο για τους speedtestολαγνους. Αν έχει μια μέση ταχύτητα εντός πόλεων στο 35 και 40 μια χαρά είναι σε συνδιασμό να δουλεύει σωστά η τηλεφωνία. Βλεπωετα από τόσους μήνες χρήσης της άλλης εταιρίας τα προβλήματα. Το καλό δίκτυο είναι αυτό που δουλεύει σταθερά σε όλα όχι μόνο στα δεδομένα και δεν έχει θέματα στο εκτός πόλης. Αρκετούς που δουλεύουν και με τις 3 όπως εγώ μου το έχουν αναφέρει ιδιαίτερα στην επαρχία. Το μόνο πρόβλημα παραμένουν οι τιμές των συμβολαίων ομιλίας που ακόμα είναι πολύ υψηλές. Τα παιδιά λίγο υπομονή θα κάνουν ακόμα και θα καλυφθούν. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 το 35-40 σε υψηλή κίνηση γίνεται 1-2Mbps. Και αυτό είναι τώρα με τα σημερινά πακέτα. Αυτό είναι μεγάλη συζήτηση. Η σταθερότητα αναφέρεται σε πολλά ζητήματα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 το 35-40 σε υψηλή κίνηση γίνεται 1-2Mbps. Και αυτό είναι τώρα με τα σημερινά πακέτα. Αυτό είναι μεγάλη συζήτηση. Η σταθερότητα αναφέρεται σε πολλά ζητήματα. Επαυξάνω, έχω αρκετά speedtest με μονοψήφια mbps στην Πάτρα τον τελευταίο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Αντώνη, το νέο δίκτυο κορμού αποτελείται στη βάση του από οπτικές ίνες (και μικροκυμματικά νέας τεχνολογίας) που δίνουν φοβερή σταθερότητα στο νέο δίκτυο. Ένα δίκτυο κρίνεται από δύο παράγοντες: επίδοση και σταθερότητα. Η Wind νομίζω έχει αρκετά καλή σταθερότητα σαν δίκτυο. Με όποιο εξοπλισμό και να έχει χρησιμοποιήσει, η σταθερότητα είναι προτεραιότητά τους. Είναι ένας λόγος που μου αρέσει το δίκτυό τους. Σαν επιδόσεις είναι οκ, αποδεκτό. Εγώ για το σήμα αναφέρω... από επιδόσεις ειδικα η τηλεφωνία πάντα σταθερή είναι αλλα: λόγω αναβαθμίσεων όποτε τους καπνίσει δηλαδή τότε κάνει call drops... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Παραλία Βόλου στην Μινέρβα. Εκεί που κάποιοι λένε ότι σέρνεται η WIND. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Παραλία Βόλου στην Μινέρβα. Εκεί που κάποιοι λένε ότι σέρνεται η WIND. Άστους να λένε. Στον Βόλο και στο Πήλιο ήμουν και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι το πόσο καλή κάλυψη έχει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Άστους να λένε. Στον Βόλο και στο Πήλιο ήμουν και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι το πόσο καλή κάλυψη έχει.Αυτό ακριβώς. Αλλά δυστυχώς σε αυτήν την χώρα η γκρίνια και η μιζέρια δεν σταματάει ποτέ!! Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Αυτό ακριβώς. Αλλά δυστυχώς σε αυτήν την χώρα η γκρίνια και η μιζέρια δεν σταματάει ποτέ!! Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις απόλυτο δίκιο. Και δυστυχώς επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Παραλία Βόλου στην Μινέρβα. Εκεί που κάποιοι λένε ότι σέρνεται η WIND. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αψογο ping...μια χαρα ταχυτητες. Τι αλλο θελεις απο την Windara? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Αυτό ακριβώς. Αλλά δυστυχώς σε αυτήν την χώρα η γκρίνια και η μιζέρια δεν σταματάει ποτέ!! Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και μεταμόρφωσης όπου υπάρχει θέμα σε εσωτερικό χώρο. Γενικά η Wind στο Βόλο είναι καλή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 (edited) Παραλία Βόλου στην Μινέρβα. Εκεί που κάποιοι λένε ότι σέρνεται η WIND. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προς την ACS πριν μια εβδομάδα εγώ πάντως είχα θέμα. Έπιανε με το ζόρι 1 γραμμή LTE και το γυρνούσε σε UMTS συνήθως. Και σε εξωτερικό χώρο το ίδιο. Με iPhone X. Σε Note 8 στο ίδιο μέρος οι άλλες 2 είναι η μία (κόκκινη) φουλ και η άλλη (πράσινη) πολύ καλή. Edited May 19, 2018 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts