AntonisDedos92 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Τώρα καταλαβαίνω. Μπορεί να ήταν θέμα αδειοδότησης στα Huawei. H Ericsson δίνει 2CC στο βασικό πακέτο. Έχει κάποια διαφορά στο cellid /// vs Huawei? Πώς τα ξεχωρίζεις; Τα cellid είναι ίδια Δυστυχώς τέτοια πολιτική έχουν για victus μακάρι να ήταν σαν την πράσινη που λέει ξεκάθαρα ποια κεραία είναι... Όχι κωδικοποιημένα όπως τώρα... Στην Βέροια πήγα εγώ στη βάση και είδα Ericsson το ίδιο και στον Άγιο Νικολαο που ειδα Huawei και το παλιό της Ericsson... Στις αλλες γενικα ακομα δε πηγα να δω... Η πλειοψηφία που δεν έχει αναβαθμιστεί είναι τα παλιά τα Ericsson... Όταν λέω παλιά εννοώ τα 2216 v1 η v2... Τα καινούργια που εχει η πράσινη και βάζουν και οι άλλοι είναι τα 6201... Σαν πάνελ τα Katherin είναι τα πιο δυνατά ενώ τα Andrew και Mathew Είναι κάπως απαρχαιωμένα άλλα για κάποιο λόγο βάζουν άλλη μάρκα σε ένα σταθμό κι άλλη μάρκα σε άλλο... Αυτό το 16 χιλιόμετρα που με είχες πει για την 800αρα είναι παραπάνω και επιβεβαιωμένο εγώ λαμβάνω στη κόκκινη από 20, 23 και 34 χιλιόμετρα μακριά με πολύ καλές ταχύτητες... 20 χιλιόμετρα ακριβώς είναι η Ραχη Βέροιας 23 είναι το μεσημέρι Έδεσσας Και 34 είναι το Κάτω Βέρμιο... Και τα Γιαννιτσά δεν πάνε πίσω είναι τουλάχιστον 27... Όσο για την Wind μιλάμε εδώ και καιρό για την γνωστή της Πιερίας που σε ίδια ευθεία είναι τουλάχιστον 45 χιλιόμετρα με λίγα εμπόδια άλλα πιάνει 4G... Το Volte δε θέλει aggregation άλλα έρχεται τον επόμενο μήνα και στις 2 επιτέλους... Εγώ όταν έβαλα για APN το ims κάποιες κλήσεις τις κάνει κανονικά με 4G μονο είναι ακόμα σε τεστ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Creative_Her Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μου έρχονται μυνήματα με προσφορές συχνά . τύπου 5 GB ΜΕ 5 ευρώ για 30 μέρες. Στείλε το τάδε νουμερο στο 12410 . Αυτού του είδους οι προσφορές είναι για μία φορά χρήσης μόνο ή μπορούν να ενεργοποιηθουν και τους επομενους μηνες στελνοντας το ιδιο μηνυμα ; Ξερει καποιος ; Εχει δοκιμασει να ενεργοποιησει την προσφορα για δεύτερη φορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Λάρισα, μέσα στην τράπεζα Πειραιώς κεντρική πλατεία. Κι ακόμα δεν ενεργοποιηθηκαν οι νέες κεραίες (τέλη Φεβρουαρίου)..... Edited February 22, 2018 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μου έρχονται μυνήματα με προσφορές συχνά . τύπου 5 GB ΜΕ 5 ευρώ για 30 μέρες. Στείλε το τάδε νουμερο στο 12410 . Αυτού του είδους οι προσφορές είναι για μία φορά χρήσης μόνο ή μπορούν να ενεργοποιηθουν και τους επομενους μηνες στελνοντας το ιδιο μηνυμα ; Ξερει καποιος ; Εχει δοκιμασει να ενεργοποιησει την προσφορα για δεύτερη φορά; Είσαι σε λάθος topic βέβαια, οπότε περισσότερη συζήτηση εδώ ή εδώ για Q. Σύντομη απάντηση: οι προσφορές αυτές είναι ειδικές και ισχύουν μόνο αν λάβεις το SMS και μόνο μέσα στο χρονικό διάστημα που λέει το SMS. Για να μπορείς να το ενεργοποιήσεις 2η φορά ή γενικότερα άλλη φορά μεταγενέστερα, πρέπει να είσαι "τυχερός" και να σου στείλουν ξανά το SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dacia_Duster Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Η Πρωτεύουσα της Θεσσαλίας , έχει πολύ καλές ταχύτητες και από τα 3 δίκτυα . Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να το αμφισβητεί αυτό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Η Πρωτεύουσα της Θεσσαλίας , έχει πολύ καλές ταχύτητες και από τα 3 δίκτυα . Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να το αμφισβητεί αυτό . Και σκέψου πως έχουν τοποθετηθεί νέες κεραίες που δεν ενεργοποιηθηκαν ακόμη. Θα πιάνουμε πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες (στις δοκιμές έπιασα 120 αλλά μου είπαν τα παιδιά ότι θα πάμε πολύ παραπάνω). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μαζικό band 3 refarming στην Πάτρα, γεμίσαμε 5MHz band 3. Αλλάζει δηλαδή απο b20 σε b3? Aυτο τι αποτέλεσμα εχει στην κάλυψη? Είναι χειρότερο? Συχνά πυκνά κυκλοφορώ μεταξύ Ψηλαλωνίων και Βουδ,εκεί παει απο το κακό στο χειρότερο. Μια γραμμή με το ζόρι το 4g,3g σχεδόν άφαντο,και το 2g με σκαμπανεβάσματα,σε εσωτερικό χώρο έχεις θέμα σε ολα. Αν είναι να βγαινω στην πλατεία να μιλήσω να το βράσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φτιάχνει τόσα χρόνια η συγκεκριμένη περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Αλλάζει δηλαδή απο b20 σε b3? Aυτο τι αποτέλεσμα εχει στην κάλυψη? Είναι χειρότερο? Συχνά πυκνά κυκλοφορώ μεταξύ Ψηλαλωνίων και Βουδ,εκεί παει απο το κακό στο χειρότερο. Μια γραμμή με το ζόρι το 4g,3g σχεδόν άφαντο,και το 2g με σκαμπανεβάσματα,σε εσωτερικό χώρο έχεις θέμα σε ολα. Αν είναι να βγαινω στην πλατεία να μιλήσω να το βράσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν φτιάχνει τόσα χρόνια η συγκεκριμένη περιοχή. Στην πλατεια στα φηλαλωνια 2 με τρεις γραμμες 4g.H κεραια στην interamerican δεν εκπεμπει 4g;;;μου κακοφανηκε που δεν ηταν φουλ και μαλιστα σε τοσο κεντρικο σημειο.Παλιοτερα το 4g ειχε φουλ σημα στα ψηλαλωνια;;;θυμασαι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Στην πλατεια στα φηλαλωνια 2 με τρεις γραμμες 4g.H κεραια στην interamerican δεν εκπεμπει 4g;;;μου κακοφανηκε που δεν ηταν φουλ και μαλιστα σε τοσο κεντρικο σημειο.Παλιοτερα το 4g ειχε φουλ σημα στα ψηλαλωνια;;;θυμασαι;;;Μπας και έβαλαν και 2600; Σε κάποια σημεία που έχουν βάλει 2600αρα πιέζουν να παίζει πιο πολύ με αυτήν οπότε το να δείχνει λιγότερο σήμα είναι λογικό σε σχέση με την 800αρα ιδιαίτερα σε εσωτερικό χώρο. Πάντως κάνει καλό hand over από 2600αρα σε 800αρα στα σημεία που βρέθηκα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 πριν 1,5 χρονο πηρα κινητο με 4g και οι περισσοτεροι έλεγχοι που εχω κανει τις φορες που βρεθηκα εκει, ειναι στην περιοχη προς πλατεια βουδ. Γενικως και σε 2-3 σημεια γυρω γυρω,που εχω δει οντως το 4g παιζει χαμηλά. Η κεραια που λες ειναι αυτη στην γωνια Γουναρη και Βλάχου. Δεν ξερω αν το 4g το παιρνω απο εκει,στην περιοχη που το μετραω. Την επομενη φορα που θα παω θα το μετρησω κι εκει κοντα ή μεσα στα Ψηλαλώνια να δω τι παιζει. Παντως γενικως υπαρχει προβλημα,ακομα και στην ομιλια.Ισως φταιει πιο πολυ η δομηση στην περιοχη. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπας και έβαλαν και 2600; Σε κάποια σημεία που έχουν βάλει 2600αρα πιέζουν να παίζει πιο πολύ με αυτήν οπότε το να δείχνει λιγότερο σήμα είναι λογικό σε σχέση με την 800αρα ιδιαίτερα σε εσωτερικό χώρο. Πάντως κάνει καλό hand over από 2600αρα σε 800αρα στα σημεία που βρέθηκα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk νομιζω θα το ειχα προσεξει αν ειχε κατι εκτος απο 800,θα το ξανατσεκαρω οταν πάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 πριν 1,5 χρονο πηρα κινητο με 4g και οι περισσοτεροι έλεγχοι που εχω κανει τις φορες που βρεθηκα εκει, ειναι στην περιοχη προς πλατεια βουδ. Γενικως και σε 2-3 σημεια γυρω γυρω,που εχω δει οντως το 4g παιζει χαμηλά. Η κεραια που λες ειναι αυτη στην γωνια Γουναρη και Βλάχου. Δεν ξερω αν το 4g το παιρνω απο εκει,στην περιοχη που το μετραω. Την επομενη φορα που θα παω θα το μετρησω κι εκει κοντα ή μεσα στα Ψηλαλώνια να δω τι παιζει. Παντως γενικως υπαρχει προβλημα,ακομα και στην ομιλια.Ισως φταιει πιο πολυ η δομηση στην περιοχη. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- νομιζω θα το ειχα προσεξει αν ειχε κατι εκτος απο 800,θα το ξανατσεκαρω οταν πάω.Ναι ρίξε ένα μάτι να είμαστε σίγουροι. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Δεν έχουν φύγει 800άρες, μέρος του 1800 που είχαν για 2G έχει γίνει πλέον 4G παρέα με τα υπάρχοντα 800. Γενικά στο κέντρο έχει 2600 και 800 που κάνουν CA. Πιο έξω (Ψηλά Γούναρη, Καλαβρύτων, στάδιο και μέχρι εμπορικό πρώην Καρφουρ έχει 1800 και 800. Προς το παρόν το 1800 δεν κάνει CA με κανέναν, δεν ξέρω αν θα αλλάξει στο μέλλον. Για κάποιον λόγο, τα 5MHz της 1800 είναι σταθερά πιο γρήγορα από τα 20MHz της band 7 και τα 10MHz της band 20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Για κάποιον λόγο, τα 5MHz της 1800 είναι σταθερά πιο γρήγορα από τα 20MHz της band 7 και τα 10MHz της band 20. Αν η 800αρα είναι πίτα και η 2600αρα είναι ασθενική λογικό είναι και είναι αν η 1800 βρίσκεται σε sweet spot που είναι ποιο άδεια. Edited February 23, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Αν η 800αρα είναι πίτα και η 2600αρα είναι ασθενική λογικό είναι και είναι αν η 1800 βρίσκεται σε sweet spot που είναι ποιο άδεια. Δεν κολλάει αυτή η εξήγηση δυστυχώς. Ναι μεν οι 800άρες είναι πίτα, αλλά οι 2600 αδυνατούν να δώσουν σοβαρό bandwidth ακόμα και με άριστο σήμα. Δεν είναι μόνο μία, _ΟΛΕΣ_ σέρνονται στην Πάτρα. Να δίνουν από 20MHz/TM3 30mbps σε ώρες μη αιχμής και με -70dBm σήμα το λες πρόβλημα. Κάτι παίζει με τον Κινέζο και τα 2600, το έχω ξαναγράφει και στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Άχρηστο κινεζικό scheduler. Ξεκάθαρα. Ή περιορισμός στην άδεια... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Δεν κολλάει αυτή η εξήγηση δυστυχώς. Ναι μεν οι 800άρες είναι πίτα, αλλά οι 2600 αδυνατούν να δώσουν σοβαρό bandwidth ακόμα και με άριστο σήμα. Δεν είναι μόνο μία, _ΟΛΕΣ_ σέρνονται στην Πάτρα. Να δίνουν από 20MHz/TM3 30mbps σε ώρες μη αιχμής και με -70dBm σήμα το λες πρόβλημα. Κάτι παίζει με τον Κινέζο και τα 2600, το έχω ξαναγράφει και στο παρελθόν. Άχρηστο κινεζικό scheduler. Ξεκάθαρα. Ή περιορισμός στην άδεια... Όπως και να έχει πάει χαράμι 30 με 50 δίνει στα σημεία που τις συναντώ. Δεν ξέρω αν φταίει ο Κινέζος ή αν και αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Άχρηστο κινεζικό scheduler. Ξεκάθαρα. Ή περιορισμός στην άδεια... Κανει CA 7+20 και γυρίζει μονίμως σε rank 1 την μια από τις 2 μπάντες. Κάτι πάει πολύ στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Κανει CA 7+20 και γυρίζει μονίμως σε rank 1 την μια από τις 2 μπάντες. Κάτι πάει πολύ στραβά.Δεν κάνει πάντα CA. Στις περισσότερες περιπτώσεις στα σημεία που κινούμενα και στις 2 συσκευές μου κάνει transition από την μια μπάντα στην άλλη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Κανει CA 7+20 και γυρίζει μονίμως σε rank 1 την μια από τις 2 μπάντες. Κάτι πάει πολύ στραβά. Rank override στον scheduler προφανώς. Στο pucch στο CSI report σου δίνει rank 1? Και αυτό γίνεται τυχαία σε μια μπάντα από τις δύο; μπορείς να πάρεις log από attach μέχρι να κάνεις data σε Qualcomm και να μου το στείλεις; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Rank override στον scheduler προφανώς. Στο pucch στο CSI report σου δίνει rank 1? Και αυτό γίνεται τυχαία σε μια μπάντα από τις δύο; μπορείς να πάρεις log από attach μέχρι να κάνεις data σε Qualcomm και να μου το στείλεις; Σε τι μορφή το θες; Από το NSG ή από το debug interface του QCOMM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Σε τι μορφή το θες; Από το NSG ή από το debug interface του QCOMM? Isf if possible. Στείλε μου το εσύ από Qualcomm και λογικά θα το δω απo QCAT Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Η διαδρομή Λαμία Μακράκωμη με σταθερό h+ που πριν μόνο g.. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μπας και έβαλαν και 2600; Σε κάποια σημεία που έχουν βάλει 2600αρα πιέζουν να παίζει πιο πολύ με αυτήν οπότε το να δείχνει λιγότερο σήμα είναι λογικό σε σχέση με την 800αρα ιδιαίτερα σε εσωτερικό χώρο. Πάντως κάνει καλό hand over από 2600αρα σε 800αρα στα σημεία που βρέθηκα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Δεν ξερω τι συχνοτητα εκπεμπει εκει.Πιθανον να εχουν βαλει αφου ειναι κενρικο σημειο.Παντως facebook που ειχα κοιταξει σε εκεινο το σημειο ψιλοσερνοτανε.Ηταν 5 μισι το απογευμα ημερα σαββατο μαλλον ηταν υπερφορτωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Πάνω από το factory outlet στη Θεσσαλονίκη. Στο ανοιχτό πάρκινγκ από την πίσω πλευρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilhs_lamia Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Κ στην πολη μέσα h+ με το cell να βγάζει πολλές νέες και κεραίες... Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts