sdadamis Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Kαρδιτσα ακομα δεν ηρθε το 4G Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Θα επιλέξεις το tab που λέει "RAW". Εκεί δείχνει την μπάντα. Την μπάντα την έβλεπα, το bandwidth ποιό είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Electra hotel πλατεία Αριστοτέλους ταράτσα στη καφετέρια τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Άψογος!!! Πολύ καλή ταχύτητα! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Αυτό έλειπε κέντρο - καράκεντρο Θεσσαλονίκης να μην έχει τέτοιες ταχύτητες:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 @scream κρίμα που δεν σε πέτυχα σήμερα... Εδώ στην Νεάπολη σήμερα με Full σημα Β20 Μόνο (άλλη μπάντα δεν είχε κοντα, η κεραία ήταν σχεδόν 300 μέτρα κάπου εκει) σχεδόν έφτανε τα 50 mbps Καλά είναι... Επίσης στα 30+ για 3G+ μια χαρά... Screenshot έχω από 4G Μόνο Τώρα... https://ibb.co/h6Uytw https://ibb.co/mW9bfb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Αυτό έλειπε κέντρο - καράκεντρο Θεσσαλονίκης να μην έχει τέτοιες ταχύτητες:rolleyes: Μα δεν είναι καν ταχύτητες. Ένα peak είναι για 10 δευτερόλεπτα. Πόσες φορές θα τα λέμε. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαρδιτσα ακομα δεν ηρθε το 4G H+? Είδες καθόλου στο κέντρο; Παυσίλυπο κτλ; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Δεν εχω δει κατι.θα ειμαι πιο παρατηρητικός αυριο. Υγ:εντυπωσιάστηκα που γνωριζεις το Παυσίλυπο Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Δεν εχω δει κατι.θα ειμαι πιο παρατηρητικός αυριο. Υγ:εντυπωσιάστηκα που γνωριζεις το Παυσίλυπο Την Καρδίτσα δε ξέρω; Αγάπη παντοτινή :) Μέσα στον αστικό ιστό της πόλης έχει 3 βασικές κεραίες. Μια στην Υψηλαντου στο ύψος του Καφωδείου, στη Χαριτου πίσω από τα δικαστήρια καθώς και κάπου στην Καραϊσκάκη προς την έξοδο για Νοσοκομείο. Έχει και περιμετρικά άλλους δύο σταθμούς, έναν στη Εθνική προς πρόδρομο κι άλλον έναν στα σχολεία προς την Τρικάλων. Αν μπορείς πάρε μια φωτογραφία τον σταθμό στη Χαριτου να δούμε :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdadamis Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Θα την αναζητησω αυριο! Παράθεση https://www.4drivers.gr/single-post/2016/10/02/wwwLimanakiagr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Ναύπακτος. http://i67.tinypic.com/2nrg2tl.jpg Σε πολλές περιοχές και χωριά της Αιτωλοακαρνανιας που πέρασα, η WIND είχε σχεδόν παντού 4G, ακόμα και σε ερημιες. Μπορεί οι ταχύτητες να ήταν συνήθως κοντά στα 10 Mbps, αλλά τουλάχιστον είχε. Γενικά πολύ καλά σε αυτό το νομό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Στις Σέρρες έχει πλέον 4g, απ άκρη σ άκρη, στα περίχωρα δεν έχω ιδέα, θα το δω αυριο που θα κάνω ένα ταξιδάκι Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Στις Σέρρες έχει πλέον 4g, απ άκρη σ άκρη, στα περίχωρα δεν έχω ιδέα, θα το δω αυριο που θα κάνω ένα ταξιδάκι Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καιρος ηταν,και αν κατεβεις Θεσσσαλονικη απο το Δερβενι εως την ασπροβαλτα γραψε αν εχει αναβαθμισει.γιατι επαιζε ακομα το παλιο δικτυο και 4G δεν ειχε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Στις Σέρρες έχει πλέον 4g, απ άκρη σ άκρη, στα περίχωρα δεν έχω ιδέα, θα το δω αυριο που θα κάνω ένα ταξιδάκι Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει βάλει από Ποροια μέχρι Ασπροβαλτα παντού. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Δεν νομίζω σήμερα πέρασα για Δράμα και είχε G ..Εκτός από την παλαιοκωμη μέχρι λίγο πριν το μικρό σουλι.απο Ασπροβάλτα για Δερβένι έχει μέχρι την ρεντινα από την Εγνατία(από την ΠΕΟ έχει θεμα στα μακεδονικά Τέμπη ούτε καν 2g..) Από εκεί και πέρα έχει 4g στα διόδια και μετά πριν την έξοδο για Λαγκαδά Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Δεν νομίζω σήμερα πέρασα για Δράμα και είχε G ..Εκτός από την παλαιοκωμη μέχρι λίγο πριν το μικρό σουλι.απο Ασπροβάλτα για Δερβένι έχει μέχρι την ρεντινα από την Εγνατία(από την ΠΕΟ έχει θεμα στα μακεδονικά Τέμπη ούτε καν 2g..) Από εκεί και πέρα έχει 4g στα διόδια και μετά πριν την έξοδο για Λαγκαδά Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην Δράμα μεσα, ειχε G? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Θα δω αργότερα γιατί στο κινητό έβαλα την Καρτα οτε... Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ασπροβάλτα θα πάω αύριο και θα ενημερώσω αν έχει 4g σΕ όλη την διαδρομή από Σέρρες. Ασπροβάλτα Δερβένι δυστυχώς δεν προβλέπεται να περάσω μέχρι το καλοκαίρι οπότε δεν θα έχω εικόνα. Πάντως από Λάρισα μέχρι Σέρρες σε λίγα σημεία της Εθνικής οδού είχε 4g. Στην ασπροβάλτα έχει από τον Ιούνιο σούπερ 4g δεν κόλλαγε πουθενά Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ασπροβάλτα θα πάω αύριο και θα ενημερώσω αν έχει 4g σΕ όλη την διαδρομή από Σέρρες. Ασπροβάλτα Δερβένι δυστυχώς δεν προβλέπεται να περάσω μέχρι το καλοκαίρι οπότε δεν θα έχω εικόνα. Πάντως από Λάρισα μέχρι Σέρρες σε λίγα σημεία της Εθνικής οδού είχε 4g. Στην ασπροβάλτα έχει από τον Ιούνιο σούπερ 4g δεν κόλλαγε πουθενά Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν ανέβω από Αθήνα για δουλειά θα περάσω σίγουρα. Θα ρωτήσω κανένα συνεργάτη για το τι γίνεται αν περάσει από εκεί. Αν δεν καλύψουν το Ασπροβαλτα - Δερβένι πάνω στην Εγνατία θα είναι για χαστούκια :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Αν ανέβω από Αθήνα για δουλειά θα περάσω σίγουρα. Θα ρωτήσω κανένα συνεργάτη για το τι γίνεται αν περάσει από εκεί. Αν δεν καλύψουν το Ασπροβαλτα - Δερβένι πάνω στην Εγνατία θα είναι για χαστούκια :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Και μια αναφορά και στο πολύπαθο κομμάτι Ράχες Φθιώτιδος προς Αθήνα Ραχες 2G/3G Καραβομυλος 2G Στυλίδα 2G/3G Λαμία 3G, Θερμοπύλες 2G Μώλος ,Κ Βούρλα 3G ΑΓ.Κωνσταντινος 3G/2G Λογγός 2G Λιβανατες 2G Aταλάντη 3G μέχρι τα διόδια Τραγάνας Στροφές Μαρτίνου 2G Mαρτινο-Κάστρο 2G Yλίκη 2G Διόδια στο 90χλμ 2G Eυθεία της Θηβας 2G Προς το τέλος της ευθείας αυτής 4G Σχηματάρι Κινέττα 2G/3G Σειριος Μαλακάσα 4G Αφιδνες G,και καμμια φορά 4G Μετά φτάσαμε Αθήνα...:p Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Και μια αναφορά και στο πολύπαθο κομμάτι Ράχες Φθιώτιδος προς Αθήνα Ραχες 2G/3G Καραβομυλος 2G Στυλίδα 2G/3G Λαμία 3G, Θερμοπύλες 2G Μώλος ,Κ Βούρλα 3G ΑΓ.Κωνσταντινος 3G/2G Λογγός 2G Λιβανατες 2G Aταλάντη 3G μέχρι τα διόδια Τραγάνας Στροφές Μαρτίνου 2G Mαρτινο-Κάστρο 2G Yλίκη 2G Διόδια στο 90χλμ 2G Eυθεία της Θηβας 2G Προς το τέλος της ευθείας αυτής 4G Σχηματάρι Κινέττα 2G/3G Σειριος Μαλακάσα 4G Αφιδνες G,και καμμια φορά 4G Μετά φτάσαμε Αθήνα...:p Πάνω κάτω αυτά είναι απλά πάνω στην εθνική οδό έχει 3g αλλά οι ταχύτητες είναι τρατζικ σε αρκετά σημεία. Έχουν δουλίτσα ακόμα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Και μια αναφορά και στο πολύπαθο κομμάτι Ράχες Φθιώτιδος προς Αθήνα Ραχες 2G/3G Καραβομυλος 2G Στυλίδα 2G/3G Λαμία 3G, Θερμοπύλες 2G Μώλος ,Κ Βούρλα 3G ΑΓ.Κωνσταντινος 3G/2G Λογγός 2G Λιβανατες 2G Aταλάντη 3G μέχρι τα διόδια Τραγάνας Στροφές Μαρτίνου 2G Mαρτινο-Κάστρο 2G Yλίκη 2G Διόδια στο 90χλμ 2G Eυθεία της Θηβας 2G Προς το τέλος της ευθείας αυτής 4G Σχηματάρι Κινέττα 2G/3G Σειριος Μαλακάσα 4G Αφιδνες G,και καμμια φορά 4G Μετά φτάσαμε Αθήνα...:p Το Σάββατο είχα κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Λαμία. Μόλις βγαίνεις από Αττική, το 4G είναι ανύπαρκτο. Στο 90% των σημείων που έπιασα 3G, ήταν το παλιό με Ping 100-200 ms και ταχύτητες 0,3 Mbps. Τραγική κατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Παιδιά μην το ματιασω..στη περιοχή μου Κεντρική Βοιωτία υπάρχει αυτή η κεραία εδω και πολύ καιρό και παίρνω 4G.Στην πόλη αντίθετα αισχρό 3g που σέρνεται.... Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Έχεις καλή ποιότητα σήματος για αυτή την ένταση. Είσαι σε βουνό; Εννοώ είναι κάπως απομονωμένο το χωριό από πεδιάδες και "ανοιχτά" μέρη; :shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Το Σάββατο είχα κάνει τη διαδρομή Αθήνα-Λαμία. Μόλις βγαίνεις από Αττική, το 4G είναι ανύπαρκτο. Στο 90% των σημείων που έπιασα 3G, ήταν το παλιό με Ping 100-200 ms και ταχύτητες 0,3 Mbps. Τραγική κατάσταση... Ευτυχως το 3G μεσα στη Λαμία είναι ικανοποιητικό: 10,2 download 2,8 upload με 49ms ping. Οχι οτι έχεις παντου τετοιο αλλά,στο κέντρο,σώζουν την κατασταση δυό "κουτιά" που ειναι έξω απο το Public! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts