sakels Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 εγω κανα συνεχομενη κληση απο αγ παρασκευη κεντρο αθηνας και δεν επεσε ποτε στο 2g. πραγμα αδιανοητο στη vf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Ανεκαθεν στη καλυψη η Wind κανει κουλα πραγματα.Ειδικα με το 4G. Βλεπω ομως καθε φορα που βαζει ο πατερας μου δεδομενα,συνεχως βελτιωνεται το δικτυο.Χθες απο την Ολγας στο υψος του σκλαβενιτη μεχρι την χανθ ειχε H+ αψογο και σταθεροτατο.Πιο παλια ειχε θεματακια με εναλλαγες μεσα στη θεσσαλονικη.Τωρα ειναι απειρως πιο σταθερο το σημα και βελτιωμενο θα ελεγα.Ενα μηνα σε νοτια Πιερια,μεσα στην θεσσαλονικη,Κατερινη δεν ειχε καποιο θεμα με τη καλυψη.Ειναι πλεον αρκετα αξιοπιστη με αρκετα καλο ping.Λιγο περισσοτερο B7 και B3 οπου μπορει αν εδινε στο 4G θα ηταν ακομα καλυτερα.Έχει πολύ δρόμο ακόμα να φτάσει την μεγάλη σε γεωγραφική κάλυψη 4g που έχει ξεφύγει σε σχέση με το γκρουπ victus ακόμα και μέσα στην θάλασσα. Το θέμα είναι ότι για τα σημεία που καλύπτομαι κρατώ το 30 GB πακέτο της wind που είναι τσάμπα. Για τα υπόλοιπα προνομιακό what's up και κατάργηση του ειδικού f2g. Έτσι καλύπτομαι πλήρως στα σημεία που έχει αδυναμία η wind βάζοντας έκτακτα πακέτα των 1gb. Όταν ωριμάσει το δίκτυο και φτιάξει και τις ταχύτητες τότε βλέπουμε. Ποιός ξέρει μπορεί μέχρι τότε να δώσει πρώτη απεριόριστα με χαμηλή τιμή των πακέτων που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και να αξίζει και πάλι.. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited August 31, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 εγω κανα συνεχομενη κληση απο αγ παρασκευη κεντρο αθηνας και δεν επεσε ποτε στο 2g. πραγμα αδιανοητο στη vf Ισχυει,πιο σταθερο σημα απο τη Vf εχει.Νοτια Πιερια που παιζει κοινο δικτυο 2G/3G απ οσο ειδα,Edge με εριχνε οταν δεν εκανα κινηση δεδομενων,δηλαδη τα ειχα απλως ανοιχτα.Κλησεις με 3G εκανε σταθερα οταν ειχε 3G σταθερο.Μια φορα ειχαμε θεμα ενω ειχε σημα,δεν εβγαζε κλησεις.Σε εμενα με vf,δεν μπορουσε να μπει σε 2G,μονο αν κλειδωνα σε 2G το τηλεφωνο ειχα σημα.Και ολως τυχαιως αυτα εγιναν στη παραλια νεου παντελεημονα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Υπάρχει μια βεβαίωση στη Λάρισα. Άλλαξε κάτι? http://i.imgur.com/czlgXFx.png Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) παντως αν εξαιρεσουμε το "κολλημα" λιγο πολυ ολων μας με τα speedtest στο σερφαρισμα και σε ολες τις mostly used εφαρμογες το αναβαθμενο h+ και 4g της wind ειναι ταχυτατο και δεν ζηλευει κατι απο την πρασινη. τωρα στην κοντρα των speedtest δεν νομιζω ποτε να ξεπεραστει η πρασινη. Edited September 1, 2017 by sakels Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Υπάρχει μια βεβαίωση στη Λάρισα. Άλλαξε κάτι? http://i.imgur.com/czlgXFx.pngΔεν ξέρω παίζει να βελτίωσαν το 2600 αρι στο κέντρο. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παντως αν εξαιρεσουμε το "κολλημα" λιγο πολυ ολων μας με τα speedtest στο σερφαρισμα και σε ολες τις mostly used εφαρμογες το αναβαθμενο h+ και 4g της wind ειναι ταχυτατο και δεν ζηλευει κατι απο την πρασινη. τωρα στην κοντρα των speedtest δεν νομιζω ποτε να ξεπεραστει η πρασινη.Δεν είναι θέμα κόντρας και ποτέ δεν ήταν για μένα. Το θέμα είναι καθαρά η κάλυψη 4g στην επαρχία που η παρέα της victus είναι πολύ μακριά από την Cosmote. Προσωπικά πλέον τις δουλεύω και τις 3. Για να επιστρέψουμε στην wind έχει δουλειά ακόμα με το δίκτυο όχι μόνο στα σημεία που θέλουν αναβάθμιση αλλά και στα συγκεκριμένα που έχει κάνει. Υπάρχουν σημεία που δεν έχει ομοιογένεια. Σε κεντρικά σημεία μπορεί να πετάει και σε λίγο πιο κάτω από τα 70 mbps να πέφτει στα 8 mbps. Όπως και να έχει την SIM με τα 30 GB δεν την αλλάζω με τίποτα γιατί με καλύπτει τέλεια στα σημεία που κινούμε. Με 0.67€ το gb δεν υπάρχει στην αγορά. Συνδυαστικά με τηλέφωνο της Cosmote κλείνω τα προβληματικά σημεία της μιας ή της άλλης (γιατί κακά τα ψέματα όλες έχουν). (Έχω φτιάξει θέμα με συγκριτικά στους διαξιφισμούς με σύγκριση όλων των πακέτων δεδομένων της αγοράς). Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Βρηκα το 1ο μου reframing, στο Αργος, κανει και σε μια μικρη περιοχη CA με τη b20. Ομως στην τουριστικη πεζογεφυρα της διωρυγας του Ισθμου Κορινθιας 5mhz και καθολου CA... Edited September 1, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Βόλτα στην Έδεσσα σήμερα... Όπως είναι γνωστό, ο νομός δεν έχει ακόμη αναβαθμιστεί, όπως όμως λένε οι δημοσιεύσεις μελών εδώ μέσα, είναι πολύ σύντομος ο χρόνος για να μπει 4g. Παρόλα αυτά, οι εντυπώσεις από την τρίτη γενιά είναι πολύ καλές, μια και η πλοήγηση στο διαδίκτυο συν fb συν youtube γινόταν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα, εκτός από μια φορά που με γύρισε σε g (στον κεντρικό πεζόδρομο). Πολύ καλύτερα τα πράγματα στο πάρκο των καταρρακτών. Εν αναμονή της 4ης γενιάς σε Πέλλα και Ημαθία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Βόλτα στην Έδεσσα σήμερα... Όπως είναι γνωστό, ο νομός δεν έχει ακόμη αναβαθμιστεί, όπως όμως λένε οι δημοσιεύσεις μελών εδώ μέσα, είναι πολύ σύντομος ο χρόνος για να μπει 4g. Παρόλα αυτά, οι εντυπώσεις από την τρίτη γενιά είναι πολύ καλές, μια και η πλοήγηση στο διαδίκτυο συν fb συν youtube γινόταν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα, εκτός από μια φορά που με γύρισε σε g (στον κεντρικό πεζόδρομο). Πολύ καλύτερα τα πράγματα στο πάρκο των καταρρακτών. Εν αναμονή της 4ης γενιάς σε Πέλλα και Ημαθία. άσε δέκα χρόνια ανεβαίνω στην πεθερά μετά το γάμο με εδεσσαια και μένουμε στα μικρά καταρρακτακια από πίσω κέντρο δηλαδή, και μέσα στο σπίτι τραγικό να έχει οριακό 3g και να το ρίχνει σε Ε. γιαυτό στο δικαρτο κινητό έχω εδώ και 3 χρόνια μια σιμ κοσμοτε για την Έδεσσα μόνο! η κοσμοτε ακόμα και στα λουτρά ποζαρ 4g έχει! η wind μόνο 2g!έλεος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 άσε δέκα χρόνια ανεβαίνω στην πεθερά μετά το γάμο με εδεσσαια και μένουμε στα μικρά καταρρακτακια από πίσω κέντρο δηλαδή, και μέσα στο σπίτι τραγικό να έχει οριακό 3g και να το ρίχνει σε Ε. γιαυτό στο δικαρτο κινητό έχω εδώ και 3 χρόνια μια σιμ κοσμοτε για την Έδεσσα μόνο! η κοσμοτε ακόμα και στα λουτρά ποζαρ 4g έχει! η wind μόνο 2g!έλεος Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Nαι, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ήγγικεν η ώρα! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Nαι, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα ήγγικεν η ώρα! άιντε να δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα που θα ξανά ανέβω εάν θα έχει πάει το 4g! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Πλέον δεν αγχώνομαι για το δίκτυο γιατί βρήκα την λύση με προνομιακό από cote. Οπότε τα 30gb της wind δουλεύουν μια χαρά στα σημεία που κινούμε και όταν θέλω στα δύσκολα σημεία στην επαρχία παίζω μπάλα με cote. Άντε να το τελειώσει φέτος το δίκτυο και να αρχίσει να αναβαθμίζει τα ήδη αναβαθμισμένα γιατί σε κάποια σημεία έχει πτώση ταχύτητας. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Τελικά στην Δράμα δεν εχει 4G, τουλαχιστον στην νομαρχια. Το 3G Ειναι αργο. Χρειαστηκε να παρω το κινητο του φιλου μου που ειχε wind για 5 λεπτα, αλλα απογοητευση.... Χρειαζεται αναβαθμιση οπωςδηποτε! Αναμενουμε... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Άντε να το τελειώσει φέτος το δίκτυο και να αρχίσει να αναβαθμίζει τα ήδη αναβαθμισμένα γιατί σε κάποια σημεία έχει πτώση ταχύτητας. Δεν θα το τελειώσει φέτος, γιατί πρακτικά οι μισοί σταθμοί έχουν LTE. Και οι άλλες 2 βέβαια το ίδιο. Τέλη του '18- αρχές του '19 θα έχουν πρακτικά σχεδόν όλοι οι σταθμοί LTE. Για το κομμάτι του CA συμφωνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Ορεινή Χαλκιδική, Άγιος Πρόδρομος: Check out my @Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest.net/my-result/a/3172490699 Edited September 2, 2017 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Παραλια Λιλεικα Αρκαδιας οριακο b3 10mhz (και μεσα στις σπηλιες...), απο απεναντι (Ναυπλιο) ερχεται. Edited September 2, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Wind 4g νέα Μηχανιώνα κάλυψη φουλ μέσα στο σπίτι το οποίο είναι 1 χιλιόμετρο έξω από το κέντρο της Μηχανιώνας. Η μοναδική με 4g βασικά εκτός του κέντρου της Μηχανιώνας. Ορίστε και ένα τεστ από του μπαμπά δε ξέρω μπάντα βέβαια(29/8). Σήμερα ήρθε η μάνα μου με το galaxy και λέω ωραία να δω τις μπάντες αλλά τελικά διαπίστωσα πως η wind σήμερα δεν έχει ξαφνικά 4g, ούτε καν στην αναζήτηση δικτύου. Θα τους πάρω τηλέφωνο! Τελικά πήρα τηλέφωνο και έπεσα σε άσχετο, 5 λεπτά κλήση δε μπορούσε να καταλάβει πως το 4g δεν εκπέμπει καν.. και επέμενε πως λόγω Σαββατοκύριακου έχει πολύ ζήτηση και το δικό μου κινητό μόνο δεν προλαβαίνει να συνδεθεί, γελάνε και οι πετρες. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 2, 2017 by VasilisSam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Wind 4g νέα Μηχανιώνα κάλυψη φουλ μέσα στο σπίτι το οποίο είναι 1 χιλιόμετρο έξω από το κέντρο της Μηχανιώνας. Η μοναδική με 4g βασικά εκτός του κέντρου της Μηχανιώνας. Ορίστε και ένα τεστ από του μπαμπά δε ξέρω μπάντα βέβαια(29/8). Σήμερα ήρθε η μάνα μου με το galaxy και λέω ωραία να δω τις μπάντες αλλά τελικά διαπίστωσα πως η wind σήμερα δεν έχει ξαφνικά 4g, ούτε καν στην αναζήτηση δικτύου. Θα τους πάρω τηλέφωνο! Τελικά πήρα τηλέφωνο και έπεσα σε άσχετο, 5 λεπτά κλήση δε μπορούσε να καταλάβει πως το 4g δεν εκπέμπει καν.. και επέμενε πως λόγω Σαββατοκύριακου έχει πολύ ζήτηση και το δικό μου κινητό μόνο δεν προλαβαίνει να συνδεθεί, γελάνε και οι πετρες. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παντως μια χαρα ταχυτητες εχει.Το xiaomi του πατερα σου εχει την 800αρα; Αν ναι,ειναι απο B20 κατα 90%.Αν οχι,πολυ πιθανον να ψαχνει με το κυαλι το 4G.Το ιδιο παθαινει ο πατερας μου με το xiaomi που δεν εχει 800. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Ναι έχει την 800αρα. Υποθέτω βέβαια πως στην περιοχή έχει και b20 κ b3 διότι στην αυλή έπιανε 4g γύρω στα -95 και σπίτι μπαίνοντας έπεφτε και γυρνούσε στα -65! Άρα η 20αρα καλύπτει εντός του σπιτιού. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Τελικά στην Δράμα δεν εχει 4G, τουλαχιστον στην νομαρχια. Το 3G Ειναι αργο. Χρειαστηκε να παρω το κινητο του φιλου μου που ειχε wind για 5 λεπτα, αλλα απογοητευση.... Χρειαζεται αναβαθμιση οπωςδηποτε! Αναμενουμε... Τα είπαμε έχει νότια της πόλης. Ο χάρτης πλήρως παραπλανητικός !!! ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θα το τελειώσει φέτος, γιατί πρακτικά οι μισοί σταθμοί έχουν LTE. Και οι άλλες 2 βέβαια το ίδιο. Τέλη του '18- αρχές του '19 θα έχουν πρακτικά σχεδόν όλοι οι σταθμοί LTE. Για το κομμάτι του CA συμφωνώ. Στις άλλες 2 να βγάλουμε την cosmote από μέσα. Τις τρυπαρες σε 4g τις έχει η σύμπραξη victus. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Τα είπαμε έχει νότια της πόλης. Ο χάρτης πλήρως παραπλανητικός !!! Να ταν μονο η Δραμα... γενικοτερο δραμα η κατασταση των χαρτων της wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Να ταν μονο η Δραμα... γενικοτερο δραμα η κατασταση των χαρτων της wind. Στέφανε όλων είναι πολύ περισσότερο από το πραγματικό. Και cosmote χρόνια είχα και πάντα εχω το εταιρικό και λόγο δουλειάς πάνω κάτω σε αρκετά σημεία της ελλαδος βλέπω τι γίνεται. Το χοντρό πρόβλημα με όλες είναι στην επαρχία εκει πεφτει πολυ μπατανοβουρτσα. Έμενα δεν με πειράζουν οι χάρτες με πειράζει η λογική τους. Ας βγάλουν και αυτοί χάρτες με περισσότερη λεπτομέρεια σε 4g όπως κάνουν οι άλλες 2 ώστε να μην κοροϊδεύουν τον πελάτη. Άλλα ακόμα όταν επικρατεί μια κατάσταση χάους στις αναβαθμίσεις μέχρι να κλείσουν τις τρυπαρες κάλυψης κάνουν λάθη στο πως το προβάλουν. Έτσι και αλλιώς το μεγαλύτερο πελατολόγιο τους είναι στις μεγάλες πόλεις και εκεί ρίχνουν βάρος. Για εμένα προσωπικά ο όρος κινητής είναι να πιάνει παντού λόγο μετακίνησης. Το θέμα είναι ότι μόνο η wind μπορεί να πιέσει τον ανταγωνισμό σε τιμές ανεξαρτήτως ποιότητας 4g. Η voda είναι αλλού ! Το είδαμε πρόσφατα με την κινησή της cosmote να μοιράζει προνομιακά whatsup (που πήρα ένα) γιατί πήγαν πολλοί στα προνομιακά της wind. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Κυκλοφορουν και αλλοι στην επαρχια και η επιτοπια αποψη μου ειναι οτι στους χαρτες η wind δεν εχει ανταγωνιστη, περισσοτερο ξεχειλωμενοι (4g & 3g) δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Κυκλοφορουν και αλλοι στην επαρχια και η επιτοπια αποψη μου ειναι οτι στους χαρτες η wind δεν εχει ανταγωνιστη, περισσοτερο ξεχειλωμενοι (4g & 3g) δεν γινεται. Βόρεια οπου πήγα με εξαίρεση στην Δράμα που δεν πήγα πρόσφατα που έχουν κάνει την πατάτα αυτή του χάρτη όπου αλλού δείχνει έχει έστω εξωτερική κάλυψη με εξαίρεση τα χωριά που μέσα έχουν 2g όπως και στην vodafone. Τώρα προς τα κάτω που πας εσύ (έχω καιρό να πάω) προφανώς είναι το αντίθετο. Πως και να έχει ακόμα θέλεις δεύτερη sim για internet όταν έχεις wind και ταξιδεύεις πολύ στην επαρχία και ιδιαίτερα με καράβι όπου μόνο η cosmote έχει σχεδόν παντού μέσα στην θάλασσα έστω 3g. Πχ στο Σούνιο - Λαύριο παρότι τα έχουν βάψει οι άλλες κόκκινα και πράσινα παντού ο μόνος πραγματικός χάρτης είναι της wind σε κάλυψη 4g. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλες περιοχές στην ελλαδα. Απλά η wind είναι λογικό να τον τσιμπάει παραπάνω λόγο του ανταγωνισμού με την cosmote. Πρέπει να πουλήσει δεν έχει άλλη επιλογή. πέφτοντας και πίσω στην καρτοκινητη που τα δεδομένα πλέον είναι ακριβά προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τελειώσει το δίκτυο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Εγώ πάντως διαπιστώνω στα μέρη που κινούμαι και κυκλοφορώ ότι οι χάρτες της Wind ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts