MitsosDaBest13 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Αισθάνομαι πολύ βλάκας γιατί σήμερα την πάτησα για τα καλά. Έφυγα από την cosmote λόγω μιας πολύ καλής προσφροράς από τη wind. Υπέγραψα πριν από 2 ώρες και τώρα που σας γράφω το έχω ήδη μετανιώσει. Δουλεύω στο κέντρο της Αθήνας, Ομόνοια συγκεκριμένα, και το κινητό αδυνατεί να πιάσει 4G μέσα στο γραφείο. Έπρεπε να κατέβω στο πεζοδρόμιο για να δουλέψει το 4G. Αναρωτιέμαι τι θα γίνει όταν θα φύγω διακοπές εκτος Αττικής. Με την cosmote "φύσαγε" το κινητό. Κατέβαζε τις σελίδες στο τσακ μπαμ. Με τη wind, στο mail δοκίμασα να μπω και σερνότανε.. Σκέτη απογοήτευση. Επικοινώνησα αμέσως μαζί τους για να διακόψω πάραυτα το συμβόλαιο, αλλά μου είπαν ότι η παραμονή μου στο δίκτυο είναι υποχρεωτική για δυο μήνες εφόσον πρόκειται για νεά αριθμοδότηση. Μάλλον είσαι "άτυχος" στο κτίριο που βρίσκεσαι. Δεν πιάνει ούτε 3G στο γραφείο σου; :( Σε γενικές γραμμές, η WIND στις αναβαθμισμενες περιοχές, δεν έχει πολλά προβλήματα, ούτε στην Αθήνα, ούτε στην επαρχία. Αλλά καλό θα ήταν πριν υπογράψεις, να είχες βρει ένα καρτοκινητό WIND, για να τσεκάρεις το δίκτυο στις περιοχές που πας συχνά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Δεν ξερω αν ειμαι ατυχος αλλα αν δεν πιανει σε κτιριο στο κεντρο της Αθηνας, αναρωτιεμαι τι θα γινεται σε αλλες περιπτωσεις. Στο γραφειο αυτη τη στιγμη δουλευω με "Ε" αντε και λιγο "Η". Πολυ πιθανον αυτο να κανω. Θα περιμενω να περασει το 2μηνο και μετα θα σπασω το συμβολαιο, που λογω μικρης χρησης δε θα εχει και μεγαλη ρητρα. Ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις σας. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Κλάφτα Χαράλαμπε που λέει και η παροιμία. Άκουσες τα παπαγαλάκια εδώ μέσα και την πάτησες. Κρίμα. Εγώ θα το έκοβα, θα πλήρωνα την ρήτρα και τέλος. Αν είναι να σπάσουν τα νεύρα μου 18 μήνες (ή πόσο υπέγραψες) καλύτερα να πονέσει λίγο η τσέπη μου μια φορά. Το κακό είναι ότι η τσέπη δεν πονάει μόνο μια φορά αλλά κάθε μήνα..... .. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Το κακό είναι ότι η τσέπη δεν πονάει μόνο μια φορά αλλά κάθε μήνα..... .. :lol::lol::lol: Εγώ πάντως βρίσκω τη Wind οικονομική αλλά δεν υπάρχει και τεράστια διαφορά στα συμβόλαια υπέρ της μόνο σε κάτι triple play or so. Τώρα για το φίλο που την "πάτησε", ίσως μια προσωρινή λύση μέχρι να λυθεί το συμβόλαιο θα ήταν να κλειδώσει το τηλέφωνο σε 3G. Απλά για να κάνει τη δουλειά του. Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι αυτονόητο και αν μένεις ευχαριστημένος από ένα δίκτυο καλό θα ήταν να παραμείνεις εκεί ακόμα και αν σου κοστίζει κάτι παραπάνω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Οικονομικη ειναι. Ουτε συζητηση. Μου εκαναν πολυ καλη προσφορα σε σταθερο και κινητο με πολυ καλες παροχες. Ισως βεβαια γι αυτο να κανουν και δελεαστικες προσφορες, επειδη ξερουν οτι χωλαινουν στο σημα. Στην cosmote ημουν 17 χρονια χωρις παραπονο οσον αφορα τις παροχες τους. Απλα μετα απο κατι πουστιες που μου εκαναν με παραλογες χρεωσεις, τσαντιστηκα κι αποφασισα να φυγω. Δε βαριεσαι. Βλεποντας και κανοντας. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Οικονομικη ειναι. Ουτε συζητηση. Μου εκαναν πολυ καλη προσφορα σε σταθερο και κινητο με πολυ καλες παροχες. Ισως βεβαια γι αυτο να κανουν και δελεαστικες προσφορες, επειδη ξερουν οτι χωλαινουν στο σημα. Στην cosmote ημουν 17 χρονια χωρις παραπονο οσον αφορα τις παροχες τους. Απλα μετα απο κατι πουστιες που μου εκαναν με παραλογες χρεωσεις, τσαντιστηκα κι αποφασισα να φυγω. Δε βαριεσαι. Βλεποντας και κανοντας. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις τιμές υπάρχει χάος. Με πήραν πάρα πολλές φορές τηλέφωνο με εξαιρετικές για cosmote προσφορές αλλά πάντα σχεδόν ένα 20ρικο πάνω από το πακέτο της Wind. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Μια χαρα ειναι η Wind...εστω και H+ να εχεις το κινητο θα εχει 10-15Mbps Download τουλαχιστον Μάλλον είσαι "άτυχος" στο κτίριο που βρίσκεσαι. Δεν πιάνει ούτε 3G στο γραφείο σου; :( Σε γενικές γραμμές, η WIND στις αναβαθμισμενες περιοχές, δεν έχει πολλά προβλήματα, ούτε στην Αθήνα, ούτε στην επαρχία. Αλλά καλό θα ήταν πριν υπογράψεις, να είχες βρει ένα καρτοκινητό WIND, για να τσεκάρεις το δίκτυο στις περιοχές που πας συχνά... Ρε παιδιά, τι σημαίνει Μια χαρά είναι η Wind στα αναβαθμισμένα μέρη και αναφέρετε Μάλιστα και ταχύτητες μέσο όρο; Αφενός στις ταχύτητες δεμ υπάρχει μέσος όρος μιας και σαφώς δεν μπορούν να είναι σταθερές λόγω πολλών παραγόντων, αφετέρου δεν σημαίνει ότι όπου έχει αλλάξει τον εξοπλισμό θα πιάνει κιόλας αν δεν πρόσθεσε σταθμό. Αυτές οι γενικεύσεις με ξεπερνάν. COSMOTE δεν είναι,ούτε αυτή ούτε η Vodafone. Και μάλλον το πλήθος συνδρομητών σε κάθε μία τόσα χρόνια αντικατοπτρίζει τις επενδύσεις για τη δικτυακή υποδομή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ρε παιδιά, τι σημαίνει Μια χαρά είναι η Wind στα αναβαθμισμένα μέρη και αναφέρετε Μάλιστα και ταχύτητες μέσο όρο; Αφενός στις ταχύτητες δεμ υπάρχει μέσος όρος μιας και σαφώς δεν μπορούν να είναι σταθερές λόγω πολλών παραγόντων, αφετέρου δεν σημαίνει ότι όπου έχει αλλάξει τον εξοπλισμό θα πιάνει κιόλας αν δεν πρόσθεσε σταθμό. Αυτές οι γενικεύσεις με ξεπερνάν. COSMOTE δεν είναι,ούτε αυτή ούτε η Vodafone. Και μάλλον το πλήθος συνδρομητών σε κάθε μία τόσα χρόνια αντικατοπτρίζει τις επενδύσεις για τη δικτυακή υποδομή Για αυτό μίλησα πιο πάνω για επιλογές (που ευτυχώς υπάρχουν). Θέλεις καλό σήμα αλλά πιο "αλμυρο"? Πας cosmote. Θέλεις κατώτερο σήμα αλλά πιο φθηνό? Επιλέγεις wind. Πιστεύεις ότι αν είχαν ισάξια κάλυψη να είχαν και τέτοιες διάφορες στο τιμολόγιό τους? Ή αν είχαν ίδιο τιμολόγιο θα είχαν τόση διαφορά στην κάλυψη? Εγώ λέω πως ευτυχώς έχουμε επιλογές. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Κλάφτα Χαράλαμπε που λέει και η παροιμία. Άκουσες τα παπαγαλάκια εδώ μέσα και την πάτησες. Κρίμα. Εγώ θα το έκοβα, θα πλήρωνα την ρήτρα και τέλος. Αν είναι να σπάσουν τα νεύρα μου 18 μήνες (ή πόσο υπέγραψες) καλύτερα να πονέσει λίγο η τσέπη μου μια φορά."Παπαγαλάκια"??? Χαχαχα....καλο! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Δεν ξερω αν ειμαι ατυχος αλλα αν δεν πιανει σε κτιριο στο κεντρο της Αθηνας, αναρωτιεμαι τι θα γινεται σε αλλες περιπτωσεις. Στο γραφειο αυτη τη στιγμη δουλευω με "Ε" αντε και λιγο "Η". Πολυ πιθανον αυτο να κανω. Θα περιμενω να περασει το 2μηνο και μετα θα σπασω το συμβολαιο, που λογω μικρης χρησης δε θα εχει και μεγαλη ρητρα. Ευχαριστω πολυ παντως για τις απαντησεις σας. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η WIND θα έχει τις μισές κεραίες από την Cosmote και είναι όντως απαράδεκτη να μην έχει κάλυψη σε οποιοδήποτε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά εγώ σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα. Πιάνω 4G ακόμα και σε κατσικοχωρια, μέχρι και σε εσωτερικό χώρο αυτών. Το μόνο παράπονο που έχω στην Αθήνα, είναι οι χαμηλές ταχύτητες του WIND 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Για αυτό μίλησα πιο πάνω για επιλογές (που ευτυχώς υπάρχουν). Θέλεις καλό σήμα αλλά πιο "αλμυρο"? Πας cosmote. Θέλεις κατώτερο σήμα αλλά πιο φθηνό? Επιλέγεις wind. Πιστεύεις ότι αν είχαν ισάξια κάλυψη να είχαν και τέτοιες διάφορες στο τιμολόγιό τους? Ή αν είχαν ίδιο τιμολόγιο θα είχαν τόση διαφορά στην κάλυψη? Εγώ λέω πως ευτυχώς έχουμε επιλογές. Εδώ δεν έχεις άδικο. Η cosmote γνωρίζει ότι υπερέχει και γι αυτό είναι πιο αλμυρή στις τιμές και πιο φειδωλή στις προσφορές. Απλά δεν περίμενα ότι θα απογοητευόμουν τόσο πολύ από το σήμα της wind. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Η WIND θα έχει τις μισές κεραίες από την Cosmote και είναι όντως απαράδεκτη να μην έχει κάλυψη σε οποιοδήποτε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά εγώ σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα. Πιάνω 4G ακόμα και σε κατσικοχωρια, μέχρι και σε εσωτερικό χώρο αυτών. Το μόνο παράπονο που έχω στην Αθήνα, είναι οι χαμηλές ταχύτητες του WIND 4G. Μην μπερδεύεσαι. Στο κατσικοχώρι είσαι δίπλα ή απέναντι στον σταθμό. Τώρα, το κατά πόσο συμφέρει την Wind να επενδύσει πρώτα για LTE σε κατσικοχώρια αντί σε δυτική, κεντρική και ανατολική Μακεδονία,το engineering το ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ρε παιδιά, τι σημαίνει Μια χαρά είναι η Wind στα αναβαθμισμένα μέρη και αναφέρετε Μάλιστα και ταχύτητες μέσο όρο; Αφενός στις ταχύτητες δεμ υπάρχει μέσος όρος μιας και σαφώς δεν μπορούν να είναι σταθερές λόγω πολλών παραγόντων, αφετέρου δεν σημαίνει ότι όπου έχει αλλάξει τον εξοπλισμό θα πιάνει κιόλας αν δεν πρόσθεσε σταθμό. Αυτές οι γενικεύσεις με ξεπερνάν. COSMOTE δεν είναι,ούτε αυτή ούτε η Vodafone. Και μάλλον το πλήθος συνδρομητών σε κάθε μία τόσα χρόνια αντικατοπτρίζει τις επενδύσεις για τη δικτυακή υποδομή Εντάξει, κενά σίγουρα υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες, απλά στη WIND είναι περισσότερα. Επειδή ο βασικός αριθμός μου είναι "πράσινος" και στην ίδια συσκευή έχω και WIND (Q), αυτό που υπερτερεί συνήθως η πρώτη, είναι οι ταχύτητες. Διαφορά στην κάλυψη, υπάρχει κυρίως σε δύσκολα σημεία. Αυτό βλέπω στις περιοχές που κινούμαι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Εδώ δεν έχεις άδικο. Η cosmote γνωρίζει ότι υπερέχει και γι αυτό είναι πιο αλμυρή στις τιμές και πιο φειδωλή στις προσφορές. Απλά δεν περίμενα ότι θα απογοητευόμουν τόσο πολύ από το σήμα της wind. Επειδη την ιδια μεταβαση εκανε απο συμβολαιο cosmote σε f2g ο πατερας μου πριν 5 χρονια θα σου πω το εξης.Μονο θεμα δεν ειχε με το σημα και μια χαρα πιανει.Στο σπιτι εχω διπλα το κτηριο του οτε.Με την κοσμοτε ειχα 5/5 3G.Στη Wind ειχα 3/5.Στο ισογειο που εχω θεμα και στο ασανσερ η κοσμοτε ηταν 5/5 3G.Η Wind ηταν 1 με 3/5 σε 2G.Μετα μεσα στη πολη μια χαρα σημα,ανατολικα εχει καποιες τρυπες χωρις 3G αλλα τα διορθωνει.Δυτικα ειναι σφαιρα και πεταει το 3G/4G.Αυτη ειναι η εμπειρια με Wind στη Θεσσαλονικη. Θερμη επισης,η Wind παιζει πλεον καλυτερα απο την Cosmote και στα περιχωρα.Μονο θεμα στη Περαια εχει με εναλλαγες(εχω καιρο να παω,δεν ξερω αν διορθωθηκε) και στην ανω πλευρα εχει θεμα με το σημα.Με ειπαν οτι για να βρεις σημα πρεπει να εισαι στο μπαλκονι.Χρονια εχει θεμα και οι κατοικοι δεν αφηνουν να μπει σταθμος(η περιπτωση των νεων επιβατων). Για Αττικη,στα περιχωρα εισαι καλα εκτος αν Πας Σπετσες,Πορο και απεναντι σε Γαλατα,Πορτο Χελι οπου εχει Gprs και 3G του 1Mbps.Και εισαι τυχερος,γιατι στη Βορεια Ελλαδα το H+ και το 4G σε καποιους νομους της Μακεδονιας δεν υπαρχει.Τωρα μπαινει και σε πληροφορω οτι εχει περιοχες που εχουν να αναβαθμιστουν απο τοτε που ηρθε το 3G στην ελλαδα,πριν το 2007.Αν πιανει στο σπιτι και στις περιοχες που κινεισαι 3G και 4G ειναι καλα.Και αν θες παρε μια 2η καρτα κοσμοτε μονο για ιντερνετ.Μεχρι να φτιαξει το δικτυο πανελλαδικα κρατα μια 2η καρτα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Επειδή κίνηση κεντρονοτια...Για έλα κεντροβορεια.....Και Επειδή Πολλά λέγονται για Χαλκιδική στο 1ο πόδι είναι εξαιρετική στο 2ο που είναι δύσκολο είναι κακη και στο 3ο είναι σε σχετικά καλό επιπεδο πλην Νοτίου ποδιου.εκεί χάνει αρκετά..Η κοζανη η Κατερίνη η Βέροια είναι χάλια ,Δράμα Σέρρες απλά δεν υπάρχει Όπως και καμια(στην Δράμα πιο πολύ) η πράσινη έχει συνήθως δυο γραμμές σήμα παντού 4g αλλά το δίκτυο σέρνεται με κάτω από 30mbbs(και Ναι είναι χάλια αν σκεφτώ ότι εδώ Ασπροβάλτα η cosmote Ίσως έχει ανοίξει και 4+ Όπως άκουσα άσε που το απλό παίζει για πλάκα καλοκαίρι στο +50 και χειμώνα στο +100.. Παντού χωλενουν όλες σε κάποια σημεια..Ας ευχηθούμε στον φίλο που έκανε πρόσφατα συμβόλαιο η να έχει κάποιο προσωρινό θεμα η wind η σύντομα να κάλυψη την περιοχή Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Επειδή κίνηση κεντρονοτια...Για έλα κεντροβορεια.....Και Επειδή Πολλά λέγονται για Χαλκιδική στο 1ο πόδι είναι εξαιρετική στο 2ο που είναι δύσκολο είναι κακη και στο 3ο είναι σε σχετικά καλό επιπεδο πλην Νοτίου ποδιου.εκεί χάνει αρκετά..Η κοζανη η Κατερίνη η Βέροια είναι χάλια ,Δράμα Σέρρες απλά δεν υπάρχει Όπως και καμια(στην Δράμα πιο πολύ) η πράσινη έχει συνήθως δυο γραμμές σήμα παντού 4g αλλά το δίκτυο σέρνεται με κάτω από 30mbbs(και Ναι είναι χάλια αν σκεφτώ ότι εδώ Ασπροβάλτα η cosmote Ίσως έχει ανοίξει και 4+ Όπως άκουσα άσε που το απλό παίζει για πλάκα καλοκαίρι στο +50 και χειμώνα στο +100.. Παντού χωλενουν όλες σε κάποια σημεια..Ας ευχηθούμε στον φίλο που έκανε πρόσφατα συμβόλαιο η να έχει κάποιο προσωρινό θεμα η wind η σύντομα να κάλυψη την περιοχή Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα φτιαξει η Wind,αργα αλλα θα γινει το θαυμα.Θα βαλω μαλλον στον πατερα μου 15GB με 10€.Ελπιζω να μην εχω παραπονα για τις ταχυτητες. Θελω να δω τι αλλαξε στη Πιερια και αν διορθωθηκαν τα κενα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Πολύ καλή η Wind και στο Νέο Μάρμαρα, Χαλκιδικής. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Για δωστε μου λιγο τα φωτα σας και σε κατι αλλο τωρα. Η ρητρα που καλεισαι να πληρωσεις, ποτε ειναι μεγαλυτερη; Στην αρχη ή προς το τελος του συμβολαιου; Εγω ειχα την εντυπωση οτι οσο περισσοτερο εχεις επωφεληθει απο το προνομιακο προγραμμα, τοσο περισσοτερο θα πληρωσεις. Προς το τελος του συμβολαιου δηλαδη. Αυτοι μου ειπαν οτι αν το διακοψω στους δυο μηνες, τοτε ειναι που θα πληρωσω τα περισσοτερα. Τελικα τι ισχυει; Αυτη ειναι η ταχυτητα στην Ανω Ν. Σμυρνη που ουτως η αλλως ειναι προβληματικη περιοχη λογω ελλειψης κεραιας. Ολες οι εταιρειες χωλαινουν σε αυτη τη γειτονια. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Για δωστε μου λιγο τα φωτα σας και σε κατι αλλο τωρα. Η ρητρα που καλεισαι να πληρωσεις, ποτε ειναι μεγαλυτερη; Στην αρχη ή προς το τελος του συμβολαιου; Εγω ειχα την εντυπωση οτι οσο περισσοτερο εχεις επωφεληθει απο το προνομιακο προγραμμα, τοσο περισσοτερο θα πληρωσεις. Προς το τελος του συμβολαιου δηλαδη. Αυτοι μου ειπαν οτι αν το διακοψω στους δυο μηνες, τοτε ειναι που θα πληρωσω τα περισσοτερα. Τελικα τι ισχυει; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτη ειναι η ταχυτητα στην Ανω Ν. Σμυρνη που ουτως η αλλως ειναι προβληματικη περιοχη λογω ελλειψης κεραιας. Ολες οι εταιρειες χωλαινουν σε αυτη τη γειτονια. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οσο πιο νωρις,τοσο περισσοτερα δινεις.Αμα υπαρξουν αλλαγες στους ορους απο τη Wind ή ενα μηνα πριν ληξει μπορεις να φυγεις ελευθερα. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δωστε μου λιγο τα φωτα σας και σε κατι αλλο τωρα. Η ρητρα που καλεισαι να πληρωσεις, ποτε ειναι μεγαλυτερη; Στην αρχη ή προς το τελος του συμβολαιου; Εγω ειχα την εντυπωση οτι οσο περισσοτερο εχεις επωφεληθει απο το προνομιακο προγραμμα, τοσο περισσοτερο θα πληρωσεις. Προς το τελος του συμβολαιου δηλαδη. Αυτοι μου ειπαν οτι αν το διακοψω στους δυο μηνες, τοτε ειναι που θα πληρωσω τα περισσοτερα. Τελικα τι ισχυει; Αυτη ειναι η ταχυτητα στην Ανω Ν. Σμυρνη που ουτως η αλλως ειναι προβληματικη περιοχη λογω ελλειψης κεραιας. Ολες οι εταιρειες χωλαινουν σε αυτη τη γειτονια. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για Wind μια χαρα εισαι.Εγω στο σπιτι με -90dBm σημα 4/5 δεν ξεπερναω τα 20Mbps download.Η συσκευη μου ειναι iPhone 5s και συνδεδεμενο στην B20/800mhz.Το μεγαλυτερο εντος Θεσσαλονικης ηταν 55Mbps στον λευκο πυργο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Οσο πιο νωρις,τοσο περισσοτερα δινεις.Αμα υπαρξουν αλλαγες στους ορους απο τη Wind ή ενα μηνα πριν ληξει μπορεις να φυγεις ελευθερα. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Παραλογο δεν ειναι αυτο ομως; Η λογικη λεει οτι οσο περισσοτερο εχεις επωφεληθει απο την εκπτωση παγιου που σου εκαναν, τοσο περισσοτερα θα πληρωσεις. Μεσα σε δυο μηνες ποσα προλαβα να επωφεληθω και μου ζητανε τοσο πολλα; Τεσπα, κουβεντα να γινεται. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Θα φτιαξει η Wind,αργα αλλα θα γινει το θαυμα.Θα βαλω μαλλον στον πατερα μου 15GB με 10€.Ελπιζω να μην εχω παραπονα για τις ταχυτητες. Θελω να δω τι αλλαξε στη Πιερια και αν διορθωθηκαν τα κενα. Το θέμα είναι ότι φτιάχνουν και οι άλλες. Δεν περιμένουν τη Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Αυτη ειναι η ταχυτητα στην Ανω Ν. Σμυρνη που ουτως η αλλως ειναι προβληματικη περιοχη λογω ελλειψης κεραιας. Ολες οι εταιρειες χωλαινουν σε αυτη τη γειτονια. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για τις δυνατότητες της WIND, οι ταχύτητες που πιάνεις είναι ικανοποιητικές. Θα δεις πολλά τέτοια χαμηλά τεστ, αλλά τουλάχιστον γίνονται τα πάντα με αυτές τις ταχύτητες. Έχω δει και πάνω από 100 Mbps στην Αθήνα, αλλά σε λίγες περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Την αίτηση την έκανες τηλεφωνικά ; Δηλαδή εξ αποστάσεως; Αν ναι έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 15 ημερών, ψάξου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τις συμβουλες σας. Οχι, δεν την εκανα τηλεφωνικα. Πηγα απο καταστημα. Επειδη ομως ειναι νεα αριθμοδοτηση, μου ειπαν οτι πρεπει να παραμεινω στο δικτυο τουλαχιστον για 2 μηνες. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2017 Το κακό είναι ότι η τσέπη δεν πονάει μόνο μια φορά αλλά κάθε μήνα..... .. Αν εσύ κοστολογείς την υγεία σου 5 ευρώ παραπάνω το μήνα (γιατί τόσο είναι) μεγειά σου με χαρά σου. Εγώ συγγνώμη αλλά την κοστολογώ πολύ πιο ακριβά. Δεν θα κάτσω να βγάλω καρκίνο στο στομάχι για 5 ευρώ το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts