Mark_K Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Τήνος Αγ. Γιάννης σε εσωτερικό χώρο Το "περίεργο" είναι πως η ταχύτητα επηρεάζεται πάρα πολύ από το σημείο του σπιτιού που βρίσκεσαι. Στο κέντρο και προς το πίσω μέρος του σπιτιού, όπου κοιτάς προς το βουνό που έχει κεραίες στην κορυφή, πηγαίνει έτσι και αν βγεις έξω και κοιτάς προς τα εκεί βλέπεις και λίγο παραπάνω. Όταν βρίσκεσαι μπροστά που βλέπει θάλασσα, πέφτει αισθητά μέχρι τα 12. Γενικά είναι μια χαρά. Και μια μέτρηση από τα Κιόνια που είχε ζητήσει ένας φίλος. Στο τέρμα του δρόμου κοντά στο Tinos Beach. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Αχίλλειο, Μαγνησίας. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Τήνος Αγ. Γιάννης σε εσωτερικό χώρο Το "περίεργο" είναι πως η ταχύτητα επηρεάζεται πάρα πολύ από το σημείο του σπιτιού που βρίσκεσαι. Στο κέντρο και προς το πίσω μέρος του σπιτιού, όπου κοιτάς προς το βουνό που έχει κεραίες στην κορυφή, πηγαίνει έτσι και αν βγεις έξω και κοιτάς προς τα εκεί βλέπεις και λίγο παραπάνω. Όταν βρίσκεσαι μπροστά που βλέπει θάλασσα, πέφτει αισθητά μέχρι τα 12. Γενικά είναι μια χαρά. Και μια μέτρηση από τα Κιόνια που είχε ζητήσει ένας φίλος. Στο τέρμα του δρόμου κοντά στο Tinos Beach. Mου έφτιαξες την μέρα. Πάω για αγορά Simplefi :):):) Χιλια ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Κατερίνη πάντως καθόλου ίντερνετ σήμερα ούτε και χθες. Το ίδιο και Παραλία Κατερίνης και Κορινο.Βλεπω σε σημεια που παλια ειχε 2g, να εχει τώρα Η+, χωρίς ίντερνετ . Πλησιάζει η μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Παιδια για Τρίκαλα κανα νεο;;Θυμάμαι οτι απο το Πάσχα λένε κάτι παιδιά εδω οτι γίνεται αναβάθμιση..Ξέρετε τίποτα;Πάντως ειναι εκνευριστικό 500 μετρα να βγεις εξω απο την πόλη να μην υπάρχει ουτε 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) Παιδια για Τρίκαλα κανα νεο;;Θυμάμαι οτι απο το Πάσχα λένε κάτι παιδιά εδω οτι γίνεται αναβάθμιση..Ξέρετε τίποτα;Πάντως ειναι εκνευριστικό 500 μετρα να βγεις εξω απο την πόλη να μην υπάρχει ουτε 3g. Και βέβαια γίνεται. Η αναβάθμιση δεν είναι ένα κουμπί παιδιά. Πρέπει να συνδεθούν οι σταθμοί στο SGW, EPC να γίνουν set-up τα interfaces και όλα αυτά προαπαιτούν αναβάθμιση στο hardware όλων των σταθμών από μικροκυματικα μέχρι radio και antennas. Παίρνει καιρό για αυτό υπομονή. Edited July 10, 2017 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 καλα περσυ νομιζω πιο γκαζομενοι ηταν (νησια, πελλοπονησος κλπ). φετος που εχει μενει η βορεια ηπειρωτικη ελλαδα εχουν πιο αργους ρυθμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ναι αυτο θυμάμαι και εγω πέρισυ αρχες του καλοκαιριού δόθηκε 4g σε πολλες περιοχες..Κρητη νησια και άλλα..Ουσιαστικά μεσα σε ενα χρόνο απο τότε παει πολυ αργα και απλά έχουν γίνει κατι μικροβελτιωσεις..Ας ελπίσουμε οτι θα γινει παλι ενα καλό μπαμ και θα δοθούν περιοχές δυτικής Θεσσαλίας και βόρειας Ελλάδας.Εχω μονοκαρτο κινητό αλλά ειμαι έτοιμος να παρω δικαρτο για να εχω και την άλλη εταιρία για σιγουρια.Δυτική Θεσσαλία που βρίσκομαι τουλάχιστον το μισό χρόνο ειναι δραμα η κατάσταση..Αν ειχε τουλάχιστον 3g δεν με ένοιαζε.Για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Μέχρι πέρσι το Καλοκαίρι που πήγα τελευταία φορά, στην παραλία δίπλα στο ναυάγιο "Δημήτριος" στη νότια Λακωνία, όπως και στην ταβέρνα που υπάρχει εκεί, η WIND δεν είχε καν σήμα! Ή πιο σωστά, είχε οριακό EDGE (Ε) με 1 σκάλα, μόνο αν κλείδωνα το κινητό σε 2G. Είχα αναφέρει το πρόβλημα στην εταιρία και δεν πήρα απάντηση. Επίσης, άκουγα πολλούς άλλους συνδρομητές WIND να διαμαρτύρονται εκεί. Το Γύθειο είχε αναβαθμιστεί το Καλοκαίρι του 2015, αλλά στη συγκεκριμένη παραλία είχε μεγάλη "τρύπα" η WIND. Σήμερα που πήγα εκεί για πρώτη φορά αυτό το Καλοκαίρι, βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω (σήμα και όνομα εταιρείας). Το ανύπαρκτο σήμα της WIND, έγινε 4G!!! :up: :up: Το 3G είχε 3 σκάλες και το 2G πήγε φουλ. Δυστυχώς, δεν είχα ΜΒ με την κάρτα της Q, για να κάνω speedtests. Την επόμενη φορά θα ανεβάσω. :) %5Bimg%5Dhttp%3A//i66.tinypic.com/24xfb6a.jpg[/img] Υ.Γ Η Q-TELCOM είναι η καρτοκινητη Q που παίζει στο δίκτυο της WIND (για όποιον δε γνωρίζει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 η αληθεια ειναι πως οπου εχει αναβαθμισει εχει κανει πολυ καλη δουλεια. μπορει και καλυτερη απο τις αλλες 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kazboyi Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ήρθα πρόσφατα σε στρατόπεδο κοντά στα ίσθμια κορινθού, η Wind και εδω όπως και στα προηγούμενα 3 στρατόπεδα με κρέμασε, εδω είναι η μόνη που έχει μόνο Εdge. Mέσα στην πόλη της Κορίνθου βέβαια έχει και 4G με ικανοποιητικότατες θα έλεγα ταχύτητες πανω απο 10 mpbs. Αλλά με εχει απογοητεύσει πλήρως στο internet, αν και στην Αθηνα δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Χθες στην περιοχή Νέα Μάκρη προς Μαραθώνα(la playa για όσους ξέρουν)....εντυπώσεις και για τα τρία δίκτυα...στην παραλία......: 1.Cosmote έπαιζε άνετα 4G και ΣΦΑΙΡΑ! 2. Wind όταν έπιασε 4G (για κάποιο λόγο αργούσε να μπει σε 4g) η ταχύτητα ήταν......επιεικώς κάτω του μετρίου!!! 3.Vodafone.....μου ήρθε να πετάξω το κινητό από τις συχνές εναλλαγές 2G/3G/4G!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Μέχρι πέρσι το Καλοκαίρι που πήγα τελευταία φορά, στην παραλία δίπλα στο ναυάγιο "Δημήτριος" στη νότια Λακωνία, όπως και στην ταβέρνα που υπάρχει εκεί, η WIND δεν είχε καν σήμα! Ή πιο σωστά, είχε οριακό EDGE (Ε) με 1 σκάλα, μόνο αν κλείδωνα το κινητό σε 2G. Είχα αναφέρει το πρόβλημα στην εταιρία και δεν πήρα απάντηση. Επίσης, άκουγα πολλούς άλλους συνδρομητές WIND να διαμαρτύρονται εκεί. Το Γύθειο είχε αναβαθμιστεί το Καλοκαίρι του 2015, αλλά στη συγκεκριμένη παραλία είχε μεγάλη "τρύπα" η WIND. Σήμερα που πήγα εκεί για πρώτη φορά αυτό το Καλοκαίρι, βλέπετε στη φωτογραφία παρακάτω (σήμα και όνομα εταιρείας). Το ανύπαρκτο σήμα της WIND, έγινε 4G!!! :up: :up: Το 3G είχε 3 σκάλες και το 2G πήγε φουλ. Δυστυχώς, δεν είχα ΜΒ με την κάρτα της Q, για να κάνω speedtests. Την επόμενη φορά θα ανεβάσω. :) %5Bimg%5Dhttp%3A//i66.tinypic.com/24xfb6a.jpg[/img] Υ.Γ Η Q-TELCOM είναι η καρτοκινητη Q που παίζει στο δίκτυο της WIND (για όποιον δε γνωρίζει). Όταν πραγματοποιεις κλήση φωνής που κάνει handover το s3 interface? 2g or 3g? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Όταν πραγματοποιεις κλήση φωνής που κάνει handover το s3 interface? 2g or 3g? Δε δοκίμασα κλήση. Περιμένω να μου δώσει καμιά καλή προσφορά για ΜΒ η Q, για να βάλω κάρτα. :p Έχω ελάχιστο υπόλοιπο. Την επόμενη φορά, θα δοκιμάσω και κλήση, εκτός από Speedtest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Ε πάρε στο 1269!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) Κατερίνη τώρα δεν υπάρχει καθόλου δίκτυο, ούτε για κλησεις. Έκανα επανεκκίνηση το κινητό αλλά ακόμα τίποτα. Και επιλογή μόνο 2g. Πιστεύω λογω εργασιών, αλλά τέτοια ώρα? Update: Περίπου ένα 10 λεπτό ήταν εκτος. Επανήλθε κανονικά. Edited July 10, 2017 by pank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Κατερίνη τώρα δεν υπάρχει καθόλου δίκτυο, ούτε για κλησεις. Έκανα επανεκκίνηση το κινητό αλλά ακόμα τίποτα. Και επιλογή μόνο 2g. Πιστεύω λογω εργασιών, αλλά τέτοια ώρα? Update: Περίπου ένα 10 λεπτό ήταν εκτος. Επανήλθε κανονικά. Ήρθε και 4g ; Ολόκληρη την νύχτα κάνουν δουλειές μην σου φαίνεται περίεργο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Ήρθε και 4g ; Ολόκληρη την νύχτα κάνουν δουλειές μην σου φαίνεται περίεργο. Όχι ακόμα 4g δεν έχει έρθει , αλλά βλέπω σε πολλά σημεία H+ , που παλιά είχε σκέτο Η , ή ακόμα και 2g. 15-7 ανέφερε μέλος μας ενεργοποίηση. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Όχι ακόμα 4g δεν έχει έρθει , αλλά βλέπω σε πολλά σημεία H+ , που παλιά είχε σκέτο Η , ή ακόμα και 2g. 15-7 ανέφερε μέλος μας ενεργοποίηση. Για να δούμε... Θα δείξει. Πάντως switch on σε ολόκληρο τον νομό χωρίς να ανοίξουν έστω δοκιμαστικά μέχρι τώρα σε 4 ημέρες θα είναι μοναδικό. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 @mixtri μπαίνει σταθμός 900/1800/2100 στον Πρόδρομο. ΠΟΛΥ πυκνό δίκτυο ρε παιδί μου στην Καρδίτσα. Ακόμη και στα ορεινά. Όπως και στα Τρίκαλα επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Όχι ακόμα 4g δεν έχει έρθει , αλλά βλέπω σε πολλά σημεία H+ , που παλιά είχε σκέτο Η , ή ακόμα και 2g. 15-7 ανέφερε μέλος μας ενεργοποίηση. Για να δούμε... Θα παρω αυτο το ΣΚ την Wind μαζι μου στο iPhone.Θα εχω και το CU μαζι μου.Θελω να δω τι εκανε στη λεπτοκαρυα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 @mixtri μπαίνει σταθμός 900/1800/2100 στον Πρόδρομο. ΠΟΛΥ πυκνό δίκτυο ρε παιδί μου στην Καρδίτσα. Ακόμη και στα ορεινά. Όπως και στα Τρίκαλα επίσης. Πολύ πυκνό και σταθερό. Ζούσα τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μου εκεί και δε μπορούσα να με φανταστώ με άλλο πάροχο. Σήμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του νομού. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί έχω τέτοια άποψη. Είχε γίνει ένα μεγάλο μπαμ το 2000 και είχαν μπει σταθμοί παντού στο νομό. Το 2004 είχε γίνει ένα δεύτερο μεγάλο μπαμ και καλύφθηκαν οι πιο απομακρυσμένες περιοχές, ακόμα και τα σύνορα με Ευρυτανία. Βέβαια το δίκτυο θέλει νέα τεχνολογία γι αυτό αργούνε τόσο πολύ την αντικατάστασή του. Θα πάρει καιρό. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Πολύ πυκνό και σταθερό. Ζούσα τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μου εκεί και δε μπορούσα να με φανταστώ με άλλο πάροχο. Σήμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό του νομού. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί έχω τέτοια άποψη. Είχε γίνει ένα μεγάλο μπαμ το 2000 και είχαν μπει σταθμοί παντού στο νομό. Το 2004 είχε γίνει ένα δεύτερο μεγάλο μπαμ και καλύφθηκαν οι πιο απομακρυσμένες περιοχές, ακόμα και τα σύνορα με Ευρυτανία. Βέβαια το δίκτυο θέλει νέα τεχνολογία γι αυτό αργούνε τόσο πολύ την αντικατάστασή του. Θα πάρει καιρό. Καμία πληροφορία για την περιοχή μου (περίχωρα και παραλια)? Φίλος μου που δουλεύει στα συνεργεία (τελειώνει τώρα από Κατερίνη και επιστρέφει Αθήνα) δεν έχει κάποιο νέο για την περιοχή..... Άλλα μου έταξες εσύ..... :lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Είναι σε Τρίκαλα & Καρδίτσα η Victus. Υπομονή. Δεν γίνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Είναι σε Τρίκαλα & Καρδίτσα η Victus. Υπομονή. Δεν γίνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Δεν διαφωνώ. Απλά μαθαίνω πως δεν βρίσκεται στα προσεχή πλάνα...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts