sakels Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 σε ποιες περιοχες ειναι τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τελικά έχει 4g η περιοχή? Είμαι στη Λεπτοκαρυά από τη Δευτέρα, και το δίκτυο είναι υπό κατασκευή. Το 4G εμφανίζεται στην αναζήτηση δικτύων όλη τη μέρα, χωρίς να επιτρέπεται ακόμα η εγγραφή σε αυτό. Η κεραία στον πλαταμώνα έχει γεμίσει "στολίδια" τύμπανα και πάνελς, οπότε είμαστε κοντά στην ενεργοποίηση μόλις τελειώσουν οι δόκιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τώρα Κατερίνη στην αναζήτηση δικτυων: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Άρα πλησιάζει η ώρα της ενεργοποίησης; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Και Εμμανουήλ Παπά ( έξω από τις Σέρρες) που ήμουν σκ έβλεπα στην αναζήτηση 4g wind χωρίς να μπορώ να μπω, οπότε ελπίζω σύντομα... Sent from my LEX720 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τελικά έχει 4g η περιοχή? Το σ/κ που ήμουν είχε (πολύ ασταθές βέβαια). Και μια ακόμα φορά πριν κανένα μήνα είχα δει 4G αλλά ήταν ακόμα χειρότερο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 @mixtri από Παρασκευή ή Δευτέρα θα έχω κάρτα 4G Wind. Καταλαβαίνεις πως θα έχει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ αναλυτική περιγραφή περί κάλυψης σε Μαγνησία και ιδίως Πήλιο. ;):D Για να είσαι προετοιμασμένος όταν έρθεις:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Και Εμμανουήλ Παπά ( έξω από τις Σέρρες) που ήμουν σκ έβλεπα στην αναζήτηση 4g wind χωρίς να μπορώ να μπω, οπότε ελπίζω σύντομα... Sent from my LEX720 using Tapatalk Πάντως για Σέρρες ούτε από επίσημες και ανεπίσημες πηγές δεν κατάφερα να μάθω κάτι. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 @mixtri από Παρασκευή ή Δευτέρα θα έχω κάρτα 4G Wind. Καταλαβαίνεις πως θα έχει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ αναλυτική περιγραφή περί κάλυψης σε Μαγνησία και ιδίως Πήλιο. ;):D Για να είσαι προετοιμασμένος όταν έρθεις:p Επιτελους,περιμενω να δω τις περιγραφες.Παντως να ξερεις 2-3 πραγματα.Κλησεις χαμενες μονο αν δεν εχεις σημα θα εχεις.Εγω οσο ειχα Wind και ο πατερας μου ειδικα που κανει αρκετα τηλεφωνηματα δεν χανει κλησεις.Οπου αναβαθμιζει μη τη φοβασαι,μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Εγώ που πήγα στο Πήλιο τον Απρίλιο τα έχω γράψει αναλυτικά. Η κάλυψη είναι τέλεια. Πιστεύω κι εσύ θα το διαπιστώσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Βλέπω ,τώρα τελευταία ότι κάτι κινήται... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 (edited) Αυριο μαλλον θα κατεβω Πιερια.Ισως να παρω τη Wind μαζι μου για να δω τι παιζει με καλυψη.Ελπιζω σε Colocation με Vodafone και Victus. Με την αναβαθμιση και ειδικα αν γινει το τελευταιο η Wind πολυ πιθανο να εχει καλυτερη καλυψη απ ολες.Και επειδη πηγε η μανα μου αυτες τις μερες σε καταστημα,ακουσε οτι απο Σεπτεμβρη θα αναβαθμισουν στο Κιλκις.Στο νομο ειναι η χειροτερη και ειναι ακομα με 3G-UMTS στο πολυκαστρο και στα χωρια Gprs.Και πανω στο δρομο για τα συνορα στους ευζωνους βασιλευει το 2G.Μεσα στο 18 αν συνεχιστει οπου θα ειναι η 3η χρονια συνεχους αναβαθμισης οπου το δικτυο στηνεται απο την αρχη σε 2G/3G/4G ισως να δουμε καλυψη πανελλαδικη.Εγω παρολο τα θεματα που εχουν τους βγαζω το καπελο γιατι μεσα σε 2 χρονια περιπου εχουν κανει τεραστια προοδο φτιαχνοντας απο την αρχη το δικτυο. Edited July 6, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 15 Ιουλίου θα ενεργοποιηθεί το δίκτυο στην Κατερίνη Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 15 Ιουλίου θα ενεργοποιηθεί το δίκτυο στην Κατερίνη Πολύ καλό νέο! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση . Θα κάνω speedtests να δούμε πως θα πηγαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Πολύ καλό νέο! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση . Θα κάνω speedtests να δούμε πως θα πηγαίνει! Θα φερω τη Wind μαζι τοτε.Θα τσεκαρω για Λιτοχωρο,Λεπτοκαρυα,Πλαταμωνα και Παντελεημονα νεο και παλιο. Παντως θα παιξει B20 αρκετο στη πλακα και λεπτοκαρυα.Οι αλλες με 800 παιζουν και η κοκκινη εχει και 1800 σε πολλα σημεια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Λεπτοκαρυα αλλά δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Μάλλον δεν έχει ενεργοποιηθεί γιατί τα συνεργεία βρίσκονται ακόμη στην περιοχή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Λεπτοκαρυα αλλά δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Μάλλον δεν έχει ενεργοποιηθεί γιατί τα συνεργεία βρίσκονται ακόμη στην περιοχή. 15/7 θα γινει μαζικη ενεργοποιηση Θα παρω μαζι το αλλο ΣΚ Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Πευκί, Βόρεια Εύβοια. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Μια χαρά κλείνουν οι τρύπες σιγά σιγά. Αν έχει και πάνω στην εθνική θα είναι όνειρο. Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Εθνικη οδό από κόμβο Βελεστίνου (Μαγνησία) μέχρι κόμβο Γλύφας (Φθιώτιδα) είναι συνέχεια καμπάνα 4G. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Σήμερα το πρωί στην Καστοριά, "παραλιακά" από κινητό που ΔΕΝ έχει 800άρα μπάντα. Στην απέναντι μεριά της λίμνης, χωριό Πολυκάρπη, έπιανε 4G από 800άρα και ταχύτητες το κλασσικό 20Mbps down και 6Mbps up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ε ρε wind...εβαλε 4g στην Καστορια που ολος ο νομος εχει λιγοτερο πληθυσμο απο οτι εχει μονο η πολη της Κοζάνης και εδω ακομη περιμενουμε.... Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Θα μπει και σε σας, δεν υπάρχει περίπτωση. Λίγη υπομονή! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ε ρε wind...εβαλε 4g στην Καστορια που ολος ο νομος εχει λιγοτερο πληθυσμο απο οτι εχει μονο η πολη της Κοζάνης και εδω ακομη περιμενουμε.... Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπομονή φίλε μου πλησιάζουν :lol: Στάλθηκε από το Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ναι ειναι στο δρομο ερχεται.. :p Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts