drdedus Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Ναι, μεγάλη διαφορά. Αλήθεια η το λες έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Που βρίσκεται αυτή η κεραία ακριβώς? Ειναι σίγουρα WIND? Γιατί Κατερίνη ο ΟΤΕ φτιάχνει τις δικές του κεραίες 4G+. Ή WIND δυστυχώς θα βρίσκεται ένα βήμα πίσω! Αλλά δεν πειράζει... Ας δώσει 4g να μπορούμε ν ανοίγουμε καμμία σελίδα τουλαχιστον... Ναι είπαμε. Η cosmote ήταν πριν ένα τρίμηνο η και παραπάνω εκεί *δεν θυμάμαι ακριβώς. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Είμαι Καλαματα απο χθες.Περυσι είχαμε band 20 και τα καλύπταμε όλα κακήν κακώς... Φέτος με μεγάλη χαρά βλέπω band7 και αξιοπρεπείς ταχύτητες.Απο σήμα δεν ειναι και το πιο ισχυρό αλλα τουλαχιστον με 20MHz bandwidth δεν υπάρχει πρόβλημα και όλα βαίνουν ικανοποιητικά. Ας πούμε και κανενα θετικό λοιπόν. Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Είμαι Καλαματα απο χθες.Περυσι είχαμε band 20 και τα καλύπταμε όλα κακήν κακώς... Φέτος με μεγάλη χαρά βλέπω band7 και αξιοπρεπείς ταχύτητες.Απο σήμα δεν ειναι και το πιο ισχυρό αλλα τουλαχιστον με 20MHz bandwidth δεν υπάρχει πρόβλημα και όλα βαίνουν ικανοποιητικά. Ας πούμε και κανενα θετικό λοιπόν. Κι εγώ θυμάμαι την Καλαμάτα να έχει μόνο 800άρες με ~15 Mbps, ειδικά στο κέντρο. Πόσο περίπου πάει με 2600 τώρα; Έχω σχεδόν 10 μήνες να πάω... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Που βρίσκεται αυτή η κεραία ακριβώς? Ειναι σίγουρα WIND? Γιατί Κατερίνη ο ΟΤΕ φτιάχνει τις δικές του κεραίες 4G+. Ή WIND δυστυχώς θα βρίσκεται ένα βήμα πίσω! Αλλά δεν πειράζει... Ας δώσει 4g να μπορούμε ν ανοίγουμε καμμία σελίδα τουλαχιστον... Αν ο σταθμός βρίσκεται "ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 23 ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ", τότε είναι σίγουρα WIND. :p Έτσι λέει στο σάιτ της ΕΕΤΤ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Για αυτή την κεραία μιλάμε ναι Αγ. Νικολάου 23. Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Κάπου 36ρια έπιασε... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Κάπου 36ρια έπιασε... λίγο είναι μάλλον ακόμα θα στείνουν η απλά μπούκωσε και πάλι. Συνήθως επαρχία με 2600 πιάνει από 45 και πάνω... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Οκ, Ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 (edited) Συνήθως επαρχία με 2600 πιάνει από 45 και πάνω... Κέντρο Ιωάννινα παίζει με 2600 και 5mhz είναι μονίμως μπουκωμενο το δίκτυο και πάνω από 10 δεν πάει ποτε.Αντιθετα η 800 έχει πάντα αρκετά ικανοποιητικές ταχύτητες Edited June 24, 2017 by alexm26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Κέντρο Ιωάννινα παίζει με 2600 και 5mhz είναι μονίμως μπουκωμενο το δίκτυο και πάνω από 10 δεν πάει ποτε.Αντιθετα η 800 έχει πάντα αρκετά ικανοποιητικές ταχύτητες Δεν ξέρω έχω πολύ καιρό να ανέβω Ιωάννινα για δουλειά. Πάντως 5mhz στο 2600 μου ακούγεται εντελώς κουλό. 20 δίνουν ! Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Σήμερα έγραψε 49.6 στην Καλαμάτα... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Κέντρο Ιωάννινα παίζει με 2600 και 5mhz είναι μονίμως μπουκωμενο το δίκτυο και πάνω από 10 δεν πάει ποτε.Αντιθετα η 800 έχει πάντα αρκετά ικανοποιητικές ταχύτητες Πολύ περίεργο. Γιατί να βάλουν 2600 και 5 MHz bandwidth; Θα μπορούσαν να έχουν την 1800 με αυτό... :blink: Μήπως κάνεις λάθος; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα έγραψε 49.6 στην Καλαμάτα... Αν ήταν νωρίς το πρωί, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ίσως έχεις αδύναμο σήμα με τη 2600 ή δεν έχουν τελειώσει ακόμα τη ρύθμιση. Στην Αθήνα με 2600 η WIND συνήθως πλησιάζει τα 100 Mbps και ενίοτε τα ξεπερνά. Αρκεί το σήμα να είναι φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Η μόνη περίπτωση να δίνουν μόνο 5MHz στα 2600 είναι αν έχει τερματίσει κάποιο τροδοφοτικό στον σταθμό βάσης και δεν μπορούν να δώσουν περισσότερη ενέργεια. Από δύσκολο έως αδύνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Η μόνη περίπτωση να δίνουν μόνο 5MHz στα 2600 είναι αν έχει τερματίσει κάποιο τροδοφοτικό στον σταθμό βάσης και δεν μπορούν να δώσουν περισσότερη ενέργεια. Από δύσκολο έως αδύνατο. Μπορεί ο σταθμός να βρίσκεται πάνω από την πόλη σε περίοπτη θέση και να μη θέλουν να ρίξουν το SNR σε όλο το φάσμα σε όλη την πόλη. Αλλά μιλάμε για 2600. Δύσκολο και αυτό. Εμένα περισσότερο για βλάβη μου ακούγεται. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Πριν από λίγο.... Με οπτική επαφή στην κεραία b20+b7=57,76 down-37,57up b20=24,68 down και 21,88 up b7=67,02 down και 30,74up. 3g=9,83 και 4,55 αντίστοιχα Περιοχή Ξυλόκαστρο και Q Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Μα εγώ αναφέρομαι σε περιοχές που δεν τις είχαν καλύψει και παλιότερα καλά! Έτσι δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός μιας και αναγκάζεσαι να πας σε μια και μόνο εταιρία. Και πραγματικά, δεν μπορώ να ακούω άλλο για την ευκολία της COSMOTE. Ναι, την έχει, μέσω των υποδομών του ΟΤΕ, αλλά θα έπρεπε να με νοιάζει σαν πελάτη; Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε εξαιρετικά δυσπρόσιτες περιοχές, αλλά και σε άλλες που δεν είναι προνόμιο της COSMOTE. Απλά οι άλλες 2 αναβαθμίζουν επιλεκτικά σταθμούς και όπου πιάσει. Ο πελάτης όμως δεν μπορεί να περιμένει... 5 χρόνια μετά την εμπορική διάθεση του LTE και η πληθυσμιακή τους όσο και η γεωγραφική τους κάλυψη με το ζόρι αγγίζει το 70% πρακτικά. Το 4G+ δεν υφίσταται σε μεγάλες πόλεις μόνο. Σε επαρχία είναι κάτι συνηθισμένο πλέον. Από COSMOTE μόνο. Αν μετά από αυτήν την αναβάθμιση εξακολουθεί να τις τρώει και τις 2 η COSMOTE, τότε σόρρυ, αλλά δεν αναβαθμισαν όπως ή όσο έπρεπε. Μάθαμε την καραμέλα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ζήτω συγγνώμη ίσως θυμάμαι και λάθος και μπορεί να μπέρδεψα τις μπάντες. Γιατί έκανα δοκιμές και με άλλης εταιρείας sim. Ίσως να ήταν 1800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ζήτω συγγνώμη ίσως θυμάμαι και λάθος και μπορεί να μπέρδεψα τις μπάντες. Γιατί έκανα δοκιμές και με άλλης εταιρείας sim. Ίσως να ήταν 1800. Το πιο πιθανό.... :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Μπορεί ο σταθμός να βρίσκεται πάνω από την πόλη σε περίοπτη θέση και να μη θέλουν να ρίξουν το SNR σε όλο το φάσμα σε όλη την πόλη. Αλλά μιλάμε για 2600. Δύσκολο και αυτό. Εμένα περισσότερο για βλάβη μου ακούγεται. Δεν έχει επιπλέον φάσμα από τα γνωστά 20 η Wind. Θα ήταν λίγο μπάσταρδη κατάσταση αυτό, με τα block λάθη σε μέρος του φάσματος να είναι σημαντικά πάνω από το υπόλοιπο. Συμφωνώ, δε βγάζει νόημα, ειδικά για τα 2600. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν από λίγο.... Με οπτική επαφή στην κεραία b20+b7=57,76 down-37,57up b20=24,68 down και 21,88 up b7=67,02 down και 30,74up. 3g=9,83 και 4,55 αντίστοιχα Περιοχή Ξυλόκαστρο και Q Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άνοιξε carrier aggregation η Wind στην επαρχία; wow! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Πάντως εμένα το κινητό επιλέγει να συνδέεται σε band 7,είχε και κάποια στοιχεία όπως earfcn=298, cfg=255, dl_BW=200,dl freq=2680,ant _port=2, δεν ξέρω έαν από αυτά συμπεράνει κάποιος για carrier aggregation... Στάλθηκε από το HT17Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Δεν έχει επιπλέον φάσμα από τα γνωστά 20 η Wind. Θα ήταν λίγο μπάσταρδη κατάσταση αυτό, με τα block λάθη σε μέρος του φάσματος να είναι σημαντικά πάνω από το υπόλοιπο. Συμφωνώ, δε βγάζει νόημα, ειδικά για τα 2600. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άνοιξε carrier aggregation η Wind στην επαρχία; wow! Έχει νόημα μόνο αν κάνει multi base station carrier aggregation. Τότε έχει κέρδος στο SNR. Αλλά η wind έχει δρομο για κάτι τέτοιο. 1800 είναι 99%, μάλλον λάθος του φίλου παραπάνω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Πάντως έπαθα πλάκα με το 4g της wind . Ανέβηκα αεροπορικώς καβαλα για δουλειά και κατεβαίνω οδικώς.... Απο Ξάνθη προς καβάλα μέχρι στιγμής 4g παντού με έως 50 mbps down 30up Ρε μπας και βάλανε μυαλό ; Υπάρχουν και σημεία που πιάνει μόνο η wind 4g φουλ .... Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited June 25, 2017 by XP130TD Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Πάντως έπαθα πλάκα με το 4g της wind . Ανέβηκα αεροπορικώς καβαλα για δουλειά και κατεβαίνω οδικώς.... Απο Ξάνθη προς καβάλα μέχρι στιγμής 4g παντού με έως 50 mbps down 30up Ρε μπας και βάλανε μυαλό ; Υπάρχουν και σημεία που πιάνει μόνο η wind 4g φουλ .... Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Όχι, απλά έχει το 1/5 των πελατών της πράσινης και είναι άδειο το δίκτυο προς το παρόν. Λογικό, μιας και η Mobile broadband κάλυψή της τόσα χρόνια ήταν περιορισμένη. Αν κάποιος ήθελε Internet πήγαινε COSMOTE (& δύσκολα γυρνάει σε άλλον παροχο). Άλλωστε, όπως λέμε και για την Victus, ας περιμένουμε να αναβαθμίσει σε εκείνα τα μέρη η COSMOTE με το πολλαπλάσιο φάσμα και τότε θα έχουμε καλύτερο μέτρο σύγκρισης:) Edited June 25, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Πάντως έπαθα πλάκα με το 4g της wind . Ανέβηκα αεροπορικώς καβαλα για δουλειά και κατεβαίνω οδικώς.... Απο Ξάνθη προς καβάλα μέχρι στιγμής 4g παντού με έως 50 mbps down 30up Ρε μπας και βάλανε μυαλό ; Υπάρχουν και σημεία που πιάνει μόνο η wind 4g φουλ .... Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Οι 800άρες στα βουνά, κάνουν θαύματα. :lol: Περιμένετε κάνα χρόνο ακόμα, να κερδίσει η WIND νέους συνδρομητές στη Β. Ελλάδα (που ήταν χάλια) μετά την αναβάθμιση και να δείτε πως θα μπουκώσει... :worry: Edited June 25, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 (edited) Μονεμβασια (νομου Λακωνιας) η wind καλυπτει αρκετα καλα με b20 ομως μονο, ταχυτητες σταθερα περιξ των ~16-18mbps αλλα ιδιαιτερα υψηλο ping (~40ms). Αλλο δικτυο καλυπτει ολη τη περιοχη με 4g+. Edited June 26, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts