cmvr Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Μια χαρά μου φαίνεται σε γενικές γραμμές. Βασικά είναι τίγκα στους μετανάστες εδώ. Μέχρι και οι κοπέλες που μοιράζουν νούμερα στις εξόδους του ηλεκτρικού τις περισσότερες φορές άκουγα να διαφημίζουν στα αγγλικά τι προσφέρει το κάθε πακέτο. Έστω και ένα ποσοστό να έχει πάρει και να μπαίνει, λογικά είναι τα αποτελέσματα. Πάω Σύνταγμα και θα μετρήσω κι εκεί ευκαιρίας δοθείσης. Sent from my XT1562 Σύνταγμα Γενικά παίζει από 25 έως 55 το download, ανάλογα με το σημείο. Upload πιο σταθερό. Στο public είδα 89 down. Για ένα περίεργο λόγο όλες εταιρίες είναι πεσμένες στο Σύνταγμα.... Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Edited January 26, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Να γινόταν να ήταν τόσο πεσμένες παντού και προσωπικά θα ήμουν ικανοποιημένος. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Σαν νούμερα όντως τα 40αρια και 50αρια είναι λίγα για τις διαφημιζόμενες δυνατότητες του 4G..Ομως ρε παιδιά αυτά τα νούμερα είναι όαση κατά την γνώμη μου απο την στιγμή που δεν υπάρχει σταθερός πάροχος στη χώρα μας που να προσφέρει τέτοιες ταχύτητες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Για ένα περίεργο λόγο όλες εταιρίες είναι πεσμένες στο Σύνταγμα.... Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Και 2 χιλιόμετρα πιο πέρα, με mifi ZTE mf-910 Κατέβασα τα Windows 7 Pro SP1 α) 64bit β) 32bit {Κάτι περισσότερο από 2GB το καθένα} Με α) 3G only σε 1 ώρα και 7 λεπτά Και β) 4G only σε 1 ώρα και 24 λεπτά (17 λεπτά περισσότερο στο 4G) : http://www.speedtest.net/result/6000200530.png σε Hyperhosting Μόνο στο upload υπερτερεί από το 3G. Έτσι κι αλλιώς: Αυτό είναι το πολυδιαφημισμένο 4G της Wind 2 χιλιόμετρα απ'το Σύνταγμα!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Τραγωδία τρελή.:wacko::wacko: Τι να λέμε. Κλείστε το το μαγαζί.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Και 2 χιλιόμετρα πιο πέρα, με mifi ZTE mf-910 Κατέβασα τα Windows 7 Pro SP1 α) 64bit β) 32bit {Κάτι περισσότερο από 2GB το καθένα} Με α) 3G only σε 1 ώρα και 7 λεπτά Και β) 4G only σε 1 ώρα και 24 λεπτά (17 λεπτά περισσότερο στο 4G) : http://www.speedtest.net/result/6000200530.png σε Hyperhosting Μόνο στο upload υπερτερεί από το 3G. Έτσι κι αλλιώς: Αυτό είναι το πολυδιαφημισμένο 4G της Wind 2 χιλιόμετρα απ'το Σύνταγμα!!! :p Και στο δικό μου σπίτι στους Αμπελοκήπους Αθηνών, η ταχύτητα του 4G είναι πολύ κοντά με του 3G, με μόνη διαφορά στο upload... Μόνο που οι ταχύτητες δεν είναι τόσο χαμηλές. :rolleyes: Περίπου 25/10 βλέπω με 4G και 25/5 με 3G... Αυτές τις ταχύτητες βλέπω εγώ, που μένω πολύ κοντά στην κεραία της WIND στην περιοχή (έχω δει τις άδειες)... Έχω ζητήσει από πέρσι να μπει και 2600 ή να αυξηθεί το bandwidth από την 1800, όπως γίνεται στην επαρχία, αλλά ακόμα τίποτα... Η WIND στην παρούσα φάση, περισσότερο νοιάζεται να βλέπεις το εικονίδιο του 4G στο κινητό και όχι για τις ταχύτητες... :down: Edited January 26, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Και 2 χιλιόμετρα πιο πέρα, με mifi ZTE mf-910 Κατέβασα τα Windows 7 Pro SP1 α) 64bit β) 32bit {Κάτι περισσότερο από 2GB το καθένα} Με α) 3G only σε 1 ώρα και 7 λεπτά Και β) 4G only σε 1 ώρα και 24 λεπτά (17 λεπτά περισσότερο στο 4G) : http://www.speedtest.net/result/6000200530.png σε Hyperhosting Μόνο στο upload υπερτερεί από το 3G. Έτσι κι αλλιώς: Αυτό είναι το πολυδιαφημισμένο 4G της Wind 2 χιλιόμετρα απ'το Σύνταγμα!!! :p Φίλε μου έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω. Στα 2km μακριά σε ακτίνα από το σύνταγμα υπάρχουν χιλιάδες σημεία που μπορεί να μην υπάρχει καν σωστή σύνδεση στο δίκτυο. Αυτό ισχύει για όλα τα δίκτυα όχι μονό για την wind. Στο τσαρδί μου στην Αθήνα κέντρο δεν πιάνει καμία εταιρία έκτος από την wind 3g / 4g τι σημαίνει αυτό ότι είναι άχρηστες οι άλλες ; Στο έχω πει και άλλη φορά κάνε καταγραφή με το GPS μπες μέσα στην φόρμα επικοινωνίας της https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ και εάν δεν σου απαντήσουν κάτι επίσημο μετά από καμιά 10άρα εργάσιμες μέρες κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤT και μετά καταγγελία σύμβασης για ελλιπή κάλυψη και κόβεις την σύνδεση. Τραγωδία τρελή.:wacko::wacko: Τι να λέμε. Κλείστε το το μαγαζί.:mad: Να μην το κλείσουν μαγαζί γιατί μετά θα πληρώνουμε τα 20gb 45€ αντί στα 20€ τα 30gb :) Μην είσαι υπερβολικός .... Θα έρθει και στα μέρει σου το 4g και θα αλλάξεις γνώμη.... Edited January 26, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Στο έχω πει και άλλη φορά κάνε καταγραφή με το GPS μπες μέσα στην φόρμα επικοινωνίας της https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ και εάν δεν σου απαντήσουν κάτι επίσημο μετά από καμιά 10άρα εργάσιμες μέρες κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤT και μετά καταγγελία σύμβασης για ελλιπή κάλυψη και κόβεις την σύνδεση. Σ'ευχαριστώ και τα θυμάμαι όσα πολύτιμα μου'χεις πει. Όμως δεν έχω συμβόλαιο. Την καρτοκινητή να κόψω; Edited January 26, 2017 by Mark_K Off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Γενικως η Wind ειναι για ξυλο.Μεσα στο ΠΑ.ΜΑΚ ειδικα στα υπογεια μονο Edge ειχε.3G και 4G κλαφτα μεσα σε ενα μεγαλο πανεπιστημιο της Θεσσαλονικης.Ετοιμος ειμαι να παω αλλου γιατι στο σπιτι το 3G γυρναει απο 1/5 μεχρι 3/5 και αλλες φορες πεφτει σε Edge. Μην μιλησω για τη Δελφων οπου απο την Κωνσταντινοπουλεως εως το τελος της στην Βασιλισσης Ολγας(κοντα στο 14ο ΓΕΛ) εχει θεματα σε μερικα σημεια οπου 3G καθολου και παρολο που μπηκε 4G,με το ζορι πιανει(1-2/5 το σημα). Καλη χρυση,το φοιτητικο ωραιοτατο αλλα εχω τρελαθει να αλλαζω απο 2G στο σπιτι,3G εξω και 4G οταν χρειαστει.Και προσωπικα το 4G θα το αφηνα αλλα η συσκευη μου δεν τα παει καλα με την καταναλωση ενεργειας(iphone 5s). Μεσα στη Θεσσαλονικη,καλη σε γενικες γραμμες αλλα εχει καποια μερη που εχει θεματα.Και ειναι ορισμενα κεντρικα οπως το ΠΑ.ΜΑΚ. και στο κεντρο,στη Καρολου Ντηλ. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ'ευχαριστώ και τα θυμάμαι όσα πολύτιμα μου'χεις πει. Όμως δεν έχω συμβόλαιο. Την καρτοκινητή να κόψω; Εγω το φοιτητικο με βλεπω να το αφηνω,θα το κρατησω για να μη χασω το πακετο. Edited January 26, 2017 by Mark_K Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 (edited) Πωπω με αυτά που βλέπω και διαβάζω η wind εφάρμοσε το Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Σίγουρα όχι για όλους αλλά για αρκετούς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά οταν μετά απο μήνες είδα οτι έκλεισε και μια τρύπα που δεν είχε ασχοληθεί κανείς. Δεν το περίμενα οτι θα ασχοληθούν ειδικά μετα τις 800 που ειχαν μπει και δεν την έκλειναν. Χανιά στο δυτικο ΑΒ . Τελευταία είναι εντυπωσιακό να βλέπεις ότι δεν έχεις 4g όπου και να είσαι, όχι οτι έχεις. Edited January 26, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Πωπω με αυτά που βλέπω και διαβάζω η wind εφάρμοσε το Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Σίγουρα όχι για όλους αλλά για αρκετούς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά οταν μετά απο μήνες είδα οτι έκλεισε και μια τρύπα που δεν είχε ασχοληθεί κανείς. Δεν το περίμενα οτι θα ασχοληθούν ειδικά μετα τις 800 που ειχαν μπει και δεν την έκλειναν. Χανιά στο δυτικο ΑΒ . Τελευταία είναι εντυπωσιακό να βλέπεις ότι δεν έχεις 4g όπου και να είσαι, όχι οτι έχεις. Η αναβάθμιση δικτύου συμπεριλαμβάνει προσθήκη νέων σταθμών βάσης και όχι μόνο μετατροπή των παλαιών σε 4η γενιά. Το έχω πει πολλές φορές :) Αυτό καθυστερεί την αναβάθμιση αλλά όπου ολοκληρώνεται με την προσθήκη νέων σταθμών τα kpi τα πιάνει στο χαλαρό. Sent from my LON-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απόρριψη αίτησης για τοποθέτηση σταθμού εντός Τρικάλων χωρίς αιτιολογία. Ελλάδα. Φυσικά η Wind θα τους καταθέσει ένσταση και ακολούθως αν δεν κατατεθεί αιτιολογία μήνυση. Λέει ο δημοτικός σύμβουλος ότι είναι κατοικημενη περιοχή. Δηλαδή για ποιον μπαίνει η κεραία; για τις αρκούδες; Παναγία μου... Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με την wind μου είπαν ότι Κοζάνη Πτολεμαΐδα δεν θα γίνει αναβάθμιση στο πρώτο εξάμηνο του 17....για μετά δεν γνωρίζουν ακόμη. Οπότε παλαιό 3G και αυτό στην μισή πόλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Απόρριψη αίτησης για τοποθέτηση σταθμού εντός Τρικάλων χωρίς αιτιολογία. H αιτιολογία είναι ότι δεν έχουν πέσει μίζες. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με την wind μου είπαν ότι Κοζάνη Πτολεμαΐδα δεν θα γίνει αναβάθμιση στο πρώτο εξάμηνο του 17....για μετά δεν γνωρίζουν ακόμη. Οπότε παλαιό 3G και αυτό στην μισή πόλη. Η Υποστήριξη δεν ξέρει τι της γίνεται σε θέματα αναβάθμισης. Ποτέ δεν πέφτει μέσα. Ότι μαθαίνουμε το μαθαίνουμε από ανθρώπους που δουλεύουν σε εργολάβους. Οι περιοχές θα αναβαθμιστούν μέσα στο καλοκαίρι. Συνήθως από αυτά που μου λένε δεν πέφτουν έξω. Μέχρι στιγμής μόνο στην Κατερίνη έπεσαν έξω τα παιδιά. Αυτή την στιγμή αναβαθμίζουν περιοχές με μεγάλο πληθυσμιακό παράγοντα. Μαγνησία και τα νησιά της, λογικά Σέρες και Ανατολική Μακεδονία. Αν μάθω περισσότερα θα σας πω. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Edited January 27, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με την wind μου είπαν ότι Κοζάνη Πτολεμαΐδα δεν θα γίνει αναβάθμιση στο πρώτο εξάμηνο του 17....για μετά δεν γνωρίζουν ακόμη. Οπότε παλαιό 3G και αυτό στην μισή πόλη. χαχαχαχαχαχαχαχαχα φαααααααααααααααααααααπ Η τραγωδία συνεχίζεται. Δε θα δούμε σοβαρό δίκτυο ποτέ.:(:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Σε επικοινωνία που είχα σήμερα με την wind μου είπαν ότι Κοζάνη Πτολεμαΐδα δεν θα γίνει αναβάθμιση στο πρώτο εξάμηνο του 17....για μετά δεν γνωρίζουν ακόμη. Οπότε παλαιό 3G και αυτό στην μισή πόλη. Ξεφτίλα... Στάλθηκε από το WOLDER_34 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 καλησπερα,ηθελα την αποψη σας αν φυσικα καποιος ξερει για το σημα την wind οσο αφορα κρητη και ειδικα νομο Λασιθιου?αξιζει το κοπο να να γινει μεταφορα στο δικτιο τους?Με πηρα τηλ και μ εδωσαν μια αξιολογη προσφορα θεωρω,και θα ηθελα να ρωτησω και πως παει και η χρεωση της αν 3λεπτο η ανα λεπτο ...ειναι συμβολαιο 24 μηνες και δωρο ενα ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 καλησπερα,ηθελα την αποψη σας αν φυσικα καποιος ξερει για το σημα την wind οσο αφορα κρητη και ειδικα νομο Λασιθιου?αξιζει το κοπο να να γινει μεταφορα στο δικτιο τους?Με πηρα τηλ και μ εδωσαν μια αξιολογη προσφορα θεωρω,και θα ηθελα να ρωτησω και πως παει και η χρεωση της αν 3λεπτο η ανα λεπτο ...ειναι συμβολαιο 24 μηνες και δωρο ενα ταμπλετ Δεν είμαι από Κρήτη, αλλά στους χάρτες 3G/4G φαίνεται πως ο νομός Λασιθίου έχει πολύ καλή κάλυψη. Σύμφωνα με τους χάρτες πάντα... Μπορείς να τους στο λινκ, πηγαίνοντας κάτω εκεί που λέει "Ελλάδα" και κάνοντας κλικ εκεί. Για 4G δες εδώ και για 3G εδώ. Γενικά όσοι γράφουν εδώ μέσα από Κρήτη, δηλώνουν ευχαριστημένοι μετά την πρόσφατη αναβάθμιση του δικτύου. Στα συμβόλαια νομίζω πως η χρέωση είναι ανά λεπτό. Περισσότερα μπορείς να δεις στο ανάλογο θέμα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) καλησπερα,ηθελα την αποψη σας αν φυσικα καποιος ξερει για το σημα την wind οσο αφορα κρητη και ειδικα νομο Λασιθιου?αξιζει το κοπο να να γινει μεταφορα στο δικτιο τους?Με πηρα τηλ και μ εδωσαν μια αξιολογη προσφορα θεωρω,και θα ηθελα να ρωτησω και πως παει και η χρεωση της αν 3λεπτο η ανα λεπτο ...ειναι συμβολαιο 24 μηνες και δωρο ενα ταμπλετ Είναι καλυμμένος ολόκληρος ο νομός αλλά το μόνο σίγουρο ειναι ότι πρέπει να κάνεις ένα check γιατί τρύπες έχουν όλα τα δίκτυα. Αν μένεις έκτος αστικών κέντρων ζήτα μια δωρεάν sim για δοκιμή από ένα κατάστημα. Εδώ στο τσαρδί μου στο κέντρο στης Αθήνας στην γειτονιά μου πιάνει μόνο η Wind 3g/4g. Edited January 27, 2017 by Mark_K Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Είναι καλυμμένος ολόκληρος ο νομός αλλά το μόνο σίγουρο ειναι ότι πρέπει να κάνεις ένα check γιατί τρύπες έχουν όλα τα δίκτυα. Αν μένεις έκτος αστικών κέντρων ζήτα μια δωρεάν sim για δοκιμή από ένα κατάστημα. Εδώ στο τσαρδί μου στο κέντρο στης Αθήνας στην γειτονιά μου πιάνει μόνο η Wind 3g/4g. Άσχετο, αλλά σύμφωνα με τους χάρτες κάλυψης, η WIND φαίνεται να είναι η μόνη που έχει 4G στο Καστελόριζο. Πως τo έπαθε; :rolleyes: Edited January 27, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 (edited) Άσχετο, αλλά σύμφωνα με τους χάρτες κάλυψης, η WIND φαίνεται να είναι η μόνη που έχει 4G στο Καστελόριζο. Πως τo έπαθε; :rolleyes: Έχει και η voda απλά στην τριπλέτα δεν χωράει και κόβεται. Το μόνο σίγουρο ειναι ότι η wind προσπαθεί να καλύψει και πολλά κενά που είχε γιατί το 3g σε αρκετές περιοχές έχει θέμα. Γιατο και το πολύ 800... Edited January 27, 2017 by Mark_K off topic Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Το έρμο το μετρό στην Αθήνα θα το καλύψει ποτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Το έρμο το μετρό στην Αθήνα θα το καλύψει ποτέ; όχι δεν θέλουμε για να έχουμε δικαιολογία ότι ήμασταν στο μετρό και δεν είχαμε internet για να κάνουμε βίντεο κλήση.... Γλιτώνουμε τον έλεγχο από την δουλειά και την σύντροφο μας .... Αν βάλει στο μετρό θα ακυρώσω το συμβόλαιο μου ως ένδειξη διαμαρτυρίας :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλημέρα, υπάρχει κάποιο νέο για Σκιάθο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλημέρα, υπάρχει κάποιο νέο για Σκιάθο; Όχι, λέγεται ότι αναβαθμίζεται αυτή τη περίοδο. Σε κανένα δίμηνο περίπου θα πάω οπότε θα γράψω εντυπώσεις. Ελπίζω να μην είναι σαν το 2G της στο νησί. Όσο για το 3G στη Σκιάθο είναι απλά για γέλια. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts