jote Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Στην Αθήνα πάντως που κινούμαι με ηλεκτρικό από άνω πατησια με Πειραιά σε πολύ λίγα σημεία έχει 3g ή 4 G. Πρέπει να είναι πολύ ανοιχτό το μέρος και πάλι δεν είναι σίγουρο, αν και το ξέρω τι είναι η WIND με τσαντίζει να βλέπω τριγύρω μου όλοι έχουν ίντερνετ και εγώ..... Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Στην Αθήνα πάντως που κινούμαι με ηλεκτρικό από άνω πατησια με Πειραιά σε πολύ λίγα σημεία έχει 3g ή 4 G. Πρέπει να είναι πολύ ανοιχτό το μέρος και πάλι δεν είναι σίγουρο, αν και το ξέρω τι είναι η WIND με τσαντίζει να βλέπω τριγύρω μου όλοι έχουν ίντερνετ και εγώ..... Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Κάτι άλλο συμβαίνει. Στην διαδρομή αυτή δεν έχω πρόβλημα κάλυψης πάρα μονο σε ελάχιστα σημεία. Την διαδρομή την έκανα πριν 1 - 1.5 μήνα 2 φορές. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Στην Αθήνα πάντως που κινούμαι με ηλεκτρικό από άνω πατησια με Πειραιά σε πολύ λίγα σημεία έχει 3g ή 4 G. Πρέπει να είναι πολύ ανοιχτό το μέρος και πάλι δεν είναι σίγουρο, αν και το ξέρω τι είναι η WIND με τσαντίζει να βλέπω τριγύρω μου όλοι έχουν ίντερνετ και εγώ..... Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Κάτι άλλο συμβαίνει. Δοκίμασε με άλλη συσκευή και άλλη κάρτα σιμ Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Κάτι παίζει τον τελευταίο καιρό, με το Upload της 1800 μπάντας, στη Σπάρτη και τα γύρω χωριά. :blink: :blink: Εκτός κι αν έβαλε, κάποιο περιορισμό η WIND... Στο σπίτι μου στη Σπάρτη, πριν 5 μέρες. Σήμα 4/5 σκάλες: http://www.speedtest.net/android/2486733977.png Στο χωριό του πατέρα μου, λίγο έξω από την πόλη, από άλλο σταθμό 1800. Σήμα 4/5 σκάλες: http://www.speedtest.net/android/2499452271.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Τις ημέρες των Χριστουγέννων ήμουν Χαλάνδρι, Φιλοθέη, λεονταριο, γκάζι, Θησείο και γενικά όπου κινηθήκαμε μια βδομάδα πουθενά δεν είχα θέμα με το 4G ακόμη και εντός του διαμερίσματος στο Χαλάνδρι (πλατεία Κένεντι) και Φιλοθέη. Σε αντίθεση με την Πτολεμαΐδα που μένω όπου η κατάσταση είναι χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Στο χωριό Κατσαρός στη Λακωνία. Η ίδια 800αρα που καλύπτει όλες τις περιοχές εκεί. http://www.speedtest.net/android/2501254108.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Χρονια πολλα!!! Εχω μια ερωτηση....απο 27/12εχω το one plus3t,στη σιμ1 εχω wind-q. Και στη σιμ2. cosmote-frog.οτσν ειμαι σε φρογκ πολλες φορες βλεπω 4g+,το ιδιο συμβαινει κ στη q!!!!! εχει η wind 4g+,???η ειναι του κινητου κολπο????? Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Χρόνια πολλά. Θα ήθελες να μας πεις σε ποιες περιοχές κινείσαι και το βλέπεις αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Χρόνια πολλά. Θα ήθελες να μας πεις σε ποιες περιοχές κινείσαι και το βλέπεις αυτό; Πατησιων απο κολιατσου μεχρι π.αμερικης περιπου. Κ φωκιονος χαμηλα στο υψος των goodys!! Exω λιγες μερες το κινητο κ δεν το εχω κυκλοφοργσει πολυ!!!! Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Κάτι παίζει τον τελευταίο καιρό, με το Upload της 1800 μπάντας, στη Σπάρτη και τα γύρω χωριά. :blink: :blink: Εκτός κι αν έβαλε, κάποιο περιορισμό η WIND... Στο σπίτι μου στη Σπάρτη, πριν 5 μέρες. Σήμα 4/5 σκάλες: http://www.speedtest.net/android/2486733977.png Στο χωριό του πατέρα μου, λίγο έξω από την πόλη, από άλλο σταθμό 1800. Σήμα 4/5 σκάλες: http://www.speedtest.net/android/2499452271.png Κι εδώ στον νομό Χανίων το Σεπτέμβριο μου έβγαζε 15 Mbps down/ 25Mbps up. Τώρα σαν να τις "καλιμπράρισαν" και μου βγάζει 35-40 Mbps down / 15-20 Mbps up σχεδόν σε όλα τα speedtest που έχω κάνει. Ακόμα και εν κινήσει με το αυτοκίνητο παίζει περίπου στα 20Mbps down / 10 Mbps up. Περιοχή Αποκορώνου ανατολικά των Χανίων... Ειδικά η κεραία που είναι κοντά στο σπίτι μου φορτσάρει με περίπου 50 Mbps down/ 20 Mbps up! Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Κι εδώ στον νομό Χανίων το Σεπτέμβριο μου έβγαζε 15 Mbps down/ 25Mbps up. Τώρα σαν να τις "καλιμπράρισαν" και μου βγάζει 35-40 Mbps down / 15-20 Mbps up σχεδόν σε όλα τα speedtest που έχω κάνει. Ακόμα και εν κινήσει με το αυτοκίνητο παίζει περίπου στα 20Mbps down / 10 Mbps up. Περιοχή Αποκορώνου ανατολικά των Χανίων... Ειδικά η κεραία που είναι κοντά στο σπίτι μου φορτσάρει με περίπου 50 Mbps down/ 20 Mbps up! Ναι, συντοπίτη. Φοβερή βελτίωση: http://www.speedtest.net/result/5927482542.png Και μέσα στο σπίτι!!! Όσο θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή: Γενάρη 2016....Να βάλω 1 Edge speedtest 1 χρόνο πίσω; Έτσι για πλάκα; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Δεν ξέρω τι παίζει πάντως για Θράκη που μου έστειλαν συνεργάτες τα screen captures απο τις μπάντες όλων των πόλεων κέντρο παίζουν με band 7 2600 και περιφερειακά band 20 800 ενώ στην αρχή είχαν μόνο 20άρα. Αναμένω και απο τους υπόλοιπους συνεργάτες τις προσεχείς ημέρες και απο τα υπόλοιπα σημεία σε αρκετές περιοχές της χώρας. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Edited January 3, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Δεν ξέρω τι παίζει πάντως για Θράκη που μου έστειλαν συνεργάτες τα screen captures απο τις μπάντες όλων των πόλεων κέντρο παίζουν με band 7 2600 και περιφερειακά band 20 800 ενώ στην αρχή είχαν μόνο 20άρα. Αναμένω και απο τους υπόλοιπους συνεργάτες τις προσεχείς ημέρες και απο τα υπόλοιπα σημεία σε αρκετές περιοχές της χώρας. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Aκούγεται σαν λογική εξέλιξη του δικτύου. Το 2600 όπου είναι δυνατόν θα μπει. Σιγά σιγά όλοι σταθμοί θα παίξουν σε 2600. 20MHz δεν τα αφήνεις να πάνε άπατα. Και με καλή ρύθμιση τσιμπάνε την εμβέλεια του 1800. :cool: Η 20άρα είναι βασικό layer - 10MHz, not bad - και από εκεί και πέρα όπου δε πιάνουν τα ΚΡΙ ανοίγουν και άλλες συχνότητες. Η ένταση που βλέπετε σε γενικές γραμμές είναι 10 εώς και 20dB μικρότερη από την φυσιολογική. Ο λόγος είναι ότι προσπαθούν να κρατήσουν την 4η γενιά στα όρια της 3ης/2ης γενιάς για να μη χάνονται κλήσεις φωνής. Για να αποφύγουν το εικονικό σήμα. :cool: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Aκούγεται σαν λογική εξέλιξη του δικτύου. Το 2600 όπου είναι δυνατόν θα μπει. Σιγά σιγά όλοι σταθμοί θα παίξουν σε 2600. 20MHz δεν τα αφήνεις να πάνε άπατα. Και με καλή ρύθμιση τσιμπάνε την εμβέλεια του 1800. :cool: Η 20άρα είναι βασικό layer - 10MHz, not bad - και από εκεί και πέρα όπου δε πιάνουν τα ΚΡΙ ανοίγουν και άλλες συχνότητες. Η ένταση που βλέπετε σε γενικές γραμμές είναι 10 εώς και 20dB μικρότερη από την φυσιολογική. Ο λόγος είναι ότι προσπαθούν να κρατήσουν την 4η γενιά στα όρια της 3ης/2ης γενιάς για να μη χάνονται κλήσεις φωνής. Για να αποφύγουν το εικονικό σήμα. :cool: Αυτό θα λυθεί θεωρητικά με το VoLTE αλλά μέχρι να περάσει η υποστήριξη και στις συσκευές σε χρήση θα περάσουν χρόνια. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Αυτό θα λυθεί θεωρητικά με το VoLTE αλλά μέχρι να περάσει η υποστήριξη και στις συσκευές σε χρήση θα περάσουν χρόνια. 2020 και αν. Έχουμε χρόνο για αυτό. Το θέμα είναι να συνεργαστούν οι κατασκευαστές για να ανοίξει VoLTE γρήγορα σε μεγάλη γκάμα συσκευών. Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να κάνουν με ένα τρόπο expose τα ΑΡΙs της baseband. Έλα που το κάνει ο καθένας με διαφορετικό τρόπο... :wacko: Ηγουμενίτσα και Σύβοτα είχα δει ότι είχαν multiband Kathrein antennas στους σταθμούς της περιοχής (800/900/1800/2100/2600) ενεργοποίησαν άραγε 4G+? Έχεις δει κάτι; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 2020 και αν. Έχουμε χρόνο για αυτό. Το θέμα είναι να συνεργαστούν οι κατασκευαστές για να ανοίξει VoLTE γρήγορα σε μεγάλη γκάμα συσκευών. Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να κάνουν με ένα τρόπο expose τα ΑΡΙs της baseband. Έλα που το κάνει ο καθένας με διαφορετικό τρόπο... :wacko: Ηγουμενίτσα και Σύβοτα είχα δει ότι είχαν multiband Kathrein antennas στους σταθμούς της περιοχής (800/900/1800/2100/2600) ενεργοποίησαν άραγε 4G+? Έχεις δει κάτι; Δεν έχω ιδέα, η συσκευή μου δε δίνει ένδειξη σχετικά παρόλο που υποστηρίζει 4G+ (Asus Zenfone 2). Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 free photo hosting Πολύδενδρο Γρεβενών ένα μικρό χωριό ανάμεσα στους νομούς Γρεβενών και Κοζάνης.Πιάνει εκεί πέρα 4G και δεν πιάνει σε Γρεβενά και Κοζάνη. :pΛογικά βέβαια θα πιάνει εκ παραδρομής απο την 800αρα που θα έβαλαν για Καστοριά και Αργος ορεστικό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 free photo hosting Πολύδενδρο Γρεβενών ένα μικρό χωριό ανάμεσα στους νομούς Γρεβενών και Κοζάνης.Πιάνει εκεί πέρα 4G και δεν πιάνει σε Γρεβενά και Κοζάνη. :pΛογικά βέβαια θα πιάνει εκ παραδρομής απο την 800αρα που θα έβαλαν για Καστοριά και Αργος ορεστικό. Με ποια συσκευή έκανες φίλε μου το τεστ; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Doogee x5 pro Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Doogee x5 pro Πάντως παίζει και η συσκευή μεγάλο ρόλο για την λήψη. Πάντως με άλλες εταιρίες έπιανα μεγαλύτερες ταχύτητες. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Με ποια εφαρμογή βλέπουμε μπάντες κλπ για το 4G;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Με ποια εφαρμογή βλέπουμε μπάντες κλπ για το 4G;; σε τι συσκευή ; Με mediatek κατεβάζεις το MTK tool το τρέχεις πατάς το 1. LTE information 2. επιλέγεις SIM 1 3. Επιλέγεις το EL1 4. Μετά απο το πάνω δεξιά μενού επιλέγεις check information Στην πρώτη επιλογή είναι η μπάντα και στην 3 και 4 το εύρος της . Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Edited January 4, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Galaxy S7.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 (edited) Πάντως παίζει και η συσκευή μεγάλο ρόλο για την λήψη. Πάντως με άλλες εταιρίες έπιανα μεγαλύτερες ταχύτητες. Send by Doogee Y6 Max 6.5" using Tapatalk. Σιγουρα παιζει ρολο και η συσκευη αλλα και ο παροχος.και εγω με αλλη εταιρια εχω δει μεγαλυτερη ταχυτητα οπως και με wind πχ στη θεσσαλονικη Edited January 4, 2017 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Να καταθέσω και την εμπειρία μου από Χαλκίδα που ήμουν για πρωτοχρονιά, αρκετή βελτίωση του σήματος και 4G πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts