Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν λίγα λεπτά στο λιμάνι της Ραφήνας. :up:

(δεν έχω συσκευή 4G+, οπότε δεν ξέρω αν πιάνει και παραπάνω)

http://www.speedtest.net/android/2051744256.png

Μα δεν έχουν όλες οι συσκευές θέματα με το 4G, που όταν έρχεται κλήση δε χτυπάει... :blink:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα ούτε η Μυτιλήνη έχει ακόμα 4G... Ούτε καν H+ δε φαίνεται να έχει... :lol: Τσάμπα ψάχνεις, σε αυτές τις περιοχές που δεν έχουν αναβαθμιστεί, μόνο παλιές κάρτες θα έχουν. Αν πας Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κυκλάδες κλπ, ρώτα εκεί.

Έτυχε να βρεθώ Μυτιλήνη και είπα να το ψάξω. Όταν βρεθώ Αθήνα θα χτυπήσω μια 4G.

BTW εδώ η Wind είναι για κλάματα. Συχνά πυκνά πιάνει Turkcell ενώ η Cosmote είναι απλά άψογη!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Έτυχε να βρεθώ Μυτιλήνη και είπα να το ψάξω. Όταν βρεθώ Αθήνα θα χτυπήσω μια 4G.

BTW εδώ η Wind είναι για κλάματα. Συχνά πυκνά πιάνει Turkcell ενώ η Cosmote είναι απλά άψογη!

Τα ιδια ειδα αλεξανδρουπολη.Δεν επιανα σε μια ταβερνα,μετα απο μιαμιση ωρα με γυρισε σε turkcell.

Sent from mTalk

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Νότια δυτική Κρήτη (ανατολικο Σελινο) αυτή την εβδομάδα ενεργοποίηση 3g,4g από wind και 4g απο voda. (είχε από παλιότερα 3g και μας έσωζε)

Και οι 2 στους 800.

Edited by drdedus

Μερικά speedtests από Μύκονο χθες το μεσημέρι. Το νησί είχε πολλή κίνηση από τουρίστες.

Μύκονος 4G

http://www.speedtest.net/android/2052505448.png

Edited by impreza_sti

Παλιούρι Χαλκιδικής μεσημέρι.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160710/f0547ffee0208951fe5f9040b3744de8.jpg

Το κινητό έδειχνε 4g αλλά σε κάποια σημεία πιάνει και 4g+.

Edited by pank

image.jpg

Πειραιας μαρινα Ζεας....νομιζω καλο σκορ :)

Iphone 7 Plus 128gb - Samsung Galaxy S7 - Ipad air - Macbook Pro

Πολύ καλές ταχύτητες αλλά όπως λέω παίζουν ρόλο και οι συσκευές, η κίνηση του δικτύου... Ένα peak προσφέρει οφθαλμολουτρο και όχι κάτι ουσιώδες :)

Στο Πήλιο δν έχει αναβαθμίσει πουθενά μαθαίνω από την tech freak sister η οποία το αποκάλεσε πολιτισμικό σοκ τη μετάβαση από σουηδικό δίκτυο σε ελληνικό :) κατάλαβα χαχα

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλές ταχύτητες αλλά όπως λέω παίζουν ρόλο και οι συσκευές, η κίνηση του δικτύου... Ένα peak προσφέρει οφθαλμολουτρο και όχι κάτι ουσιώδες :)

Στο Πήλιο δν έχει αναβαθμίσει πουθενά μαθαίνω από την tech freak sister η οποία το αποκάλεσε πολιτισμικό σοκ τη μετάβαση από σουηδικό δίκτυο σε ελληνικό :) κατάλαβα χαχα

Εκει Σουηδια το θεμα κινητης το εχουν τερματισει.Εμεις ακομα παλευουμε για το 3G και χωρια απ αυτο μερικοι τεχνοφοβικοι και κομπλεξικοι κατεβαζουν κεραιες.

Sent from mTalk

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Εκει Σουηδια το θεμα κινητης το εχουν τερματισει.Εμεις ακομα παλευουμε για το 3G και χωρια απ αυτο μερικοι τεχνοφοβικοι και κομπλεξικοι κατεβαζουν κεραιες.

Sent from mTalk

Δεν έχω την απαίτηση να έχουν σε μια πόλη 10.000 κατοίκων 17 κεραίες που μέτρησα την τελευταία φορά που πήγα στο Båstad (αυτό είναι υπερβολή), αλλά τουλάχιστον 2 κεραίες ανά πάροχο μέσα στις πόλεις αυτές πρέπει να υπάρχουν (και μια macro-cell). Και στην Ελλάδα αυτό γίνεται συνήθως μόνο από την Cosmote.

Με το shared δίκτυο πρέπει εκτός των αναβαθμίσεων να κάνουν και αρκετές προσθήκες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχω την απαίτηση να έχουν σε μια πόλη 10.000 κατοίκων 17 κεραίες που μέτρησα την τελευταία φορά που πήγα στο Båstad (αυτό είναι υπερβολή), αλλά τουλάχιστον 2 κεραίες ανά πάροχο μέσα στις πόλεις αυτές πρέπει να υπάρχουν (και μια macro-cell). Και στην Ελλάδα αυτό γίνεται συνήθως μόνο από την Cosmote.

Με το shared δίκτυο πρέπει εκτός των αναβαθμίσεων να κάνουν και αρκετές προσθήκες.

Εστω 6-7 να ειναι,ωστε να καλυπτεται και η κινηση των ταξιδιωτων καλα ειναι.

Sent from mTalk

Στη Πάργα υπάρχει κάλυψη 4g?

Στο χάρτη η WIND δείχνει ότι έχει. Το πόσο δυνατό σήμα ή ταχύτητες, δεν ξέρω.

Στη Πάργα υπάρχει κάλυψη 4g?

Απίστευτη κάλυψη. Σε ολο το Νομό Πρεβέζης και Θεσπρωτίας τέρμα LTE. Ταχύτητες απο 20 μέχρι 60 Mbps είχα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τήνος, Άγιος Γιάννης (6χλμ νότια από την πόλη).

Μέσα στο σπίτι.

Screenshot_20160714_134626.png

Έξω από το σπίτι....

Screenshot_20160714_134851.png

Εντάξει, το upload είναι λίγο περίεργο, και 2 φορές συνέβη το ίδιο. Πρόκειται για το σημείο στο οποίο η ένδειξη του του τηλεφώνου δείχνει Φουλ. Λίγο πιο πέρα να πας πέφτει λίγο το σήμα και είναι καλύτερα.

Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν θα κάνω άλλες δοκιμές στο νησί, γιατί θα πάρω το πακέτο των 10gb με τα 15,12 και θα βάλω την κάρτα σε mi-fi να το δουλεύουμε στο σπίτι.

Edit: υπάρχει πιθανότητα έξω να πιάνει από Μύκονο. Έτσι έλεγε η τοποθεσία στο widget καιρού. Μόλις μπήκα μέσα, μετά από λίγο έκανα refresh το widget, και άλλαξε η τοποθεσία δείχνοντας πλέον εδώ. Εννοείται πως την τοποθεσία την έχω ρυθμισμένη να την βρίσκει μόνο από τα δίκτυα(λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας).

Edited by Mark_K

@Mark_K Πολύ καλές ταχύτητες σε αυτή τη μεριά της Τήνου! Μακάρι να είχε τόσο και μέσα στη χώρα, που έχει λιγότερο από το 1/3... :lol: Εντάξει, και τα 20άρια μια χαρά είναι. :happy:

Βρήκα και ένα speedtest που έκανα κοντά στο λιμάνι της Τήνου, λίγο πριν φύγω. Πρέπει να έπιανε 2 σκάλες σήμα 4G.

Δεν είναι Vodafone όπως λέει, η IP από κάτω ξεκινάει από 188.73., που είναι της WIND... Απλά το κινητό μου τα έχει μπερδέψει και θα "φάει" πέταμα σύντομα. :)

http://www.speedtest.net/android/2054542956.png

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει σε ποια μπάντα lte πιανουμε 4g?

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ καλές η ταχύτητες στην Τήνο καίμε πολυ καλο ping,αντε να δούμε

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

@Mark_k, είναι πραγματικά περίεργο ότι το uplink λειτουργεί χειρότερα από downlink σε εξωτερικό χώρο. Το downlink καμία φορά ναι (πιο καθαρό κανάλι σε εσωτερικό χώρο). Υποθέτω ότι είναι λόγω κίνησης στο uplink (αυξημένες παρεμβολές σε εξωτερικό χώρο) αλλά και πάλι τόση διαφορά; :wacko:

Μπορεί να είναι και κανένα bug.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει σε ποια μπάντα lte πιανουμε 4g?

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατεβάζεις το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Go.EngModeMtkShortcut&hl=el

Στο menu Telephony πας Network Selecting και επιλέγεις LTE only

Γυρίζεις πίσω και επιλέγεις LTE Information

Εκεί τσεκάρεις το τελευταίο EL1 και πας πάνω δεξιά Check Information και το πατάς

Εκεί που λέει band βλέπεις τη μπάντα (και το σχετικό earfcn κλπ).

Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είνιαι καλή η κάλυψη 3g και 4g στη περιοχή του Αγρινίου γιατί σκεφτόμουν να μεταβώ στο δίκτυο της wind. Έχω περάσει από vodafone που σε εσωτερικούς χώρους έχει μεγάλο πρόβλημα ακόμα και για απλές κλήσεις ενώ η cosmote που έχω τώρα έχει τέλεια κάλυψη.

Καλησπέρα παιδιά και από μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είνιαι καλή η κάλυψη 3g και 4g στη περιοχή του Αγρινίου γιατί σκεφτόμουν να μεταβώ στο δίκτυο της wind. Έχω περάσει από vodafone που σε εσωτερικούς χώρους έχει μεγάλο πρόβλημα ακόμα και για απλές κλήσεις ενώ η cosmote που έχω τώρα έχει τέλεια κάλυψη.

Σύμφωνα με τους χάρτες της WIND, δυστυχώς σε όλη (?) την Αιτωλοακαρνανια δεν έχει γίνει ακόμα καμία αναβάθμιση δικτύου! Ακόμα και το 3G είναι παλιό, της τάξης του 1-2 Mbps.

Φαντάζομαι ότι στους επόμενους μήνες (ίσως και μέσα στο '17) ο νομός σου θα αναβαθμιστεί, αλλά κανείς δεν ξέρει με σιγουριά πότε... Τουλάχιστον θα έχεις σήμα για ομιλία, αλλά από ίντερνετ λίγα πράγματα, μέχρι να γίνει η αναβάθμιση. :lol:

https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/

Σύμφωνα με τους χάρτες της WIND, δυστυχώς σε όλη (?) την Αιτωλοακαρνανια δεν έχει γίνει ακόμα καμία αναβάθμιση δικτύου! Ακόμα και το 3G είναι παλιό, της τάξης του 1-2 Mbps.

Φαντάζομαι ότι στους επόμενους μήνες (ίσως και μέσα στο '17) ο νομός σου θα αναβαθμιστεί, αλλά κανείς δεν ξέρει με σιγουριά πότε... Τουλάχιστον θα έχεις σήμα για ομιλία, αλλά από ίντερνετ λίγα πράγματα, μέχρι να γίνει η αναβάθμιση. :lol:

https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g/

Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Άρα λοιπόν καλύτερα να μείνω λίγο ακόμα με τη Cosmote.

• The title was changed to Nova 4G