mixtri Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εδω Πατρα χαλια το 3g.Κατεβασα μια εφαρμογη speedtest master λεγεται και μου δειχνει οτι η ποιοτητα του 3g ειναι μειωμενη.Ριξανε ολα τα λεφτα στο 4g και παρατησανε το 3g. Αυξάνεται η κίνηση στο 3G. Δε μειώνεται η ποιότητά του. Λογικό είναι αυτό που βλέπεις. Απλά με το LTE θα ξεμπουκώσει... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 2 speedtests ξημέρωματα σήμερα. Θεσσαλονίκη Κάτω Τούμπα. Το ένα 4G και το άλλο 3G. 4G http://stash.reaper.fm/26344/S60118-150213.jpg 3G http://stash.reaper.fm/26345/S60118-150220.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) 2 speedtests ξημέρωματα σήμερα. Θεσσαλονίκη Κάτω Τούμπα. Το ένα 4G και το άλλο 3G. 4G http://stash.reaper.fm/26344/S60118-150213.jpg 3G http://stash.reaper.fm/26345/S60118-150220.jpg χαχαχαχαχα με 4G ησουν στο ιντερνετ οταν εληξε ο Ολυμπιακος την Παρασκευη και αργησε να σου το δειξει;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:::p:p:p:p:p:p:p:p Edited January 18, 2016 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Νομίζω ότι μπορείς να βάζεις και thumbnails στα post σου φίλε Bayern ωστε όταν βλέπω τα post από το pc να μη σκλοράρω μία ώρα. :lol: Ρε παιδιά, δε καταλαβαίνω γιατί όταν ήμουν στην Ελλάδα έπιανα συνεχώς >25-30άρια και εσείς πιάνετε 2Mbps. Ή είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Δεν εξηγείται τέτοια πτώση στην ταχύτητα από κινηση. Αυτά ή βλάβες είναι ή θα παθαίνει κανένα overflow το modem στο κινητό σας και θα ρίχνει πακέτα βροχή... Παίζετε τουλάχιστον με official ROMs; Πραγματικά αισθάνομαι ευλογία που χρησιμοποιώ Huawei smartphones μόνο... Ποτέ δεν είχα δικτυακά προβλήματα παγκοσμίως. Από Χονγκ Κονγκ μέχρι ΝΥ λειτουργούν άψογα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Νομίζω ότι μπορείς να βάζεις και thumbnails στα post σου φίλε Bayern ωστε όταν βλέπω τα post από το pc να μη σκλοράρω μία ώρα. :lol: Ρε παιδιά, δε καταλαβαίνω γιατί όταν ήμουν στην Ελλάδα έπιανα συνεχώς >25-30άρια και εσείς πιάνετε 2Mbps. Ή είναι στραβός ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Δεν εξηγείται τέτοια πτώση στην ταχύτητα από κινηση. Αυτά ή βλάβες είναι ή θα παθαίνει κανένα overflow το modem στο κινητό σας και θα ρίχνει πακέτα βροχή... Παίζετε τουλάχιστον με official ROMs; Πραγματικά αισθάνομαι ευλογία που χρησιμοποιώ Huawei smartphones μόνο... Ποτέ δεν είχα δικτυακά προβλήματα παγκοσμίως. Από Χονγκ Κονγκ μέχρι ΝΥ λειτουργούν άψογα. τι εννοιεις με αυτο; τα αλλα κινητα δεν μπορουνε να μπουνε στο ιντερνετ και κολλανε ; για αυτο; . ή ειναι η ισχυρος ο πομποδεκτης στα huawei ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εγώ βλέπω διαφορές στην ταχύτητα και σε τηλέφωνα που είναι μόνο 3G και τηλέφωνα που είναι και 4G ρυθμισμένα να πιάνουν μόνο 3G. Τα πρώτα έχουν συνήθως μόντεμ που υποστηρίζει ταχύτητα μέχρι 21mbps και τα τελευταία πάνε μέχρι 42, θεωρητικά πάντα και για 3G. Μου έχει τύχει στην ίδια περιοχή με την ίδια κάρτα SIM να βλέπω 4-5 με την μία περίπτωση και με την άλλη 10-12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 τι εννοιεις με αυτο; τα αλλα κινητα δεν μπορουνε να μπουνε στο ιντερνετ και κολλανε ; για αυτο; . ή ειναι η ισχυρος ο πομποδεκτης στα huawei ; Πραγματικά με αυτά που διαβάζω αισθάνομαι τυχερός... Όχι πως με τα Sony είχα τρελά θέματα αλλά είχαν κολληματάκια. Με Huawei πραγματικά no problem. Ναι, τα huawei έχουν ισχυρό πομποδέκτη. Τον καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής G7/G8/P8. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 χαχαχαχαχα με 4G ησουν στο ιντερνετ οταν εληξε ο Ολυμπιακος την Παρασκευη και αργησε να σου το δειξει;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:::p:p:p:p:p:p:p:p Με 3g. Γι αυτό είχε λήξει ο αγώνας κι εγώ έβλεπα ακόμα το σκορ του ημιχρόνου. Wind για τα πανηγύρια.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Με 3g. Γι αυτό είχε λήξει ο αγώνας κι εγώ έβλεπα ακόμα το σκορ του ημιχρόνου. Wind για τα πανηγύρια.:lol: Ο Πίου έβαλε γκολ από τα αποδυτήρια... :shifty: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αυξάνεται η κίνηση στο 3G. Δε μειώνεται η ποιότητά του. Λογικό είναι αυτό που βλέπεις. Απλά με το LTE θα ξεμπουκώσει... Ναι Μιχαλη,αλλα δεν μπορει να παιζει και θεμα αν ειναι συντηρημενο το δικτυο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Πραγματικά με αυτά που διαβάζω αισθάνομαι τυχερός... Όχι πως με τα Sony είχα τρελά θέματα αλλά είχαν κολληματάκια. Με Huawei πραγματικά no problem. Ναι, τα huawei έχουν ισχυρό πομποδέκτη. Τον καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής G7/G8/P8. Εγω εχω το y550 της huawei και παρατηρω οντως αυτο που λες , αλλες συσκευες με samsung και i phone 6 που ειχανε οι γνωστοι μου , εμενα μου εδειχνε full Hsdpa ( ενω ειχα επιλεξει το κλειδωμα στο μονο 3g ) και το samsung εμφανιζε 2-3 γραμμες ενω το i phone 3-4 γραμμες ενω εμενα τερμα , θα σμυφωνισω οτι εχει την καλυτερη κεραια και πομποδεκτη , επισης στο wifi μου βγαζει δικτυα χωρις παυλες και συνδεεται ενω το iphone 4 που ειχα δοκιμασει δεν τα εμφανιζει καθολου . Για αλλη μια φορα ποτε δεν μετανιωσα που πηρα huawei συσκευη! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ναι Μιχαλη,αλλα δεν μπορει να παιζει και θεμα αν ειναι συντηρημενο το δικτυο;;;; Να του αλλάξουν λάδια δηλαδή? Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 2 speedtests ξημέρωματα σήμερα. Θεσσαλονίκη Κάτω Τούμπα. Το ένα 4G και το άλλο 3G. Σε ποιο σημείο είχες αυτές τις ταχύτητες; Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Να του αλλάξουν λάδια δηλαδή? :lol::lol::D:D ωραιο το αστειο σου.Απο οτι καταλαβα δεν παιζει θεμα συντηρησης αλλα αν παλιωσει η κεραια γινεται αλλαγη.Δηλαδη δυο ειναι τα χαρακτηρηστικα ενος υγιους δικτυου αναβαθμιση και αντικατασταση κεραιας. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν παλιώσει η κεραία??? Μέχρι χτες είχε κεραίες από την εποχή Μπονάτσου. Αν αλλάζεις κεραίες έτσι επειδή σου κάπνισε το κλείσαμε το μαγαζάκι. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Σε ποιο σημείο είχες αυτές τις ταχύτητες; Πάνω από την εκκλησία του αγ. θεράποντα (τέρμα μπότσαρη). Πόντου με Αρτάκης περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ήμουν σήμερα Καλαμάτα, κοντά στο κέντρο. Δυστυχώς η WIND πρέπει να παίζει με 800αρα, γιατί το νέο μου κινητό δεν είδε πουθενά 4G στο σπίτι του αδερφού μου, ενώ με το παλιότερο κινητό που είχε 800αρα, έβλεπα κανονικά 4G (άλλες φορές)... Όμως το Η+ έπιασε 17 Mbps, μια χαρά. Η Vodafone στο ίδιο σημείο όμως είχε 4G και ταχύτητες περίπου 40 Mbps... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 :lol::lol::D:D ωραιο το αστειο σου.Απο οτι καταλαβα δεν παιζει θεμα συντηρησης αλλα αν παλιωσει η κεραια γινεται αλλαγη.Δηλαδη δυο ειναι τα χαρακτηρηστικα ενος υγιους δικτυου αναβαθμιση και αντικατασταση κεραιας. :cool: Δεν είναι έτσι. Στην Ελλάδα δε νομίζω καν να εξετάζουν το ΜΤBF, όπως λέει και ο leosedf ο Μπονάτσος έφυγε :( αλλά οι κεραίες μείνανε. Γενικά προσπαθούν να ξεζουμίσουν το δίκτυο πριν το αντικαταστήσουν. Ούτε φθηνό είναι ούτε δίνει άμεσο κέρδος. Από εκεί και πέρα, συντήρηση δικτύου αναφέρεται συνήθως: reconfiguration, firmware update, backbone upgrade, προσθήκη επιπλεόν κεραιών. Συντήρηση σημαίνει αναβάθμιση, δηλαδή να λειτουργεί με βάση τις αρχικές προδιαγραφές. Καθόλου δόκιμος όρος πάντως :p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν είναι έτσι. Στην Ελλάδα δε νομίζω καν να εξετάζουν το ΜΤBF, όπως λέει και ο leosedf ο Μπονάτσος έφυγε :( αλλά οι κεραίες μείνανε. Γενικά προσπαθούν να ξεζουμίσουν το δίκτυο πριν το αντικαταστήσουν. Ούτε φθηνό είναι ούτε δίνει άμεσο κέρδος. Από εκεί και πέρα, συντήρηση δικτύου αναφέρεται συνήθως: reconfiguration, firmware update, backbone upgrade, προσθήκη επιπλεόν κεραιών. Συντήρηση σημαίνει αναβάθμιση, δηλαδή να λειτουργεί με βάση τις αρχικές προδιαγραφές. Καθόλου δόκιμος όρος πάντως :p Σε παθητικά στοιχεία δεν παίζει και τόσο ρόλο εκτός αν δουλεύουν μέσα σε πυρκαγιές. Έχουν και μερικές χιλιάδες κεραίες και όταν ΜΙΑ είναι τόσο ακριβή φαντάσου όλες μαζί. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλημέρα και απο εμένα στην παρέα, έχω πρόβλημα με το 4g, δεν συνδέεται.. το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να αλλάξω την sim, ξέρετε αν υπάρχ3ει χρέωση? Εχω f2go. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Σε παθητικά στοιχεία δεν παίζει και τόσο ρόλο εκτός αν δουλεύουν μέσα σε πυρκαγιές. Έχουν και μερικές χιλιάδες κεραίες και όταν ΜΙΑ είναι τόσο ακριβή φαντάσου όλες μαζί. Δεν έχουν όλοι το πλεονέκτημα να έχουν τζάμπα κτίρια και ενοίκια σαν την ΚΟΣΜΟΤΕ... Το δίκτυο είναι ακριβό. Πραγματικά απορώ πως η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει τις τιμές που έχει. Πολύ κλέφτες. Τζάμπα ιστούς, κεραίες, προσωπικό, backbone... και τιμές στα ύψη! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Απλό, απολύεις τους περισσότερους που έχουν σχέση με το δίκτυο και με καλά κονέ και μίζες βάζεις εργολάβους. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν έχουν όλοι το πλεονέκτημα να έχουν τζάμπα κτίρια και ενοίκια σαν την ΚΟΣΜΟΤΕ... Το δίκτυο είναι ακριβό. Πραγματικά απορώ πως η ΚΟΣΜΟΤΕ έχει τις τιμές που έχει. Πολύ κλέφτες. Τζάμπα ιστούς, κεραίες, προσωπικό, backbone... και τιμές στα ύψη! Γιαυτό όταν βγάζει θέσεις εργασίας ο ΟΤΕ, όλοι τρέχουν στη Vodafone και τη Wind να μοιράσουν βιογραφικά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλημέρα και απο εμένα στην παρέα, έχω πρόβλημα με το 4g, δεν συνδέεται.. το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να αλλάξω την sim, ξέρετε αν υπάρχ3ει χρέωση? Εχω f2go. Αν χρησιμοποιείς τη νέα κάρτα που πήρες για πάνω από 1 μήνα τότε υπάρχει χρέωση μόλις 5Ε. ;) Εάν αλλάζεις πρώτη φορά είναι δωρεάν. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Τα τελευταια νεα απο την προσπαθεια μου για αλλαγη σε καρτα σιμ 4g.παω καταστημα wind νεα ιωνια.πηγα γιατι ειπε ενας φιλος οτι σε εξυπηρετουν χωρις πολλα πολλα. Μου ειπαν οτι και την προηγουμενη φορα. Πως δεν υπαρχει 4g .τη να την κανω; πως δεν εχουν και πως αν θελω αλλαγη θα με χρεωσει 5€.τους εδειξα τον χαρτη,τους εδειξα την ανακοινωση που λεει οτι δεν χρεωνεται η αλλαγη καρτας 4g αυτοι επεμεναν στα λογια τους και μιλησα και στα 5 ατομα πρωσωπικο που ηταν μεσα εκεινη τη στιγμη. Εφυγα πηγα wind δημητριαδος τα ιδια και εκει .με βγαζαν τρελο ενω τους εδειχνα την ανακοινωση και τον χαρτη καλυψης. Τρελαθηκα και πηγα wind ιασονος.εκει ακολουθησα οτι μου ειπε ενας φιλος εδω μεσα . πηγα λεω εχω χασει το κινητο βγαλτε μου καινουργια σιμ.μου εβγαλαν καινουργια τους εδωσα 5€ και εφυγα. μου εδωσαν καρτα σιμ multi sim δηλαδη κομμενη σε οτι μεγεθος θες ειναι μπλε ολοκληρη μπροστα εχει μια εικονα με μια κοπελα απο διαφημιση f2g και γραφει πανω στο μικρο κομματι που βαζεις ατο κινητο f2go.μου ειπε οτι ειναι η πιο καινουργια σιμ και πιανει και 4g.Συμπερασμα : συμπεριφορα και γνωσεις καταστηματων υπο του μηδενος .πραγματικα αθλιοι .αγανακτησα τοσο πολυ που σκεφτομαι να παω στη vodafone cu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts