dchris79 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Εγώ πάντως Θεσσαλονίκη ανατολικά 4g δεν είδα πουθενά . Αν έχει μόνο Άνω Τούμπα δεν ξέρω αλλά ακόμα δεν... Πάντως πραγματικά το ίντερνετ της wind είναι μην πω τι... Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitas123 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 και στη Λαγκαδα στο ύψος της Σταυρούπολης έχει καλο 4G σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Καλημέρα σε όλους. Και εδώ στη Νίκαια του Πειραιά, σε κεντρικό σημείο, το 4G της Wind είναι για γέλια και από σήμα (1 στις 4 μονάδες) και από ταχύτητα άστο... Πολύ καλό παρ'αυτά είναι το 3G της στο σημείο αυτό. Σας παραθέτω το σχετικό link για να δείτε: http://www.speedtest.net/result/4331772891.png http://www.speedtest.net/result/4331772891.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Εγώ στη περιοχή μου πάντως παρατηρώ μεγάλα προβλήματα τις τελευτταιες μέρες είτε είμαι σε 3g, ειτε σε 4g Η μόνη διάφορα που μου κάνει το 4g είναι ότι μου ξεσκίζει την μπαταρία Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Lol σε ενα τετράγωνο το ενεργοποίησαν οι άχρηστοι; Φαντάζομαι δεν ειναι σταθμός που εκπέμπει στα ΑΜ, όποτε κάθε άλλο παρά άχρηστοι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Φαντάζομαι δεν ειναι σταθμός που εκπέμπει στα ΑΜ, όποτε κάθε άλλο παρά άχρηστοι ειναι. Αν καταλάβαινες και τι έγραφα θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Αλλά ζητάω πολλά μάλλον. Προφανώς δεν εννοούσα ότι γίνεται μια κεραία να καλύψει τη μισή Θεσσαλονίκη, αλλά ότι έπρεπε να το ενεργοποιήσουν και σε άλλες κεραίες. Ψιλά γράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Αν καταλάβαινες και τι έγραφα θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Αλλά ζητάω πολλά μάλλον. Προφανώς δεν εννοούσα ότι γίνεται μια κεραία να καλύψει τη μισή Θεσσαλονίκη, αλλά ότι έπρεπε να το ενεργοποιήσουν και σε άλλες κεραίες. Ψιλά γράμματα. Δεν ειναι sw update για να παει παντου αμεσα Ειναι και HW update, links κτλ κτλ και φυσικα χρημα Και να ηθελαν να το ενεργοποιησουν σε 1 ημερα, δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Αμα αυτες εινα ταχυτητες 4G τοτε εγω θα ειμαι ο πλανηταρχης! Καλα λεω οτι κραταω μικρο Κσλαθι για την wind στο θεμα internet απλα δεν ! Οπως και να εχει ευχαριστουμε για το test!!! Τι ακριβώς κάνεις στο κινητό και δεν σε καλύπτουν 19mbps down και 9mbps up ? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 4G Αθήνα. 23ΜΒ για να γίνει: http://www.speedtest.net/result/4334411939.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Αν έπιανε μεγαλύτερη ταχύτητα θα έτρωγε πολύ περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 4G Αθήνα. 23ΜΒ για να γίνει: http://www.speedtest.net/result/4334411939.png Αυτες οι ταχυτητες για 3G ειναι...τοσο βγαζω με H+ Ανατολικη Θεσσαλονικη (και λιγο πιο κατω). Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλημέρα σε όλους. Και εδώ στη Νίκαια του Πειραιά, σε κεντρικό σημείο, το 4G της Wind είναι για γέλια και από σήμα (1 στις 4 μονάδες) και από ταχύτητα άστο... Πολύ καλό παρ'αυτά είναι το 3G της στο σημείο αυτό. Σας παραθέτω το σχετικό link για να δείτε: http://www.speedtest.net/result/4331772891.png http://www.speedtest.net/result/4331772891.png 4G Πειραιάς Πασαλιμάνι: http://www.speedtest.net/result/4335854326.png Δε δικαιολογείται αλλιώς η σταθερά μειωμένη ταχύτητα download που έχω στο 4G της Wind , παρά ότι παίζει ρόλο το κινητό (Nokia Lumia 635) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 καλά πέρα από το ότι μειώθηκε η ήδη μέτρια ταχύτητα, το internet στη δική μου περιοχή γενικά (γλυφάδα και γύρω) πάει σκατά λιγό πριν και αφού τελείωσε η προσφορά έχω απελπιστεί τόσο που έχω αρχίσει να ψάχνω wifi για να κάνω δουλειά, τι κάνουν οι τύποι και πάει τόσο χάλια το σήμα τους; ποτέ στα τόσα χρόνια δεν είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ημουν κατω τουμπα χθες (τερμα 12) έπιασα 4g κανω μέτρηση πρώτα με h 8-9 έπιανε βαζω το πολυαναμενόμενο 4G 2-3 σοκ.. Σήμερα θα κινούμε Σταυρούπολη Ωραιόκαστρο θα ψάχνω και θα σας λέω! Αυτη την ωρα Βαρδάρη-κεντρο 4G τιποτα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Η wind μόνο αναβάθμιση δεν έκανε στο δίκτυο της... Είχα 3g κοντά στα 23mbps πλέον το πολύ μέχρι 5 και με το ζόρι ανοίγουν οι σελίδες. 4g και λαλακιες χάλασαν και το 3g!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ημουν κατω τουμπα χθες (τερμα 12) έπιασα 4g κανω μέτρηση πρώτα με h 8-9 έπιανε βαζω το πολυαναμενόμενο 4G 2-3 σοκ.. Σήμερα θα κινούμε Σταυρούπολη Ωραιόκαστρο θα ψάχνω και θα σας λέω! Αυτη την ωρα Βαρδάρη-κεντρο 4G τιποτα ακόμα... Στην πλατεία Αριστοτέλους , στον Βαρδάρη και στον ΟΣΕ , ΔΕΝ υπάρχει ακόμα 4G από την Wind ? ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η wind μόνο αναβάθμιση δεν έκανε στο δίκτυο της... Είχα 3g κοντά στα 23mbps πλέον το πολύ μέχρι 5 και με το ζόρι ανοίγουν οι σελίδες. 4g και λαλακιες χάλασαν και το 3g!!! Σε ποια περιοχή συμβαίνουν αυτά που λες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Και Πειραιά που κατεβαίνω αυτές τις μέρες.. ίσα που πιάνει.. άσε που είτε δείχνει LTE, είτε H+, δεν τραβάει και δεν ανοίγει τίποτα.. με τα χίλια ζόρια.. και γύρω από το ΠαΠει και προς Ηλεκτρικό Πειραιά και προς Πασαλιμάνι κ γύρω από το Hondos.. παλιά πήγαινε σφαίρα σε αυτά τα μέρη.. πραγματικά έχω βαρεθεί να ψάχνω σήμα.. καλύτερα άλλη εταιρεία.. τι να το κάνω το 1GB αν δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Στην πλατεία Αριστοτέλους , στον Βαρδάρη και στον ΟΣΕ , ΔΕΝ υπάρχει ακόμα 4G από την Wind ? ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποια περιοχή συμβαίνουν αυτά που λες ? Πχ Μενίδι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 ήθελα να ηξερα γιατι αυτή η μίρλα με το 4G. Η εταιρία τώρα το ετοιμάζει και λογικό να παρουσιάζει τα προβλήματα που παρουσιάζει. Εαν δεν πιάνετε ακομα 4G , γυρίστε το σε 3G και καταναλώστε τα MB σας απο εκεί. Απλά τα πράγματα. Όσοι είστε ανυπόμονοι δοκιμάστε άλλη εταιρία κι αφήστε σ'εμας τους υπόλοιπους το bandwidth! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 ήθελα να ηξερα γιατι αυτή η μίρλα με το 4G. Η εταιρία τώρα το ετοιμάζει και λογικό να παρουσιάζει τα προβλήματα που παρουσιάζει. Εαν δεν πιάνετε ακομα 4G , γυρίστε το σε 3G και καταναλώστε τα MB σας απο εκεί. Απλά τα πράγματα. Όσοι είστε ανυπόμονοι δοκιμάστε άλλη εταιρία κι αφήστε σ'εμας τους υπόλοιπους το bandwidth! Και ποιος σου είπε ότι το 3g της αερατης είναι καλύτερο;; Δεν διαβάζεις τι λέμε; σαν gprs το καταντησανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) ήθελα να ηξερα γιατι αυτή η μίρλα με το 4G. Η εταιρία τώρα το ετοιμάζει και λογικό να παρουσιάζει τα προβλήματα που παρουσιάζει. Εαν δεν πιάνετε ακομα 4G , γυρίστε το σε 3G και καταναλώστε τα MB σας απο εκεί. Απλά τα πράγματα. Όσοι είστε ανυπόμονοι δοκιμάστε άλλη εταιρία κι αφήστε σ'εμας τους υπόλοιπους το bandwidth! Συμφωνώ. Οι άλλες εταιρίες (vod και cote) είναι πολλά π@ίρνετε, πολλά δίν€€€τ€€€€€€€€. Αρκεί να βελτιώσουν στη Wind κάτι σκαλώματα που τρώει μερικές φορές και δεν κατεβάζει τίποτα και πρέπει να περιμένεις να φτιάξει. Πάντα για Αθήνα λεκανοπέδιο μιλάω. Γιατί για επαρχία Wind πρέπει να ψάχνεις το Edge με το κυάλι σε πολλές περιοχές μπας και "καρφώσει" την κατάλληλη κεραία με Edge το κινητό (ανάλογα με τη θέση και τον προσανατολισμό του) να κάνεις έστω τα βασικά. 2 μετρήσεις speedtest σημερινές: 4G Wind Πασαλιμάνι Πειραιάς (σα να έφτιαξε λίγο!!): http://www.speedtest.net/result/4338494621.png Τελικά δεν πρέπει να φταίει το κινητό μου (Nokia Lumia 635) που έχει τόσο χαμηλό download γιατί με το ίδιο κινητό στην Αθήνα με vodafone 4G: http://www.speedtest.net/result/4338703741.png Και 100ΜΒ για να γίνει!!!!! Edited May 5, 2015 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Λιβαδεία πιάνει? ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) ήθελα να ηξερα γιατι αυτή η μίρλα με το 4G. Η εταιρία τώρα το ετοιμάζει και λογικό να παρουσιάζει τα προβλήματα που παρουσιάζει. Εαν δεν πιάνετε ακομα 4G , γυρίστε το σε 3G και καταναλώστε τα MB σας απο εκεί. Απλά τα πράγματα. Όσοι είστε ανυπόμονοι δοκιμάστε άλλη εταιρία κι αφήστε σ'εμας τους υπόλοιπους το bandwidth! Δεν είναι θέμα μιρλας, είναι θέμα του να έχουμε internet γενικά και να μπορούμε να δουλεύουμε Αυτές τις μέρες ΔΕΝ έχουμε, αυτό είναι πρόβλημα Edited May 5, 2015 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Πλατεία Αριστοτέλους απο σήμερα φουλ 4g!! Δεν περιμενω τρελές ταχύτητες από τη wind στο θεμα 4g ολος ο ντόρος γίνεται για να χορτάσει το μάτι.. (Πιανω lte....) και να πετύχει ταχύτητες οι περισσότεροι που ξέρω απο κοσ. βοντα το εχουν μονο 3g γιατι καταπίνει τα mb. Αυτή τι στιγμή είμαι συκιές Επταπυργιου στα κάστρα κάτω απο τον περιφερειακό και εχω e πριν 1 χρόνο στο ίδιο σημείο είχα g.. Εξαρχής ολοι ζητάμε να φτιαχτεί το 3g παντού οπως πχ εξω απο την πόλη στο Ωραιόκαστρο σας έδειξα μέτρηση 28 σχεδόν με 3g και οταν το ειδα έμεινα.. άγαλμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο να "καταπίνει" τα ΜΒ το 4g, μου φαίνεται τελείως παράλογο σα σκέψη τα ίδια πράγματα που βλέπεις τα βλέπεις πιο γρήγορα (σε ιδανικές συνθήκες, όχι το χάλι που ζούμε αυτές τις μέρες) το μόνο κακό με το lte είναι ότι σου πίνει τη μπαταρία και τίποτε άλλο, γιατί να σου φάει πιο γρήγορα τα δεδομένα; :wacko: Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts