Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα κουμπιά έντασης του ήχου στο iphone 5s ειναι "σκληρά" ή λίγο χαλαρά ??? Διότι στο δικό μου λίγο κουνιούνται !!! ������

Όλα τα κινούμε μέρη έχουν μικρή ανοχή. Αλλιώς θα ήταν πολύ σκληρά και δύσχρηστα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

γενικα που παρατηρησα το χρωμα δεν κανει σημαδακια,εχω αλλαξει 3..4 θηκες κ δεν εκανε κανενα σημαδακι,να τονισω εχω το χρυσο.

παντως μετα απο καποιους μηνες που το χρησιμοποιει πολυ κοντινο μου προσωπο εχω καταλαβει τα εξης...

1.Η μπαταρια αν το κινητο δεν το γεμισεις apps ,ειναι πραγματικα καλυτερη απο το 5αρι.

2.αν καποιος του βαλει μεσα ο,τι app βρει τοτε θα εχει θεμα με την λειτουργια μια και οχι ολες ειναι 64bit συμβατες με τον καλυτερο τροπο.

3.εχει ακομα θεματακια το λειτουργικο σε αυτην την φαση.

γενικα πιστευω οτι ακριβως επειδη ειχαμε μια αλλαγη στην αρχιτεκτονικη του κινητου,αυτο θα δειξει τα δοντακια του απο το Πασχα και μετα οταν ειμαστε στην 7.1.2 οπως θελω να ελπιζω.

Εκει θα βλεπουμε το ποσο πιο δυνατο ειναι απο το 5/5c μια και τωρα δεν φαινεται σχεδον πουθενα αυτη η δυναμη.

Αν θελει ο Θεος και ζησουμε,καπου εκει με βλεπω να το αγοραζω και εγω...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παντως απο τοτε που το πηρα μου εκανε 4-5 φορες resrping (εαν το λεω καλα). Εδειξε ασπρη οθονη με το μηλο και ξανα απο την αρχη....
Samsung S21 Ultra

• Administrators
Παντως απο τοτε που το πηρα μου εκανε 4-5 φορες resrping (εαν το λεω καλα). Εδειξε ασπρη οθονη με το μηλο και ξανα απο την αρχη....

Δεν ειναι φυσιολογικό. Έχεις βάλει καμία μυστήρια εφαρμογή;

Modpic.gif

Δεν ειναι JB. Τι εννοεις περιεργη; 2 περιπτωσεις προσφατες που θυμαμαι ειναι πως στην πρωτη ξεκλειδωσα το κινητο και γρηγορα γυριζα home screens και εφαγε κολλημα και στην δευτερη μεσω app store πηγα να διαβασω τους ορους χρησης τερμα κατω και ξανα τα ιδια. :p

Δεν ειπα οτι ειναι καθημερινό φαινομενο αλλα στο 5αρι δεν μου το ειχε κανει ποτε αυτο (με το iOS 6 φυσικα) ..

Samsung S21 Ultra

Και εμενα δεν μου εχει παρουσιασει ποτε κατι τετοιο. Μηπως δεν εχει κατσει καλα το λειτουργικο? Για κανε ενα hard reset
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Μηπως ξερετε σε ποιο καταστημα εχει το χρυσο σαν demo να το δω; Για Αθηνα λεω γιατι την Παρασκευη θα το αγορασω αλλα δε ξερω ακομα για το χρωμα
:cool:

Και εμενα δεν μου εχει παρουσιασει ποτε κατι τετοιο. Μηπως δεν εχει κατσει καλα το λειτουργικο? Για κανε ενα hard reset

Σιγά ρε παιδιά, και εμένα μου το έκανε προχθές.

Και στα ipads το κάνει πιο συχνά.

Είναι θέμα λογισμικού και ελπίζω να διορθωθεί στην 7.1.

Τα resprings έχουν να κάνουν με το iOS7.

Έχουν αναφερθεί σε πάρα πολύ μεγάλο αριθμό συσκευών μην ανησυχείς!

Πιθανότατα θα διορθωθεί στο επόμενο update (7.1)

Σιγά ρε παιδιά, και εμένα μου το έκανε προχθές.

Και στα ipads το κάνει πιο συχνά.

Είναι θέμα λογισμικού και ελπίζω να διορθωθεί στην 7.1.

Γιατι ειπα εγω οτι δεν ειναι θεμα λογισμικου? Ακριβως αυτο ειπα. Οκ καταλαβαινω εχει συμβει σε πολλους αλλα 4-5 φορες μου φανηκαν πολλες οποτε ενα hard reset δεν θα πειραζε! Εξαλου 10 λεπτα υποθεση ειναι μαζι με το backup

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Γιατι ειπα εγω οτι δεν ειναι θεμα λογισμικου? Ακριβως αυτο ειπα. Οκ καταλαβαινω εχει συμβει σε πολλους αλλα 4-5 φορες μου φανηκαν πολλες οποτε ενα hard reset δεν θα πειραζε! Εξαλου 10 λεπτα υποθεση ειναι μαζι με το backup

Ένα hard reset που λες, ποτέ δεν κάνει κακό. Αλλά δεν θα λύσει και το πρόβλημα, ίσως το αποσιωπήσει για λίγο.

Ρε παιδια αν μπορει να βηθησει καποιος. Πηρα σημερα το τηλεφωνο.

Ξερω απο το ipad οτι οταν ειναι κλειστο και το βαζω στην πριζα να φορτισει, ανοιγει. Παρολαυτα οταν το κλεινω, συνεχιζει βεβαια να φορτιζει κανονικα και μου βγαζει το σημα, τη μπαταρια που δειχνει τη φορτιση.( δε του χω περασει το ios 7)

Το iphone απ την αλλη το βαλα να φορτισει και αρχισε να φορτιζει κανονικα. Αλλα οταν το κλεισω, αν πατησω το home button , ενω ειναι στη φορτιση, δε μου δειχνει τιποτα. Αν βεβαια βγαλω και βαλω τον φορτιστη, θα ανοιξει και θα δειχνει οτι φορτιζει.

Ομως οταν ειναι κλειστο και στην πριζα, δε δειχνει κατι ενω παταω το home button. Ειναι φυσιολογικο;;;;

Edited by margaritagr
:cool:

Ρε παιδια αν μπορει να βηθησει καποιος. Πηρα σημερα το τηλεφωνο.

Ξερω απο το ipad οτι οταν ειναι κλειστο και το βαζω στην πριζα να φορτισει, ανοιγει. Παρολαυτα οταν το κλεινω, συνεχιζει βεβαια να φορτιζει κανονικα και μου βγαζει το σημα, τη μπαταρια που δειχνει τη φορτιση.( δε του χω περασει το ios 7)

Το iphone απ την αλλη το βαλα να φορτισει και αρχισε να φορτιζει κανονικα. Αλλα οταν το κλεισω, αν πατησω το home button , ενω ειναι στη φορτιση, δε μου δειχνει τιποτα. Αν βεβαια βγαλω και βαλω τον φορτιστη, θα ανοιξει και θα δειχνει οτι φορτιζει.

Ομως οταν ειναι κλειστο και στην πριζα, δε δειχνει κατι ενω παταω το home button. Ειναι φυσιολογικο;;;;

Ναι είναι. Και στο δικό μου iPhone 5 με iOS 7 όταν το βάζω στην φόρτιση και το κλείνω δεν εμφανίζει κάπου ότι φορτίζει.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

παιδιά μια ερώτηση:

επειδή έχω μαζέψει 6.000 περίπου φωτογραφίες και είναι αδύνατον να σβήσω όσες δεν θέλω χειροκίνητα από το κινητό, υπάρχει κάποιος τρόπος να τις σβήσω μέσω itunes?

Άμα το συνδέσεις στο pc δε στο αναγνωρίζει σαν mass storage?Αλλα μόνο για τις φωτο..Εγω πχ οταν το συνδέω πρίν ανοίξω το Itunes μου το εμφανίζει σαν mass storage και βλέπω τις φωτογραφίες οπου μπορώ να τις διαγράψω..

Καλημέρα σε όλους

Πρόσφατα απέκτησα ένα 5ς αλλά είμαι σχετικά αρχάριος με το λειτουργικό (κυρίως με ανδροιδ έχω ασχοληθεί), οπότε θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια σε κάποιες απορίες που έχω.

1. Έλαβα μέσω email κάποια συνημμένα pdf έγγραφα, καθώς και mp3 & mp4 αρχεία αλλά πατώντας πάνω σε αυτά δε μου βγάζει επιλογή αποθήκευσης. Πως μπορώ να τα αποθηκεύσω αυτά κ που μπορώ να τα αναζητήσω αργότερα στη συσκευή?

2. Όταν θα θελήσω να στείλω εγώ κάποιο συνημμένα αρχείο mp3 & mp4, πως μπορώ να δω τις ιδιότητές του προκειμένου να μην είναι πάνω από 25mb κ να μπορούν να επισυναφθούν?

3. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τις ρυθμίσεις της κάμερας ώστε να τραβάω μικρότερης ανάλυσης φωτό κ βίντεο για οικονομία χώρου?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθειά σας.

Πρωτη φορα ενεργοποιησα το imessage. Οταν στελνω μηνυμα, καποιες επαφες στον καταλογο τις εμφανιζει με πρασινο και καποιες με γκρι. Τι δειχνει αυτο;

ostria19 δεν ξέρω που αναφέρεσαι!

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι στις επαφές με iMessage φαίνεται μπλε αυτά που στέλνεις ενώ σε επαφές χωρίς φαίνονται πράσινα τα μηνύματα.

Αλλά πρέπει να μπεις σε κάθε μήνυμα ξεχωριστά για να το δεις αυτο!

Εκτός αν κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά! :O

Παιδες υπάρχει τροπος να βαλουμε συντομευση των δεδομενων στο κεντρο ελεγχου?

Αν οχι, μηπως γνωριζετε καποια εφαρμογη για να ανοιγοκλεινουμε τα δεδομενα?

Ή γενικα καποιες εφαρμογες που να ειναι σαν connectivity shortcut για wifi-data-bluethooth.....

(ειναι λιγο κουραστικο και σπαστικο να πρεπει να μπεις στις ρυθμισεις καθε φορα για να τα ανοιγεις και να τα κλεινεις :( )

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned