Tasos19s Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχω ένα 5s με εγγύηση μέχρι 15 Φεβρουαρίου. Ειχα πάει τηλέφωνο στην info quest και μου είπαν να το στείλω. Κλείνει στα ξαφνικά και στα διαγνωστικά αφήνει reset counter Επίσης το home button δεν δουλεύει τόσο καλά. Να το στείλω; Τι εμπειρία έχετε; Θα μου δώσουν ανακατασκευασμένο; Θα μείνω κανα μήνα χωρίς τηλέφωνο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Θα το στελνα δίχως δεύτερη σκέψη, ειδικά με το home button...ανακατασκευασμένο θα πάρεις λογικά, όσων γνωστών μου πένα ήταν όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Θα το στελνα δίχως δεύτερη σκέψη, ειδικά με το home button...ανακατασκευασμένο θα πάρεις λογικά, όσων γνωστών μου πένα ήταν όλα Λες; Φοβάμαι μην ειναι κανένα χειρότερο απο το δικό μου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Έχω ένα 5s με εγγύηση μέχρι 15 Φεβρουαρίου. Ειχα πάει τηλέφωνο στην info quest και μου είπαν να το στείλω. Κλείνει στα ξαφνικά και στα διαγνωστικά αφήνει reset counter Επίσης το home button δεν δουλεύει τόσο καλά. Να το στείλω; Τι εμπειρία έχετε; Θα μου δώσουν ανακατασκευασμένο; Θα μείνω κανα μήνα χωρίς τηλέφωνο; Καταρχάς η εγγύηση σε όλα τα τηλέφωνα εδώ και χρόνια είναι 2ετης. Όποτε έχεις σίγουρα άλλο ένα χρόνο εγγύηση. Όσο για το τηλέφωνο φυσικά και θα το πας. Τα ανακατασκευασμένα έχουν καινούργια μπαταρία και καινούργια εξωτερικά μέρη. Θα πάρεις στην ουσία καινούργια συσκευή. Μια εβδομάδα θα κάνει να έρθει. Μην το σκέφτεσαι καν. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καταρχάς η εγγύηση σε όλα τα τηλέφωνα εδώ και χρόνια είναι 2ετης. Όποτε έχεις σίγουρα άλλο ένα χρόνο εγγύηση. Όσο για το τηλέφωνο φυσικά και θα το πας. Τα ανακατασκευασμένα έχουν καινούργια μπαταρία και καινούργια εξωτερικά μέρη. Θα πάρεις στην ουσία καινούργια συσκευή. Μια εβδομάδα θα κάνει να έρθει. Μην το σκέφτεσαι καν. Πηρα τώρα τηλέφωνο και μου ειπε οτι σήμερα λήγει και δεν προλαβαίνω να το στείλω. Απόδειξη δεν έχω για να έχω 2 χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Πηρα τώρα τηλέφωνο και μου ειπε οτι σήμερα λήγει και δεν προλαβαίνω να το στείλω. Απόδειξη δεν έχω για να έχω 2 χρόνια Νομιζα είπες 15 Φεβρουαρίου...αν δεν εισαι 100% σίγουρος μπες εδω και βαλε το serial number του iPhone σου (Ρυθμισεις-Γενικα-Πληροφοριες). Θα σου λεει ποτε ληγει ο 1ος χρονος εγγυησης. Για δες... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Νομιζα είπες 15 Φεβρουαρίου...αν δεν εισαι 100% σίγουρος μπες εδω και βαλε το serial number του iPhone σου (Ρυθμισεις-Γενικα-Πληροφοριες). Θα σου λεει ποτε ληγει ο 1ος χρονος εγγυησης. Για δες... Νόμιζα 15 ήταν αλλά τελικά ειναι 10 Φεβρουαρίου. Μου ζήτησε την απόδειξη για να ισχύει το 2ο έτος και λέει στέλνουν έγκριση στην Apple και αν περάσει καλώς. Όποτε δεν ξερω μπορεί να μην το στείλω δεν έχω και την απόδειξη και θα δω τι θα κανω. Αν συνεχιστεί να κλείνει η συσκευή μου ξαφνικά ίσως πάρω μια άλλη μπαταρία να βάλω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Νόμιζα 15 ήταν αλλά τελικά ειναι 10 Φεβρουαρίου. Μου ζήτησε την απόδειξη για να ισχύει το 2ο έτος και λέει στέλνουν έγκριση στην Apple και αν περάσει καλώς. Όποτε δεν ξερω μπορεί να μην το στείλω δεν έχω και την απόδειξη και θα δω τι θα κανω. Αν συνεχιστεί να κλείνει η συσκευή μου ξαφνικά ίσως πάρω μια άλλη μπαταρία να βάλω Απο εκει που αγοραστηκε η συσκευη μπορεις να βγαλεις αντιγραφο της αποδειξης αν δεν την βρεις Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά, το εν λόγω κινητό έχει μια φίλη μου. Πριν από 2-3 μήνες, της κόλλησε στο άκυρο, η οθόνη κατασπρη χωρίς να αντιδρά. Θυμήθηκα τα κόλπα που έκανα με το ipod 2g μου, τελευταία iOS συσκευή, δηλαδή να πατήσει συνεχόμενα home και power, και έφτιαξε. Όλα καλά. Εχθές όμως της το ξανακανε, είχε μείνει από μπαταρία, και όταν το έβγαλε από το φορτιστή ξανά τα ίδια. Με τον ίδιο τρόπο άνοιξε. Να της πω να το στείλει στο service μπας και έχει κανένα hardware θέμα? Ευχαριστώ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Δοκιμασες να κανεις ενα restore φιλε μου?Αν το κανεις και συνεχισει τοτε πηγαινε το ..... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά, το εν λόγω κινητό έχει μια φίλη μου. Πριν από 2-3 μήνες, της κόλλησε στο άκυρο, η οθόνη κατασπρη χωρίς να αντιδρά. Θυμήθηκα τα κόλπα που έκανα με το ipod 2g μου, τελευταία iOS συσκευή, δηλαδή να πατήσει συνεχόμενα home και power, και έφτιαξε. Όλα καλά. Εχθές όμως της το ξανακανε, είχε μείνει από μπαταρία, και όταν το έβγαλε από το φορτιστή ξανά τα ίδια. Με τον ίδιο τρόπο άνοιξε. Να της πω να το στείλει στο service μπας και έχει κανένα hardware θέμα? Ευχαριστώ. Προβλήματα του λειτουργικού ειναι τα έχω συναντήσει κι εγώ μην ανησυχείς. Το μόνο που θα κάνει ειναι αυτό με τα δυο κουμπιά τιποτα άλλο. Προσωρινά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Δοκιμασες να κανεις ενα restore φιλε μου?Αν το κανεις και συνεχισει τοτε πηγαινε το ..... Δεν είναι δικό μου να το κάνω, αλλιώς πρώτο πράγμα θα ήταν... Αμφιβάλλω αν θα θέλει η κοπέλα να το κάνει ούτως ή άλλως. Προβλήματα του λειτουργικού ειναι τα έχω συναντήσει κι εγώ μην ανησυχείς. Το μόνο που θα κάνει ειναι αυτό με τα δυο κουμπιά τιποτα άλλο. Προσωρινά Μάλιστα, οπότε το θέμα λήγει εδώ :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Δεν είναι δικό μου να το κάνω, αλλιώς πρώτο πράγμα θα ήταν... Αμφιβάλλω αν θα θέλει η κοπέλα να το κάνει ούτως ή άλλως. Μάλιστα, οπότε το θέμα λήγει εδώ :) Απο το iOS 7 και μετά συμβαίνουν πολλά κουφά στα iPhone που παλιά τα βλέπαμε σε αλλά τηλέφωνα άλλου λειτουργικού και τα κοροϊδεύαμε. Πλέον οτι προβλημα έχει κάποιος σε iPhone θα δείτε την λύση κάνε restore. Αυτά παλιά δεν υπήρχαν. Τα λέω αυτά εδώ και καιρο. Όμως πριν μερικές μέρες διαβάζω είδηση που λέει η Apple στο iOS 9 θα δώσει μεγάλη βάση στην σταθερότητα και ομαλότητα του λειτουργικού όποτε καταλαβαίνουμε όλοι οτι ξέρουν τα προβλήματα τους. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Απο το iOS 7 και μετά συμβαίνουν πολλά κουφά στα iPhone που παλιά τα βλέπαμε σε αλλά τηλέφωνα άλλου λειτουργικού και τα κοροϊδεύαμε. Πλέον οτι προβλημα έχει κάποιος σε iPhone θα δείτε την λύση κάνε restore. Αυτά παλιά δεν υπήρχαν. Τα λέω αυτά εδώ και καιρο. Όμως πριν μερικές μέρες διαβάζω είδηση που λέει η Apple στο iOS 9 θα δώσει μεγάλη βάση στην σταθερότητα και ομαλότητα του λειτουργικού όποτε καταλαβαίνουμε όλοι οτι ξέρουν τα προβλήματα τους. Αμην και πότε :) Είχαμε καλομάθει με 3GS, 4S κλπ με ios 4 και 6 Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Τι κάνει αυτή η εφαρμογή ρε παιδιά, δεν έχω καταλάβει.... αν αναφέρεσαι στην εφαρμογή Υγεία είναι το κέντρο πληροφοριών το οποίο προσφέρει έναν εύχρηστο πίνακα εργαλείων με όλες τις πληροφορίες για την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Παράλληλα διατέθηκε το HealthKit, το οποίο επιτρέπει σε όλες τις εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης να συνεργάζονται μεταξύ τους και να λειτουργούν καλύτερα. Ίσως και να βρισκόμαστε στην αρχή μιας επανάστασης για τον κλάδο της υγείας. αυτά αναφέρει η Αpple στη σελίδα της μερικές συμβουλές για την κατανόηση της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 αν αναφέρεσαι στην εφαρμογή Υγεία είναι το κέντρο πληροφοριών το οποίο προσφέρει έναν εύχρηστο πίνακα εργαλείων με όλες τις πληροφορίες για την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Παράλληλα διατέθηκε το HealthKit, το οποίο επιτρέπει σε όλες τις εφαρμογές υγείας και φυσικής κατάστασης να συνεργάζονται μεταξύ τους και να λειτουργούν καλύτερα. Ίσως και να βρισκόμαστε στην αρχή μιας επανάστασης για τον κλάδο της υγείας. αυτά αναφέρει η Αpple στη σελίδα της μερικές συμβουλές για την κατανόηση της εφαρμογής. Σύμφωνοι, αλλά για να λειτουργήσει η εφαρμογή, προφανώς χρειάζεται κάποιο "αξεσουάρ" για να αρχίσει να στέλνει δεδομένα, ή κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Σύμφωνοι, αλλά για να λειτουργήσει η εφαρμογή, προφανώς χρειάζεται κάποιο "αξεσουάρ" για να αρχίσει να στέλνει δεδομένα, ή κάνω λάθος? Οχι η ίδια η συσκευή χρησιμοποιεί τους αισθητήρες και αποθηκεύει δεδομένα. Αλλά χρειάζεσαι συσκευή που να διαθέτει τους αισθητήρες. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=56866&stc=1&d=1423826144 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ναι, αυτό εννοώ και γω. Δεν γίνεται μόνο με το τηλέφωνο, χρειάζεται και συσκευή με αισθητήρες... Γνωρίζεις αν υπάρχει τέτοια συσκευή? Αυτά τα δεδομένα δικά σου είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ναι, αυτό εννοώ και γω. Δεν γίνεται μόνο με το τηλέφωνο, χρειάζεται και συσκευή με αισθητήρες... Γνωρίζεις αν υπάρχει τέτοια συσκευή? Οπως σου ειπε ο DIΝFUN απο πανω δε χρειαζεσε αλλη συσκευη! Στα iPhone 6/6plus ομως! Στο 4S μηπως χρειαζεσε;! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Οπως σου ειπε ο DIΝFUN απο πανω δε χρειαζεσε αλλη συσκευη! Στα iPhone 6/6plus ομως! Στο 4S μηπως χρειαζεσε;! 5s έχω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 5s έχω..... Έχεις ορίσει ιατρικό ID? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έχεις ορίσει ιατρικό ID? Οχι, οπότε ορίζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Οχι, οπότε ορίζω? Ναι και στη συνέχεια παρακολούθησε τη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Ναι και στη συνέχεια παρακολούθησε τηΌταν εισαι με το αυτοκινητο μετραει παλι βηματα και αποσταση ? Η εφαρμογή λειτουργει και χωρις Internet ? Και αμα θελω να απενεργοποιησω την εφαρμογή για να μην μου καταναλωνει μπαταρια και οτιδήποτε άλλο πως πως γινεται ? Edited February 14, 2015 by DALIKERMAN84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiv4 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Οχι η ίδια η συσκευή χρησιμοποιεί τους αισθητήρες και αποθηκεύει δεδομένα. Αλλά χρειάζεσαι συσκευή που να διαθέτει τους αισθητήρες. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=56866&stc=1&d=1423826144 Να σου δώσουμε και εμείς μια συμβουλή, όχι μόνο εσύ,να περπατάς περισσότερο κάνει καλό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts