goodlife Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθειά σας. Από ότι μου είπαν για τον 1ο χρόνο φτάνει το IMEI της συσκευής, για το 2ο χρειάζεται και η απόδειξη (κι άντε να τη βρεις:X) Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Και αν μας πουν ένα χρόνο εγγύηση, πώς τους πάμε κόντρα; Υπάρχει και γραπτώς αλλά το αναφέρει και σε ηχητικό μήνυμα το support της Apple, οφείλουν να το γνωρίζουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Στην συσκευή μου όταν πηγαίνω ρυθμίσεις γενικά χρήση και χρήση μπαταρίας λέει μόνο για χρήση και αναμονή. Πιο κάτω που έπρεπε να έχει η κάθε εφαρμογή τι καταναλώνει και λοιπά δεν εμφανίζεται. 8.1.2 έχω με καθαρή εγκατάσταση. Δεν με ενοχλεί απλά έτσι το αναφέρω να δω αν έχει κι άλλος το ίδιο bug Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Στην συσκευή μου όταν πηγαίνω ρυθμίσεις γενικά χρήση και χρήση μπαταρίας λέει μόνο για χρήση και αναμονή. Πιο κάτω που έπρεπε να έχει η κάθε εφαρμογή τι καταναλώνει και λοιπά δεν εμφανίζεται. 8.1.2 έχω με καθαρή εγκατάσταση. Δεν με ενοχλεί απλά έτσι το αναφέρω να δω αν έχει κι άλλος το ίδιο bug Δεν έχω 5s αλλά στο iphone 5 και 6 plus που έχω εμφανίζει κανονικά το τι καταναλώνει κάθε εφαρμογή. Και τα 2 έχουν την 8.1.2. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Στην συσκευή μου όταν πηγαίνω ρυθμίσεις γενικά χρήση και χρήση μπαταρίας λέει μόνο για χρήση και αναμονή. Πιο κάτω που έπρεπε να έχει η κάθε εφαρμογή τι καταναλώνει και λοιπά δεν εμφανίζεται. 8.1.2 έχω με καθαρή εγκατάσταση. Δεν με ενοχλεί απλά έτσι το αναφέρω να δω αν έχει κι άλλος το ίδιο bug Μάλλον δε σε θέλει το 5s :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Μάλλον δε σε θέλει το 5s :) Χαχαχα θα το κανω εγω με το ζορι να με θελει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Χαχαχα θα το κανω εγω με το ζορι να με θελει μπορείς να κάνεις μια επαναφορά στην οθόνη αφετηρίας μήπως ξεκολλήσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 μπορείς να κάνεις μια επαναφορά στην οθόνη αφετηρίας μήπως ξεκολλήσει :) Μπα ασε μια χαρα δουλευει δεν το πειραζω μην έχω άλλα θέματα μετά Ετσι το ανέφερα να δω αν έχπυν κι άλλοι το ίδιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλησπέρα τελικά η infoquest έβγαλε ότι το κινητό έχει και καλά υγρασία ένω είμαι σίγουρη πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Καλησπέρα τελικά η infoquest έβγαλε ότι το κινητό έχει και καλά υγρασία ένω είμαι σίγουρη πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό? Προφανώς δεν το έβγαλαν στη τύχη αλλά λόγω της χρωματισμού των ανιχνευτών υγρασίας. Τι εναλλακτικές σου έδωσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ανακατασκευασμενο με 320. Να προσπαθήσω να το πάω και i system? Οι αισθητήρες φαίνονται κάπου και αν ήταν υγρασία όπως λένε δεν θα είχε πρόβλημα και αλλού το κινητό μόνο στο δαχτυλικο και στην μπαταρία είχε θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ανακατασκευασμενο με 320. Να προσπαθήσω να το πάω και i system? Οι αισθητήρες φαίνονται κάπου και αν ήταν υγρασία όπως λένε δεν θα είχε πρόβλημα και αλλού το κινητό μόνο στο δαχτυλικο και στην μπαταρία είχε θέμα? Αν όντως τράβηξε υγρασία δεν ξερεις που θα χτύπησε το κακό. Μπορεί μόνο εκεί ναι. Ψέμματα δεν νομίζω τόσο πολυ να σου λένε. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει η συσκευή σου; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Η μπαταρία πέφτει γρήγορα και δεν λειτουργεί το δαχτυλικο αποτύπωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Η μπαταρία πέφτει γρήγορα και δεν λειτουργεί το δαχτυλικο αποτύπωμα Πήγαινε το σε κάποιον τεχνικό να βάλει μια άλλη μπαταρία να δει και αν είναι πλακέτα μια χαρα τιμή σου είπαν για να σε δώσουν ΑΛΛΟ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 με gps ανοιχτο,σε πλοηγηση ποση ωρα κραταει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosopc Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Πριν από 5 μέρες αγόρασα ένα iPhone 5 s από ένα seven το σεταρα 3 φορές σαν νέο και σαν παλιό αλλά η οθόνη στο σημείο κάτω από το ακουστικό δεν δουλεύει σωστά δηλαδή κάνει σαν να μην λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Πριν από 5 μέρες αγόρασα ένα iPhone 5 s από ένα seven το σεταρα 3 φορές σαν νέο και σαν παλιό αλλά η οθόνη στο σημείο κάτω από το ακουστικό δεν δουλεύει σωστά δηλαδή κάνει σαν να μην λειτουργεί Το πηγαίνεις πίσω κατευθείαν, το πιο πιθανό είναι να εχει προβλημα η οθόνη του, σφραγισμένο ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosopc Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Το πηγαίνεις πίσω κατευθείαν, το πιο πιθανό είναι να εχει προβλημα η οθόνη του, σφραγισμένο ήταν; Ναι ήταν σφραγισμένο .θεσσαλονικη που το πηγαίνω γιατί αν το πάω στα seven θα κάνει περισσότερο καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ναι ήταν σφραγισμένο .θεσσαλονικη που το πηγαίνω γιατί αν το πάω στα seven θα κάνει περισσότερο καιρό Υποχρεωτικά πρέπει να το πας εκεί που το πήρες, αλλιώς επικοινώνησε με την isquare, να σε καθοδηγήσουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ναι ήταν σφραγισμένο .θεσσαλονικη που το πηγαίνω γιατί αν το πάω στα seven θα κάνει περισσότερο καιρό Πρέπει να το πας απο εκεί που το πήρες για να έχεις DOA δηλαδή να σου δώσουν καινούργια συσκευή στο κουτί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 DOA 5 ημερών πάπαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 DOA 5 ημερών πάπαλα Εννοείς οτι το κατάστημα που πήρες την συσκευή δίνει μόνο 5 μέρες; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μέχρι 3 μέρες μου φαίνεται είναι DOA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μέχρι 3 μέρες μου φαίνεται είναι DOA Η DOA ορίζεται απο το κατάστημα. Υπαρχουν καταστήματα που δίνουν 7 ημέρες όπως το e-shop, άλλα που δίνουν 5 και αλλά που δίνουν 3 ημέρες. Για όσους δεν γνωρίζουν η εγγύηση DOA καλύπτει συσκευές, που δεν λειτούργησαν ποτέ ή είναι ελαττωματικές (dead on arrival) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Αν όντως τράβηξε υγρασία δεν ξερεις που θα χτύπησε το κακό. Μπορεί μόνο εκεί ναι. Ψέμματα δεν νομίζω τόσο πολυ να σου λένε. Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει η συσκευή σου; τελικα ειχε υγρασια το πηγα πισω απο εκει που το αγορασα και παλι καλα αφου δεν υπηρχε αλλο μου εδωσαν πισω τα χρηματα,πηρα ενα Ζ3 πανεμορφο, αλλα επειδη ειμαι κολλημενη με την μπαλα λεω να παω παλι στο μηλο,οτι να ναι δηλαδη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts