maddoctor Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 ρυθμίσεις-εφαρμογές Το έχω κάνει ήδη αυτό..... ;) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=46923&stc=1&d=1404418634 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Ρε σεις ενώ το κιν. είναι στο δρόμο από Ασία :P λέω να πάρω τα Xiaomi Pistons για ακουστικά που όλοι λένε ότι είναι κορυφαία... Έχουν εκδόσεις του στυλ Pistons 2 η άσχετο??? Γτ κάπου το πήρε το μάτι μου χωρίς να μαι σίγουρος.. Aν ναι την τελευταία καλύτερα? Επίσης τα χρυσά θεωρούνται πιο καλά η το ίδιο είναι όλα??? Edited July 3, 2014 by martiniskiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 2.1 βρες 10 χαρακτήρες Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τα pistons τα έχω πάρει από ebay (πιο φθηνά). Πραγματικά είναι καταπληκτικά. Επίσης το Μi3 έχει ειδικές ρυθμίσεις όταν τα συνδέεις. Ενεργοποιήστε τις, έχει διαφορά στον ήχο και στην απόδωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τα pistons τα έχω πάρει από ebay (πιο φθηνά). Πραγματικά είναι καταπληκτικά. Επίσης το Μi3 έχει ειδικές ρυθμίσεις όταν τα συνδέεις. Ενεργοποιήστε τις, έχει διαφορά στον ήχο και στην απόδωση! Συμφωνώ απόλυτα, έτσι είναι. Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Είναι τα original? Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Είμαι κάτοχος ενός Nexus 4, αλλά με τη μείωση της τιμής του Mi3, μπήκε (και πάλι) το μικρόβιο της αναβάθμισης. Υπάρχει μήπως κάποιος χρήστης με εμπειρία και από τα δύο κινητά; Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του Nexus οι συνεχείς αναβαθμίσεις (βέβαια δε ξέρω για πόσο ακόμα). Το Mi3 στηρίζεται στην 4.3; Το GPS και η μπαταρία πώς συμπεριφέρονται; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Είναι τα original? Link? Βλέπω ότι από αυτόν που τα πήρα, δεν τα έχει τώρα. Πάντως σίγουρα είναι αυθεντικά. Ο πωλητής είναι αυτός -> http://www.ebay.com/sch/ddl2012/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= Ρώτα τον μήπως έχει άλλα. 9.5$ τα είχα πάρει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Βλέπω ότι από αυτόν που τα πήρα, δεν τα έχει τώρα. Πάντως σίγουρα είναι αυθεντικά. Ο πωλητής είναι αυτός -> http://www.ebay.com/sch/ddl2012/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= Ρώτα τον μήπως έχει άλλα. 9.5$ τα είχα πάρει. ;) Εγω βλεπω οτι τα εχει, piston gold piston gold link2 piston silver Με ενδιαφερουν και μενα αν και εχω καλα ακουστικα αλλα σε αυτη τη τιμη ειναι ευκαιρια αν ειναι τοσο καλα οσο λενε. 9.5 Δολλαρια δεν ειναι λιγα για τα αυθεντικα,γιατι το φοβαμαι λιγο το ebay σε προιοντα της xiaomi; Πριν 2 βδομαδες πειρα το power bank(10400mah) απο Αμερικη και σε αρκετα υψηλη τιμη αλλα και παλι μουφα βγηκε. Edited July 4, 2014 by kss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Είμαι κάτοχος ενός Nexus 4, αλλά με τη μείωση της τιμής του Mi3, μπήκε (και πάλι) το μικρόβιο της αναβάθμισης. Υπάρχει μήπως κάποιος χρήστης με εμπειρία και από τα δύο κινητά; Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του Nexus οι συνεχείς αναβαθμίσεις (βέβαια δε ξέρω για πόσο ακόμα). Το Mi3 στηρίζεται στην 4.3; Το GPS και η μπαταρία πώς συμπεριφέρονται; Ευχαριστώ πολύ! Ειχα για 7-8 μηνες το Nexus 4, εδω και 1,5 μηνα, κατοχος του Mi3, το οποιο στηριζεται στην εκδοση 4.4.2. Για το GPS, δε μπορω να εκφερω αποψη, δεν το εχω δοκιμασει. Οσον αφορα τη μπαταρια, η νυχτα με τη μερα, φυσικα και υπερτερeι του Mi3, με διαφορα μαλιστα. Ελπιζω να βοηθησα λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βλέπω ότι από αυτόν που τα πήρα, δεν τα έχει τώρα. Πάντως σίγουρα είναι αυθεντικά. Ο πωλητής είναι αυτός -> http://www.ebay.com/sch/ddl2012/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from= Ρώτα τον μήπως έχει άλλα. 9.5$ τα είχα πάρει. ;) Κρίμα, thanks πάντως. Ήταν τα ver. 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εγω βλεπω οτι τα εχει, piston gold piston gold link2 piston silver Με ενδιαφερουν και μενα αν και εχω καλα ακουστικα αλλα σε αυτη τη τιμη ειναι ευκαιρια αν ειναι τοσο καλα οσο λενε. 9.5 Δολλαρια δεν ειναι λιγα για τα αυθεντικα,γιατι το φοβαμαι λιγο το ebay σε προιοντα της xiaomi; Πριν 2 βδομαδες πειρα το power bank(10400mah) απο Αμερικη και σε αρκετα υψηλη τιμη αλλα και παλι μουφα βγηκε. Μου έδειχνε ότι δεν τα είχε. Το πρώτο λινκ είναι πάντως. Εμένα μου ήρθε σε συσκευασία που δείχνει ότι είναι αυθεντικά. Πάντως είμαι ικανοποιημένος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μου έδειχνε ότι δεν τα είχε. Το πρώτο λινκ είναι πάντως. Εμένα μου ήρθε σε συσκευασία που δείχνει ότι είναι αυθεντικά. Πάντως είμαι ικανοποιημένος :) Μια χαρα τοτε,θα τα παρω και γω μαλλον και αν βγουνε μουφα τα κανω δωρο σε κανενα φιλο:lol: Οπως ρωτησε και ο φιλος πριν ειναι τα version 2; (αν και θα ρωτησω και το πωλητη για σιγουρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μια χαρα τοτε,θα τα παρω και γω μαλλον και αν βγουνε μουφα τα κανω δωρο σε κανενα φιλο:lol: Οπως ρωτησε και ο φιλος πριν ειναι τα version 2; (αν και θα ρωτησω και το πωλητη για σιγουρα) Αυτό πως το βλέπω!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Αυτό πως το βλέπω!? Εχουν στο πισω μερος τη τρυπα στη μεση η οχι? Επισης τα version 2 ειναι χρυσα και εχουν αρκετα μεγαλο καναλι για το αυτι. Αν δεις εδω στο βιντεο απο το 11:11 και μετα θα καταλαβεις τι εννοω. https://www.youtube.com/watch?v=uCxTzLsEO_M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Είμαι κάτοχος ενός Nexus 4, αλλά με τη μείωση της τιμής του Mi3, μπήκε (και πάλι) το μικρόβιο της αναβάθμισης. Υπάρχει μήπως κάποιος χρήστης με εμπειρία και από τα δύο κινητά; Πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του Nexus οι συνεχείς αναβαθμίσεις (βέβαια δε ξέρω για πόσο ακόμα). Το Mi3 στηρίζεται στην 4.3; Το GPS και η μπαταρία πώς συμπεριφέρονται; Ευχαριστώ πολύ! Το GPS κλειδώνει σε 5-6 δευτερόλεπτα και είναι άψογο (με sygic) , η μπαταρία πολύ καλή 2-3 μέρες αυτονομία με μέτρια χρήση και 4,5-5 ώρες οθόνη ! Και το Μι3 έχει συνεχώς αναβαθμίσεις (κάθε παρασκευή) :) Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά,μόλις παρέλαβα και εγώ το κινητό απο xiaomishop.com.υπέροχο κινητό...έχω μια απορία γιατί στο antutu μου το εμφανίζει ως xiaomi mi3w και επίσης βγάζει μονο 27.000 μέχρι 29000.. 4.4.2 Mui 4.5.30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μπορεί κάποιος που είναι σίγουρος ότι πήρε original από ebay να στείλει λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μόλις παρέλαβα 2 θήκες: Η πρώτη η κλασική της Nillkin που είχα σε όλα τα κινητά μου. Έρχεται με μια ζελατίνα (μέτρια). http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=171278913683&ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 Η δεύτερη flip πάλι της Nillkin: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=171278895581&ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 Για την χρήση και τα γούστα μου νομίζω ότι βολεύει καλύτερα η πρώτη και παρέχει και προστασία. Η δεύτερη καλούτσικη αν και δεν μου άρεσε το κλείσιμό της (θέλει να σπρώξεις πιο μέσα το πιαστράκι ώστε να ακουμπήσει το κάλυμμα στην οθόνη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά,μόλις παρέλαβα και εγώ το κινητό απο xiaomishop.com.υπέροχο κινητό...έχω μια απορία γιατί στο antutu μου το εμφανίζει ως xiaomi mi3w και επίσης βγάζει μονο 27.000 μέχρι 29000.. 4.4.2 Mui 4.5.30 Η ευρωπαική συσκευή χαρακτηρίζεται ως mi3w. Για το αντουντου πάντως, είναι πολύ λίγα τα νούμερα που λες... κάτι δεν πάει καλά. Δες εδω τέστ πριν 3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά,μόλις παρέλαβα και εγώ το κινητό απο xiaomishop.com.υπέροχο κινητό...έχω μια απορία γιατί στο antutu μου το εμφανίζει ως xiaomi mi3w και επίσης βγάζει μονο 27.000 μέχρι 29000.. 4.4.2 Mui 4.5.30 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις -> Μπαταρία και δες εκεί τις τρεις επιλογές που έχει. Βάλτο στην υψηλή απόδοση και ξανακάνε το τεστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις -> Μπαταρία και δες εκεί τις τρεις επιλογές που έχει. Βάλτο στην υψηλή απόδοση και ξανακάνε το τεστ. ευχαριστω...αυτο ηταν τελικα...35.000 εβγαλε τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εχουν στο πισω μερος τη τρυπα στη μεση η οχι? Επισης τα version 2 ειναι χρυσα και εχουν αρκετα μεγαλο καναλι για το αυτι. Αν δεις εδω στο βιντεο απο το 11:11 και μετα θα καταλαβεις τι εννοω. https://www.youtube.com/watch?v=uCxTzLsEO_M Μπορεί κάποιος που είναι σίγουρος ότι πήρε original από ebay να στείλει λινκ? Ορίστε φωτό των δικών μου http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=46948&stc=1&d=1404474348 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Εγω βλεπω οτι τα εχει, piston gold piston gold link2 piston silver Με ενδιαφερουν και μενα αν και εχω καλα ακουστικα αλλα σε αυτη τη τιμη ειναι ευκαιρια αν ειναι τοσο καλα οσο λενε. 9.5 Δολλαρια δεν ειναι λιγα για τα αυθεντικα,γιατι το φοβαμαι λιγο το ebay σε προιοντα της xiaomi; Πριν 2 βδομαδες πειρα το power bank(10400mah) απο Αμερικη και σε αρκετα υψηλη τιμη αλλα και παλι μουφα βγηκε. Ρε παιδια αυτά ΣΙΓΟΥΡΑ είναι τα αυθεντικά ??? Πολύ φθηνα τα έχει κάτω απ τη μισή τιμή... Δηλαδη αν πάρουμε πρέπει να δούμε για καλύτερα ναναi Version 2 σωστά?? Μόλις παρέλαβα 2 θήκες: Η πρώτη η κλασική της Nillkin που είχα σε όλα τα κινητά μου. Έρχεται με μια ζελατίνα (μέτρια). http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=171278913683&ssPageName=ADME:L:OU:US:3160 Δερματινη είναι?? Έτσι λέει αλλα μου φαίνεται σαν πλαστικό για αυτό... Εχει καλή αίσθηση στο χέρι και εμφάνιση?? Edited July 4, 2014 by martiniskiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis2005 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Το merimobiles τα έχει προσφορά στα 20 USD. http://www.merimobiles.com/deals/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts