Jump to content

faklanas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by faklanas

  1. Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει κάτι νεότερο από τη xiaomi για τη συγκεκριμένη συσκευή ! Ο Διακόπτης για "έγκαιρα" εδώ κι ενα χρόνο+ δεν έχει βγάλει τίποτα .... Η ρομ που κατεβάζεις είναι η RFCEUXM ; κι εσύ πρέπει να έχεις την QFCEUXM ;
  2. δεν θα σε αφησει ετσι κι αλλιως να κανεις αναβαθμιση αν δεν ειναι....
  3. Καλησπέρα χρόνια πολλά ! Πάτα στο εικονίδιο 5-6 φορές και μετά θα σου βγάλει την επιλογή από τις τρεις τελείες ...
  4. Καλημέρα! Netflix μόνο ήχος και υπότιτλοι όχι εικόνα! Επίσης στα στατιστικά της μπαταρίας το SOT έχει κολλήσει στην 1:27':44'' !
  5. Καλημέρα ήρθε mail χθες από το .......... 174,00 € και γράφει ότι έχει και την Β20 ! αν ενδιαφέρεται κάποιος... Καλή Πρωτομαγιά ! Άκυρο το σκέτο redmi είναι sorry παιδιά μπήκε η τσίμπλα μπροστά και νόμιζα έγραφε note :blink:
  6. 6-4-2017 απο you μαύρο χρώμα Samsung και οι δύο κάμερες και εδω...
  7. Ρυθμίσεις / πρόσθετες ρυθμίσεις / κουμπιά και τα ρυθμίζεις όπως θέλεις :-)
  8. Καλημέρα και χρόνια πολλά ! Έχετε δίκιο συγνώμη παρασύρθηκα επειδή τα είχα ξαναγράψει στο ποστ #970 :p ''Πρώτη φόρτιση 10 μισή ώρες οθόνη μου έβγαλε με λίγο 4G αρκετό wifi (surfing - YouTube) μια ταινία και δύο φλασαρισματα rom. '' Το θέμα νομίζω είναι ότι το κινητο γενικά έχει πάρα πολύ καλή αυτονομία :) Καλή σούβλα !
  9. Στην πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 10:30 ώρες οθόνη, στην δεύτερη περίπου το ίδιο και 4 ημέρες...
  10. Καλημέρα από ebay είναι μόλις έρθουν αν κάνουν θα δώσω....
  11. Πρώτη φόρτιση 10 μισή ώρες οθόνη μου έβγαλε με λίγο 4G αρκετό wifi (surfing - YouTube) μια ταινία και δύο φλασαρισματα rom. Θέλω κάτι άλλο; να έρθει η θήκη γρήγορα και το tempered glass! Στις επαφές δεξιά σας έχει λατινικούς χαρακτήρες; και στην 8.1.15.0 και στην 8.2.2.0 τα ίδια σε μένα είναι σπαστικό οταν έχεις πολλές επαφές και θες να πας στο χ
  12. Να είσαι καλά πάω για δοκιμές με την 8,1,15,0 Δουλεύει μια χαρά και με την 8.1.15.0 !
  13. Καλησπέρα , σήμερα πήρα το κινητό στα χέρια μου ! Δυο - τρία πράγματα που είδα (προερχόμενος από ΜΙ3W)... 1. Το ηχείο του παίζει ελαφρός χειρότερα από το ΜΙ3 (έχει περισσότερα μεσαίο-μπάσο, πλαστική χροιά) 2. Το ακουστικό του επίσης είναι χειρότερο από το ΜΙ3 3. WiFi αρκετά καλό (ένα κλικ ποιο δυνατό μου φάνηκε από το ΜΙ3) 4. Σήμα λίγο καλύτερο από το ΜΙ3 5. Το πίσω - κάτω αυτοκόλλητο βγήκε πανεύκολα σε μένα (ελπίζω σε νεώτερη ΜIUI να το διορθώσουν) :lol: σιγά σιγά θα δω και τα υπόλοιπα ... Με την 8.1.15.0 ήρθε η συσκευή. Στον έλεγχο για ενημέρωση δεν βγάζει νέα! Πήγα από της 3 ... και πάτησα ενημέρωση και τώρα την κάνει... Κατά τα άλλα άψογο και ωραία αίσθηση στο κράτημα ! Υ.Σ. στις επαφές η μπάρα έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες και για να πάω σε επαφή πρέπει να σκρολαρω... (με νέα ΡΟΜ φαντάζομαι θα διορθωθεί;)
  14. Δεν είναι δικές μου οι φώτο... ακόμα δεν το έχω παραλάβει! Από ότι έχω διαβάσει του 4χ τα ''αξεσουάρ'' ταιριάζουν! παρήγγειλα από e-bay θήκες και tempered οοοοταααν έρθουν θα δείξει :ninja:
  15. Καλημέρα κι εγώ το ''τσίμπησα'' το μαύρο :) Tempered Glass έχει βάλει κάποιος να μας πει αν εφαρμόζει καλά λόγω 2,5d ή είναι κάπως έτσι;
  16. Το έχει βρει κανείς από Ελληνικό κατάστημα σε μαύρο χρώμα;
  17. Είναι σίγουρο αυτό ;;; δεν κρατιέμαι :lol:
  18. Μονο αυτά που εισάγει η infoquest ή και οι παραεισαγωγείς ; Έχουν σίγουρα δηλαδή την 800αρα (Β20) μπάντα όλα ; Στο http://www.xiaomi-greece.gr/redminote4x/specs/ γράφει ότι την έχει !
  19. Όταν λες οτι όλα είχαν θέμα με χαμένες κλήσεις... Είσαι σίγουρος οτι όλη η σειρά 3 & 4 έχουν θέμα.; Μήπως το σήμα π. χ. δεν είναι δυνατό μέσα στο σπίτι; Πρώτη φορά το ακούω! Έχω το mi3w σχεδόν τρία χρόνια και θέλω να το αλλάξω με το redmi note 4 global edition...
  20. Έτοιμο το update της ν6 στο miui.gr ; -)
×
×
  • Create New...