Jump to content

annonnaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    275
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About annonnaki

  • Ημ. Γέννησης 11/01/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

annonnaki's Achievements

  1. Προσωπικά για κάμερα θα με καλύψει πλήρως καθώς δεν έχω απαιτήσεις εκεί. Με ενδιαφέρουν κατά σειρά ταχύτητα, μπαταρία, οθόνη. Ταχύτητα και οθόνη δεν μπορεί να μην είναι καλές. Η μπαταρία;
  2. καλημέρα σε όλους, έχουμε εικόνα για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα επίσημα; Όταν ανακοινώθηκε μιλούσαν για early bird προσφορές κλπ. Αλλά έχει περάσει 1 μήνας.
  3. Να σου πω τι με προβληματίζει; Το να πάω πάλι σε εταιρία που αναπτύσσει τώρα το λειτουργικό της. Πέρασα όλα τα στάδια της Xiaomi με mi2s, mi3, mi4, mi5s, mix2s, f2pro. Παλιότερα έβαζα και custom roms κλπ. Τώρα δεν έχω χρόνο για πειράματα. Τώρα που νιώθω ότι δεν έχω κανένα θέμα - κυριολεκτικά το f2 pro μου είναι απροβληματιστο - αγχώνομαι να δώσω 750 και να περάσω πάλι σε εταιρεία με προβλήματα νεότητας.
  4. Καλημέρα σε όλους, έχω την συσκευή εδώ και 2 χρόνια και την έχω βαρεθεί χωρίς να έχω το παραμικρό παράπονο βέβαια. Θέλω ταχύτητα, οθόνη, μπαταρία. Κάμερα δεν με καίει καθόλου. Πού πάμε μετά από το F2 PRO? Έχει κανένας καμιά καλή πρόταση. Σημ. Είδα το Xiaomi 12 Pro - εξαιρετικό αλλά δεν είμαστε για συσκευές των 1000 +/-
  5. Πολύ δελεαστική η τιμή από Amazon IT. Ψάχνομαι να αλλάξω κινητό. Έρχομαι από POCO F2 PRO το οποίο δεν έχω νιώσει ακόμα την ανάγκη να αλλάξω. Με ενδιαφέρουν κατά σειρά: Ισχύς, Μπαταρία, οθόνη - δηλαδή η καθημερινή χρήση. Η κάμερα πραγματικά δεν με απασχολεί. Θα άξιζε η μετάβαση από το POCO F2 pro στο Mi11 ή το 11i?
  6. Δεν είναι αυτό το κινητό για μπροστινές τσέπες είναι αλήθεια. Όρθιος παντως έξω που το έχω στην τσέπη το καταλαβαίνω αλλά οκ παλεύεται. Δεν μου έχει σβήσει ποτέ.
  7. Γιατί το λες αυτό; Για το κόστος εννοώ πως δεν μπορώ να ανέβω στα 1000 όχι ότι θέλω ότι πιο φθηνό υπάρχει. Επίσης κοιτάω πάντα στην σειρά 800 του cpu. Και πριν το mix2s είχα mi5s άλλο καμεροκινητο με πολλά θέματα στην μπαταρία και αλλού. Γι'αυτό πλέον δεν βάζω την κάμερα πιο μπροστά (έπαθα και έμαθα). Τώρα με μια καλή κάμερα βολευομαι.
  8. Εγώ μετά από "εσωτερική αναζήτηση" κρίνω τα κινητά με τα εξής κριτήρια: Κόστος - λειτουργικό - μπαταρία - οθόνη - κάμερα. Τα υπόλοιπα ακολουθούν χωρίς βαρύτητα. Σε αυτά νομίζω το poco ειναι εξαιρετική επιλογή.
  9. antouaa εγώ τις πρώτες μέρες έλεγα σιγά την μπαταρία. Οκ καλουτσικη αλλά τίποτα το σοβαρό. Μετα από λίγες φορτίσεις απλά χάνεις κάθε μέτρο σύγκρισης. Μισή μέρα 4g τηλέφωνα browsing και έχει 50% για πλάκα. Η μπαταρία του είναι όντως απαιχτη.
  10. Έχει ζελατίνα όχι tempered glass. Ποιοτικά μια χαρά θα την έλεγα. Εγώ πάντως δεν μπαίνω σε διαδικασία να την αλλάξω. Όταν γρατζουνιστει θα την βγάλω και θα το αφήσω έτσι.
  11. Επανέρχομαι μετά από λίγες ημέρες χρήσης. Η βάση της σύγκρισης είναι το mix2s που είχα πριν. Τώρα καταλαβαίνω τι εστί μεγάλη αυτονομία. Πολύ σημαντικό για μένα. Οθόνη εξαιρετική. Κάμερα καλύτερη από αυτό που περίμενα. Σε γενικές γραμμές υπερευχαριστημενος. Σκεφτηκα να το δώσω γιατί είδα το op8pro στα 670 με κουπόνι αλλά το μετάνιωσα θα το κρατήσω.
  12. Gdpr είναι ο λόγος στην Ευρώπη κάποιες εφαρμογές της xiaomi δεν καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις. Εξ ου και η χρήση των google εφαρμογών. Η ηχογράφηση σίγουρα δεν καλύπτει gdpr Ευρώπη.
  13. Περαστικά και υπομονή. Θα βγάλεις άκρη και θα πάρεις τα λεφτά σου ή νέο κινητό αλλά μέχρι να γίνει θα σε τρώει....
  14. Αυτό λογικά δεν είναι bug. Απλά τα xiaomi έχουν αλλού αυτήν την ρύθμιση. Αν πας ρυθμίσεις-αρχική οθόνη έχει επιλογή πατήστε δύο φορές για να κλειδώσετε την οθόνη. το δοκίμασες αυτό;
  15. Εγώ έκλεισα μια μέρα με τον κινητό στα χέρια μου. Εξαιρετική αρχή. Σε όλα σούπερ. Λίγο πρέπει να συνηθίσω google dialer. Το βάρος είναι το πρώτο που σε παραξενεύει. Είναι τουβλάκι. Ποιοτικά δεν έχω κανένα παράπονο, η οθόνη είναι εξαιρετική για τα δικά μου γούστα. Προφανώς δεν είναι σαν op8 pro, s20 ultraκλπ. Πάντως την μπαταρία την περίμενα πιο μεγάλη διάρκεια. Είναι 5,30μμ δουλεύω από το πρωί με 2 ώρες 20λεπτά οθόνη + 1 ώρα 55 λεπτά κλήσεις, λίγο 4g και είμαι στο 48%. ΟΚ καλύτερα από το mix 2s αλλά όχι θεαματικά καλύτερα.
×
×
  • Create New...