vassilis018 Δημ. December 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2013 Eννοείται θα περιμένω να δω τι παίζει. Ούτως άλλως την αγορά θα την κάνω αρχές του χρόνου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Όσοι περιμένατε να κυκλοφορήσει αυτές τις ημέρες η διεθνής έκδοση του Mi3, θα πρέπει να περιμένετε ακόμα δύο εβδομάδες, αφού σήμερα ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Xiaomi , ότι θα κυκλοφορήσει τέλος του μήνα ... :( http://imageshack.us/a/img849/7321/914a.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgls35 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ε αμαν πια,με τοση καθηστερηση εχασε την αξια του πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 310 ευρώ! πα μαλ... http://www.minideal.net/xiaomi-m3-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-3ghz-2gb-16gb-with-5-0-inch-fhd-ogs-screen-nfc-otg-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Άψογη τιμή Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Καλα, αφου ειπαμε οτι τελος Δεκεμβριου θα κυκλοφορησει η WCDMA, αυτοι τι πουλανε? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αυτό που με προβληματίζει και εμένα ειναι ότι το minideal δεν ειναι και τόσο αξιόπιστο στις περιγραφές του. Κατα τα αλλά η τιμή του ειναι πολύ καλή αν πρόκειται για το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αυτό που με προβληματίζει και εμένα ειναι ότι το minideal δεν ειναι και τόσο αξιόπιστο στις περιγραφές του. Κατα τα αλλά η τιμή του ειναι πολύ καλή αν πρόκειται για το συγκεκριμένο μοντέλο. Γενικά τι παίζει με το minideal ξέρουμε??? Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αυτό που με προβληματίζει και εμένα ειναι ότι το minideal δεν ειναι και τόσο αξιόπιστο στις περιγραφές του. Κατα τα αλλά η τιμή του ειναι πολύ καλή αν πρόκειται για το συγκεκριμένο μοντέλο. Επισης το minideal εχει 6 μηνες εγγυση :( Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Έχω ψωνίσει από εκεί 5 κινητά. Άψογη η συνεργασία μαζί τους μέχρι στιγμής. (http://www.minideal.net) Πάντως τα 16G δεν φτάνουν με την χρήση που κάνω εγώ το κινητό. 32G και άνω!! Edited December 20, 2013 by bull2oo4 Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Έχω ψωνίσει από εκεί 5 κινητά. Άψογη η συνεργασία μαζί τους μέχρι στιγμής. (http://www.minideal.net) Καλό αυτό. Στα έστειλαν φαντάζομαι με EMS και marked as gift για να γλυτώσεις το τελωνείο;; Χρόνοι αποστολής και παραλαβής;;; Με paypal πλήρωσες;;; Αυτά από το live chat τους: Linda 12:34:53 hello ? I 12:34:54 i am interested in Xiaomi mi3 WCDMA Snapdragon 800 I 12:35:01 is it available right now?? Linda 12:35:54 yes we have it Linda 12:36:04 but it just support english and chinese Edited December 20, 2013 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Γενικά τι παίζει με το minideal ξέρουμε??? Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί;; Καλό αυτό. Στα έστειλαν φαντάζομαι με EMS και marked as gift για να γλυτώσεις το τελωνείο;; Χρόνοι αποστολής και παραλαβής;;; Με paypal πλήρωσες;;; όχι βρε. Απλό με singpost και tracking number. Χωρίς να περάσω τελωνείο. Paypal και έκαναν από 9-20 μέρες μέχρι να παραλάβω. έχω πάρει από αυτούς 2 ZTEv967s, 1 Lenovo, 1 UMIx2, 1 Xiaomi m2a. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αυτοι λενε για το 32ρι διαθεσιμο http://www.pandawill.com/xiaomi-m3-smartphone-snapdragon-800-quad-core-23ghz-2gb-64gb-50-inch-fhd-ogs-screen-nfc-otg-3050mah-black-p84653.html Μας δουλέυουν μαλλον.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μάλιστα. Το σκέφτομαι πολύ να το χτυπήσω. Τι λέτε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Να ρωτησεις πρωτα με email αν ειναι πραγματικα διαθεσιμη η WCDMA εκδοση γιατι εμενα κατι μου βρωμαει.. Αφου πιο πανω λεει οτι τελη Δεκεμβριου θα κυκλοφορησει, τι λενε αυτοι? Edited December 20, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αφού δεν είναι διαθέσιμο ακόμα...πως το έχουν!? Ξέρουν αυτοί και όχι ο διευθυντής της Xiaomi :( :( :( !? Πάντως και εγώ θέλω να χτυπήσω το 64άρι, αλλά περιμένω επίσημα να έρθει, να ακούσω λίγο γνώμες και μετά...άρα γενάρη. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μάλιστα. Το σκέφτομαι πολύ να το χτυπήσω. Τι λέτε;; Λέω να κάνεις υπομονή. Περίμενε 10 μέρες ακόμη να δεις που θα σταθεροποιηθεί η τιμή του. Τo Xiaomi Red Rice που έχω ξεκίνησε από τα 180-190€ και έπεσε στα 145-150€ σε 1 εβδομάδα κυκλοφορίας με 1 σκασμό δώρα. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Λέω να κάνεις υπομονή. Περίμενε 10 μέρες ακόμη να δεις που θα σταθεροποιηθεί η τιμή του. Τo Xiaomi Red Rice που έχω ξεκίνησε από τα 180-190€ και έπεσε στα 145-150€ σε 1 εβδομάδα κυκλοφορίας με 1 σκασμό δώρα. Ίσως γιατί όλοι περιμένουν το Mi3 ;) ;) ;) .Βέβαια εάν κυκλοφορήσει περισσότερο η φήμη για το Mi3S, τότε και του Mi3 θα πέσει γρήγορα η τιμή... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Λέω να κάνεις υπομονή. Περίμενε 10 μέρες ακόμη να δεις που θα σταθεροποιηθεί η τιμή του. Τo Xiaomi Red Rice που έχω ξεκίνησε από τα 180-190€ και έπεσε στα 145-150€ σε 1 εβδομάδα κυκλοφορίας με 1 σκασμό δώρα. Δεν έχεις και άδικο. Επίσης αυτό που λέει και ο φίλος με το Mi3s θα ρίξει και άλλο την τιμή. Ελπίζω να κάνει ο Hugo Barra το θαύμα του και να ανοίξουν κανένα ευρωπαικό κατάστημα σαν την Oppo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ίσως γιατί όλοι περιμένουν το Mi3 ;) ;) ;) .Βέβαια εάν κυκλοφορήσει περισσότερο η φήμη για το Mi3S, τότε και του Mi3 θα πέσει γρήγορα η τιμή... :lol: Και εγώ αυτό περιμένω :D Αλλά δεν σκοπεύω να κάνω πλούσιους τους Κινέζους μεσάζοντες και να το πληρώσω μια περιουσία. Συμφωνώ μαζί σου με την φήμη για το ΜΙ2S :lol: Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μην ανησυχείτε... Μέχρι το Πάσχα θα είναι διαθέσιμο... Τελικά οι συγκεκριμένοι κινέζοι δεν πρόκειται να αλλάξουν με ένα Hugo Barra... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Εμενα παντως ασχημουτσικο μου φαινεται και πολυ γωνιωδες, ασε που ειναι μεγαλο για 5ιντσο. Σαν εναλλακτικη σκεφτομαι και αυτο http://www.ibuygou.com/catalog/?lid=&keywords=ZTE%20NUBIA%20Z5S σαν πιο συμμαζεμενο και ομορφοτερο. Edited December 20, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Εμενα παντως ασχημουτσικο μου φαινεται και πολυ γωνιωδες, ασε που ειναι μεγαλο για 5ιντσο. Σαν εναλλακτικη σκεφτομαι και αυτο http://www.ibuygou.com/catalog/?lid=&keywords=ZTE%20NUBIA%20Z5S σαν πιο συμμαζεμενο και ομορφοτερο. Πιο ακριβό και με την μισή μνήμη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Γενικά τι παίζει με το minideal ξέρουμε??? Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί;; Οι περισσότεροι από εκεί ψωνίζουν κινέζικες συσκευές. Περισσότερα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373927 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick84 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 happy news! το παράγγειλα το xiami mi3 και μου το στέλνουν έχω και tracking! οταν θα το εχω στα χέρια μου, θα γράψω μερικα πραγματα για το κινητό. απο που το παράγγειλα? απο το http://www.minideal.net/ μειονέκτημα μονο αγγλικά η κινέζικα, οχι οτι εχω πρόβλημα με την γλώσσα απλα το αναφέρω και εκτός αυτού δεν ειναι rootαρισμενο υπόψιν. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts