psof Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Μην παραγγείλεις κάτι πριν κυκλοφορήσει και διαβάσεις τουλάχιστον τις πρώτες κριτικές. Αυτό είναι κανόνας σχεδόν σε όλες τις αγορές πόσο μάλλον για smartphones απο εξωτερικό.. Η Meizu είναι εξαιρετική εταιρία αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Μπορεί οι πρώτες παρτίδες να είναι προβληματικές ή η ΡΟΜ να έχει bugs κ.α και να μην διορθωθούν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κι εσύ μέχρι τότε να ψάχνεις σε ξένα forum τρόπους να το φτιάξεις ή να το γυρίσεις πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Παιδια ενδιαφερομαστε για letv le 2 το απλο αλλα και το το pro. Για φιλο που δεν τον νοιαζουν τα ελληνικα, αλλα θελει playstore και να παιρνει αναβαθμισεις ειναι καλυτερα να το παραγγειλει με την official rom που το στελνει το vickmall? Γενικα απο την εμπειρια σας στα letv με την official δουλευει καλυτερα απο οτι την multilanguage η του ιταλου. Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitrinosaetos21 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Mark1979, φιλε μου οι Ιταλοι ειναι μονο για μπαλα και αυτη σε στυλ κατενατσιο. Πιστευω σου απαντησα. Καλη σου μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Mark1979, φιλε μου οι Ιταλοι ειναι μονο για μπαλα και αυτη σε στυλ κατενατσιο. Πιστευω σου απαντησα. Καλη σου μερα. Οποτε ξεχναμε ιταλους... Η official εχει playstore; και τι γινεται με τις αναβαθμισεις στα letv; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitrinosaetos21 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Δεν το εχω το κινητο, αλλα σε γενικες γραμμες αν ενα τηλεφωνο δεν εχει playstore αυτο μπαινει παντοτε ευκολα με μερικα απλα βηματα, που διαφερουν βεβαια απο κινητο σε κινητο. Οχι παντως οτι του ιταλου η ρομ απο οσο διαβαζω θα χει προβλημα, εγω απλα εκανα ενα σχολιο εν ειδη αστειου μιας και υπαρχει και euro. Δεν θα χεις προβλημα οτι και να επιλεξεις. Εγω επιλεγω απλα παντοτε τις μαμισιες ρομ για να χω το κεφαλι μου ησυχο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Σε εντελώς low budget phone (60-70 max euro) για τη μητέρα μου, ποιο θα προτείνατε? Είμαι ανάμεσα σε Elephone p6000, homtom ht3 pro, bluboo picasso..Δεκτές και άλλες προτάσεις βεβαίως βεβαίως... Umi London http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437397 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Umi London http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437397 το εχεις? Το εχεις δουλεψει και το προτινεις? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 το εχεις? Το εχεις δουλεψει και το προτινεις? Δεν το εχω γιατι ανακοινωθηκε πολυ προσφατα. Αν ηθελα παντως τηλεφωνο στην τιμη που ψαχνει ο φιλος, θα με ενδιεφερε σφοδρα. Επισης, δεν ειναι απαραιτητο να το εχω για να το προτεινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Επισης, δεν ειναι απαραιτητο να το εχω για να το προτεινω. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα προσέθετε πολλούς πόντους στην αξιοπιστία της πρότασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Παιδιά τελικά το Lenovo ZUK Z2 που μου προτείνατε μου φαίνεται καλή επιλογή. Το θέμα είναι τώρα από που αγοράζω. Επίσης με το θέμα των ελληνικών στο Android 6 τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Παιδιά τελικά το Lenovo ZUK Z2 που μου προτείνατε μου φαίνεται καλή επιλογή. Το θέμα είναι τώρα από που αγοράζω. Επίσης με το θέμα των ελληνικών στο Android 6 τι γίνεται? http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-zuk-z2-4gb-64gb προπωληση το δειχνει,υπαρχει και σε προ ZUK z2 pro δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα προσέθετε πολλούς πόντους στην αξιοπιστία της πρότασης. Φιλε μου εισαι ο τελευταιος που θα κρινει την αξιοπιστια της προτασης μου. Και την προταση δεν την εκανα σε εσενα. Ουτε ειναι δεσμευτικη. Μια προταση ειναι, αν δεν σου αρεσει να μην την σχολιασεις, και ουτε ειναι ευγενικο να παρεμβαινεις με τετοιον τροπο σε συζητησεις ατομων που δεν σε αφορουν προσωπικως. Και επιμενω για να κρινεις μια Ferrari δεν ειναι απαραιτητο και να την κατεχεις. Ονομαζεται κοινη λογικη, ψαξτο στο λεξικο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-zuk-z2-4gb-64gb προπωληση το δειχνει,υπαρχει και σε προ ZUK z2 pro δηλαδη Από που έρχεται? Μήπως έχουμε θέμα με τελωνείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Από που έρχεται? Μήπως έχουμε θέμα με τελωνείο? Κινα,θεματα τελωνειου δεν συζηταμε στο κεντρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Από που έρχεται? Μήπως έχουμε θέμα με τελωνείο? Θα έλθει από εκεί που θα το αγοράσεις ... έβαλες την σελίδα με τα καταστήματα τα οποία το έχουν χωρίς να ονομάσεις κάποιο. Εάν το πάρεις από κατάστημα το οποίο διαθέτει Ευρωπαϊκή αποθήκη δεν θα έχει δασμούς. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Κινα,θεματα τελωνειου δεν συζηταμε στο κεντρικο Θέματα τελωνείου συζητάμε, τρόπους αποφυγής δεν συζητάμε :cool: Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Και επιμενω για να κρινεις μια Ferrari δεν ειναι απαραιτητο και να την κατεχεις. Ονομαζεται κοινη λογικη, ψαξτο στο λεξικο σου. Φυσικά και δεν είναι απαραίτητο, το ξαναείπαμε αυτό. Αλλά η κοινή λογική λέει, ότι η κρίση ενός κατόχου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την κρίση κάποιου που απλά την είδε σε ένα περιοδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Αφήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις στην άκρη, please. :) Διαγράφηκαν ποστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droutis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Φυσικά και δεν είναι απαραίτητο, το ξαναείπαμε αυτό. Αλλά η κοινή λογική λέει, ότι η κρίση ενός κατόχου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την κρίση κάποιου που απλά την είδε σε ένα περιοδικό. Αν η κοινη λογικη λεει πως αν ηταν για να προτεινουμε μια κινεζικη συσκευη σε καποιον να την εχουμε αγορασει κιολας, τοτε ΟΚ τα συμπερασματα δικα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 5ιντζο μεχρι 100-110 απο βικμαλ και μινιντιλ? να παιζει μπαλα απτο κουτι του θα ηταν προτιμοτερο το lenovo a806 οχι γιατι θελει περασμα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 (edited) 5ιντζο μεχρι 100-110 απο βικμαλ και μινιντιλ? να παιζει μπαλα απτο κουτι του θα ηταν προτιμοτερο το lenovo a806 οχι γιατι θελει περασμα ρομ Blackview Omega 85 ευρω,εχω διαβασει καλα λογια.Απο Vickmall,ρωτησα και εχει στοκ και αυτο,ερχεται απο την εδω αποθηκη http://www.minideal.net/eu-warehouse-zte-blade-s6-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-2gb-ram-16gb-rom.html Edited June 20, 2016 by mobile59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitrinosaetos21 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Σορρυ που γραφω εδω αλλα απο κινητο δςν μου εμφανιζει την επιλογη να στειλω pm. Φιλε μου σου απαντησαν σημερα απο τι vickmall? Με ποιο τροπο επικοινωνησες, γιατι ειναι εξαφανισμενοι 2-3 μερες. Ευχαριστω. Αφηστε το λιγο το ποστ αυτο να το δει το παιδι απο πανω και σβηστε το μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Blackview Omega 85 ευρω,εχω διαβασει καλα λογια.Απο Vickmall,ρωτησα και εχει στοκ και αυτο,ερχεται απο την εδω αποθηκη http://www.minideal.net/eu-warehouse-zte-blade-s6-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-2gb-ram-16gb-rom.html θα το δω το blackview το blade ηταν η 1η επιλογη, αλλα δεν υπαρχει στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Σορρυ που γραφω εδω αλλα απο κινητο δςν μου εμφανιζει την επιλογη να στειλω pm. Φιλε μου σου απαντησαν σημερα απο τι vickmall? Με ποιο τροπο επικοινωνησες, γιατι ειναι εξαφανισμενοι 2-3 μερες. Ευχαριστω. Αφηστε το λιγο το ποστ αυτο να το δει το παιδι απο πανω και σβηστε το μετα μεσω skype με την Σελινα φιλε ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα το δω το blackview το blade ηταν η 1η επιλογη, αλλα δεν υπαρχει στοκ ειναι σε προσφορα το geekbuying το εχει διπλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 θα το δω το blackview το blade ηταν η 1η επιλογη, αλλα δεν υπαρχει στοκ Αν σου άρεσε το ZTE blade s6, δες το ZTE blade A1 από το geekbuying http://m.geekbuying.com/item/ZTE-Blade-A1-5-0inch-HD-Android-5-1-2GB-16GB-Smartphone-MTK6735-1-3GHz-Quad-Core-Touch-ID-OTG-13MP-8MP---White-363850.html Αλλά και το ZTE blade s7, αν σου αρέσει το χρώμα http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock--ZTE-Blade-S7-5-0inch-FHD-Android-5-1-3GB-32GB-4G-SmartPhone-Qualcomm-Snapdragon-MSM8939-Octa-Core-1-5Ghz-Front-13-0MP-Back-13-0MP---Green-356034.html Ζητά και ένα κουπόνι ή βάλε το κουπόνι KIMOVIL να σου βγουν πιο φθηνά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts