aggeloszog Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 To 4G δουλεύει Ελλάδα; μου άρεσε πολύ και το jiayu S3 με τα 3GB μνήμης δουλευει κανονικα αρκει να μην παρεις καμια κινεζικη εκδοση...καλο και το jiayu αλλά προσωπικά μετά από πολύ ψάξιμο προτιμησα meizu..Πιο μεγαλο ρολο για μενα παιζει η συνεχης υποστηριξη απο την εταιρια και η ποιοτητα κατασκευης, παρα το 1 επιπλεον gb ram (που απ οσο εχουν πει χρήστες δεν το χρειάζεσαι, πάει σφαίρα το meizu)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα, αν και δεν ειμαι ειδικός νομίζω ότι τα μοντέλα που διάλεξες είναι λίγο "ξεπερασμένα" Ας δούμε τι θα πούν και οι υπόλοιποι Καλωσήρθες :up: "Αναφέρομαι στη Vickygo" μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλα κινητα σ'αυτη την τιμη;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 μπορειτε να μου προτεινετε καποια αλλα κινητα σ'αυτη την τιμη;ευχαριστω Απο προσωπική πείρα, το XIAOMI REDMI 1 S, έχει εξαιρετική κάμερα. Αν στο REDMI 2 είναι εξίσου καλη η και ακόμα καλύτερη, στο συνιστω ανεπιφύλακτα. (Αν χρειάζεσαι και 4G φυσικά πας για το 2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 δουλευει κανονικα αρκει να μην παρεις καμια κινεζικη εκδοση...καλο και το jiayu αλλά προσωπικά μετά από πολύ ψάξιμο προτιμησα meizu..Πιο μεγαλο ρολο για μενα παιζει η συνεχης υποστηριξη απο την εταιρια και η ποιοτητα κατασκευης, παρα το 1 επιπλεον gb ram (που απ οσο εχουν πει χρήστες δεν το χρειάζεσαι, πάει σφαίρα το meizu)... Ξέρουμε αν δουλεύει σίγουρα το 4G Ελλάδα για το jiayu και το meizu m1 note;; είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Ξέρουμε αν δουλεύει σίγουρα το 4G Ελλάδα για το jiayu και το meizu m1 note;; είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Αναφέρθηκε ήδη ότι δουλεύει. Ίδιο hardware έχουν σχεδόν αυτά τα 2 μοντέλα, εκτός την μπαταρία. Για πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις ίσως να ρώταγες στο αποκλειστικό θέμα του κάθε κινητού. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά επειδή είχα jiayu η ποιότητα κατασκευής δεν ήταν καλή ούτε χρόνο δεν έβγαλε το τηλέφωνο και του άλλαξα μία φορά digitaizer . Μπορεί στα καινούργια να έχει αλλάξει η κατάσταση αλλά σίγουρα δεν μπορεί να κοντράρει meizu xiaomi κλπ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 καλημέρα το infocus m2 http://www.vickmall.com/foxconn-infocus-m2-smartphone-fdd-lte-msm8926-quad-core-1-2ghz-android-4-4-1gb-ram-8gb-rom-dual-sim-1280-768.html θέλω να το αγοράσω.το sar του είναι SAR at the ear is 1.356 W/kg and at the body is 1.516 W/kg αυτό με κρατάει και δεν το αγοράζω!! εσείς τι λέτε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickygo Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 καλησπερα σας ειμαι καινουργια εδω,εχω μπερδευτει λιγακι εχω διαβασει αρκετα αποψεις και θα χρειαστω την βοηθεια σας θελω ενα καλο κινητο με καλη καμερα ειμαι αναμεσα στα doogee dg550 i new v3 plus και το jiayu s2.απο χρηματικής αποψης μεχρι 150 ευρω δηλαδη με τιποτα για τα παραπανω;μου αρεσε αρκετα το inew v3 plus αλλα μετραει η γνωμη σας μιας και γω πρωτη φορα θα παραγγειλω απο κινα. ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Jiayu S2 με κλειστα ματια φιλε ,η διαφορα "κλασης" ειναι τεραστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 καλησπέρα δεν θελω να σταματησει το δεμα μου σε τελωνεια και φορους κτλ. θελω να παραγγείλω απο Vickmall πριν ολοκληρώσω την παραγγελία με υποχρεωνει να τσεκαρω post NL επισης στα στοιχεια τι πρέπει να βάλω στο Enter your destination to get a shipping estimate. *Country :O:O SINGAPORE?? Επισης τι βαζω εδώ?State/Province και τι εδω??Zip/Postal Code? δεν πρέπει να βάλω πληρη διευθηνση και τηλεφωνο κάπου? επισης το κουτι του κινητου να το επιλέξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 καλησπέρα δεν θελω να σταματησει το δεμα μου σε τελωνεια και φορους κτλ. θελω να παραγγείλω απο Vickmall πριν ολοκληρώσω την παραγγελία με υποχρεωνει να τσεκαρω post NL επισης στα στοιχεια τι πρέπει να βάλω στο Enter your destination to get a shipping estimate. *Country :O:O SINGAPORE?? Επισης τι βαζω εδώ?State/Province και τι εδω??Zip/Postal Code? δεν πρέπει να βάλω πληρη διευθηνση και τηλεφωνο κάπου? επισης το κουτι του κινητου να το επιλέξω? Αν δεν ξέρεις τι βάζεις σε Zip και State, μήπως να μην προχωρούσες με μια αγορά που δεν κατέχεις ούτε τα βασικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Αν δεν ξέρεις τι βάζεις σε Zip και State, μήπως να μην προχωρούσες με μια αγορά που δεν κατέχεις ούτε τα βασικά; εσυ που έχεις προχωρησεις μπορεις να μου εξηγησεις για να προχωρησω και εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Επισης τι βαζω εδώ?State/Province και τι εδω??Zip/Postal Code? δεν πρέπει να βάλω πληρη διευθηνση και τηλεφωνο κάπου? επισης το κουτι του κινητου να το επιλέξω? Zip=ταχυδρομικος κώδικας state=η περιφέρεια σου(εγώ που είμαι από Κρήτη βάζω Κρήτη) Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδια ψαχνω ενα κινητο με τα εξης χαρακτηριστικα και εχω πελαγωσει dual sim τουλαχιστον 2 gb ram Aξιπιστη μαρκα οπως huawei , lenovo , zte , xiaomi κτλ. Τιμη 200 ευρα πανω κατω. Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την ριξει. Ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παιδια ψαχνω ενα κινητο με τα εξης χαρακτηριστικα και εχω πελαγωσει dual sim τουλαχιστον 2 gb ram Aξιπιστη μαρκα οπως huawei , lenovo , zte , xiaomi κτλ. Τιμη 200 ευρα πανω κατω. Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την ριξει. Ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Meizu m1 note και καθάρισες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Παιδια ψαχνω ενα κινητο με τα εξης χαρακτηριστικα και εχω πελαγωσει dual sim τουλαχιστον 2 gb ram Aξιπιστη μαρκα οπως huawei , lenovo , zte , xiaomi κτλ. Τιμη 200 ευρα πανω κατω. Αν εχει κανεις καμια ιδεα ας την ριξει. Ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν θες 5.5 ίντσες, πολύ γρήγορο κινητό με μεγάλη αυτονομία και δεν σε ξενιζει το FlymeOs, τότε +1 για το Meizu M1 Note. Υπόψη δεν παίρνει sd Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Θα προτιμουσα μεχρι 5 ιντσες αν εχετε να μου προτεινετε κατι...ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkbabis Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 καλησπέρα παιδία κανα καλό φτηνό.. 100-110 $ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπερα, δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θέμα αλλά θελω να μου προτείνετε ένα καλό κινέζικο smartwatch και ένα αξιόπιστο site για να το αγοράσω.Ευχαριστω:) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπερα, δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θέμα αλλά θελω να μου προτείνετε ένα καλό κινέζικο smartwatch και ένα αξιόπιστο site για να το αγοράσω.Ευχαριστω:) Τιμή;;; :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπερα, δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θέμα αλλά θελω να μου προτείνετε ένα καλό κινέζικο smartwatch και ένα αξιόπιστο site για να το αγοράσω.Ευχαριστω:) Ρωτησε εδω :) Και εδω για Smartwatches - Wearables Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 καλησπέρα παιδία κανα καλό φτηνό.. 100-110 $ .. Έχει ακόμα σε limited stock το Vickmall το Elephone P6000 με τιμή 119$. Νομίζω ότι αξίζει σε αυτή την τιμή. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 καλησπέρα παιδία κανα καλό φτηνό.. 100-110 $ .. Ukraine be X στα 90 Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ukraine be X στα 90 Μηπως ενοεις Ulefone be X???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Damn autocorrect! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts