valanths Δημοσιεύτηκε August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 29, 2013 (edited) http://www.minideal.net/media/wysiwyg/lenovo_a760_smartphone_snapdragon_msm8225q_dual_core_1.2ghz_android_4.1_with_4.5_ips_screen3ggps_7_.jpg βιντεο Basic Information Model Lenovo A760 Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz Sim Card Dual Card Dual Standby Service Provide Unlocked Style Bar Color Black Shell Material Plastic System OS Android 4.1 CPU MSM8225Q, 1.0GHz; ROM 4GB RAM 1GB Screen Display Size 4.5 Inch Type IPS capacitive touch screen Resolution 480 x 854 pixels Screen Color 16000K Colors Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 32GB extended Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WIFI General Camera/Picture Resolution Single camera, 5.0MP BSI back camera Language We can install Afrikaans, Amharic, Burmese, Catalan, Czech, Danish, Indonesian, Malay, German, English, Spanish, French, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Hebrew, Italian, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Slovenian, Slovak, Croatian, Finnish, Swedish, Swahili, Tagalog, Vietnamese, Turkish, Zulu, Greek, Bulgarian, Russian, Serbian, Arabian, Ukrainian, Arabic, Persian, Thai, Hindi, Bengali, Urdu, Korean, Japanese, Simple Chinese and Traditional Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes, built in, also support A-GPS With EPO assistance to speed up postioning JAVA No WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth Bluetooth 2.1 Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes , 5 point touch Dimensions 136.8 x 68 x 10.4mm Net Weight(Including battery) 134g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, etc Package Size 190 x 148 x 45mm Weight 357g Accessories 1 x 2000mAh Battery 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x Earphone τιμη 87ευρω! :D http://www.minideal.net/lenovo-a760-quad-core-msm8225q-android-4-1-os-android-phone-4-5-ips-screen-smartphone.html Root - Custom Recovery - Εγκατάσταση Google Play - ROM Update (by AlphaDog) Edited August 27, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 (edited) Αυτά που μπορώ να παρατηρήσω κατ αρχήν είναι: Α. η CPU είναι η: MSM8225Q, 1.0GHz (ή 1.2GHz) (η οποία είναι 4core, αλλά όχι η "συνήθης" (δηλαδή όχι η MTK6589 ARMv7 Cortex-A7 28nm Quad Core 1.2GHz με GPU: PowerVR SGX544M). Δεν ξέρω πόσο χειρότερη είναι (που μάλλον είναι)). Β. Η κάμερα είναι 5ΜΡ, που όμως είναι νομίζω κάτι αναμενόμενο για την τιμή αυτή. Ελπίζω να βγάζει αξιοπρεπείς φώτο την ημέρα. Γ. Κάπως μεγαλούτσικες διαστάσεις. Κάτι άλλο που αναρωτιέμαι είναι: γιατί το Α800, που είναι 2core και μόνο 512ΜΒ RAM είναι μόνο ~5 ευρώ φθηνότερο; Φαίνεται ότι το Α760 είναι καλύτερη επιλογή από το Α800! Τι λένε κάποιοι που ξέρουν παραπάνω; Edited August 30, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helen7 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Μου αρεσει και μενα το κινιτακι. Καποιος ειδικος να μας πει αν οντως αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. August 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 κανει μονο τιμη 80 ευρω!! http://www.antelife.com/original-lenovo-a760-snapdragon-quad-core-msm8225q-smartphone-4-5-ips-screen-1g-ram-4g-rom-android-unlocked-multi-language.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Η CPU ειναι 4πυρηνη, 1,2GHz οπως φαινεται και στο βιντεακι εδω (7:42) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Σκέφτομαι σοβαρά να το παραγγείλω από: http://www.lenovomobile.cc/lenovo-a760-snapdragon-msm8225q-quad-core-4-5-inch-android-4-5-ips-screen-1gram-4g-rom-3g-smartphone.html (Φαίνεται ότι η lenovo έχει "πολύ" καλή σχέση με το mini deal!) Αυτό που με απασχολεί (και προσπαθώ να μαντέψω (μια και δε βρίσκω κάτι 2-3 μέρες που ψάχνω)), είναι: Α1. Η ποιότητα και αξιοπιστία των κλήσεων (δεν θα ήθελα προβλήματα με χαμένες κλήσεις, όπως έχουν γράψει δυο φίλοι στο νήμα του Α800) Α2. Το WiFi να έχει αξιοπρεπές σήμα (που λογικά θα συμβαίνει) Β. Το GPS (που μάλλον θα είναι ΟΚ, όπως σε όλα τα lenovo) Γ. Η κάμερα να βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες σε κανονικό φωτισμό (που λογικά θα συμβαίνει) Edited September 5, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Υπαρχει και το A820 που ειναι το ιδιο τηλεφωνο αλλα με 8MP καμερα, και ειναι 20 ευρω παραπανω, στα 105€ (χωρις φλας και χωρις εμπρος καμερα και τα δυο τους). http://www.minideal.net/russian-lenovo-a820-smart-phone-quad-core-mtk6589-android-4-1-with-4-5-inch-ips-screen.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 (edited) Υπαρχει και το A820 που ειναι το ιδιο τηλεφωνο αλλα με 8MP καμερα, και ειναι 20 ευρω παραπανω, στα 105€ (χωρις φλας και χωρις εμπρος καμερα και τα δυο τους). http://www.minideal.net/russian-lenovo-a820-smart-phone-quad-core-mtk6589-android-4-1-with-4-5-inch-ips-screen.html Συμφωνώ, και ίσως να καταλήξω σ αυτό, αν δε βρω κάποιες απόψεις για όσα έγραψα παραπάνω. Edited September 5, 2013 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 τιμη 87ευρω! :D http://www.minideal.net/lenovo-a760-quad-core-msm8225q-android-4-1-os-android-phone-4-5-ips-screen-smartphone.html Επειδη η ισοτιμια αλλαζει καλο ειναι να γραφουμε και τα δολλαρια στα οποια πληρωνεις. Το συγκεκριμενο ειναι στα 123$. Δηλαδη σημερα ~94€. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Σκεφτομαι σοβαρα να το παραγγηλω απο: http://www.lenovomobile.cc/lenovo-a760-snapdragon-msm8225q-quad-core-4-5-inch-android-4-5-ips-screen-1gram-4g-rom-3g-smartphone.html (Φαινεται οτι η lenovo εχει "πολυ" καλη σχεση με το mini deal!) Αυτο που με απασχολει (και προσπαθω να μαντεψω μια και δε βρησκω κατι 2-3 μερες που ψαχνω), ειναι: Α1. Η ποιοτητα και αξιοπιστεια των κλησεων (δεν θα ηθελα προβληματα με χαμενες κλησεις, οπως εχουν γραψει δυο φιλοι στο νημα του Α800) Α2. Το WiFi να εχει αξιοπρεπες σημα (που λογικα θα συμβαινει) Β. Το GPS (που μαλλον θα ειναι ΟΚ, οπως σε ολα τα lenovo) Γ. Η καμερα να βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες σε κανονικο φωτισμο (που λογικα θα συμβαινει) Εγώ πάντως με το a800 που έχω για ένα μήνα, είχα το καλύτερο σήμα από όλα τα τηλέφωνα που περάσανε από τα χέρια μου και πολύ καλής ποιότητας ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ρε παιδια εχω την εντυπωση οτι το Α760 που λεει το minideal ειναι το Α706 που κυκλοφορει γενικα.. Σας το λεω γτ το Α760 δεν υπαρχει στο gsmarena που το θεωρω αρκετα εγκυρο site για database επωνυμων επισημων κινητων τηλεφωνων.. Τι λετε; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Επειδη η ισοτιμια αλλαζει καλο ειναι να γραφουμε και τα δολλαρια στα οποια πληρωνεις. Το συγκεκριμενο ειναι στα 123$. Δηλαδη σημερα ~94€. http://www.minideal.net/cell-phone.html?cat=55&limit=72 Select your currency ---> βαλε EURO Σου βγαζει €83.21 Ρε παιδια εχω την εντυπωση οτι το Α760 που λεει το minideal ειναι το Α706 που κυκλοφορει γενικα.. Σας το λεω γτ το Α760 δεν υπαρχει στο gsmarena που το θεωρω αρκετα εγκυρο site για database επωνυμων επισημων κινητων τηλεφωνων.. Τι λετε; Δεν ειναι το ιδιο. Το 706 εχει διχρωμο καπακι που γραφει Dolby Digital, μπροστινη καμερα και φλας. Κατα τα λοιπα τα specs ειναι τα ιδια... https://www.google.gr/search?q=lenovo+a706&safe=off&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=UYgnUqWXO67H7AavlIA4&ved=0CCwQsAQ&biw=1280&bih=685#facrc=_&imgdii=_&imgrc=PHqhOLmMLsMLDM%3A%3B_b8d9C58ZRWqIM%3Bhttp%253A%252F%252F1.bp.blogspot.com%252F-Pl5QVPlmwGg%252FUasWqe251ZI%252FAAAAAAAAEkk%252FgDqdy1H4DFg%252Fs320%252FLenovo%252BA706.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Finfogadgetku.blogspot.com%252F2013%252F06%252Fspesifikasi-harga-lenovo-a706.html%3B700%3B695 Edited September 4, 2013 by psyched Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δεν ειναι το ιδιο. Το 706 εχει διχρωμο καπακι που γραφει Dolby Digital, μπροστινη καμερα και φλας. Κατα τα λοιπα τα specs ειναι τα ιδια... https://www.google.gr/search?q=lenovo+a706&safe=off&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=UYgnUqWXO67H7AavlIA4&ved=0CCwQsAQ&biw=1280&bih=685#facrc=_&imgdii=_&imgrc=PHqhOLmMLsMLDM%3A%3B_b8d9C58ZRWqIM%3Bhttp%253A%252F%252F1.bp.blogspot.com%252F-Pl5QVPlmwGg%252FUasWqe251ZI%252FAAAAAAAAEkk%252FgDqdy1H4DFg%252Fs320%252FLenovo%252BA706.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Finfogadgetku.blogspot.com%252F2013%252F06%252Fspesifikasi-harga-lenovo-a706.html%3B700%3B695 Για το γεγονος οτι δεν υπαρχει καπου σαν επισημο Lenovo Smartphone παρα μονο σε καταστηματα τι λες;; Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 http://www.minideal.net/cell-phone.html?cat=55&limit=72 Select your currency ---> βαλε EURO Σου βγαζει €83.21 Δεν εχει σχεση το currency. Οταν το κοιταγες εσυ, οπως και τωρα εχει τιμη $109.99. Οταν εκανα εγω το παραπανω post ειχε 122$. Αρα αν εκανες τοτε την αλλαγη του νομισματος θα εβγαζε παραπανω €. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Για το γεγονος οτι δεν υπαρχει καπου σαν επισημο Lenovo Smartphone παρα μονο σε καταστηματα τι λες;; Τα τηλεφωνα της Lenovo κυκλοφορουν στην Κινα κυριως, οποτε λογικο ειναι να τα βρισκουμε μονο σε κινεζικα μαγαζια. Επισης απο τα πολλα μοντελα που βγαζει εχουμε χασει πλεον τη μπαλα (οποιος μπαινει εδω στο νημα της Lenovo στο myphone ή στα κινεζικα μαγαζια για να βρει καποιο τηλεφωνο να αγορασει ζαλιζεται :wacko: ). Παντως εχοντας δει απο κοντα ενα α660 (συσκευασια και κινητο) απο οσο μπορω να κρινω απο τα βιντεο μου φαινεται γνησιο Lenovo. Εχω παραγγειλει και ενα, οποτε σε λιγες μερες θα κρινω ιδιοις ομμασι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 .... Εχω παραγγειλει και ενα, οποτε σε λιγες μερες θα κρινω ιδιοις ομμασι... Πότε το περιμένεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pth76 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Αυτά που μπορώ να παρατηρήσω κατ αρχήν είναι: Α. η CPU είναι η: MSM8225Q, 1.0GHz (ή 1.2GHz) (η οποία είναι 4core, αλλά όχι η "συνήθης" (δηλαδή όχι η MTK6589 ARMv7 Cortex-A7 28nm Quad Core 1.2GHz με GPU: PowerVR SGX544M). Δεν ξέρω πόσο χειρότερη είναι (που μάλλον είναι)). Φιλε η cpu ειναι σε soc snapdragon s4. Δεν ειναι mediatek Νομιζω αξιζει περισσοτερο απο το a800. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 9, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 αν δειτε να εμφανιζονται νεες rom, ριξτε κανα σινιαλο και εδω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 παιδια το εχει κανενας??(το α760) θελω να το παρω και θελω καποιος να μου πει εντυπωσεις.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Ηρθε... Μια χαρα 100% γνησιο Lenovo με ολα τα συνοδευτικα του στα (εγχειριδιο στα ... κινεζικα οπως επιβαλλεται, κλπ) Ελληνικα εβαλαν (απλα γυρισα τη γλωσσα απο τα αγγλικα), ειχαν φορεσει μια προστασια οθονης που δε μου αρεσε στην αφη την εβγαλα. Ολα παιζουν μια χαρα, μικρο backlight bleeding στην οθονη στο κατω μερος - αλλα τιποτα το σοβαρο. Για τα λοιπα δειτε και το νημα του A820, ειναι παρομοιο τηλεφωνο με μονη διαφορα την καμερα (το Α760 εχει 5mp, το A820 εχει 8mp), τον επεξεργαστη (Qualcomm vs Mediatek) και το οτι ειναι μαυρο καταμαυρο vs μωβ. Στα Lenovo το πισω καπακι ανοιγει δυσκολα, αν δεν εχετε νυχι να το χωσετε στην οπη και να το πατε γυρω γυρω να ξεκουμπωσουν τα κλιπς, δοκιμαστε με πιστωτικη καρτα. Μεγαλουτσικο λιγο μακρυτερο απο το Galaxy S2 που εχω, ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη, η οθονη δεν ειναι amoled αλλα ειναι καλη ειδικα το "μαυρο ειναι μαυρο" ειναι οντως IPS. Το πισω καπακι ειναι αντιολισθητικο. Ο επεξεργαστης ειναι καλος και εχει και εφαρμογη διαχειρισης μπαταριας απο τη μανα του η οποια ενεργοποιει οσους πυρηνες χρειαζεται η εφαρμογη. Γενικα δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα, τις κινεζικες εφαρμογες τις ειχαν αφαιρεσει, ειχαν βαλει store, ειναι root. Ειναι plug n' play το τηλεφωνο, δε χρειαζεται να κανεις τιποτα παρα να βαλεις καποιες εφαρμογες που θες και να κανεις μερικες ρυθμισεις. Ειναι σε android 4.1.2. Σε προτρεπει να κανεις αναβαθμιση, την οποια και δεν εκανα για να μη γεμισει κινεζικες εφαρμογες και χαθει το root. Επισης υπαρχει πλεον και σε λευκο στο minideal (οπως και το Α820) http://www.minideal.net/lenovo-a760-smartphone-dual-sim-4-5-ips-1g-ram-quad-core-android-4-1-3g-gps.html Edited September 18, 2013 by psyched Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faerydad Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Το παρήγγειλα εχθές από minideal. Μάλιστα τους έστειλα email πριν που τους έλεγα ότι το antelife το είχε προσφορά 107$ μείον τα 5$ κουπόνι =102$ με δώρο αντάπτορα αυτοκινήτου και card reader, και ζητούσα δώρο θήκη και μεμβράνη. Απ' ό,τι είδα τα δώρα τα έβαλαν στάνταρ... :p Έχει έρθει tracking number (δε δουλεύει ακόμα, εννοείται), όταν θα παραλάβω (σε καμιά 10αριά μέρες υποθέτω) θα γράψω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlphaDog Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλημέρα. Όπου να'ναι φτάνει και το δικό μου. Θα κάνω ένα full review μετά από καμιά βδομάδα χρήσης, με φωτό και βίντεο. Μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο τρελό value είναι αυτό το κινητό. Η τιμή του είναι απίστευτη σε σχέση με τα specs του, σε σημείο που με κάνει να απορώ και να είμαι επιφυλακτικός. Για να δούμε. Έχει τυρί η φάκα, ή η Lenovo έχει βαλθεί να μας τρελάνει? Παράθεση Το πιο γ@μάτο πράγμα που έφερε το multitasking είναι πως πολλά μπορούν να πάνε στραβά ταυτόχρονα.:dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα, σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω για ένα φίλο που θέλει ένα φθηνό αξιόπιστο κινητό που θα το έχει και για αρκετή χρήση GPS. Στο merimobiles με + 7$ κάνουν Root Firmware Install, εννοούν root, παιρνόντας και το Google Play ή κάτι άλλο; Αξίζει λέτε; Universal βάση αυτοκινήτου βρίσκεται; Απλά δε θέλω να αντιμετωπίσει πρόβλημα ο φίλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlphaDog Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα, σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω για ένα φίλο που θέλει ένα φθηνό αξιόπιστο κινητό που θα το έχει και για αρκετή χρήση GPS. Στο merimobiles με + 7$ κάνουν Root Firmware Install, εννοούν root, παιρνόντας και το Google Play ή κάτι άλλο; Αξίζει λέτε; Universal βάση αυτοκινήτου βρίσκεται; Απλά δε θέλω να αντιμετωπίσει πρόβλημα ο φίλος! Κοίτα. Το "root firmware install" σαν έννοια είναι λάθος.Δε σου βάζουν άλλο λειτουργικό. Απλά αυτό που έχει, το ρουτάρουν. Κάνεις root ένα Android κινητό για να έχεις πρόσβαση στο προστατευόμενο μέρος του λειτουργικού.Αυτό σου δίνει ορισμένες δυνατότητες και πρόσβαση που αλλιώς δε θα τα είχες. Όπως πχ firewall με το avast για να "φιμώνεις" apps που δε γουστάρεις να μιλάνε.Και πολλά άλλα. Το GPlay αν δε το έχει προεγκαταστημένο, σε ένα ρουταρισμένο κινητό το βάζεις εύκολα. Αυτό που έκανα εγώ είναι πως κατά την παραγγελία μέσω Paypal που έκανα, έγραψα ένα note πως το θέλω ρουταρισμένο και με GPlay εγκατεστημένο καθώς και multilingual.Απλά για να μη μπλέξω με το ρουτάρισμα διότι ακόμα τα lenovo δεν έχουν μεγάλη κοινότητα από πίσω τους και το googlarisma για τέτοια ζητήματα γίνεται λίγο δύσκολο. Τώρα το τί εννοείς "αξιόπιστο" δεν ξέρω. Αν εννοείς απλά να μη χαλάσει κάποιο hardware στα καλά καθούμενα, αυτό είναι και λίγο θέμα τύχης. Ειδικά με τα κινέζικα.Πάντως για τα lenovo δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο ακόμα.Πολύ καλά κινέζικα είναι αυτά. Από ΕΔΩ το πήρα εγώ. Η τιμή αυτή είναι η καλύτερη που βρήκα στα σχετικά αξιόπιστα κινεζοκαταστήματα. Άσε που το minideal λέγεται πως έχει από τις καλύτερες custom roms σε σχέση με τους υπόλοιπους. Παράθεση Το πιο γ@μάτο πράγμα που έφερε το multitasking είναι πως πολλά μπορούν να πάνε στραβά ταυτόχρονα.:dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Όχι εντάξει, ξέρω τι είναι το root κλπ, ασχολούμαι 3 χρόνια, απλά ήθελα να δω αν αφορά μόνο το καθαρό root της συσκευής ή παιρνούν και άλλη rom, ασχολούμαι 3 χρόνια, ευχαριστώ πάντως! ;) Οπότε πάω για αγορά απο το minideal με την υποσημείωση για root και πέρασμα GPlay ωστε να βάλω κι εγώ ένα navi! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts