Sofos_5 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπέρα, Έχω ένα Core κολημένο σε factory reset, από ότι φαίνεται ο efs φάκελος είναι Corrupted, μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να κάνει backup τον φάκελο και να μου τον στείλε να τον φλασάρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ο efs φάκελος εμπεριέχει και το IMEI που είναι μοναδικό για κάθε συσκευή. Μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις αλλά πιστεύω λίγες είναι οι πιθανότητες να σου δουλέψει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ο efs φάκελος εμπεριέχει και το IMEI που είναι μοναδικό για κάθε συσκευή. Μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις αλλά πιστεύω λίγες είναι οι πιθανότητες να σου δουλέψει. Ευχαριστώ για την απάντηση... Το πόσο μοναδικό είναι το IMEI είναι συζητίσιμο ;) . Δυστύχως έχω ξεμείνει από ιδέες, εκτός άμα έχεις να προτείνει κάτι άλλο :O Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση... Το πόσο μοναδικό είναι το IMEI είναι συζητίσιμο ;) . Δυστύχως έχω ξεμείνει από ιδέες, εκτός άμα έχεις να προτείνει κάτι άλλο :O Χαχαχα όντως κακώς ήμουν απόλυτος! Ενημέρωσε μας πάντως αν επαναφέρεις κάποιο random και σου δουλέψει. Δοκίμασε να ρωτήσεις και στο ανάλογο θέμα της συσκευής στο xda, ίσως εκεί έχεις περισσότερες πιθανότητες. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stravakas Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Έχω Galaxy core 2 , αλλά είμαι λίγο άσχετος με αυτά και ακόμα τα ψάχνω ,για να μάθω λειτουργίες κλπ. Πάντως αν μου πεις με λεπτομέρειες τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να πατήσω (όλη τη διαδικασία δηλαδή ) θα προσπαθήσω να βοηθήσω την κατάσταση. Γειά χαρά. Στάλθηκε από το SM-G355HN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Έχω Galaxy core 2 , αλλά είμαι λίγο άσχετος με αυτά και ακόμα τα ψάχνω ,για να μάθω λειτουργίες κλπ. Πάντως αν μου πεις με λεπτομέρειες τι πρέπει να κάνω και τι πρέπει να πατήσω (όλη τη διαδικασία δηλαδή ) θα προσπαθήσω να βοηθήσω την κατάσταση. Γειά χαρά. Στάλθηκε από το SM-G355HN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, αλλά τελικά το σούταρα, μιας και δεν μπορούσα να το κάνω τίποτα, το έδωσα σε ένα γνωστό να το έχει για parts. Ευχαριστώ πολύ όμως όπως και να έχει. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamesaint2 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Γειά σας Εχω το G-I8260, το έχω κάνει root με το framaroot και θέλω να το κάνω reset to factory defaults. Υπάρχει κάποιο ρίσκο σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1967 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 (edited) Καλησπερα. Εχει δοκιμασει κανείς να περάσει την rom 6.0.1 που βρίσκετε εδώ στο 8260? http://forum.xda-developers.com/galaxy-core/development/rom-t3383965 Την δοκίμασα σε ενα κινητό μιας φιλης μου. (πρώτη φορά δεν εχω ξανασχοληθει με αυτό). Μου έβγαλε ορισμένα προβλήματα όμως και γύρισα στην παλιά. 1 Οταν προσπαθούσα να καλέσω ενα νούμερο, ενω το καλούσε κανονικα μετά απο 2-3 sec περιπου το μενού της κλήσης έκλεινε και με πηγαινε σε αυτο που υπαρχουν οι εισερχομενες και εξερχόμενες κλίσεις. Ετσι δεν μπορούσα με τιποτα να τερματίσω την κλήση. Οσο και να έψαξα στης ρυθμισεις δεν καταφερα να το διορθωσω. 2 Οταν το καλούσα ενω έδειχνε οτι καλεί κανονικα η κλίση δεν έφτανε ποτέ στο κινητό. 3 Ουτε μηνυματα μπορούσα να στειλω και να δεχτω. Edited November 27, 2016 by dimi_1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Γειά σε όλους! Έχω ένα θέμα με την συσκευή μου, εδώ και καιρό μου εμφανίζει κίτρινα γράμματα στην οθόνη. Φυσικά δεν μπορώ να τα βγάλω με τίποτα. Απ'όσο έψαξα είναι για κάποιον λόγο σε factory mode κολλημένο (δεν είχα κάνει ούτε root ούτε κάτι άλλο στο κινητό) και δοκίμασα διάφορους τρόπους για να βγώ απο factory mode χωρίς επιτυχία, όπως για παράδειγμα με Terminal Emulator. Επίσης δοκίμασα να κάνω root με framaroot και μέσω το Es File Root Explorer να ψάξω τον φάκελο efs και το περίεργο είναι οτι είναι άδειος. Το IMEI μου το δείχνει σωστά στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο και φυσικά ούτε να δεχτώ, δεν βρίσκει δίκτυο. Το wifi λειτουργεί. Έχω περάσει και την stock rom μέσω odin και Kies αλλά τα κίτρινα γράμματα παραμένουν εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς kitkat στο single sim; Πώς πήγαινε; Κι αν όχι, ποια ROM θα προτείνατε; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Γειά σας έχω στα χέρια μου ένα core και μόλις του έκανα root με framaroot.Τώρα η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι τι θα μπορούσα να κάνω ή και με ποιες εφαρμογές θα πρέπει να εγκαταστήσω ώστε να "καθαρίσω" το κινητό,να καλυτερευσω την μπαταρία του. Επίσης τι άλλες επιλογές μπορώ να κάνω μιας και είναι root. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 (edited) Γειά σε όλους! Έχω ένα θέμα με την συσκευή μου, εδώ και καιρό μου εμφανίζει κίτρινα γράμματα στην οθόνη. Φυσικά δεν μπορώ να τα βγάλω με τίποτα. Απ'όσο έψαξα είναι για κάποιον λόγο σε factory mode κολλημένο (δεν είχα κάνει ούτε root ούτε κάτι άλλο στο κινητό) και δοκίμασα διάφορους τρόπους για να βγώ απο factory mode χωρίς επιτυχία, όπως για παράδειγμα με Terminal Emulator. Επίσης δοκίμασα να κάνω root με framaroot και μέσω το Es File Root Explorer να ψάξω τον φάκελο efs και το περίεργο είναι οτι είναι άδειος. Το IMEI μου το δείχνει σωστά στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο και φυσικά ούτε να δεχτώ, δεν βρίσκει δίκτυο. Το wifi λειτουργεί. Έχω περάσει και την stock rom μέσω odin και Kies αλλά τα κίτρινα γράμματα παραμένουν εκεί. Έβγαλες άκρη ?Αν όχι, για τσέκαρε τα 2 παρακάτω : (δοκίμασε με root explorer ) Ενδεχομένως είναι corrupted το EFS αλλά με το πρώτο βίντεο ίσως βγάλεις άκρη, άν όχι, δες και αυτό : Edited March 23, 2017 by felix_w Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1967 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 Καλησπέρα χρόνια πολλά. Έπεσε στα χέρια μου το εν λόγο κινητό που ειναι μιας φίλης. Το κινητό άρχισε ξαφνικά αραιά στην αρχή της επανεκκινήσεις μέχρι που κάποια στιγμη κόλλησε στο logo. Του περνάω μέσω odin την rom που βρηκα από sammobile γιατί δεν ήθελα να το ρουτάρω. Δούλεψε σωστά για 2-3 ημέρες μέχρι που άρχισε ξανά κάθε 3 λεπτά περιπου να κάνει επανεκκίνηση κάθε λίγο. Ξανά δοκιμάζω να το φλασάρω αλλα τώρα δεν γινετε καθώς το odin κολλάει και βγαζει σφαλμα στην nand. Κάνει και αλλα παράξενα οπως πχ ενώ στα 3 λεπτά αυτά προλαβαίνω και δοκιμάζω να κανω unistall μερικες εφαρμογές και ενώ διχνει οτι της κάνει, όταν ξανα μπαίνω στης εφαρμογές της βλεπω ξανά!! Τέλος ακόμα και το factory default με home+volume+power δεν πιάνει καθώς το κινητό ανοιγει ξανά με όλες της εφαρμογές και της ρυθμίσεις όπως ήταν πριν!! Για ρίξτε καμιά ιδέα βρε μάγκες τι να του κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) Γραψτε λαθος. Το βρηκα αυτο που εψαχνα. Συγνωμη για το ακυρο ποστ. Edited September 9, 2017 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1967 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Να ρωτήσω κάτι. Εχει αλλαξει κανείς πλακέτα σε κινητό? Πέρασα μια καινούργια στο συγκεκριμένο μοντέλο. Έκανα την διαδικασία με το imei και το πήρε κανονικά. Όμως εχω πρόβλημα γιατί μου βγάζει μι εγγεγραμμένο στο δίκτυο και δεν βρίσκει κανένα δίκτυο. Καμιά βοήθεια πάνω σε αυτό? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Καλησπέρα στην παρέα,το τηλέφωνο σήμερα δεν νιώθει.Δεν φορτίζει δεν ανοίγει παρά μόνο κάνει μια δόνηση βγάζει Samsung για λίγο και σβήνει.Καποια ιδέα για να το επαναφέρω;δοκίμασα hard reset δεν κάνει τίποτα. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Γεια σε ολους,εχω ενα θεμα με το i8260.Καποιες φορες αρνειται να ενεργοποιηθει το wifi.Υπαρχει καποια λυση?Ευχαριστω. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts