Jump to content

lamesaint2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lamesaint2

  1. βρήκα θήκη σιλικόνης στα 3,90 ευρώ στο e-matrix http://www.e-matrix.gr/ , πέρναγα απο κεί προχτές και μπήκα μέσα και ρώτησα.
  2. Γειά σας Εχω το G-I8260, το έχω κάνει root με το framaroot και θέλω να το κάνω reset to factory defaults. Υπάρχει κάποιο ρίσκο σε αυτό;
  3. ποιές εφαρμογές της samsung είναι ασφαλές να καταργήσουμε;
  4. γειά σας, έχω κάνει root με το framaroot επιτυχώς. Κατόπιν εγκατέστησα το ROMtoobox lite και επέλεξα για CPU Governor = iteractive. Τελευταία το τηλ/νο εμφανίζει το εξής : η lock screen να είναι "μπάχαλο" και δεν επανέρχεται παρα μόνο με επανεκκίνηση του τηλεφώνου. 1) αν το κανω unroot θα λυθεί το πρόβλημα; 2) ποιός είναι ο ασφαλής τρόπος να το κάνω unroot?
  5. νομίζω υπάρχει και άλλος τρόπος:μάλλον ο φίλος έχει ενεργοποιήσει κατα λάθος το Talkback που είνια μια δυνατότητα που έχει το τηλέφωνο να σου υπαγορεύει τα περιεχόμενα της οθόνης και βασικά χρειάζεται σε άτομα με προβλήματα όρασης. Οπότε μάλλον άς προσπαθήσει πρώτα να απενεργοποιήσει το Talkback απο το μενού "Προσβασιμότητα" ( Ρυθμίσεις --> Προσβασιμότητα).
  6. γεια χαρά η RAM όπου έψαξα λένε ότι είναι 1 GB, το CPU-Z δίνει 842 ΜΒ το ίδιο και από Ρυθμίσεις -> Διαχειριστής εφαρμογών > ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ τι παίζει εδώ; μας κοροιδεύουν;:mad:
  7. έχω και γώ το κινητό καναδυό μέρες τώρα, ακόμα στην αρχή. 1) όταν λες 2-3 κύκλους φόρτισης μπορείς να περιγράψεις λίγο πιο αναλυτικά τι κάνεις; 2) ποιά νομίζετε καλύτερη πρακτική για σωστη φόρτιση; 3) σήμερα όταν έφτασε το 13% περίπου έβγαλε μήνυμα για φόρτιση. Το έκλεισα και το έβαλα να φορτίσει πλήρως. Οταν το άνοιξα η ένδειξη φόρτισης ήταν στο 96% :blink: Έχει συναντήσει κανείς άλλος το ίδιο;
×
×
  • Create New...