Jump to content

Samsung Galaxy Core (I8260)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν είχα δοκιμάσει άλλη φορά root. Θα δοκιμάσω την τελευταία έκδοση. Πώς μπορώ να την τρέξω από το pc; Ρωτάω επειδή έχω μπερδευτεί από το διάβασμα στο internet...

Θα την περάσεις στην sd του κινητού από το pc και θα την τρέξεις από το κινητό.

Αν δεν τρέξει, άλλη λύση δεν βλέπω. Προφανώς μια επαναφορά θα στρώσει τα πάντα.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Με το που πατήσω το οτιδήποτε κολλάει το κινητό, μαυρίζει η οθόνη. Υπάρχει τρόπος να το κάνω διαφορετικά;

Δεν ξέρω κάποιον άλλο τρόπο, ίσως βρεις κάποια προγράμματα διαχείρισης του κινητού από τον υπολογιστή.

Αν γνωρίζει κάποιος ας αναφέρει.

Marras σε ευχαριστώ ξανά όπως και να έχει. Εάν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει, καλό θα ήταν να παραθέσει τις γνώσεις του. :D Αλλιώς θα αναγκαστώ να το δώσω σε κάποιον ειδικό για επισκευή software...

Εφόσον έτσι κι αλλιώς είναι άχρηστο, εγώ θα δοκίμασα να το ξαναρουτάρω με άλλο πρόγραμμα, μήπως και ξεκολλήσει, πριν το δώσω για επισκευή.

Έτσι όπως το περιγράφεις, το κινητό έχει αχρηστευτεί οπότε δεν έχεις να χάσεις κάτι. Αν είναι ακόμη λειτουργικό μην το δοκιμάσεις, γιατί με δύο προγράμματα να σκαλίζουν αρχεία συστήματος, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβεί.

καλησπέρα, μηπως γνωρίζει καποιος πως μπορώ να συνδέσω το κινητό μου στον υπολογιστή μεσω usb mass storage? εχω ήδη ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων αλλά δεν λειτουργεί. Edited by ektormic

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς...

καλησπέρα, μηπως γνωρίζει καποιος πως μπορώ να συνδέσω το κινητό μου στον υπολογιστή και να αναγνωρίζεται ως εξωτερικός σκληρός δίσκος? δηλαδή να απενεργοποιηθεί το Kies. εχω ήδη ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων αλλά δεν λειτουργεί.

"Να συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιστή και να αναγνωρίζεται ως εξωτερικός σκληρός δίσκος, δηλαδή να επενεργοποιηθεί το Kies"

Καταλαβαίνεις ότι δεν βγάζει νόημα η πρόταση σου;

Έπεσε το κινητό της αδερφής μου και έσπασε η οθόνη. Φαίνεται να δουλεύει τέλεια αλλά δεν αποκρίνεται στην αφή. Δεν γνωρίζω από αυτά και επειδή διάβασα ότι υπάρχει η πιθανότητα να αλλάζει μόνο το digitizer με την εξωτερική οθόνη και να της έρθει φθηνά θέλω να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες. Προφανώς αν κοστίζει αρκετά θα πάρει καινούργιο μιας και το κινητό δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό αλλά θέλω να με διαφωτίσετε τι να προσέξω πριν το πάω για service και πως θα σιγουρευτώ ότι η <<εσωτερική>> οθόνη είναι οκ. Ευχαριστώ

Έπεσε το κινητό της αδερφής μου και έσπασε η οθόνη. Φαίνεται να δουλεύει τέλεια αλλά δεν αποκρίνεται στην αφή. Δεν γνωρίζω από αυτά και επειδή διάβασα ότι υπάρχει η πιθανότητα να αλλάζει μόνο το digitizer με την εξωτερική οθόνη και να της έρθει φθηνά θέλω να μου δώσετε περισσότερες πληροφορίες. Προφανώς αν κοστίζει αρκετά θα πάρει καινούργιο μιας και το κινητό δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό αλλά θέλω να με διαφωτίσετε τι να προσέξω πριν το πάω για service και πως θα σιγουρευτώ ότι η <<εσωτερική>> οθόνη είναι οκ. Ευχαριστώ

Αν πιάνουν τα χέρια σου, το φτιάχνεις και μόνος σου. Άλλο ένα εδώ. :)

Καλημέρα σε ολους

εχω το samsung galaxy core σαν συσκευη ..το ζητημα μ ειναι το εξης οταν με καλει καποιος και μιλαω ηδη ακουγετε μηνυμα σε αυτον π με καλει οτι ειμαι κατηλημενος ,υπαρχει καποια εφαρμογη η επιλογη σε ρυθμισεις οταν με καλουν να ακουγετε οτι χτυπα κανονικα το κιν μου και ας μιλαω με καποιο ;;;

Καλημέρα σε ολους

εχω το samsung galaxy core σαν συσκευη ..το ζητημα μ ειναι το εξης οταν με καλει καποιος και μιλαω ηδη ακουγετε μηνυμα σε αυτον π με καλει οτι ειμαι κατηλημενος ,υπαρχει καποια εφαρμογη η επιλογη σε ρυθμισεις οταν με καλουν να ακουγετε οτι χτυπα κανονικα το κιν μου και ας μιλαω με καποιο ;;;

Καλησπέρα, δοκίμασε να μπεις στις κλήσεις, πάτησε το αριστερό πλήκτρο αφής και μπες στις Ρυθμίσεις Κλήσεων, βρες την επιλογή Επιπλέον Ρυθμίσεις, επέλεξε το Αναμονή κλήσεων.

Εχω το samsung galaxy core (οπως δειχνει και το avatar μου) και σκεφτομαι να το rootαρω εσεις τι λετε ? θα δουλευει καλητερα, πιο γρηγορα? θα εχω προβληματα?
...The quieter you become the more you are able to hear...

Εχω το samsung galaxy core (οπως δειχνει και το avatar μου) και σκεφτομαι να το rootαρω εσεις τι λετε ? θα δουλευει καλητερα, πιο γρηγορα? θα εχω προβληματα?

Διάβασε τι είναι το ροοτ, από μόνο του δεν κάνει τπτ από αυτά που αναφέρεις

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

συγνωμη που απασχολώ επιθυμω οταν με καλουν ναι μεν να βλεπω την εισερχομενη κληση αλλα ο καλουντας να μην ακουει οτι ειμαι κατηλλημενος

συγνωμη που απασχολώ επιθυμω οταν με καλουν ναι μεν να βλεπω την εισερχομενη κληση αλλα ο καλουντας να μην ακουει οτι ειμαι κατηλλημενος

2 σχόλια πιο πάνω σου έχω ήδη απαντήσει.

την εχω check την επιλογη αλλα δεν ...

Τότε δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να κάνεις όσον αφορά τη συσκευή.

Μπορείς βέβαια να ρωτήσεις τον πάροχο σου εάν είναι ενεργοποιημένη η συγκεκριμένη λειτουργία για τον αριθμό σου.

Παιδιά συγχαρητήρια για το πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικότατο site σας !

Είναι το πρώτο μου smartphone και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά. Έχω δύο απορίες, θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Μολονότι έχω ενεργοποιημένη την επιλογή Κίνηση, Γύρισμα για σίγαση-παύση, όταν ακουμπάω το κινητό με την οθόνη προς το τραπέζι, δεν κάνει σίγαση, δηλαδή ακούγεται ringtone και όχι μόνο δόνηση όπως θα έπρεπε. Βγάζω και τη θήκη που φοράει, και πάλι δεν κάνει σίγαση. Σε όλες τις άλλες κινήσεις ανταποκρίνεται σωστά.

Συμβαίνει εδώ και 2 εβδομάδες, από τότε που το αγόρασα.

Τί μπορεί να γίνει ;

2. Πώς μπορώ να βάλω έναν δικό μου ήχο για ειδοποίηση SMS ; Στη λίστα με τους διάφορους ήχους δεν έχει επιλογή για προσθήκη δικού μου ήχου.

3. Πριν από αυτό είχα το παλαιολιθικό M3510. Έκανα backup όλα τα SMS του μέσω του Samsung New PC Studio και τα έσωσα όλα σε ένα αρχείο .nef . Πώς μπορώ να τα μεταφέρω στο νέο κινητό. Στο Kies δεν βλέπω κάτι σχετικό, ούτε το New PC Studio αναγνωρίζει το Core.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά !

Edited by jbrookham

Παιδιά συγχαρητήρια για το πολύ χρήσιμο και κατατοπιστικότατο site σας !

Είναι το πρώτο μου smartphone και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά. Έχω δύο απορίες, θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Μολονότι έχω ενεργοποιημένη την επιλογή Κίνηση, Γύρισμα για σίγαση-παύση, όταν ακουμπάω το κινητό με την οθόνη προς το τραπέζι, δεν κάνει σίγαση, δηλαδή ακούγεται ringtone και όχι μόνο δόνηση όπως θα έπρεπε. Βγάζω και τη θήκη που φοράει, και πάλι δεν κάνει σίγαση. Σε όλες τις άλλες κινήσεις ανταποκρίνεται σωστά.

Συμβαίνει εδώ και 2 εβδομάδες, από τότε που το αγόρασα.

Τί μπορεί να γίνει ;

2. Πώς μπορώ να βάλω έναν δικό μου ήχο για ειδοποίηση SMS ; Στη λίστα με τους διάφορους ήχους δεν έχει επιλογή για προσθήκη δικού μου ήχου.

3. Πριν από αυτό είχα το παλαιολιθικό M3510. Έκανα backup όλα τα SMS του μέσω του Samsung New PC Studio και τα έσωσα όλα σε ένα αρχείο .nef . Πώς μπορώ να τα μεταφέρω στο νέο κινητό. Στο Kies δεν βλέπω κάτι σχετικό, ούτε το New PC Studio αναγνωρίζει το Core.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά !

1. Αν δεν κάνω λάθος, αυτή η επιλογή αφορά τη σίγαση όταν ήδη χτυπάει το κινητό. Δηλαδή όταν σε καλεί κάποιος, το γυρνάς ανάποδα και σταματάει ο ήχος.

2. Πας στο αρχείο ήχου που θέλεις να ορίσεις, το ανοίγεις με την αναπαραγωγή ήχου του κινητού και πατάς "ορισμός ως ... Ήχος ειδοποίησης".

3. Δεν έχω ιδέα !!! :)

1. Όταν είχα το M3510 και ήταν ήδη γυρισμένο, επειδή είχα πάντα ήχο και δόνηση μαζί, όταν με καλούσαν μόνο δονούνταν. Είμαι βέβαιος ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού είναι ανόητο μία τόσο απλή λειτουργία να μην είναι ακριβώς όπως η παλιά.

2. Αυτό που μου λες είναι για ειδοποἰηση, δηλαδή ξυπνητήρι. Το δοκίμασα και δεν κάνει. Εγώ χρειάζομαι ήχο για εισερχόμενο SMS.

Ευχαριστώ πάντως !

edit :

1. Το δοκίμασα και είναι όπως το είπα. Όταν χτυπάει, το γυρνάς ανάποδα και σταματάει ο ήχος. Βολεύει μόνο όσους το έχουν σε θήκη που δεν έχει πρόσβαση στα πλαϊνά πλήκτρα (π.χ. πουγκί). Για τους υπόλοιπους (και εγώ μέσα), είτε το βάζουμε απλά στη σίγαση, είτε πατάμε το πλήκτρο της έντασης για να σταματήσει ο ήχος την ώρα που μας καλούν.

2. Έχεις δίκιο. Παραδόξως δε βρίσκω κάποιο τρόπο, αν έχεις χρόνο και όρεξη, δοκίμασε διάφορες εφαρμογές από το play. Αν το βρεις γράψτο και εδώ, ίσως ενδιαφέρει και άλλους :)

Edited by marras

Καλησπερα παιδια, απο custom rom τι παιζει ? Το κινητο για τα specs ειναι απαραδεκτο δυστηχως. Θα επρεπε να ειναι σφαιρατο αλλα δεν. Υπαρχει υποστηριξη απο αλλες rom ? Καποια δοκιμασμενη ?
iphone happy owner

edit :

1. Το δοκίμασα και είναι όπως το είπα. Όταν χτυπάει, το γυρνάς ανάποδα και σταματάει ο ήχος. Βολεύει μόνο όσους το έχουν σε θήκη που δεν έχει πρόσβαση στα πλαϊνά πλήκτρα (π.χ. πουγκί). Για τους υπόλοιπους (και εγώ μέσα), είτε το βάζουμε απλά στη σίγαση, είτε πατάμε το πλήκτρο της έντασης για να σταματήσει ο ήχος την ώρα που μας καλούν.

2. Έχεις δίκιο. Παραδόξως δε βρίσκω κάποιο τρόπο, αν έχεις χρόνο και όρεξη, δοκίμασε διάφορες εφαρμογές από το play. Αν το βρεις γράψτο και εδώ, ίσως ενδιαφέρει και άλλους :)

εγω ειχα κατεβασει απο το play το Audiko και ειχα βαλει στα sms μεσω αυτου

• The title was changed to Samsung Galaxy Core (I8260)