minotavros Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Αυτό με τις ειδοποιήσεις το έχω και εγώ στο viber και στο skype, ενώ στο yahoo mail έρχονται κανονικά. Λέτε να είναι θέμα των εφαρμογών? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καθαρίζεις το κινητό πριν ώστε να μπει/περαστεί η αναβάθμιση σε καινούργιο κινητό και όχι σε ένα γεμάτο με αρχεία και διάφορα υπολείμματα... μετά την δεύτερη την κάνεις για καλού κακού..μιλάμε για δέκα λεπτά διαδικασία και πολύ γρήγορη! Εγώ πάντως έτσι τις κάνω πάντα και δεν έχω δει ποτέ πρόβλημα... ενώ άλλοι κάθονται εδώ και παραπονιουνται μετά από λάθος περάσματα για διάφορα θέματα... μερικές φορές πολύ κουλά... Δεν θα συμβούν σε πολλούς τα κολλήματα αλλά ένα 40% θα έχει θέματα... δεν το λες και λίγο;; Τώρα για την μπαταρία... είμαι στην τριτη φόρτιση και πάει πολύ καλά... 10% κάτω από kitkat αλλά η ταχύτητα είναι 30% πάνω... Ο launcher πετάει και δεν κάνει ποτέ επανεκκίνηση όπως παλιά.. Το multitasking είναι αστραπιεο και με κάνει να το χαίρομαι να πατάω το κουμπί και να πηγαίνω από την μία εφαρμογή στην άλλη! ακόμα και με 10 εφαρμογές ανοιχτές! Το Facebook έχει θέμα με τις ειδοποιήσεις .. δεν έρχεται τίποτα αν δεν ανοίξεις την εφαρμογή (τους έστειλα αναφορά προβλήματος), θα το φτιάξουν λογικά στην επόμενη αναβάθμιση! Εμένα δεν έχει θέμα με το Google play... και έχω κατεβάσει 100 εφαρμογές πάνω κάτω... Έχουν αφαιρέσει μερικά πράγματα όπως η περιστροφή στην αρχική οθόνη και τα τρία δάχτυλα που πάνε τις εφαρμογές στην άκρη... αλλά λογικά είναι για την μεγαλύτερη σταθερότητα και να γίνει πιο ελαφρύ το λειτουργικό! Εγώ έχω καλύτερο σήμα σε τηλέφωνο και WiFi δεν ξέρω για σας παιδιά! Όλα τα άλλα καλά! Δεν αξίζει να μείνει κάνεις σε kitkat! Μα φίλε μου, αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού έτσι κι αλλιώς το factory reset θα "καθαρίσει" τα πράγματα, τι σημασία έχει το τι υπάρχει πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εγώ μετά το update κάνω, θεωρώ Προσωπικά άσκοπο το πριν,όπως λες κ συ! Γενικά είναι τυπικά όλα αυτά, πρόβλημα δύσκολα παρουσιάζεται! Στα μόνα που έχω ακούσει αρνητικά σχόλια είναι στης Samsung! Ένας φίλος μου πέρασε λολιποπ. Σε Sony Ζ2 κ δεν έκανε καμία επαναφορά κι το κινητό πραγματικά πετάει! Το είδα live Κ Εκτός των άλλων οι Sony θεωρώ έκανε καλή δουλειά με την έκδοση 5 έχει προσθέσει πολλά καλούδια τα οποία εμείς όσοι δεν κάνουμε root Δε θα τα δούμε! Και δε νομίζω να μη μπορεί η lg!Απλά μας έφαγε το ui του lg g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Εγώ μετά το update κάνω, θεωρώ Προσωπικά άσκοπο το πριν,όπως λες κ συ! Γενικά είναι τυπικά όλα αυτά, πρόβλημα δύσκολα παρουσιάζεται! Στα μόνα που έχω ακούσει αρνητικά σχόλια είναι στης Samsung! Ένας φίλος μου πέρασε λολιποπ. Σε Sony Ζ2 κ δεν έκανε καμία επαναφορά κι το κινητό πραγματικά πετάει! Το είδα live Κ Εκτός των άλλων οι Sony θεωρώ έκανε καλή δουλειά με την έκδοση 5 έχει προσθέσει πολλά καλούδια τα οποία εμείς όσοι δεν κάνουμε root Δε θα τα δούμε! Και δε νομίζω να μη μπορεί η lg!Απλά μας έφαγε το ui του lg g3[/quote Πες τα με το UI Του G3... Χίλιες φορές να μην εκοβαν τοποτα. Στα lg πάντως ήθελε οπωσδήποτε harf reset. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πορτογαλικό open 16άρι ήρθε ΟΤΑ η V30b (είχα ήδη την V30a) 25ΜΒ - κατέβηκε αμέσως :) τώρα κάνει update, για να δούμε τι αλλάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πορτογαλικό open 16άρι ήρθε ΟΤΑ η V30b (είχα ήδη την V30a) 25ΜΒ - κατέβηκε αμέσως :) τώρα κάνει update, για να δούμε τι αλλάζει Διορθώσεις bugs έχει και για μερικά σοβαρά προβλήματα όπως η καταναλώση υπερβολικής ram! Μόνο η μεταφορά από την kitkat σε lollipop γίνεται μέσο PC suite ...όλες οι διορθώσεις που θα έρθουν θα είναι μέσο OTA και γρήγορες μέχρι να έρθει το λειτουργικό σε άψογη κατάσταση! Έτσι έγινε και με την kitkat, άρχισε με 20a, 20b, ...., 20h που ήταν και η καλύτερη! Λογικά μέχρι το καλοκαίρι θα δούμε πολλές τέτοιες μικρές διορθώσεις. Κατά την γνώμη μου για αυτό άργησε να έρθει σε πολλές χώρες η kitkat... για να μπουν άμεσα οι διορθώσεις και να έρθει 30b. Θα δούμε πως θα πάει στο μέλλον.... κοντός ψαλμός ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ρε παιδιά , διαβάζω τόσες μέρες γνώμες από αυτούς που πέρασαν λόλιποπ και δεν βλέπω να είστε πολύ ξετρελλαμένοι ή είναι ιδέα μου; εγώ δεν έψαξα καν αν βγήκε η ενημέρωση γιατί φοβάμαι λίγο την μπαταρία που πάει άψογα τώρα και δεν έχω κολλήματα στη συσκευή, αλλά εσάς δεν σας βλέπω και πολύ ενθουσιασμένους ή κάνω λάθος; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Με στοκ Lollipop έχω και εγώ θέμα με το play store. Κάποιες φορές πάει σφαίρα (κανονικά δηλαδή) ενώ υπάρχουν φορές που αργεί ΠΟΛΥ. Επίσης στην φόρτιση για να πάει από το 99% στο 100% θέλει αρκετή ώρα. Θα κάνω την τελευταία αναβάθμιση και ελπίζω να έχουν λυθεί καλό είναι να μην το αφήνεις να φτάσει 100% :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Μια χαρα ειναι η λολιποπ. Ισπανικη v30a . Ουτε κολληματα ουτε τιποτα,οπως πριν δηλαδη στην 4.4.2. Απλα απο μπαταρια,που υποτιθεται με λολιποπ θα ηταν ακομα καλυτερα,τη βλεπω στα ιδια επιπεδα. Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Ρε παιδιά , διαβάζω τόσες μέρες γνώμες από αυτούς που πέρασαν λόλιποπ και δεν βλέπω να είστε πολύ ξετρελλαμένοι ή είναι ιδέα μου; εγώ δεν έψαξα καν αν βγήκε η ενημέρωση γιατί φοβάμαι λίγο την μπαταρία που πάει άψογα τώρα και δεν έχω κολλήματα στη συσκευή, αλλά εσάς δεν σας βλέπω και πολύ ενθουσιασμένους ή κάνω λάθος; προσωπικα δεν την βαζω, ουτε κ ειχα σκοπο δλδ, η 5.1 διαβαζω κ ακουω ειναι πολυ καλυτερη, εχουν διορθωθει αρκετα πραγματα, αν κ οταν μας δωσουν την 5.1 θα το σκεφτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_1986 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Το δικο μου ειναι ελληνικο χωρις root. Μπορω να περασω αλλη lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πως συγχρονίζω από LG optimus G σε LG G2? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (free) που τα συγχρονίζει όλα (ακόμα και τα apps, ταπετσαρίες κλπ)? πολύ junior ερώτηση, αλλά έχω ψάξει και βρίσκω μόνο κατόπιν πληρωμής..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Πέρασα την VDF_30e με το FlashTool, root & cwm πανεύκολα με OneClickRoot και ξεφορτώθηκα όλη την σαβούρα της Voda. Ερώτηση: το Xposed δεν έχει συμβατότητα με τη lollipop ακόμη ε? @minotavros Ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Edited April 27, 2015 by OutLaw_264 Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Πέρασα την VDF_30e με το FlashTool, root & cwm πανεύκολα με OneClickRoot και ξεφορτώθηκα όλη την σαβούρα της Voda. Ερώτηση: το Xposed δεν έχει συμβατότητα με τη lollipop ακόμη ε? Έχει αλλά όχι 100% ακόμα. 1. Αρχικά παγωνεις ή κάνεις απεγκατασταση μέσω Titanium backup τις 3 εφαρμογές του καιρού και το lg smartcover. 2.Κανεις εγκατάσταση το apk https://www.dropbox.com/s/njdjna1ayxgmnmr/XposedInstaller_3.0-alpha2.apk?dl=0 χωρίς να το ανοίξεις ακόμα. 3. Μπαίνεις σε recovery και κάνεις Wipe cache και dalvik cache. Μετα φλασαρεις αυτό το zip https://www.dropbox.com/s/zpsyqoy8hyaapo8/xposed-arm-20150213b.zip?dl=0 4. Reboot και είσαι έτοιμος Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 που το βρισκουμε αυτο το oneclikroot για lolli ? γνωριζει κανεις? edit ok το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Έχει αλλά όχι 100% ακόμα. 1. Αρχικά παγωνεις ή κάνεις απεγκατασταση μέσω Titanium backup τις 3 εφαρμογές του καιρού και το lg smartcover. 2.Κανεις εγκατάσταση το apk https://www.dropbox.com/s/njdjna1ayxgmnmr/XposedInstaller_3.0-alpha2.apk?dl=0 χωρίς να το ανοίξεις ακόμα. 3. Μπαίνεις σε recovery και κάνεις Wipe cache και dalvik cache. Μετα φλασαρεις αυτό το zip https://www.dropbox.com/s/zpsyqoy8hyaapo8/xposed-arm-20150213b.zip?dl=0 4. Reboot και είσαι έτοιμος Σωστός ο minotavros ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Έχει αλλά όχι 100% ακόμα. 1. Αρχικά παγωνεις ή κάνεις απεγκατασταση μέσω Titanium backup τις 3 εφαρμογές του καιρού και το lg smartcover. 2.Κανεις εγκατάσταση το apk https://www.dropbox.com/s/njdjna1ayxgmnmr/XposedInstaller_3.0-alpha2.apk?dl=0 χωρίς να το ανοίξεις ακόμα. 3. Μπαίνεις σε recovery και κάνεις Wipe cache και dalvik cache. Μετα φλασαρεις αυτό το zip https://www.dropbox.com/s/zpsyqoy8hyaapo8/xposed-arm-20150213b.zip?dl=0 4. Reboot και είσαι έτοιμος Mετα την εγκατασταση μπορουμε να τα ξεπαγωσουμε.Ετσι; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Μολις ελαβα update ΟΤΑ ,25mb αρχειο και πλεον ειμαι με v30b . Βελτιωση εφαρμογων ελεγε και καλα. Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 (edited) Βγηκαν επιτέλους και οι αναβαθμίσεις για UK, Γαλλία, Πορτογαλία και Ολλανδία (unbranded συσκευές) !! Edited April 27, 2015 by inel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratian Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 αν δε κανω λαθος μπορεις να το κανεις με την εφαρμογη που εχουμε lg back up αν δε μπορεις με αυτη δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lge.mobilemigration παλι της lg ειναι δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Κοντεουμε!!! Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Από Germany πλευρά, τίποτα ακόμη! Λογικά εντός ημερών! Είναι ΟΤΑ παιδιά Στις χώρες αυτές ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhxmhx Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Όχι, μέσω pc suite. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από Germany πλευρά, τίποτα ακόμη! Λογικά εντός ημερών! Είναι ΟΤΑ παιδιά Στις χώρες αυτές ;;; Όχι, μέσω pc suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Από Germany πλευρά, τίποτα ακόμη! Λογικά εντός ημερών! Είναι ΟΤΑ παιδιά Στις χώρες αυτές ;;; Φίλε μου εγώ έχω γερμανικό 32 unbranded και πρέπει να βγήκε σήμερα..δεν την έχω περάσει ακόμα αλλα την κατεβάζω ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου εγώ έχω γερμανικό 32 unbranded και πρέπει να βγήκε σήμερα..δεν την έχω περάσει ακόμα αλλα την κατεβάζω Όντως....V30b 1,65gb Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Μέσω suite Ε;; ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε παι δια στο suite σε Γερμανία βγήκε κατευθείαν η b βελτιωμένη έκδοση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts