Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και επίσης για Ισπανια, Πορτογαλια, Ουγγαρία βγήκε η 30b

Περιμένουμε εντυπώσεις σε οσους την περάσουν.

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασα ΟΤΑ άλλα δε βρήκα τίποτα ακόμα, εχω Balkans. Φαντάζομαι αυτή την αναβάθμιση θα την δώσει και ΟΤΑ.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Δοκίμασα ΟΤΑ άλλα δε βρήκα τίποτα ακόμα, εχω Balkans. Φαντάζομαι αυτή την αναβάθμιση θα την δώσει και ΟΤΑ.

Έίναι διαθέσιμο πάντως και το .kdz για v30b baltics.

Μέχρι τώρα τις δίνουν μονο μέσο pc suite!

Άρα μην το τσεκάρεις άδικα από το κινητό.

Συμπλήρωση.... μόλις τώρα είδα μέσο του apk για τα στοιχεία του κινητού ότι και το δικό μου πήρε την 30b... είναι open Romania :)

Edited by thanos1989

Παιδιά ξεκίνησα το LG Flash Tools 2014 αλλά έχω προβλήματα.

Την πρώτη φορά μου έσκασε στο 7%... Το αποσύνδεσα γιατί απλά κόλησε, και την δεύτερη φορά ξεκίνησε το update.

Πέρασε μια φορά το Progress bar μέχρι το 100% και μηδένησε. Κάτι έγραψε για USER ASSERT αν θυμάμαιθ καλά και τώρα εδώ και 10' έχει κολήσει στο 0%.

Τι κάνω? Το brick-αρα?

Οκ θα ψάξω και μέσω PC suite. Ας μας πουν αν μπορούν όσοι την πέρασαν εντυπωσεις και βελτιώσεις αν παρατηρούσαν κάτι. Και κυρίως αν πρόσθεσε η LG καμία λειτουργία από αυτές που έκοψαν από την kit Kat.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Παιδιά ξεκίνησα το LG Flash Tools 2014 αλλά έχω προβλήματα.

Την πρώτη φορά μου έσκασε στο 7%... Το αποσύνδεσα γιατί απλά κόλησε, και την δεύτερη φορά ξεκίνησε το update.

Πέρασε μια φορά το Progress bar μέχρι το 100% και μηδένησε. Κάτι έγραψε για USER ASSERT αν θυμάμαιθ καλά και τώρα εδώ και 10' έχει κολήσει στο 0%.

Τι κάνω? Το brick-αρα?

Με τρεμάμενα χέρια αποσύνδεσα την USB και κράτησα πατημένο το power για να σβήσει. Ξανάναψε μόνο το και ξαναξεκίνησα την διαδικασία. Πιο πριν απενεργοποίησα το avast antivirus, just in case.

Το popup παράθυρο του "LG mobile support tool" έφτασε αρχικά στο 80% και το τηλέφωνο έκανε restart από μόνο του καθώς το progress bar του support tool συνέχισε να "προοδεύει". Μόλις έφτασε στο 99%................ έσκασε το πρόγραμμα.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το τηλέφωνο πήρε την αναβάθμιση, έκανε ένα 1 of 144 apps being updated και τώρα με βγάζει να περάσω τα αρχικά settings...

Θα πρότινα να μην κάνετε την διαδικασία μέσω flash tools αν είστε σχετικά άπειρος με αυτά... Not for the fainted hearted

έχω την ισπανική v30a, rooted και με custom recovery. μπορώ να κάνω την αναβάθμιση σε v30b από το lg pc suite ή θα πρέπει οπωσδήποτε να την κάνω με flashtool;

παιδια θελω να περασω την πολωνικη v30b με το flash tool αλλα δεν μπορω να μπω σε download mode. To κινητο ειναι root και εχω δοκιμασει τα παντα , μεχρι και απο terminal . Ξερει κανεις κατι ?

Παιδια καλησπερα.μου επεσε το g2 απο τον τεταρτο:p .το κινητο δεν εχει ουτε γρατσουνια, η οθονη τέλεια μονο που δε λειτουργει το ηχειο κ το μικροφωνο.ακουω παρασιτα, κ δε με ακουνε.με hands free ακουω κανονικα αλλα παλι δε με ακουνε.επισης δεν κουδουνιζει κ γενικα δε βγαζει αχνα.ξερει κανεις κοστος επισκευης στην lg?καμια αλλη ιδεα?ευχαριστω

Παιδια καλησπερα.μου επεσε το g2 απο τον τεταρτο:p .το κινητο δεν εχει ουτε γρατσουνια, η οθονη τέλεια μονο που δε λειτουργει το ηχειο κ το μικροφωνο.ακουω παρασιτα, κ δε με ακουνε.με hands free ακουω κανονικα αλλα παλι δε με ακουνε.επισης δεν κουδουνιζει κ γενικα δε βγαζει αχνα.ξερει κανεις κοστος επισκευης στην lg?καμια αλλη ιδεα?ευχαριστω

Από που??????πλάκα κανείς!!! Και μόνο που διάβασα το σχόλιο σου κάτι με έπιασε!!!! Πάλι καλά που έχει θέμα μόνο το ηχείο.... Μην το πεις ούτε του παπά!!!

Από που??????πλάκα κανείς!!! Και μόνο που διάβασα το σχόλιο σου κάτι με έπιασε!!!! Πάλι καλά που έχει θέμα μόνο το ηχείο.... Μην το πεις ούτε του παπά!!!

Αστα να πανε!κεγω δεν το πιστευα!η armorcase εκανε δουλεια.ουτε γρατσουνια σε λεω.ραγισε βεβαια η tempered glass alla mino afto.tora?

Η 30 b που αναφέρετε, επιλύει τα bugs που έχουν αναφερθεί ;:)

Δεν έχει change log να το δεις;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Η 30 b που αναφέρετε, επιλύει τα bugs που έχουν αναφερθεί ;:)

Μόλις την πέρασα με PC suite. Δε ξέρω τι βελτιώσεις φέρνει ούτε μισή ώρα δε την έχω. Δυστυχώς όμως δεν επανέφερε η LG ότι έκοψε από την Κιτ Κατ. Η δεν θέλει να ασχοληθεί ή έχει δίκιο ένας φίλος εδώ που ανέφερε ότι ίσως να οφείλεται σε περιορισμούς της Lollipop, αν και δε το νομίζω. Θα ζήσουμε και έτσι :p

Δεν έχει change log να το δεις;

Δύσκολο να βρεις changelog για τόσο μικρή αναβάθμιση.

Edited by Rayden1

Μόλις την πέρασα με PC suite. Δε ξέρω τι βελτιώσεις φέρνει ούτε μισή ώρα δε την έχω. Δυστυχώς όμως δεν επανέφερε η LG ότι έκοψε από την Κιτ Κατ. Η δεν θέλει να ασχοληθεί ή έχει δίκιο ένας φίλος εδώ που ανέφερε ότι ίσως να οφείλεται σε περιορισμούς της Lollipop, αν και δε το νομίζω. Θα ζήσουμε και έτσι :p

Δύσκολο να βρεις changelog για τόσο μικρή αναβάθμιση.

Τι έχει κοπεί μπορεί να γράψει κανείς;

"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Έχω διαβάσει άλλους να έχουν σπάσει την οθόνη με πτώση από μισό μέτρο και μετά διαβάζω αυτό!?

Τυχερός στην ατυχία σου, αλλά εάν έχει ακόμα εγγύηση, είναι καλύτερο να το πας στο επίσημο service. Η πλακετούλα με το μικρόφωνο και το ηχείο είναι στο κάτω μέρος του τηλεφώνου και σίγουρα μπορείς να βρεις ανταλλακτικά στο δίκτυο, αλλά θα χάσεις την εγγύηση μόλις ανοίξεις τη συσκευή.

Παλιά όποτε έβαζα Antutu,έπιανα 27-28.000. Σήμερα δοκίμασα με την lollipop. Αποτέλεσμα 38.240

Πως είναι δυνατόν? Γενικά το κινητό το νιώθω πιο smooth

Για γαλλικό g2 εχει έρθει η αναβάθμιαση ?

Όχι ακόμα..

Εγώ έχω Γαλλικό SFR και κατέβασα την αναβάθμιση σε Lollipop 5.0.2 ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Τι έχει κοπεί μπορεί να γράψει κανείς;

Plag and pop, ασύρματος αποθηκευτικός χώρος, κάποια από τα animations του καιρού στην αρχική οθόνη, ΟΛΑ τα widget στην αρχική οθόνη, η λειτουργία smart stay κατά την αναπαραγωγή βίντεο, το κολπάκι που με τα τρία δάχτυλα έσπρωχνες μια εφαρμογή στο πλάι. Όλα αυτά ισως και αλλά έχουν κοπεί.

Υ.Γ στην οθόνη κλειδώματος ήθελα να γράψω, όχι στην αρχική οθόνη εννοείται :O. Επίσης κάτι άλλο που "έκοψαν" είναι οι ρυθμίσεις του τι επηρεάζει η επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας.

Edited by Rayden1