Jump to content

slk200c

Members
  • Δημοσιεύσεις

    58
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

slk200c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Αγορασμένο 5/2020, πωλείται μαζι με δερμάτινη θήκη Samsung, καλώδιο και φορτιστή σε άριστη κατάσταση με λίγα σημάδια φυσιολογικής χρήσης (όχι από πτώση).

    290 €

    Μαρούσι - GR

  2. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Με δερμάτινη θήκη Samsung, καλώδιο και φορτιστή σε άριστη κατάσταση με λίγα σημάδια φυσιολογικής χρήσης (όχι από πτώση).

    290 €

    Athens - GR

  3. slk200c

    Huawei P20 Lite

    Κάτοχος εδώ και δύο εβδομάδες. Καλό κινητό αλλά έχει δύο πολύ βασικά - για εμένα - προβλήματα. 1. Το location history/time-line στο Google maps δεν δουλεύει 2. Το Garmin smartwatch αποσυνδέεται πολύ συχνά με αποτέλεσμα να χάνω ειδοποιήσεις. Και για τα δύο θέματα - αν και γνωστά σε forums του εξωτερικού - η αντιπροσωπεία κάνει την πάπια και παραπέμπει στο Service της λες και το πρόβλημα είναι με τη συγκεκριμένη συσκευή. Με λίγα λόγια να ταλαιπωρηθώ με την αποστολή και να μεινω χωρις τηλέφωνο για μερικές εβδομάδες για να επιβεβαιωσουν κάτι που είναι γνωστό.
  4. Και ναι κατάφερα μία εβδομάδα αφού το αγόρασα να σπάσω την οθόνη (μικρό ράγισμα στο κάτω μέρος). Έπεσε μέσα στο αυτοκίνητο πάνω στο κιβώτιο. Η LG θέλει να της αφήσω πέντε μέρες το κινητό για να την αλλάξει και δεν δίνει ούτε καν κινητό αντικατάστασης. Ξέρει μήπως κανείς που αλλού μπορώ να την αλλάξω πιο γρήγορα στην Αθήνα?
  5. Δυστυχώς τα ίδια. Παίζει να φταίει ότι έχω Windows 8.1?
  6. Δεν ξερω αν εχει συμβει σε αλλον αλλα το δικο μου με πολωνικη rom βρισκει μεσω pc suite τη lollipop, την κατεβαζει αλλα στο upgrade process κολλαει στο 49%. Για φλασαρισμα με flash tool ουτε λογος αφου η συσκευη μου δεν μπαινει σε download mode οσες φορες και αν προσπαθησα.
  7. Σταρένιε, η πινακίδα δεν ήταν σε κάποιο προϊόν αλλά έξω από το κατάστημα. Προφανώς αναφέρεται σε όλα τα προϊόντα.
  8. Την τελευταία φορά που πήγα στο Leroy στην Πειραιώς είδα μια ταμπέλα που αναφέρει ότι εαν κάποιος βρει το ίδιο προϊόν πιο φτηνά αλλού επιστρέφουν την διαφορά στο διπλάσιο. Έχει τύχει σε κανένα τέτοιο περιστατικό?
  9. Στο Praktiker όταν πριν 2 χρόνια επέστρεψα ένα φυσητήρα που είχε χαλάσει με παρέπεμψαν στο service της αντιπροσωπείας όπου είδα και έπαθα. Σε αντίστοιχη περίπτωση στο Leroy το πήραν και μου έδωσαν καινούργιο. Αυτό δεν ονομάζεται εξυπηρέτηση πελάτη δηλαδή? Σταρένιε από όσο ξέρω τόσο το Leroy όσο και το Praktiker ανήκουν στις αντίστοιχες ξένες εταιρείες αφού και τα δύο είναι γνωστά στο εξωτερικό. Το ΙΚΕΑ το έχει ο Φουρλής. Δεν βλέπω καμία σχέση.
  10. Το ΙΚΕΑ έχει μόνο δικά του προϊόντα για το σπίτι βασικά. Καλοσχεδιασμένα αλλά κακής ποιότητας κατά κύριο λόγο. Πιο πολύ για φοιτητές θα έλεγα αν και σε μικροαντικείμενα (ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, λάμπες, φωτιστικά) είναι καλύτερο. Τα Praktiker και Leroy Merlin έχουν παρόμοια προϊόντα με εξαίρεση ότι τα Praktiker έχουν και ηλεκτρικά είδη (τηλεοράσεις, ψυγεία, DVD, είδη αυτοκινήτου σαν το Carrefour) ενώ τα Leroy Merlin έχουν μεγαλύτερη ποικιλία στα κοινά προϊόντα καθώς και μερικά δικιάς του μάρκας που δεν υπάροχυν αλλού και είναι σε καλές τιμές γενικά. Από πλευράς εξυπηρέτησης πελατών το Leroy Merlin είναι αιώνες μπροστά καθώς έχω επιστρέψει προϊόν που δεν μου άρεσε και μου επέστρεψαν χρήματα ενώ και σε μια περίπτωση που χάλασε κάτι που αγόρασα μου το άλλαξαν αμέσως και χωρίς τις κλασσικές ερωτήσεις και επιφυλάξεις (τι έχει, θα το στείλουμε στην αντιπροσωπεία για έλεγχο και βλέπουμε κτλ.).
  11. Ε όχι και καλύτερα επώνυμο μη Inverter από Inverter. Και την κατανάλωση που την πας? Σημασίας έχει πάνω από όλα από που αγοράζεις. Η εμπειρία μου από το Leroy Merlin λέει ότι όποτε είχα πρόβλημα με κάποιο προϊόν ή ακόμα και εάν δεν μου άρεσε μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω. Και χωρίς ερωτήσεις. Τώρα που το έμαθα μπορεί να πάω να τον πάρω κι όλας αν και ήθελα ένα επιδαπέδιο. Εαν το πάρω θα σας γράψω εντυπώσεις.
  12. Επίσης να σημειωθεί ότι το review του myphone είναι λάθος. Ο επεξεργαστής δεν τρέχει στα 412 ΜΗΖ αλλά στα 210ΜΗΖ.
  13. Εάν κάποιος έχει εγκαταστήσει το tweaks2k2 ασ πει εντυπώσεις. Εάν και το s***** και μου το στείλει ακόμα καλύτερα.
  14. Επίσης το ewallet είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα διαχείρισης password και συγχρονίζεται και με το pc. http://www.iliumsoft.com/site/ew/pix/ewpkss1.gif Για όποιον θέλει... MOD EDIT: Διάβασε τους Ο.Π.Χ. :!:
×
×
  • Create New...