Jump to content

John24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    149
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About John24

  • Ημ. Γέννησης 21/07/1979

John24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας και απο μενα αγορασα κι εγω ενα τουρμπο εξ ταμπλετ αλλά το συγκεκριμένο δεν είχε play store αλλά το πέρασα μια χαρα και τωρα εχει το αλλο που θελω να πω ειναι οτι δεν υποστηρίζει τα apk εξωτερικά, δηλαδη αυτά που περνάμε εμείς και δεν τα έχει το playstore Παρολο που εχω βαλει να επιτρέπεται οι αγνωστες πηγες δεν κάνει εγκατάσταση. Το μήνυμα που εμφανίζει είναι "The device doesn't support addon's" Υπάρχει κάποιος τρόπος ή αρχείο για να μπορεί να δέχεται; Ευχαριστώ
  2. Ναι όντως αυτό είναι αλήθεια! Αλλά πριν τα Χριστούγεννα θα έχει ανοίξει ολοκληρωτικά! Το κτίριο είναι στη θέση του, όπως και το πάρκινγκ. Τώρα έχει πάρει σκυτάλη το λίφτινγκ, τα ηλεκτρολογικά και φυσικά η εγκατάσταση των καταστημάτων, εστιατορίων εστίασης και ψυχαγωγίας!
  3. Ναι, με την μεταφορική εταιρία "ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ". Οι χρεώσεις είναι ανάλογα με τα αντικείμενα που θα μεταφέρετε. Η μεταφορική εταιρία κάνει μόνο την μεταφορά στο σπίτι. Σε περίπτωση που διαμένετε σε κάποιο όροφο η μεταφορά γίνεται από το ισόγειο στον όροφο από τον πελάτη. Σε περίπτωση δυσκολίας και αν απαιτεί ανυψωτικό μηχάνημα λόγω βάρους ή δυσκολία πρόσβασης τότε υπάρχει η δυνανότητα ανυψωτικού μηχανήματος με πρόσθετη χρέωση. Οι αποστολές εκτός ορίου Θεσσαλονίκης γίνονται μόνο Σάββατα! Περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 801 11 22 722 ή ενημερωθείτε από την Εξυπηρέτηση Πελατών του καταστήματος
  4. Θα γίνει εκεί το 2ο κατάστημα του ΤΗΕ MALL
  5. Άνοιξε πριν λίγες μέρες το blog του ΙΚΕΑ στο http://ikeagr.wordpress.com Αν και είναι ακόμα στο στάδιο της πρώτης λειτουργικότητας του μπείτε και διαβάστε σχετικές ειδήσεις με το ΙΚΕΑ και αφήστε και το σχόλιο σας.
  6. Πάλι καλά. Άνθρωποι είναι και αυτοί, λάθη θα κάνουνε. Αλλά κάποιες φορές λύνονται. Εμένα η απορία μου είναι η εξής: Τί το θέλεις ένα κρεββάτι 1,80 x 2,00 αφού θα βάζεις την κορμάρα σου μόνο;
  7. Επειδή εργάζομαι στο ΙΚΕΑ θα σου πω το εξής: Η ιδιότητα του 1,80 x 2.00 είναι ότι με έξτρα ξύλο μπορεί να χωριστεί σε δύο κρεββάτια και με μία κίνηση σε κρεββατοκάμαρα. Όταν κάποιος παραγγέλνει το συγκεκριμένο κρεββάτι που πιθανώς θα είναι το MALM η προμηθεύτρια εταιρία που παράγει το συγκεκριμένο μοντέλο το παραδίδει σε δύο μονά στρώματα. Ίσως επειδή όπως λες είπε οκ και έφυγες δεν ενημέρωσες ή τουλάχιστον δεν έκανες εσύ την κίνηση να διαλέξεις το στρώμα 1.80 x 2.00 που είναι το SULTAN HOGBO και μπορείς να το δεις εδώ http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/20073608 . Με λίγα λόγια θα μπορούσες να πεις ότι δεν θέλεις τα δύο μονά στρώματα και να πάρεις το διπλό. Πάντως το συγκεκριμένο κρεββάτι και οποιοδήποτε κρεββάτι σε αυτό το μέγεθος παραδίδεται πάντα με 2 μονά στρώματα για του λόγου ότι χωρίζεται σε 2 μονά κρεββάτια (αυτό από πλευράς προμηθεύτριας εταιρίας).
  8. LOL. Όντως. Έχεις δίκιο. Ας μην παρεκτραπούμε
  9. Eπισκέφτηκα τις εγκαταστάσεις του νέου ΙΚΕΑ στο Κηφισό δίπλα στο εργοστάσιο της AMSTEL. Οι εικόνες που καταγράψαμε είναι συγκλονιστικές. Εργάτες και υπάλληλοι δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα αρχές Μαρτίου που θα λειτουργήσει ίσως το μεγαλύτερο σε πελατεία κατάστημα στην Ελλάδα καθώς εκτιμήσεις λένε ότι το κατάστημα αυτό θα έχει περισσότερο απο 2.000 πελάτες και τζίρο τα περί 1.000.000 ευρώ την ημέρα Το ΙΚΕΑ Κηφισός είναι το μεγαλύτερο από τα άλλα 2 καταστήματα που έχει η ΙΚΕΑ στην Ελλάδα. Το πάρκινγκ είναι συγκλονιστικό. Μπήκαμε και είδαμε πράγματα και θαύματα αλλά δεν μπορούσαμε να καταγράψουμε λόγω εργασιών που γινόνταν εκείνη την ώρα και υπήρχε πολύ σκόνη. Πάρτε μια μικρή γεύση από το βίντεο που ακολουθεί
  10. Οποτε μην λέμε οτι το νεο ΙΚΕΑ στην Αθήνα ανταγωνίζεται τα παρευρισκόμενα. Ο κόσμος έχει λόγο που επιλέγει ΙΚΕΑ.
  11. Είναι θέμα ανταγωνισμού. Όπως κι εδώ και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας το ίδιο γίνονται. Τα HABITAT τα θυμάστε? Λέγανε ότι αιτία που κλείσανε είναι το ΙΚΕΑ. Ο καθένας κρίνει!
  12. Όλη τη Μακεδονία και Θράκη! Ξαναεπιμένω ότι καταστήματα τέτοιου είδους ανοίγουν σε περιοχές με μεγάλο πληθυσμό
  13. Όταν γίνει το άνοιγμα του καταστήματος θα εγκαινιαστούν ειδικές γραμμές λεωφορείων για ΙΚΕΑ. Πάντως πιο σίγουρη λύση είναι το Μετρό του Αιγάλεω που ο σταθμός βρίσκεται 500 μέτρα από το ΙΚΕΑ. Φεβρουάριο 2008 Στο κατάλογο στις σελίδες των κρεββατιών αναφέρει στις περιγραφές οτί δεν περιλαμβάνονται στρώματα και ξύλα. Δείτε το προσεκτικά. Είναι ακριβά γιατί το ξύλο είναι ανθεκτικό και πολύ καλό. Εγώ που εργάζομαι στο ΙΚΕΑ πελάτες λένε ότι όντως είναι πολύ καλά αλλά υπάρχουν και απλά κρεββάτια φοιτητικά που δεν κοστίζουν και πολύ. Αν έχετε πάει ΙΚΕΑ στην έκθεση πάνω θα δείτε και έτοιμα φοιτητικά σπίτια που έχουν ετοιμάσει που δεν κοστίζουν ούτε λίγο, ούτε πολύ 500 ευρώ Όχι γιατί η περιοχή καλύπτεται από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Ξέρω είναι μακριά αλλά έτσι είναι. Τα καταστήματα προτίθενται να ανοίξουν σε περιοχές με έντονο επαγγελματικό ή προσωπικό κόσμο (πληθυσμό)
  14. Λοιπόν: Κατέβασα από ένα site ένα δωρεάν html page template. Περιέχει ένα φάκελο με τα img του, το CSS του και το index.html Το έκανα επεξεργασία με το dreamweaver 8 και το αποθήκευσα Μέσω email πως μπορώ να το στείλω μαζί με τα img του ώστε να φαίνεται σαν κανονικό site? Tα πέρασα όλα τα αρχεία αλλά μου τα έκανε άλλα νταλων.
  15. Μα δεν κάνουμε διαφήμιση. Γνώμη εκφέρουμε με μορφή δημοσκόπησης. Ούτε παρουσιάζουμε κάποιο προϊόν ούτε σχολιάζουμε κάτι άλλο. Άν ήταν να ίσχυε αυτός ο όρος εδώ τότε όλο το forum του myphone είναι παράνομο. Γιατί και υπηρεσίες ανακοινώνει και διαφημίσεις κάνει με νέα κινητά. Νομίζω ότι αυτός ο όρος ισχύει μόνο αν κάποιος χρήστης εδω μέσα παρουσιάζει την προσωπική του σελίδα ή προσφέρει κάτι. Αυτό υπάρχει νομίζω σε ειδικό post που μπορεί να το κάνει. Αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ κάποιοι από τους moderators να με διορθώσει. :confused:
×
×
  • Create New...