Stratos86 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Το G3 λογικό είναι να την πάρει... εξάλλου πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε. :lol: Το G2 όμως είναι συσκευή 1 έτους και βάλε (που ήδη αναβαθμίστηκε απο 422 σε 444), γι΄αυτό φοβάμαι μήπως το "ξεχάσουν" μέχρι "τους πρώτους μήνες του 2015", για να προωθήσουν πιο νέες συσκευές. Αν και ακούστηκε πως θα αναβαθμιστεί σε L, δεν ξέρω όμως πόσο επίσημη ανακοίνωση ήταν, αφού μπορεί να ήταν σκόπιμη - μη ευσταθής - διαρροή για να μην σταματήσουν οι καλές πωλήσεις... που ομολογουμένως το κινητό συνεχίζει να κάνει. Υπάρχει Link απο επίσημη ανακοίνωση της LG; Η ανακοίνωση πως και το G2 θα πάρει την android L έχει βγεί απο το επίσημο facebook site της LG στην Γερμανία. Μπορείς να το ψάξεις αν θες. Επίσης έχει ανακοινωθεί και μέσω twitter. Σου δίνω link απο το twitter της LG Nordic που καμιά φορά κοιτάζω γιατι το δικό μου μοντέλο είναι North Europe. . Τώρα να το ανακοινώνουν στα επίσημα τους sites και να μην ισχύει είναι πολύ χλωμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Αντί για να πάρουν ολόκληρη την οθόνη με το frame για να φύγουν και τα σημάδια οι τζαμπατζηδες έβαλαν σκέτη την οθόνη... Το φως που βγαινει από το πλάι εγώ το χω δει και σε ανταλλακτικό μαζί με το Frame... Αλλά μάλλον στην προκειμένη περίπτωση είναι καθαρά λάθος τοποθέτησης... Τα έκαναν σαλάτα με την κόλλα και βρίσκουν δικαιολογίες... Η φτηνή δουλειά πληρώνεται ακριβά καμιά φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 παιδιά καλημέρα. έχω γερμανικό t-mobile με την 20D unrooted και τελείως stock. θέλω να του περάσω την ελληνική 20H αλλά δεν μπαίνει με τίποτα download mode. κάνω ακριβώς αυτό που πρέπει: κλείνω το κινητό και αφού κλείσει κρατάω πατημένο το volume up και το συνδέω στο pc. δεν μπαίνει με τίποτα. τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Με συνδεδεμένο το bluetooth hands-free έχω όλους τους ήχους της συσκευής και κάνω κλήσεις χωρίς πρόβλημα. Όταν καλέσω από Skype ακούω το χτύπημα από το bluetooth αλλά μόλις απαντήσει ακούω μόνο από το τηλέφωνο. Σε υπολογιστή και ταμπλέτα το ίδιο bluetooth συμπεριφέρεται κανονικά. Τείνω να πιστέψω ότι κάτι δεν κάνει καλά το G2, έχει κανείς καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 παιδιά καλημέρα. έχω γερμανικό t-mobile με την 20D unrooted και τελείως stock. θέλω να του περάσω την ελληνική 20H αλλά δεν μπαίνει με τίποτα download mode. κάνω ακριβώς αυτό που πρέπει: κλείνω το κινητό και αφού κλείσει κρατάω πατημένο το volume up και το συνδέω στο pc. δεν μπαίνει με τίποτα. τι να κάνω; Εχεις περασμένους τους driver's στον υπολογιστη; Δοκιμασε αν θες και με volume up και power button μαζι. Αν και το δικο μου μπαινει μονο με volume up!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπερα το unbrounce ή αλλιως amplify απο που το κατεβαζω δωρεαν σε φουλ εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εχεις περασμένους τους driver's στον υπολογιστη; Δοκιμασε αν θες και με volume up και power button μαζι. Αν και το δικο μου μπαινει μονο με volume up!! έσβησα τους drivers, τους ξαναπέρασα και αυτό ακόμα τα ίδια. έχω εκνευριστεί αφάνταστα! δουλειά των 5 λεπτών και μου έχει βγάλει την πίστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 έσβησα τους drivers, τους ξαναπέρασα και αυτό ακόμα τα ίδια. έχω εκνευριστεί αφάνταστα! δουλειά των 5 λεπτών και μου έχει βγάλει την πίστη. Τωρα μολις το δοκιμασα στο δικο μου και μπηκε κανονικα με volume up και ταυτοχρονη συνδεση του micro usb! H αληθεια ειναι οτι ειχα να το δοκιμασω κανα χρονο και ειχα περιεργια :p Οταν ηταν καινουργιο τοτε, ειχα δοκιμασει 5-6 official rom's, μετα εβαλα custom recovery και δουλευω μονο custom rom's!! Ακουω παντως οτι εχουν "θεμα" μ' αυτο και αλλα παιδια, και ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τη λυση........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τωρα μολις το δοκιμασα στο δικο μου και μπηκε κανονικα με volume up και ταυτοχρονη συνδεση του micro usb! H αληθεια ειναι οτι ειχα να το δοκιμασω κανα χρονο και ειχα περιεργια :p Οταν ηταν καινουργιο τοτε, ειχα δοκιμασει 5-6 official rom's, μετα εβαλα custom recovery και δουλευω μονο custom rom's!! Ακουω παντως οτι εχουν "θεμα" μ' αυτο και αλλα παιδια, και ειμαι πολυ περιεργος να μαθω τη λυση........ εγώ να δεις. άμα έχει κανένας λύση ας μου πει γιατί πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδια σκεφτομαι να το παρω, αλλα τη 32αρα εκδοση, απο τα γνωστα skroutz μαγαζια μερια. Τι παιζει με θεμα εγγυησης συσκευης; Εχει κανεις εμπειρια απο την εκδοση με 32 gb? Εδω ελλαδα εχει μονο τη 16αρα και πιστευω δε θα με καλυψει πληρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδια σκεφτομαι να το παρω, αλλα τη 32αρα εκδοση, απο τα γνωστα skroutz μαγαζια μερια. Τι παιζει με θεμα εγγυησης συσκευης; Εχει κανεις εμπειρια απο την εκδοση με 32 gb? Εδω ελλαδα εχει μονο τη 16αρα και πιστευω δε θα με καλυψει πληρως Εγώ το πήρα ελάχιστα μεταχειρισμένο από ένα παλληκάρι που το είχε αγοράσει από kaizershop. Είναι έκδοση για Balkans και λειτουργεί άψογα. Φαντάζομαι έχει Ευρωπαϊκή εγγύηση. Πατρίδα 403 32 gb Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδια σκεφτομαι να το παρω, αλλα τη 32αρα εκδοση, απο τα γνωστα skroutz μαγαζια μερια. Τι παιζει με θεμα εγγυησης συσκευης; Εχει κανεις εμπειρια απο την εκδοση με 32 gb? Εδω ελλαδα εχει μονο τη 16αρα και πιστευω δε θα με καλυψει πληρως Αν διαβασεις 1-2 σελιδες πιο πισω, θα δεις την κακη "εμπειρια" που ειχε καποιος συμφοριτης μας!!!! Παντως υποτιθεται πως πλεον η LG καλυπτει τα 32αρια, αρκει ομως να ειναι Ευρωπα'ι'κο μοντελο. Μονο ομως για επισκευη, οχι αντικατασταση. Μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο στην LG να το επιβεβαιωσεις! Οχι δηλαδη να παρεις τη συσκευη απο Ευρωπη....... αλλα να προοριζεται για χώρας της Ευρωπης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εγώ το πήρα ελάχιστα μεταχειρισμένο από ένα παλληκάρι που το είχε αγοράσει από kaizershop. Είναι έκδοση για Balkans και λειτουργεί άψογα. Φαντάζομαι έχει Ευρωπαϊκή εγγύηση. Πατρίδα 403 32 gb Εισαι ευχαριστημενος υποθετω ε? η οθονη ειναι φωτεινη? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Δεν το μοιραζεσαι κιολας για να βοηθηθουν και οι υπολοιποι με το ιδιο προβλημα; Μηπως σου εμπαινε σε "ωρα ησυχιας"; do not disturb. Ωπα φιλε μου,σορρυ για την καθυστερηση,τωρα ειδα την ερωτηση σου...:( ναι ηταν στο μενου Ρυθμισεις/Ηχος/Αθορυβη λειτουργια/Ρυθμιση ωρας ησυχιας/μπαινεις μεσα στο μενου της και ξετικαρεις τις μερες.. εκει την ειχα πατησει εγω...ενω ειχα απενεργοποιημενη την αθορυβη λειτουργια,απλα και μονο οτι ηταν τσεκαρισμενες οι μερες,μου την ενεργοποιουσε απο μονο του. Και οχι μονο αυτο..οταν ηθελα να βαλω αθορυβη,οταν την ενεργοποιουσα απο το status bar,δεν γινοταν μπλε το χρωμα της ωστε να δειχνει οτι ειναι ανοικτη,οπως γινεται με ολες τις αλλες λειτουργιες..αστα ειχα φαει φρικη σου λεω. ευτυχως απο τη μερα που το ανακαλυψα ολα ειναι μια χαρα,και αναβει και το συμβολακι μπλε στη status bar..:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδία καλησπέρα!! Πως απενεργοποιείται το knock code στο G2? Στο κλείδωμα οθόνης βγάζει επιλογή μονο knock code, και δεν εχει τη λίστα επιλογών πχ σύρετε, μοτίβο κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παιδία καλησπέρα!! Πως απενεργοποιείται το knock code στο G2? Στο κλείδωμα οθόνης βγάζει επιλογή μονο knock code, και δεν εχει τη λίστα επιλογών πχ σύρετε, μοτίβο κλπ... δηλαδη στις ρυθμισεις κλειδωματος οθονης εκει που λεει διαλεξτε κλειδωμα οθονης τι επιλογες σου δινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 δηλαδη στις ρυθμισεις κλειδωματος οθονης εκει που λεει διαλεξτε κλειδωμα οθονης τι επιλογες σου δινει? Μου έχει προεπιλεγμένο το knock code και αντί να βγάζει τις υπόλοιπες επιλογές με βγάζει στα τετραγωνάκια για να ορίσω knock code ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Μου έχει προεπιλεγμένο το knock code και αντί να βγάζει τις υπόλοιπες επιλογές με βγάζει στα τετραγωνάκια για να ορίσω knock code ;) βαλε το knock code που ειχες και μετα θα σου δωσεις τις αλλες επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 βαλε το knock code που ειχες και μετα θα σου δωσεις τις αλλες επιλογες Σας ευχαριστώ πολύ παιδία!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εισαι ευχαριστημενος υποθετω ε? η οθονη ειναι φωτεινη? :) Είμαι ευχαριστημένος γενικά. Η οθόνη άψογη. Θα ήθελα λίγο καλύτερη ποιότητα κλήσης και ηχείο. Επίσης περίμενα λίγο καλύτερη μπαταρία αλλά έχω φορτώσει πολύ το κινητό οπότε με καλύπτει. Από ποιότητα κατασκευής δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Το gps είναι πιο αργό στο κλείδωμα άπο το προηγούμενο κινητό μου (lumia920) αλλά κάνει τη δουλειά του. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 το δικο μου κλειδωνει ακαριαια. λες ηθελες καλυτερη ποιοτητα κλησης δεν νομιζω να ειχες καλυτερη ποιοτητα με το 920 γιατι ειχα το 925 και το lg εχει πιο δυνατο ακουστικο και πιο καθαρο ισως η συσκευη σου εχει προβλημα να φανταστεις μου εσκασε τηλεφωνο την ωρα που ημουνα στην ψαραγορα στην αθηνα γινοταν απο φωνες χαμος και επαθα πλακα με την διαυγεια και την καθαροτητα της φωνης παρτιδα 409 πορτογαλικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) το δικο μου κλειδωνει ακαριαια. λες ηθελες καλυτερη ποιοτητα κλησης δεν νομιζω να ειχες καλυτερη ποιοτητα με το 920 γιατι ειχα το 925 και το lg εχει πιο δυνατο ακουστικο και πιο καθαρο ισως η συσκευη σου εχει προβλημα να φανταστεις μου εσκασε τηλεφωνο την ωρα που ημουνα στην ψαραγορα στην αθηνα γινοταν απο φωνες χαμος και επαθα πλακα με την διαυγεια και την καθαροτητα της φωνης παρτιδα 409 πορτογαλικο Δεν εννοώ την ένταση εκεί είναι ικανοποιητικό. Η ποιότητα όμως και η σταθερότητα της φωνής θα μπορούσε να είναι καλύτερη (γνωστό θέμα του g2 ευτυχώς δεν έχω πρόβλημα με το σήμα).Όσον αφορά το gps οταν είμαι έξω σε καθαρό ουρανό κλειδώνει όντως πολύ γρήγορα σε εσωτερικούς χώρους έχει δυσκολία σε σχέση με το lumia . Ξαναλέω όμως δεν έχω κανένα σοβαρό παράπονο. Edited November 29, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 εγώ να δεις. άμα έχει κανένας λύση ας μου πει γιατί πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ελα ρε δικιε μου! Δοκιμασε σε αλλη USB θηρα ή σε αλλο PC. Εχουν αναφερθει και τετοια κουλα. Επισης καπου ειχα διαβασει πώς να ορισεις την θηρα USB να βλεπει με διαφορετικο τροπο το hardware που της συνδεεις. Εσυ τα ξερεις καλυτερα αυτα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Να προσθέσω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από την κάμερα του G2. Δεν ξέρω τι τεχνολογία pureview κλπ είχε το lumia, του G2 είναι ανώτερη. Αν έκανε και πιο γρήγορη εστίαση την νύχτα θα ήταν άψογη! Edited November 29, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Να προσθέσω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από την κάμερα του G2. Δεν ξέρω τι τεχνολογία preview κλπ είχε το lumia, του G2 είναι ανώτερη. Αν έκανε και πιο γρήγορη εστίαση την νύχτα θα ήταν άψογη! Αν ειναι "απειραχτο" το κινητο σου, και υπαρχει η περιπτωση να το σκαλισεις αργοτερα (root και custom recovery), πέρασε μια βολτα απ' το νημα με τις φωτογραφιες του G2 και θα δεις πόσο μπορει να βελτιωθει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts