Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως κανω το 1. Και πως το 2.?

Υπαρχει εδω μεσα οδηγος? Καποιο λινκ?

Υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650

Edit: Μόλις είδα ότι είχε απαντήσει ο φίλος Titarasaudi. :)

Edited by renesis_87
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί εδώ:

Edit: Μόλις είδα ότι είχε απαντήσει ο φίλος Titarasaudi. :)

Σας ευχαριστω κ τους 2.

Και τον titarasaudi..

Εχει τα παντα στον οδηγο, εκτος απο.το.πως κραταω ενα πανομοιο αντιγραφο του κινητου μου.

Δηλαδη ενω στον οδηγο λεει πως να κανω εγκατασταση custom recovery,

Δε λεει πως μπορω να κρατησω το image του κινητο μου,

Ωστε αμα γινει κατι να το ξαναπερασω

Σας ευχαριστω κ τους 2.

Και τον titarasaudi..

Εχει τα παντα στον οδηγο, εκτος απο.το.πως κραταω ενα πανομοιο αντιγραφο του κινητου μου.

Δηλαδη ενω στον οδηγο λεει πως να κανω εγκατασταση custom recovery,

Δε λεει πως μπορω να κρατησω το image του κινητο μου,

Ωστε αμα γινει κατι να το ξαναπερασω

Λοιπον.... ας τα παρουμε απ' την αρχη!

Πρωτα θα πρεπει εννοειται να το ρουταρεις για να μπορεσεις να βαλεις το recovery!

Αφου λοιπον το ρουταρεις μετα πρεπει να περασεις το custom recovery.

Εχουν αναφερει παιδια εδω οτι εχουν περασει recovery επιτυχως και ευκολα με το autorec... το οποιο θα βρεις εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2715496

κατεβαζεις και το τρεχεις. Διαβασε το link που σου εδωσα για λεπτομεριες.

Για να σου πω την αληθεια δεν το εχω δοκιμασει εγω γιατι εχω root και recovery εδω και 9 μηνες, ακομη οταν ειχαμε jelly bean 4.2.2.... ηταν λιγο διαφορετικα τοτε :p

Το autorec θα σου περασει το recovery TWRP, το οποιο ειναι μια χαρα, αλλα εγω εχω και προτιμω το philz touch recovery, το οποιο μπορεις να το κατεβασεις απο εδω:

Εννοειται ειναι για G2 D802 (πιστευω αυτο εχεις).

https://goo.im/devs/philz_touch/CWM_Advanced_Edition/d802/

Εγω νομιζω εχω την εκδοση 6.19.7.

Αφου το κατεβασεις, (ειναι σε μορφη zip) μπαινεις στο TWRP recovery που εχεις και κανεις install zip, και φλασαρεις το αρχειο zip του philz.

Οταν γινει και αυτο εχεις πλεον philz recovery!!

Τελος λοιπον μεσα στο μενου του recovery εχει μια επιλογη back up/restore, με την πρωτη επιλογη θα σου κανει back up ολη τη rom οπως ειναι εκεινη τη στιγμη :)

Τελευταια συμβουλη και συγγνωμη για το "μακρυνάρι" post, να παρεις ενα στικακι και το κουμπωσεις απο κατω, εχεις τη δυνατοτητα να κανεις το back up κατευθειαν σε στικακι..... ετσι ωστε ουτε μνημη σου κραταει στο κινητο (περιπου 3+ gb θα ειναι) αλλα και δε θα το χασεις σε περιπτωση (ου μη γεννετο) που θα παει στραβα. Μεσα απο recovery το στικακι θα στο διαβαζει ακομη και αν δεν bootαρει κανονικα το κινητο για καποιο λογω, αρα μπορεις να ανακτησεις και το back up σου!

Sorry αν σε ζαλισα.....:lol::lol:

Edited by Titarasaudi

Εεεε οχι κ με ζαλισες.ισα ισα ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Το 802 εχω και ειμαι ρουταρισμενος...επισης εχω την 4.2.2

Οποτε τωρα για να κρατησω αντιγραφο κατεβαζω autorec ή plilz recovery

Και παταω recovery apo το μενου τους

Οσο για το φλασακι..θυμαμαι οτι για να το διαβασει πρεπεο να του αλλαξω φορματ..

Εεεε οχι κ με ζαλισες.ισα ισα ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Το 802 εχω και ειμαι ρουταρισμενος...επισης εχω την 4.2.2

Οποτε τωρα για να κρατησω αντιγραφο κατεβαζω autorec ή plilz recovery

Και παταω recovery apo το μενου τους

Οσο για το φλασακι..θυμαμαι οτι για να το διαβασει πρεπεο να του αλλαξω φορματ..

Αν και ειμαστε λιγο off topic εδω....:p

Θα επρεπε να τα λεμε εδω:

Στο παραπανω link στην πρωτη σελιδα, καπου στη μεση γραφει "Εγκατάσταση custom recovery (έκδοση 4.2.2 JELLY BEAN!)".

Λογικα ακολουθεις αυτον τον οδηγο, αφου εχεις jelly bean.

Μετα κατεβαζεις απ' το play store το Quick boot(reboot) ή καποια παρομοια εφαρμογη μεσω της οποιας επιλεγεις reboot to recovery. Ετσι μπαινεις σε recovery mode!

Μετα ακολουθεις οτι ειπαμε.

Οσο αναφορα το στικακι, εγω του εχω βαλει 3 διαφορετικα, 8αρι και 16αρια, καινουργια, και τα διαβασε κανονικα...... ουτε καν ασχοληθηκα σε τι format ηταν!!

Παντως με στικακι θα σε βολεψει πολυ........ αν εχεις σκοπο να "ασχοληθεις" με το κινητο θα με θυμηθεις!

Εγώ έχω 32αρι και παίζει και αυτό μια χαρά! Σε σώσει το otg! Και ειδικά αν θες να "παίξεις" τότε θα σου χρειαστεί σίγουρα και αν πάρεις και ένα dual stick, βάζεις και πιο εύκολ τα αρχεία μέσα και συνδέεις αμέσως στο κινητό χωρίς otg καλώδιο...

Και μια δική μου συμβουλή είναι ότι αν θες να παίξεις καλό θα ήταν, όχι μόνο εσύ αλλά γενικώς όλοι μας, να μην ακολουθείς τους οδηγούς γράμμα κατά γράμμα αλλά σαν μπούσουλα. Αυτό απαιτεί διάβασμα και κατανόηση αν όχι των εννοιών, τουλάχιστον τι κάνει η κάθε μία. Τι είναι bootloader,baseband,recovery και το χρειάζεσαι το καθένα! Αλλά έτσι εκμηδενίζονται οι ερωτήσεις πανικού και το "παιδιά έκανα αυτό, τώρα μαύρη οθόνη τι κάνω????" Τώρα για να πάρεις ένα backup δεν χρειάζεται αυτό αλλά άν θες να αρχίσεις τα mod,roms, kernel κλπ κλπ κλπ ε εκεί καλό είναι να έχεις κατανοήσει κάποια πράγματα παραπάνω.

Google Pixel 6 Pro

Εγώ έχω 32αρι και παίζει και αυτό μια χαρά! Σε σώσει το otg! Και ειδικά αν θες να "παίξεις" τότε θα σου χρειαστεί σίγουρα και αν πάρεις και ένα dual stick, βάζεις και πιο εύκολ τα αρχεία μέσα και συνδέεις αμέσως στο κινητό χωρίς otg καλώδιο...

Και μια δική μου συμβουλή είναι ότι αν θες να παίξεις καλό θα ήταν, όχι μόνο εσύ αλλά γενικώς όλοι μας, να μην ακολουθείς τους οδηγούς γράμμα κατά γράμμα αλλά σαν μπούσουλα. Αυτό απαιτεί διάβασμα και κατανόηση αν όχι των εννοιών, τουλάχιστον τι κάνει η κάθε μία. Τι είναι bootloader,baseband,recovery και το χρειάζεσαι το καθένα! Αλλά έτσι εκμηδενίζονται οι ερωτήσεις πανικού και το "παιδιά έκανα αυτό, τώρα μαύρη οθόνη τι κάνω????" Τώρα για να πάρεις ένα backup δεν χρειάζεται αυτό αλλά άν θες να αρχίσεις τα mod,roms, kernel κλπ κλπ κλπ ε εκεί καλό είναι να έχεις κατανοήσει κάποια πράγματα παραπάνω.

Εγω παλι ρε παιδια εχω θεμα με τα stickακια ,

οσα ειναι σε Fat32 τα βλεπει κανονικα ενω οσα ειναι σε NTFS δεν τα βλεπει καθολου ...... και το χρησιμοποιώ επαγγελματικά και μου εχει κοψει τα χερια .

Τα καινουργια στικακια φορμαρονται σε Fat32 , μονο αν θες να μεταφερεις μεγαλα αρχεια του αλλαζεις εσυ το format σε NTFS .

Δεν ξερω μηπως οι πιο καινουργιες εκδοσεις αναγνωριζουν και NTFS , ξερει κανεις τίποτα ?

Εγω εχω 4.4.2 και εκδοση 20b .

Help :help::help::help:

Δεν έχεις πρόβλημα έτσι ειναι by default.. Με root αν δεν κάνω λάθος λύνεται το πρόβλημα σου η κάνοντας διαμόρφωση σε xfat

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εχει συνδεσει παιδια κανεις εξωτερικο δισκο μεγαλο;

Εχω εναν Toshiba 500 GB σε fat32 και εναν επισης Toshiba 1TB σε NTFS αλλα δεν διαβαζει κανενα! Πρεπει να ειναι σε xfat ή μηπως γινεται μονο με αλλαγη kernel;

Ερώτηση: Έχω το G2 το Αγγλικό με τελευταία έκδοση λογισμικού την 10d. Σήμερα πέρασα την Ιταλική 10f μέσω του lg flash tool χωρίς να αλλάξω τίποτα άλλο στο κινητό από τη στιγμή που το αγόρασα (π.χ. root ή άλλα παρόμοια). Τώρα που το συνδέω στον υπολογιστή στο pc suite και πάω να κάνω επιδιόρθωση σφαλμάτων λογισμικού με σκοπό να ξαναπεράσω το γνήσιο 10f λογισμικό μου λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα για επιδιόρθωση και δεν κάνει επαναγκατάσταση λογισμικού. Τι γίνεται τώρα? Αν δηλαδή βγει νέα ανβάθμιση δεν θα μπορώ να τη βάλω μέσω pc ή έστω μέσω OTA? Πως θα ξαναγυρίσω στην προηγούμενη κατάσταση? Ευχαριστώ.

Εχω εναν Toshiba 500 GB σε fat32 και εναν επισης Toshiba 1TB σε NTFS αλλα δεν διαβαζει κανενα! Πρεπει να ειναι σε xfat ή μηπως γινεται μονο με αλλαγη kernel;

το ειχαν καταφερει μια χαρα καποια παιδια ...

σε exfat πρεπει να ειναι ! :)

Καλησπέρα, σε νέος κάτοχος του G2 ρωτάω ποιος τρόπος υπάρχει για ξεκλείδωμα του bootloader;

δεν ασχολουμαι πολυ αλλα απ'αυτα που διαβαζω , νομιζω δεν χρειαζεται να κανεις κατι !

ξεκλειδωτος ειναι , οποτε εισαι μια χαρα ! ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος !

Edited by answer13
LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Φαντάζομαι δίνεις χωριστή τροφοδοσία στους δίσκους - δεν περιμένεις να πάρουν ρεύμα από το τηλέφωνο? Συγγνώμη αν είναι προφανές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις :)

Φαντάζομαι δίνεις χωριστή τροφοδοσία στους δίσκους - δεν περιμένεις να πάρουν ρεύμα από το τηλέφωνο? Συγγνώμη αν είναι προφανές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις :)

Πως να δώσω ξεχωριστά ρεύμα στο δισκο;

Μονο ενα καλώδιο έχουν, το usb που συνδεω στο κινητό!

Φαντάζομαι οτι καπως θα γινεται θα τον διαβάσει, ενδεχόμενος να είναι το format....

χαρειται λιγο το τηλεφωνο σας οσοι εισαστε νεοι κατοχοι,διαβαστε τα forum,μην κανετε βιαστικες κινησεις!!ολη η αληθεια κρυβεται εδω μεσα!!!rocobloco δεν χρειαζεται να ξεκλειδωσεις το bootloader σε ενα τετοιο τηλ,δεν ειναι οπως χ8 με testpoint που καναμε παλια για να ξεκλειδωσουμε του 2010,2011 τα τηλ..ενα λαθος στο bootloader πας για sudden death Edited by ernesto1983
I Want To Believe

Έχω το τηλέφωνο 3 μήνες χωρίς ροοτ και τελείως στοκ!! Το πόσο το έχω ευχαριστηθεί δεν λέγεται!! Τα σκαλισματα τα έκανα όταν είχα nexus εδώ δεν χρειάζεται τπτ κατά την γνώμη μου..

Πως να δώσω ξεχωριστά ρεύμα στο δισκο;

Μονο ενα καλώδιο έχουν, το usb που συνδεω στο κινητό!

Φαντάζομαι οτι καπως θα γινεται θα τον διαβάσει, ενδεχόμενος να είναι το format....

Δεν έχει να κάνει με τη διαμόρφωση, το τηλέφωνο δε δίνει αρκετό ρεύμα για να λειτουργήσει ο δίσκος. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα USB hub με τροφοδοσία.

Εγω παλι ρε παιδια εχω θεμα με τα stickακια ,

οσα ειναι σε Fat32 τα βλεπει κανονικα ενω οσα ειναι σε NTFS δεν τα βλεπει καθολου ...... και το χρησιμοποιώ επαγγελματικά και μου εχει κοψει τα χερια .

Τα καινουργια στικακια φορμαρονται σε Fat32 , μονο αν θες να μεταφερεις μεγαλα αρχεια του αλλαζεις εσυ το format σε NTFS .

Δεν ξερω μηπως οι πιο καινουργιες εκδοσεις αναγνωριζουν και NTFS , ξερει κανεις τίποτα ?

Εγω εχω 4.4.2 και εκδοση 20b .

Help :help::help::help:

Εμένα τον 500αρι western digital τον δίνω τροφοδοσία μόνο από το κινητό και τον διαβάζει μια χαρά με fat32

Θοδωρης

δεν ασχολουμαι πολυ αλλα απ'αυτα που διαβαζω , νομιζω δεν χρειαζεται να κανεις κατι !

ξεκλειδωτος ειναι , οποτε εισαι μια χαρα ! ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος !

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου με βοήθησες να μην ψάχνομαι άδικα. Πέρασα τελικά το custom recovery mode πολύ εύκολα. :)

Εμένα τον 500αρι western digital τον δίνω τροφοδοσία μόνο από το κινητό και τον διαβάζει μια χαρά με fat32

Αυτό ακριβως εννοώ!

Το κινητό σου είναι stock; Ο δίσκος σου είναι usb 2.0 ή usb 3.0;

Αυτό ακριβως εννοώ!

Το κινητό σου είναι stock; Ο δίσκος σου είναι usb 2.0 ή usb 3.0;

Costum με cloudypro και cloudyg3. Usb 2

Θοδωρης

Γεια σας παιδια.

Αγορασα χθες το16gb.Μολις το ανοιξα ειχε 70% μπορει και λιγο παραπανω μπαταρια.Το δουλευα μεχρι να τελειωσει η μπαταρια και να κλεισει.Αφου εκλεισε το εβαλα στην φορτιση για κανενα 12ωρο.

Μηπως εκανα βλακεια και επρεπε να το φορτισω λιγοτερες ωρες? Ή μηπως επρεπε να το φορτισω πρωτου το δουλεψω?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Γεια σας παιδια.

Αγορασα χθες το16gb.Μολις το ανοιξα ειχε 70% μπορει και λιγο παραπανω μπαταρια.Το δουλευα μεχρι να τελειωσει η μπαταρια και να κλεισει.Αφου εκλεισε το εβαλα στην φορτιση για κανενα 12ωρο.

Μηπως εκανα βλακεια και επρεπε να το φορτισω λιγοτερες ωρες? Ή μηπως επρεπε να το φορτισω πρωτου το δουλεψω?

Γενικά συστήνεται να μην μηδενίζει η μπαταρία κι εκει γύρω στο 15~20% να το φορτίζεις. Τώρα με μία φορά δεν έπαθε και τίποτα. Επίσης άπαξ και φορτίσει στο 100% σταματάει να τραβάει ρεύμα οπότε δεν φθείρεται η μπαταρία.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg