Jump to content

haris_od

Members
  • Δημοσιεύσεις

    181
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

haris_od's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Α ευχαριστώ δε το γνώριζα . Οπότε αναγκαστικά από σκρουτζομαγαζο με 1 χρόνο εγγύηση.... Καλά κι αυτοί γιατί έκαναν εισαγωγή μόνο σε μαύρο???
  2. παιδια ξερει κανεις ποτε θα ξαναρθει σε ασπρο ? δε το βλεπω πουθενα ( εννοω media, public,kvtsobolo klp )
  3. haris_od

    OnePlus 5T

    υποτιθεται εχει στα χερια του ενα χαρτι που εγραφε πανω " packing list " kai ηλεκτρονικα στο κινητο του την "αποδειξη" η οποια βεβαια γραφει απλα διευθυνση, Order number ποσο αγοραστηκε και οτι πληρωθηκε με paypal.ιμει π.χ δε γραφει. επισης αυτο το χαρτι δε θα μπορουσε καλιστα να φτιαχτει στον υπολογιστη?
  4. haris_od

    OnePlus 5T

    παιδια μια ερωτηση σε οπιον γνωριζει παρακαλω 1. η αποδειξη απο oneplus ισχυει οτι δεν γραφει ΙΜΕΙ? 2. σε περιπτωση επιστροφης τι ζητανε? μονο αυτη την αποδειξη την ηλεκρονικη? ή και κατι αλλο? διαβασα π.χ θελουν και την αποdειξη πληρωμης απο paypal 3.και κατι τελευταιο... μορω με καποιο τροπο να ελεγξω αν ενα μεταχειρισμενο ειναι τυχον κλεμενο???
  5. haris_od

    Jiayu G4S

    Παιδια μπορει καποιος να απαντησει? Στις ρυθμισεις στη μπαταρια μου βγαζει για το λειτουργικο android 80-90% καταναλωση. Ετσι ειναι και σε σας? Μου βγαζει μηνυμα οτι υπερθερμανιηκε η μπαταρια αμα παιζεις λιγη ωρα.. Υποθρτω επειδη ειναι συνεχεια το λειτουργικο 80-90 , αμα κανεις και κατι αλλο , το τσιτωνεις πολυ καο ζεσταινεται Επισης για αλλη ρομ, μονο για g4s βλεπω. Για g4sl δεν εχει κατι?
  6. haris_od

    Jiayu G4S

    Παιδια αγορασα για ενα φιλο ενα g4s ( νομιζω) Ειναι 8πυρηνο με 1 γιγα ραμ και 4 ρομ Εχει το εξης θεμα. Μετα απο καποια ωρα η αμα παιζεις κανα παιχνίδι βγαζει μηνυμα οτι ανεβηκε η θερμοκρασία της μπαταρίας. Εθδα οτι στις ρυθμισεις στη μπαταρια λεει για το συστημα android καταναλωση 90% . αυτα μετα απο επαναφορα ρυθμισεων κλπ. Υποθετω οτι κατι δε παει καλα με τη ρομ και λεω να βαλω καποια custom.υπαρχει για για αυτη την εκδοση? Μονο για την 2/16 βλεπω Ενημερωτικα σε εσας τι ποσοστο καταναλωσης εχει το "συστημα android?"
  7. Εεεε οχι κ με ζαλισες.ισα ισα ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Το 802 εχω και ειμαι ρουταρισμενος...επισης εχω την 4.2.2 Οποτε τωρα για να κρατησω αντιγραφο κατεβαζω autorec ή plilz recovery Και παταω recovery apo το μενου τους Οσο για το φλασακι..θυμαμαι οτι για να το διαβασει πρεπεο να του αλλαξω φορματ..
  8. Σας ευχαριστω κ τους 2. Και τον titarasaudi.. Εχει τα παντα στον οδηγο, εκτος απο.το.πως κραταω ενα πανομοιο αντιγραφο του κινητου μου. Δηλαδη ενω στον οδηγο λεει πως να κανω εγκατασταση custom recovery, Δε λεει πως μπορω να κρατησω το image του κινητο μου, Ωστε αμα γινει κατι να το ξαναπερασω
  9. Πως κανω το 1. Και πως το 2.? Υπαρχει εδω μεσα οδηγος? Καποιο λινκ?
  10. Παιδια αν απλα.θελω να κρατησω ενα αντιγραφο του κινητου μου οπως ειναι τωρα..να χρησιμοποιησω ας που με το titanium backup? Εχω κανει ρουτ κ θελω να βαλω xposed k framework klp. Αν γινει στραβη, με το backup απο το titanium θα μπορεσω να το επαναφερω? ή πρεπει να εγκαταστησω κι αλλα προγραμματα και να κανω κ τιποτα αλλο ακομα? Καπου ας ποτμε διαβασα οτι πρεπει να κρατησω το ιμει μου
  11. παιδια ειπα να βαλω το xposed framework...(to εχω κανει ηδη ρουτ εννοειται..) οταν παω να κανω εγκατασταση ο framework, μου λεει να κανω backup ωστε αν brickarei να το επαναφερω με ποια προγραμματα να κανω backup και με ποιο προγραμμα επαναφορα κλπ?
  12. παρατηρησα σημερα ότι ακούγεται ενας θορυβος από το φορτιστη. αν το βγαλω από τη πριζα μετα από λιγο σταματάει.. το κακο είναι ότι δεν ξερω αν το εκανε από την αρχη και αν είναι φυσιολογικο. πιστευω δεν το εκανε και δεν είναι νορμαλ.. φοβάμαι πως εχει πρόβλημα και περισσοτερο αν τυχον δημιουργησε ή θα δημιουργησει πρόβλημα στο κινητο η/και στη μπαταρια του..:(
  13. παιδια καλησπερα αγορασα απο σκρουτζ ενα G2 και στην αποδειξη λεει g2 klp... EU alla στο κουτι λεει ΝΕ apo poy einai? ειναι εντος εγγυησης?
  14. γεια χαρα. το w8s πηρα. ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος..

    θα σου πω μονο τα μειον που βρηκα εγω...

    θελει 5 ωρες για να φορτισει, και μεχρι τωρα μου κολλησε ετσι ξαφνικα 3 φορες για ανεξηγητο λογο. μαυριζει η οθονη κ κανει επανεκκινηση.

    βεβαια το ψαξα κ λενε οτι φταιει το λειτουργικο και με update ή αλλη ρομ ειναι οκ, αλλα κ παλι δεν το θεωρω σημαντικο προβλημα

  15. γεια σου!ειδα σε ενα ποστ σου οτι ησουν αναμεσα στο w8s και το zopo zp980!!τελικα κατεληκσες σε καποιο απο τα δυο??πως σου εχει βγει μεχρι τωρα??εισαι ευχαριστημενος?ρωταω γιατι και εγω ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο!!ποιο θα μου προτεινες?
×
×
  • Create New...