Titarasaudi Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ναι ακομη την 4.2.2 εχω. Μου έβγαλε βεβαια μια ενημερωση 520mb αλλα δε την εκανα ακομη. Θα πρεπει να κανω factory reset μετα την εγκατασταση για να κατσει καλυτερα ή δε παιζει ρολο; Υ.γ. γτ δε μου βγαζει την προβλεψη λεξεων εδω ενω στα μηνυματα την εχω κανονικα ; Παντως η μπαταρια δινει ρεστα ,ειναι κολλημενη στο 100% εδω κ 2,5 ωρες με 20 λεπτα οθονη Τη στιγμη που το κινητο σου δεν ειναι ακομη "φορτωμενο" δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο το factory reset.... αλλα εγω ειμαι της γνωμης να το κανεις, και να στησεις το κινητο σου μια και καλη και να 'χεις το κεφαλι σου ησυχο! Παντως με την kit kat το κινητο γινεται πιο smooth και αρκετα πιο γρηγορο απο πριν! Ολα αυτα ομως εχουν ενα μικρο τιμημα στη μπαταρια. Η αυτονομια παραμενει παλι σε παρα πολυ καλα επιπεδα (οι περισσοτεροι βγαζουμε γυρω στις 6 ωρες οθονη) αλλα με την 4.2.2 ηταν.... σημειο αναφορας, χτυπας 8 ωρες για πλακα :D. Το κινητο ειναι "κορυφη", ευχομαι να το ευχαριστηθεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλο σχετικα καταστημα ειναι εχω παρει και εγω απο εκει και αρκετοι φιλοι μου και απο εδω παιδια!! Η τιμη που λες ειναι για καινιυργιο κινητο σφραγισμενο!!Να προσεξεις οτι ειναι ευρωπαικο μοντελο αν και 99.9% λογικα ολα κλα.Αυτο το μαγαζι δεν εχει doa ομως αν θες doa θα πρεπει να ψαξεις καποιο αλλο στο σκρουτζ που να εχει. Αν δεν σε νοιαζει προχωρα το !! ;) ;) Ακόμα και ένα κατάστημα αν δεν έχει doa, είναι υποχρεωμένο να σου το αλλάξει αν δεν καλύπτει τις ανάγκες σου. Ψάξε διάβασε τις νέες ευρωπαικές οδηγίες/νόμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Τη στιγμη που το κινητο σου δεν ειναι ακομη "φορτωμενο" δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο το factory reset.... αλλα εγω ειμαι της γνωμης να το κανεις, και να στησεις το κινητο σου μια και καλη και να 'χεις το κεφαλι σου ησυχο! Παντως με την kit kat το κινητο γινεται πιο smooth και αρκετα πιο γρηγορο απο πριν! Ολα αυτα ομως εχουν ενα μικρο τιμημα στη μπαταρια. Η αυτονομια παραμενει παλι σε παρα πολυ καλα επιπεδα (οι περισσοτεροι βγαζουμε γυρω στις 6 ωρες οθονη) αλλα με την 4.2.2 ηταν.... σημειο αναφορας, χτυπας 8 ωρες για πλακα :D. Το κινητο ειναι "κορυφη", ευχομαι να το ευχαριστηθεις! Ωραια θα το κανω. Απο bootloader ή απο τις ρυθμισεις; Ξερεις κατι γι την προβλεψη λεξεων που ρωταω ; Κ γιατι δε μπορω να ταξινομησω τις αγαπημενες μου επαφες στο γραφικο στοιχειο οπως θελω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλημέρα. Κάθε βράδυ ενώ έχω την επιλογή "Αθόρυβη λειτουργία" απενεργοποιημένη, παρόλα αυτά ενεργοποιείται από μόνη της. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Καλημέρα. Κάθε βράδυ ενώ έχω την επιλογή "Αθόρυβη λειτουργία" απενεργοποιημένη, παρόλα αυτά ενεργοποιείται από μόνη της. Καμία ιδέα? Αναφέρουν παρόμοια προβλήματα κάποιοι αυτό στο xda στην v20f, προσωπικά δεν μου έχει συμβεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Όντως κ εγώ με v20f το παθαίνω. Πήγαινε στις ρυθμίσεις αυτόματου θορύβου κ εκεί κριτικάρει τις μερες που έχει μαρκαρισμενες.εμένα έτσι σταμάτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τη στιγμη που το κινητο σου δεν ειναι ακομη "φορτωμενο" δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο το factory reset.... αλλα εγω ειμαι της γνωμης να το κανεις, και να στησεις το κινητο σου μια και καλη και να 'χεις το κεφαλι σου ησυχο! Παντως με την kit kat το κινητο γινεται πιο smooth και αρκετα πιο γρηγορο απο πριν! Ολα αυτα ομως εχουν ενα μικρο τιμημα στη μπαταρια. Η αυτονομια παραμενει παλι σε παρα πολυ καλα επιπεδα (οι περισσοτεροι βγαζουμε γυρω στις 6 ωρες οθονη) αλλα με την 4.2.2 ηταν.... σημειο αναφορας, χτυπας 8 ωρες για πλακα :D. Το κινητο ειναι "κορυφη", ευχομαι να το ευχαριστηθεις! Factory reset εχουμε πει ειναι απαραιτητο ακομα και οταν αγοραζετε,για να μν εχει κολληματα στην πορεια,και ειδικα μετα απο update Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Οταν εισαι μεσα στο μενου με τις εφαρμογες αντι να γυριζουν οι εφαρμογες ρολοριστα να γυριζουν σαν σελιδες,το ψαχνω και δεν το βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Factory reset εχουμε πει ειναι απαραιτητο ακομα και οταν αγοραζετε,για να μν εχει κολληματα στην πορεια,και ειδικα μετα απο update Ωραια παιζει ρολο απο που θα το κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ωραια παιζει ρολο απο που θα το κανουμε; Όχι δεν παίζει ρόλο από πού θα το κάνεις ... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ωραια παιζει ρολο απο που θα το κανουμε; Πέρασε πρώτα όλα τα update και μετά κάνε factory reset από τις ρυθμίσεις. Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 παιδια ειπα να βαλω το xposed framework...(to εχω κανει ηδη ρουτ εννοειται..) οταν παω να κανω εγκατασταση ο framework, μου λεει να κανω backup ωστε αν brickarei να το επαναφερω με ποια προγραμματα να κανω backup και με ποιο προγραμμα επαναφορα κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Παίδες έχω ένα θέμα εδώ κ κάτι μέρες. ..κάποια στιγμή ενώ χρησιμοποιώ το κινητό παγώνει η οθόνη κ ενώ πατάω πάνω της δεν ανταποκρίνεται.όταν πατήσω το power off Και μετά power on συνέρχεται τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Στο πρόγραμμα R&D Test Tool μου ζητάει να κάνω εγγραφή.. Το ID & Password που μου ζητάει ποιο είναι??? http://i.imgur.com/LTzJ7gu.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Γεια σας παιδια εχω το lg g2 και απο πισω εχει ενα αυτοκολλητο οπου γραφει το s/n και το IMEI.Εχω τις παρακατω ερωτησεις: 1.Τι ακριβως χρησιμευει αυτο? 2.Λετε αν φυγει με το καιρο να εχω καποιο προβλημα με την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodmaster Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μπορεί κάποιος με το τελευταίο firmware (D80220F) να μου πει πως μπαίνει σε download mode γιατί εγώ με το volume + όσο και αν προσπαθώ με βγάζει σε φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polter Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Μπορεί κάποιος με το τελευταίο firmware (D80220F) να μου πει πως μπαίνει σε download mode γιατί εγώ με το volume + όσο και αν προσπαθώ με βγάζει σε φόρτιση. Γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γινόταν και με τις προηγούμενες εκδόσεις firmware. 1) Σβήνουμε το κινητό. 2) Πιέζουμε το Volume Up (και το κρατάμε πατημένο) 3) Συνδέουμε το USB στη συσκευή (εξακολουθώντας να κρατάμε πατημένο το Volume Up) Voila!! Μόλις το ξαναδοκίμασα στο δικό μου για επιβεβαίωση. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodmaster Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τοτε εχω να κανω με κατι χειροτερο .... φοβαμε ότι μετα το ρουταρισμα εχασα και το download αλλα και το recovery - hard reset. Δεν παιζει τιποτα από όλα αυτά ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Με την εγγύηση σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα, αφού το Imei είναι κι αλλού γραμμένο. Το βγάζεις άφοβα. Εγώ το έχω κολλημένο στο κουτί του έτσι για να το θυμάμαι :cool: Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Αφου είσαι rooted μπορείς να ξαναπερασεις το recovery me Autorec. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teogalaxys2 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση απλα ρωτησα γιατι με τον καιρο θα φυγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τοτε εχω να κανω με κατι χειροτερο .... φοβαμε ότι μετα το ρουταρισμα εχασα και το download αλλα και το recovery - hard reset. Δεν παιζει τιποτα από όλα αυτά ...! Και αφού είσαι root με το quick boot μπορείς να μπεις σε download mode Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polter Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Υπομονή κι επιμονή! Εγώ δεν μπορούσα με τίποτα να "επιστρέψω" σε stock rom αφού είχα φορτώσει την Cloudy G3. Δεν έμπαινε σε download mode με τίποτε το κινητό. Άρχισα να πιστεύω πως άλλαξε ο τρόπος για να μπω στο συγκεκριμένο mode λόγω του flashαρίσματος του firmware του G3. Δοκίμασα να μπω σε download mode με τον τρόπο του G3, αλλά τζίφος. Τελικά με τα πολλά κάποια στιγμή έπιασε (με Volume Up) φόρτωσα την 20f, αλλά κόλλησα σε boot loop. Flashαρα την 20d και το κινητό πλέον ξεκινούσε αλλά κολλούσε με μηνύματα του τύπου "Unfortunately, System UI has stopped." Τελικά, δοκίμασα να flashάρω Jelly Bean (10A) firmware, έτσι ώστε να φορτώσω από την αρχή bootloader και να ξεμπλοκάρει το κινητό. Συνεπώς.. κουράγιο. Είναι πολύ δύσκολο να brickάρει το LG2. Απλά θέλει υπομονή κι επιμονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Αν δεν φύγει θα ξεθωριάσει! Βάλτο φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodmaster Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Τοτε εχω να κανω με κατι χειροτερο .... φοβαμε ότι μετα το ρουταρισμα εχασα και το download αλλα και το recovery - hard reset. Δεν παιζει τιποτα από όλα αυτά ...! Τελικα εβαλα το Autorec και μετα το 1το reboot με εβγαλε επιτελους σε download mode (volume+ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts