Jump to content

Polter

Members
 • Δημοσιεύσεις

  169
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About Polter

 • Ημ. Γέννησης 05/05/1970

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Polter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Επιβεβαιώνω κι εγώ το γεγονός για τη Smartec. Όταν έστειλα στη Smartec (Αθήνα) το S7 Edge μου για αλλαγή πλακέτας (λόγω συχνών bootloops) εντός εγγύησης, μου άλλαξαν την πλακέτα καθώς και το πίσω κάλυμμα (μάλλον έσπασε κατά τη διαδικασία) αλλά ΟΧΙ την μπαταρία. Πριν από ένα μήνα έσπασε από πτώση σε χαλίκια η οθόνη (εκτός εγγύησης πλέον). Ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα μ'εσένα για να προχωρήσω στην αγορά του Note 10+, αλλά αποφάσισα να επισκευάσω το S7 Edge μέχρι να υπάρξει ικανή διαθεσιμότητα/πτώση τιμής του Note 10+. Το έστειλα στη Smartec και μου άλλαξαν οθόνη ΚΑΙ μπαταρία (συνολικό κόστος 206 ευρώ - η μπαταρία δωρεάν). Πάντως, η Smartec είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που συνεχίζω να αγοράζω Samsung κινητά. Ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου ένα service γρήγορο, ειλικρινές και χωρίς κουτοπόνηρες υπεκφυγές. Πριν δυο εβδομάδες έστειλα ένα S8 που είχα πάρει στην ανιψιά μου λόγω εκτεταμένου burn-in στην οθόνη (το πληκτρολόγιο ήταν εμφανές σχεδόν μόνιμα-πολύ chat αυτή η νεολαία). Η οθόνη είχε σε ένα σημείο της κοντά στο Edge μικρή βλάβη από χτύπημα λόγω πτώσης. Δεν έψαξαν δικαιολογίες. Εφόσον υπήρχε burn-in μου άλλαξαν την οθόνη εντός εγγύησης (+frame) no questions asked και το κινητό είναι πλέον άψογο και πάλι (δεν αλλάχτηκε η μπαταρία).
 2. Καλησπερίζω την παρέα! Μόλις παρέλαβα το καινούργιο μου S8 (Black EU) από το κατάστημα με το οποίο είχα επιλέξει να συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια, καθώς ΠΑΝΤΑ μου έστελνε σφραγισμένα και ανέγγιχτα κινητά. Έχω αγοράσει μέχρι στιγμής από εκεί 4 Samsung Galaxy κινητά, ένα iPhone και ένα Xiaomi χωρίς ποτέ να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Σήμερα, λοιπόν, μόλις παρέλαβα το S8 περιεργάστηκα προσεκτικά τη συσκευασία του κινητού (όπως κάνω συνήθως) και διαπίστωσα πως είχε έρθει με κομμένες τις ταινίες ασφαλείας και κολλημένες καινούργιες πάνω από τις παλιές (με λογότυπο πάλι της Samsung). Άνοιξα προσεκτικά τις δεύτερες ταινίες (με heatgun) και ανοίγοντας το κουτί διαπίστωσα πως ναι μεν ήταν σχεδόν άψογα κολλημένα τα αυτοκόλλητα προστασίας μπροστά και πίσω από το κινητό, αλλά στο πίσω μέρος μπορούσες να διακρίνεις αχνά κάποια δακτυλικά αποτυπώματα που δεν είχαν σκουπιστεί καλά. Δεν άνοιξα τη συσκευή. Απλά την ξαναέβαλα όπως ήταν στη συσκευασία. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Είναι όντως της Samsung οι νέες ταινίες; Είναι ιμιτασιόν που μπορεί να κολλάει ο κάθε μαγαζάτορας σε όποια ανοιγμένη συσκευή θέλει; Υπάρχει περίπτωση να είναι ανακατασκευή; Τα στέλνει η ίδια η Samsung έτσι; Εν τέλει, το κρατάω το τηλέφωνο ή το στέλνω πίσω πακέτο;:O
 3. +1 και από εμένα για τη Smartec. Μετά από αρκετούς μήνες που υπέφερα από bootloops στο S7 Edge μου,το έστειλα Αθήνα για service. Αποστολή την Τρίτη, με πήραν τηλέφωνο ότι το παρέλαβαν την Τετάρτη, αντικατέστησαν M/B και πίσω τζάμι (μάλλον έσπασε κατά το άνοιγμα;) και το είχα στα χέρια μου την Παρασκευή. Όλα δωρεάν εντός εγγύησης (πλην εξόδων αποστολής και παραλαβής). Το κινητό είναι άψογο. Απλά έχω την αίσθηση ότι το home button σαν να σκαλώνει λίγο κατά το πάτημα, σαν να μην μπήκε απόλυτα σωστά, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου..
 4. Καλησπέρα στην παρέα! Είχα εδώ και χρόνια το πρόγραμμα Comote προς όλους 35 συνδυασμένο με το Internet Any Way 2GB (μαζί με μια extra sim μόνο για δεδομένα). Τέλη Οκτωβρίου άλλαξα το βασικό πρόγραμμα από Cosmote προς όλους 35 σε Cosmote Mobile M χωρίς να κάνω καμία αλλαγή στο Internet Any Way. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που την περασμένη εβδομάδα, μπήκα τυχαία στην εφαρμογή της Cosmote στο κινητό και διαπίστωσα με έκπληξη ότι μου είχαν τελειώσει όλα τα δεδομένα ΧΩΡΙΣ να μου έχει έρθει ενημέρωση για την κατανάλωση του 80% των 2GB του Internet Any Way (μου ήρθε μόνο ενημέρωση για την κατανάλωση του 80% των 300ΜΒ του Cosmote Mobile M)!!! Ουσιαστικά δεν ξέρω ούτε καν πότε έληξαν ούτε και κατά πόσο έχω υπερβεί τα 300ΜΒ+2GB! Στέλνω, λοιπόν, σχετικό ερώτημα στην Cosmote και μου απαντάει μια υπάλληλος πως ουδέποτε μου ερχότανε ενημέρωση για την κατανάλωση του 80% των 2GB παρά μόνο αν τα εξαντλούσα χρησιμοποιώντας την extra sim των δεδομένων!! Επειδή όμως εγώ σπάνια χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη sim, έχω την εντύπωση πως απλά με δουλεύουν. Παρακολουθώντας τα SMS που μου έχει στείλει η Cosmote διαπίστωσα πως το τελευταίο SMS για ανάλωση του 80% του Internet Any Way το έλαβα τον περασμένο Οκτώβριο. Μήπως έπρεπε να γίνει κάποια κίνηση όταν άλλαξα πρόγραμμα για να "ενοποιηθούν" τα Mobile M + Internet Any Way ώστε να ενημερώνομαι για στο 80% και των 2GB ανεξάρτητα από το ποια sim χρησιμοποιώ; (Η υπάλληλος επέμενε πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν προσέφερε κάτι τέτοιο η Cosmote) Καμιά ιδέα; Υποπτεύομαι, ότι δεν θέλουν να παραδεχτούν το συγκεκριμένο θέμα (της μη ενημέρωσης για το 80%) για να αποφύγουν πιθανό αίτημα αποχρέωσης από εμένα για τα δεδομένα πέρα του προγράμματός μου που εν αγνοία μου κατανάλωσα.
×
×
 • Create New...