Jump to content

teogalaxys2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teogalaxys2

  1. Θα παρω να ρωτήσω στην cosmote μήπως μπορει να γίνει κατι. Κρίμα ειναι να δώσω παλι 10 ευρώ να βγάλω νέα e sim
  2. Γιατι γινεται στην Vodafone να βγάλεις e sim;
  3. Το εχω ήδη ενεργοποιημένο αλλα αυτο ειναι για κλήσεις Wi-Fi . Περισσότερο θέμα ειναι το οτι δεν χτυπάει σε συγκεκριμένα άτομα .
  4. Καλησπέρα παιδιά ! Εχω το iPhone 13 Pro Max . Εχθές έβαλα e sim στην cosmote και εχω κανονική μια Vodafone . Από εχθές εχω τα εξής θέματα . Σε συγκεκριμένα νούμερα όταν με καλούν δεν χτυπάει καν και απλα βγάζει δεν συνδέθηκε . Εγω μπορω να καλέσω όλους κανονικά . Επισης όταν μιλάω τηλέφωνο κλείνουν τα μβ. Ξέρετε πως μπορω να το λύσω ή αν υπάρχει κάποια ρύθμιση ; Ευχαριστώ !
  5. Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να παρω το Huawei p8. Αρχικά θελω να μου πείτε απόψεις. Επίσης βλεπω στο skroutz μερικα λενε wind μερικα EU και μερικά welcome eu. Τι διαφορά έχουν?
  6. Stratos76 το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα οταν είμαι ροοτ είτε με στοκ ρομ είτε με cloudy δν δουλεύει.
  7. Κρίμα πάντως που δεν δουλεύει. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  8. Γεια σας παιδιά. Χρόνια πολλά σε όλους. Θέλω να κανω ροοτ το g2. Εχω στοκ 5.0.2 v30d. Το ροοτ γίνεται οπως γινόταν και με την 30b? Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω. Επειδή δν Θέλω να χάσω το ote tv go. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλεύει σε ροοτ συσκευή? Ευχαριστώ
  9. Ναι απλός λεω μν δημιουργήσει κανα πρόβλημα στην κεραία και δν πιάνει καθόλου μετά
  10. Δεν πιστεύω να δημιουργήσει κανα πρόβλημα στο κινητό?
  11. Γεια σας παιδιά. Πρόσφατα αγόρασα μια θήκη μεταλλική. Οταν έχω την θήκη μεσα στο σπίτι δν έχει ποτέ σημα ακομα και εξω δν πιανει καλά. Όταν βγάζω την θήκη έχει κανονικά σήμα. Ξέρετε γιατί το κάνει αυτό?
  12. Καλημέρα παιδιά.Πρόσφατα αγόρασα μια θήκη μεταλική.Απο τότε το κινητό μεσα στο σπιτι δεν εχει ποτε σημα.Ακομη και εξω το σημα ειναι πολυ χαμηλο. Οταν βγαζω την θηκη το σημα ερχεται κανονικα. Ξερετε γιατι συμβαινει αυτο?
  13. Παιδιά πηρα τηλέφωνο στην lg και μου είπαν θα το πάρουν αυτοί να το κοιτάξουν και αμα έχει πρόβλημα η οθόνη θα μου την αλλάξουν δωρεάν.
  14. Φιλε μου το κινητό είναι γερμανικό αλλα έχω ισπανική ρομ λες να εχω πρόβλημα? Το ιδιο πρόβλημα ειχε και ο αδερφός μου με την κιτρινιλα στην οθόνη πηγε του την άλλαξαν και τρ του βγάζει κατι σαν βαθουλοματα. Έλεος δηλαδή....
  15. Παιδιά οπως ειχα γράψει και σε προηγούμενες σελίδες. Ειχα το εξής πρόβλημα. Το κινητό απο εκεί που το χρησιμοποιούσα δν έπιανε η οθόνη το ιδιο και οταν το ξεκλείδωνα. Με το που πατουσα το power button και το ξανανοιγα δούλευε κανονικά. Νόμιζα πως ηταν lag της cloudy g2 3.3 . Πέρασα την στοκ lollipop αλλα συνεχίζει να κάνει το ίδιο. Τι μπορώ να κάνω να το πάω στην lg? Αα επίσης μερικές φορές αλλου παταω την οθόνη και αλλού πιάνει.
  16. Παιδια γύρισα σε stock lollipop αλλα μου το κανει παλι το ίδιο πρόβλημα. Λετε να το στείλω στην lg?
  17. Παιδιά τελικά πέρασα στοκ lollipop. Εψαξα και βρήκα στο xda τροπο να δουλεύει κανονικά το lg flash tool και ολα μια χαρά.
  18. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να γυρισω σε στοκ λολλιποπ.Αυτο προσπαθω να κανω αλλα κολλαει στο 2%.Windows 7 εχω
  19. Γεια σας παιδιά. Προσπαθώ να γυρίσω πίσω σε stock lollipop αλλα οταν παω να την περασω με το lg flashtool μου βγάζει σφάλμα και δν γίνεται τπτ. Τι φταίει?
  20. Οταν πέρασα την cloudy g2 3.3 εκανα clean install. Απλά την έχω 2 μήνες και τις τελευταίες μερες μου το έκανε αυτό. Αν ηταν κάποιο κόλλημα δν θα μου το έκανε απο την αρχή? ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε pdimi70 αυτό το πρόβλημα το εχεις μονο με την cloudy ή και με την στοκ lollipop?
  21. Γεια σας παιδιά. Εχω το lg g2 και εχω περασμένη την cloudy g2 3.3. Μερικές φορες οταν παω να το ξεκλειδώσω το κινητο δν ξεκλειδώνει και κολλάει. Επίσης πολλες φορες η οθόνη δν πιάνει και πατάει αλλου. Μολις ομως πατήσω το κουμπί και το κλείσω μετα δουλεύει κανονικά. Λέτε να είναι θεμα software γτ πριν λιγες μέρες μου έπεσε το κινητό κάτω με την οθόνη. Αν έχει και κάποιος αλλος αυτο το θέμα ας μου πει τι φταίει για να ξέρω. Ευχαριστώ !!!
  22. Θελω να παω απο cloudy g2 3.3 σε στοκ λολλιποπ
  23. Ναι αλλα θα δουλεύει στην στοκ ρομ γιατι θα ειναι διαφορετική η εφαρμογή της μουσικής?
×
×
  • Create New...