jaranor Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Γεια σας παιδιά! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι ανάλογο. Έχω το Lg g2 εδώ και λίγα χρόνια. Το τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι η μνήμη του πήγαινε στο φουλ πολύ συχνά. Τελικά όταν μπήκα στο Storage να δω τι γίνεται, παρατήρησα ότι τα Μisc files καταλαμβάνουν υπερβολικά μεγάλο χώρο!! Έτοιμοι; 22 ολόκληρα GB (έχω το 32αρι) . Κάποιος που να έχει κάποια συμβουλή; Το ψάχνω εδώ και καιρό online αλλά δεν έχω βρει κάτι. Το έχω κάνει και reset αλλά καμια δραματική αλλαγή. Α, να σημειώσω ότι τα 21.89GB είναι System Data...... Bοήθεια ::( Μήπως έχεις φλασάρει ποτέ λάθος kdz; Δηλ αντί να φλασάρεις ROM 32GB φλάσαρες των 16; Σε κάτι τέτοιο πάει το μυαλό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλα ρε Μαριε ποσες οθονες εχεις αλλαξει? :p Δυο..........:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Ψάχνω από εδώ ψάχνω από εκεί αλλά κινητό με τα χαρακτηριστικά του g2 δεν βρίσκω την σήμερον ημέρα και στα 140-150 euro. Μια τελευταία ερώτηση. Από φωτογραφίες τι λέει το κινητό σε μέρα , μέσα σε σπίτι και νύχτα? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Ψάχνω από εδώ ψάχνω από εκεί αλλά κινητό με τα χαρακτηριστικά του g2 δεν βρίσκω την σήμερον ημέρα και στα 140-150 euro. Μια τελευταία ερώτηση. Από φωτογραφίες τι λέει το κινητό σε μέρα , μέσα σε σπίτι και νύχτα? Οι σκοτεινές φωτογραφίες δεν είναι το δυνατό του σημείο. Πάντως μπορείς να ξεφυλλίσεις και το θέμα για να πάρεις μια ιδέα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=381039 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) Ψάχνω από εδώ ψάχνω από εκεί αλλά κινητό με τα χαρακτηριστικά του g2 δεν βρίσκω την σήμερον ημέρα και στα 140-150 euro. Μια τελευταία ερώτηση. Από φωτογραφίες τι λέει το κινητό σε μέρα , μέσα σε σπίτι και νύχτα? Στα 140-150 ευρω (καινουργιο απο ελληνικο καταστημα) δεν θα βρεις καλυτερη καμερα. Για παραδειγμα σε συγκριση με το p8 lite (ισως το καλυτερο κινητο που μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα) που θεωρειτε οτι εχει καλη καμερα για τα λεφτα του, δεν φτανει σε ποιοτητα το g2 τοσο στη μερα οσο και στη νυχτα οπου το p8 lite εβγαζε 1.3 στοπ πιο σκοτεινα. Το μονο προτερημα του p8 lite ειναι οτι εχει manual mode και δυνατοτητα για μεχρι 8 δευτερολεπτα long exposure. Βεβαια αν εχεις σταθερα χερια και μπορεις να το ριξεις πχ στο 1/4 απο 1/14 που ειναι το default, τοτε τα παει καλυτερα απο το g2 στη νυχτα. Μονο αν βρεις μεταχειρισμενο κανα nexus 5x στα 170 (με πολυ ψαξιμο) αξιζει το κοπο οσον αφορα τη καμερα. Edited October 20, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Οι σκοτεινές φωτογραφίες δεν είναι το δυνατό του σημείο. Πάντως μπορείς να ξεφυλλίσεις και το θέμα για να πάρεις μια ιδέα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=381039 Ωραίος Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλησπέρα! Έχει αγοράσει κανείς από Κίνα-ebay?Είναι οι international εκδόσεις?Το θέλω για δεύτερο μιας και το g4 θα πηγαινοέρχεται σερβις με το bootloop από ότι φαίνεται? Από που μπορεί να αγοράσει κάποιος καινούργιο? Το είχα παλιότερα και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Καλησπέρα! Έχει αγοράσει κανείς από Κίνα-ebay?Είναι οι international εκδόσεις?Το θέλω για δεύτερο μιας και το g4 θα πηγαινοέρχεται σερβις με το bootloop από ότι φαίνεται? Από που μπορεί να αγοράσει κάποιος καινούργιο? Το είχα παλιότερα και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος! Ευχαριστώ πολύ! Και από ebay να το πάρεις πιθανότατα να είναι η international version, δηλαδή η D802. Αλλά αν είναι π.χ. από Κίνα και δεν προορίζεται για Ευρωπαϊκή χώρα δεν θα έχεις εγγύηση εδώ στην Ελλάδα!! Βλέπω, μέσω σκρουτζ, το έχει σε ένα κατάστημα http://www.e-rainbow.gr/Product/20758/Instance/20870/Page/314/ Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει σίγουρα, ούτε αν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για ένα κινητό 3+ χρόνων!! Ή αλλιώς, αν βρεις ένα καλό μεταχειρισμένο, Ευρωπαϊκής χώρας, για να έχεις και εγγύηση. Αν δε σε νοιάζει η εγγύηση, "χτύπα" ένα από ebay! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον για ebay μεριά με βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Παιδιά πως μπορώ να συνδέσω το g2 με τηλεόραση; Είτε ενσύρματα είτε ασύρματα. Γίνεται να βλέπω σε full screen video του YouTube? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Παιδιά πως μπορώ να συνδέσω το g2 με τηλεόραση; Είτε ενσύρματα είτε ασύρματα. Γίνεται να βλέπω σε full screen video του YouTube? Οποιοδήποτε καλώδιο Slimport (microUSB σε HDMI) σου κάνει για ενσύρματη σύνδεση. Προσοχή, γιατί τα καλώδια MHL δεν κάνουν. Για ασύρματη σύνδεση, πρέπει η τηλεόρασή σου να υποστηρίζει Miracast, το οποίο στην ουσία είναι wireless HDMI... Ακόμη κι αν η τηλεόραση δεν υποστηρίζει Miracast, υπάρχουν δέκτες Miracast, που μπορείς να τους συνδέσεις πάνω σε κάποιο από τα HDMI της τηλεόρασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Οποιοδήποτε καλώδιο Slimport (microUSB σε HDMI) σου κάνει για ενσύρματη σύνδεση. Προσοχή, γιατί τα καλώδια MHL δεν κάνουν. Για ασύρματη σύνδεση, πρέπει η τηλεόρασή σου να υποστηρίζει Miracast, το οποίο στην ουσία είναι wireless HDMI... Ακόμη κι αν η τηλεόραση δεν υποστηρίζει Miracast, υπάρχουν δέκτες Miracast, που μπορείς να τους συνδέσεις πάνω σε κάποιο από τα HDMI της τηλεόρασης. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όχι η τηλεόραση μου δεν υποστηρίζει miracast. Ποιο από τα 2 μου προτείνεις; Με ασύρματη σύνδεση θα έχω απώλειες; επίσης αν συνδέσω το κινητό με καλώδιο slimport Θα μπορώ να το βλέπω σε full screen στην τηλεόραση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όχι η τηλεόραση μου δεν υποστηρίζει miracast. Ποιο από τα 2 μου προτείνεις; Με ασύρματη σύνδεση θα έχω απώλειες; επίσης αν συνδέσω το κινητό με καλώδιο slimport Θα μπορώ να το βλέπω σε full screen στην τηλεόραση ; Ναι, με slim port μπορείς να βλέπεις σε full screen. Και τα αποθηκευμένα βίντεο σου, και απ' το YouTube. Για ασύρματα δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί η τηλεόραση μου είναι λίγο παλιά και χρησιμοποιώ το slim port. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Όχι η τηλεόραση μου δεν υποστηρίζει miracast. Ποιο από τα 2 μου προτείνεις; Με ασύρματη σύνδεση θα έχω απώλειες; επίσης αν συνδέσω το κινητό με καλώδιο slimport Θα μπορώ να το βλέπω σε full screen στην τηλεόραση ; Είναι ακριβώς το ίδιο από πλευράς εικόνας. Με το καλώδιο μπορείς και να φορτίζεις το τηλέφωνο (εξαρτάται από το καλώδιο που θα επιλέξεις) αλλά είσαι περιορισμένος από το μήκος του. Με το ασύρματο είσαι πιο ελεύθερος, αλλά αδειάζεις μπαταρία και κατά μέσο όρο είναι ακριβότερος ο μετατροπέας. Επίσης δεν είναι ανήκουστες μικρές ασυμβατότητες με το ασύρματο. Εγώ θα πρότεινα καλώδιο, και όταν με το καλό αλλάξεις τηλεόραση, δοκιμάζεις και το miracast :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Έχει wifi η τηλεόραση σου; εμένα που έχει κ είναι συνδεμενα το κινητό κ η τηλεόραση στο ίδιο δίκτυο βγάζει στο YouTube εικονίδιο κ κατευθείαν βλέπω το βίντεο στην tv... Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Γεια σας αγαπητα μελη,θα ηθελα να μαθω εαν αυτο το κινητο εχει την δυνατοτητα screen mirroring με smart tv lg,samsung????Μπορει να γινει αντικατοπτρισμος?Εαν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει!Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Γεια σας παιδια! Τι ακουστικα θα μου προτεινατε για το g2 μου; καποια δοκιμασμενα και καλα μεχρι 20€ θα ηθελα. Τα μαμα της lg δεν τα εχω πλεον και ειμαι χωρις ακουστικα... Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη :) Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Γεια σας αγαπητα μελη,θα ηθελα να μαθω εαν αυτο το κινητο εχει την δυνατοτητα screen mirroring με smart tv lg,samsung????Μπορει να γινει αντικατοπτρισμος?Εαν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει!Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ! Είναι ακριβώς αυτό που συζητάμε στα προηγούμενα μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Γεια σας παιδια! Τι ακουστικα θα μου προτεινατε για το g2 μου; καποια δοκιμασμενα και καλα μεχρι 20€ θα ηθελα. Τα μαμα της lg δεν τα εχω πλεον και ειμαι χωρις ακουστικα... Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη :) Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πήρα κάτι grundic από το σκλαβενιτη. Κάνα 7ευρω. Μπορώ να πω ότι αν και έχουν μόνο ένα κουμπί (που σημαίνει ότι μόνο απαντάνε κλήσεις ή σταματάει και ξεκινάει τη μουσική) από θέμα ήχου είναι καλύτερα από τα μαμά. Δε θυμάμαι μοντέλο, αλλά είναι με φαρδι καλώδιο μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Εγώ πήρα κάτι grundic από το σκλαβενιτη. Κάνα 7ευρω. Μπορώ να πω ότι αν και έχουν μόνο ένα κουμπί (που σημαίνει ότι μόνο απαντάνε κλήσεις ή σταματάει και ξεκινάει τη μουσική) από θέμα ήχου είναι καλύτερα από τα μαμά. Δε θυμάμαι μοντέλο, αλλά είναι με φαρδι καλώδιο μπλε. Που μπορω να τα βρω φιλε μου; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Γεια σας αγαπητα μελη,θα ηθελα να μαθω εαν αυτο το κινητο εχει την δυνατοτητα screen mirroring με smart tv lg,samsung????Μπορει να γινει αντικατοπτρισμος?Εαν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει!Ευχαριστω πολυ πολυ πολυ! Εχει screen mirroring και η LG το ονομαζει Miracast .Επιλεγεις το screen mirroring στην τηλεοραση και το Miracast στο τηλεφωνο. Εκει θα σου εμφανισει το ονομα της τηλεορασης οπου το επιλεγεις και γινεται η συνδεση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Που μπορω να τα βρω φιλε μου; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου είπα, Σκλαβενίτη. Εκεί τα βρήκα. Βρήκα και εδώ τα ίδια http://www.ebay.com/itm/Grundig-48566-Stereo-Metal-Digital-Blue-Earphones-With-Microphone-New-/390662944797?hash=item5af553781d:g:YvEAAOxydINSaACh Edited October 27, 2016 by ^_NikitaS_^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Σου είπα, Σκλαβενίτη. Εκεί τα βρήκα. Βρήκα και εδώ τα ίδια http://www.ebay.com/itm/Grundig-48566-Stereo-Metal-Digital-Blue-Earphones-With-Microphone-New-/390662944797?hash=item5af553781d:g:YvEAAOxydINSaACh Σορρυ δε προσεξα που το ανεφερες. Σε ευχαριστω για την απαντηση! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Καλησπέρα παιδιά τέλος του μήνα είναι να πάρω την συγκεκριμένη συσκευή μεταχειρισμενη,έχω διαβάσει παρα πολύ καλες κριτικές κυρίως για την κάμερα του αλλά και γενικά οτι είναι αν και μοντελο 13 αρκετά γρήγορο. Θα ήθελα να μάθω για την κάμερα του βράδυ βγάζει όντως καλες φωτογραφίες; Φυσικά όχι επαγγελματικές ,έχει δυναμη δηλαδή το φλας του;Επίσης κατεβαζω μόνο 3 εφαρμογές viber fb messenger κανει υπερθέρμανση με την χρηση αυτών των εφαρμογών; και τέλος τελευταιο android είναι το lollipop;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά τέλος του μήνα είναι να πάρω την συγκεκριμένη συσκευή μεταχειρισμενη,έχω διαβάσει παρα πολύ καλες κριτικές κυρίως για την κάμερα του αλλά και γενικά οτι είναι αν και μοντελο 13 αρκετά γρήγορο. Θα ήθελα να μάθω για την κάμερα του βράδυ βγάζει όντως καλες φωτογραφίες; Φυσικά όχι επαγγελματικές ,έχει δυναμη δηλαδή το φλας του;Επίσης κατεβαζω μόνο 3 εφαρμογές viber fb messenger κανει υπερθέρμανση με την χρηση αυτών των εφαρμογών; και τέλος τελευταιο android είναι το lollipop;Ευχαριστώ Στην εποχη του η καμερα ηταν τοπ (αλλα φυσικα ποτε δεν ηταν "επαγγελματικες"). Αν εξαιρεσουμε το laser focus εχει ιδια πισω καμερα με το g3, αλλα υστερει στην μπροστινη που πραγματικα ειναι ... ζωγραφιες :P . Στο σημερα η πισω φτανει mid range κινητα. Κινητα ομως επιπεδου g4 και s6 του ριχνουν ασχημα ειδικα σε χαμηλο φωτισμο. Οσον αφορα το φλας σε κινητα που φτανουν επιπεδα iso κοντα 3200 οπως το g2 (οποτε δεν βγαινουν σκοτεινες στις καθημερινες απαιτησεις) ειναι αχρηστο γιατι γενικα "χαλαει" την φωτογραφια αφου χαλαει τα χρωματα. Το χω παντα κλειστο εκτος και αν βγαινει σκοτεινη (που δεν ειναι συχνο). Θεωρητικα dual led flash που χουν καποιες συσκευες δεν χαλανε τοσο τα χρωματα αλλα προσωπικα και παλι δεν μου αρεσει το αποτελεσμα. Απο ταχυτητα φτανει ανετα κινητα των 200 ευρω (ή τα παει και καλυτερα πχ απο το g3) ενω αν βαλεις κανα cloudy 2.2 τοτε για να δεις διαφορα σε καθημερινη χρηση θα πρεπει να πας σε g5. Το κινητο ναι εφτασε lollipop αλλα δυστυχως οχι την τελευταια 5.1.1. Οποτε γενικα εχει θεματακια και κατα συνεπεια ακομα και η στοκ kitkat ειναι καλυτερη. Ποιο κινητο εχεις; Ποσο θα το παρεις το g2? Edited October 28, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts