Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εμενα εδω και 2 εβδομαδες και λιγο παραπανω εχει αρχισει και βραζει,,καθως και αρχισε να αγνοφαινετε για πρωτη φορα η λεγομενη κηλιδα γραμη πανω στην οθονη!!δεν ξερω αν ευθυνετε η πλακετα και η μπαταρια που μου εγινε αντικατασταση πριν κανα 2 μηνο,,αλλα βραζει ειδικα εξω οταν ειμαι και με δεδομενα!!εβαλα και μια εφαρμογη την ποιο γνωστη cpu temperature και μωλις ανοιγω το ιντερνετ ειδικα δεδομενα μετα απο κατα 5-10λεπτο το πολυ μου βγαζει πανω την ενδειξη οτι εφτασε τους 70 βαθμους!!

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λογικά παίζει ρόλο και η ζέστη του καλοκαιριού πλέον. Εγώ ενώ πέρσι το καλοκαίρι είχα θέμα όπως το δικό σας φέτος είναι μια χαρά.
Ι need a six month vacation, twice a year.

και εμενα εδω και 2 εβδομαδες και λιγο παραπανω εχει αρχισει και βραζει,,καθως και αρχισε να αγνοφαινετε για πρωτη φορα η λεγομενη κηλιδα γραμη πανω στην οθονη!!δεν ξερω αν ευθυνετε η πλακετα και η μπαταρια που μου εγινε αντικατασταση πριν κανα 2 μηνο,,αλλα βραζει ειδικα εξω οταν ειμαι και με δεδομενα!!εβαλα και μια εφαρμογη την ποιο γνωστη cpu temperature και μωλις ανοιγω το ιντερνετ ειδικα δεδομενα μετα απο κατα 5-10λεπτο το πολυ μου βγαζει πανω την ενδειξη οτι εφτασε τους 70 βαθμους!!

Στο δικό μου βράζει χωρίς να είναι ανοιχτό κάτι.Ούτε τοποθεσία Ούτε δεδομένα Ούτε τίποτα.Απλά σε αναμονή

Στο δικό μου βράζει χωρίς να είναι ανοιχτό κάτι.Ούτε τοποθεσία Ούτε δεδομένα Ούτε τίποτα.Απλά σε αναμονή

Δοκιμασε να μπεις safe mode

Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

Δοκιμασε να μπεις safe mode

Το εχει παθει και μενα κανα δυο φορες το αφησα ομως στην ησυχια του και κρυωσε φαινεται κανει καποιες διεργασιες μονο του για καποιο λογο.Περα αυτου ουδεν θεματα κιτρινιλες και δε ξερω γω τι αλλο 27 μηνων κινητο στην 4 4 πεταει.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω και εγώ το κινητό ακριβώς δυο χρόνια . Από το κινητό γενικά δεν είχα κανένα παράπονο μέχρι που τις τελευταίες μέρες η μπαταρία δεν μου τα λέει καλά. Εκεί που όλο αυτό τον καιρό το τηλέφωνο έβγαζε μιάμιση μέρα άνετα με αρκετή για τα δεδομένα μου χρήση τώρα σε 12 ώρες με μηδενική χρήση το τηλέφωνο κλείνει. Τα έφτυσε η μπαταρία ? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να διορθωθεί? Αν το πάω στην αντιπροσωπεία από θέμα κόστους με συμφέρει? Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω και εγώ το κινητό ακριβώς δυο χρόνια . Από το κινητό γενικά δεν είχα κανένα παράπονο μέχρι που τις τελευταίες μέρες η μπαταρία δεν μου τα λέει καλά. Εκεί που όλο αυτό τον καιρό το τηλέφωνο έβγαζε μιάμιση μέρα άνετα με αρκετή για τα δεδομένα μου χρήση τώρα σε 12 ώρες με μηδενική χρήση το τηλέφωνο κλείνει. Τα έφτυσε η μπαταρία ? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να διορθωθεί? Αν το πάω στην αντιπροσωπεία από θέμα κόστους με συμφέρει? Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ

Λογικο ειναι η μπαταρια δε κραταει αιωνια χαχαχα το κοστος ειναι 27 ευρω μαζι με τα εργατικα.

Ειναι 27ευρω η μπαταρια απο προκορντια χωρις τα εργατικα! Τοποθετηση ειναι +10 οποτε παει 37ευρω!

Αν εχει ληξει η εγγυηση ειναι ναι 37 ευρω αν οχι ειναι 27 ευρω.

Χτες στο G2 της κοπελας μου , μπηκαν δαιμονες :lol: Ξαφνικα εμφανιζοταν ξανα και ξανα το power menu, και προσπαθωντας να κανω επανεκκινηση απο εκει , γιατι αναβε και εσβηνε μονη της η οθονη, απετυχα. Αναγκαστικα να κρατησω πατημενο το power button που φαινοταν να λειτουργει κανονικα και μετα την επανεκκινηση εστρωσε. Wtf ?

Πήρα σήμερα στην LG και μου είπαν πριν απευθυνθώ στην procordia να κάνω ένα backup και μια επαναφορά διότι υπάρχει περίπτωση να απασχολεί κάποια εφαρμογή τον επεξεργαστή και να καταναλώνει την μπαταρία.

Πήρα σήμερα στην LG και μου είπαν πριν απευθυνθώ στην procordia να κάνω ένα backup και μια επαναφορά διότι υπάρχει περίπτωση να απασχολεί κάποια εφαρμογή τον επεξεργαστή και να καταναλώνει την μπαταρία.

Έχουν δίκιο. Μπορεί η μπαταρία να χάνει όντως τη διάρκεια της με τον καιρό, αλλά αυτή είναι μια σχετικά αργή και σταδιακή διαδικασία. Δεν γίνεται ούτε απο τη μια μέρα στην άλλη, ούτε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Πιστεύω πως κάτι σου τρώει την μπαταρία. Καλύτερα να δοκιμάσεις να κάνεις μια επαναφορά.

Καλησπερα παιδια μετα απο 6 μηνες περιπου και αλλαγη οθονης λογω κιτρινιλας εμφανιστηκε παλι κιτρινιλα στην πανω δεξια γωνια...ουφ κουραστηκα πλεον με αυτη την κατασταση να υπενθυμισω το τηλ ειναι με lollipop.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

16 μήνες (οι 14 με λολιποπ) δεν μου έβγαλε καμία κιτρινίλα, πτου πτου.

Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η έκδοση και με Κιτ Κατ το έχουν πάθει.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παιδιά κάπως ξαφνικά σκάλωσε το κινητό. Οι υπηρεσίες Google είναι πρώτες σε κατανάλωση, το κινητό καίει και μέσα σε ένα 8ωρο η μπαταρία πέφτει από το 100% στο 10.

Σε 2 διαφορετικά LG της γυναίκας το έχω συναντήσει αυτό το πρόβλημα... έλεος...:mad:

Λύση δεν βρήκα και έκανα επαναφορά εργοστασιακών και πούλημα κατευθείαν.

Μετά από παραπάνω από 25μηνες εντατικής χρήσης λόγω ανιαρης δουλειάς (κατά μέσο όρο 3φορτισεις τη μερα) και χρήσης στο φορτιστή εμένα η μπαταρία είναι σκυλί! Έχω αλλάξει 3 οθόνες 2 πλακέτες και καπάκι και η μπαταρία δεν νιώθει τπτ!

Το πρόβλημα με την κιτρινίλα γίνεται με εντατική χρήση... Σε εμένα κιτρινίζει από τη δεξιά μεριά που ακριβώς από πίσω της βρίσκεται... Η δόνηση! Επειδή είναι μεταλλική τράβα τη θερμότητα.... Σε όσους κιτρινίζει από την αριστερή μεριά είναι ο επεξεργαστής... Από ότι θυμάμαι δλδ όταν το είχα λύσει πριν κάνα χρόνο...

Σε 2 διαφορετικά LG της γυναίκας το έχω συναντήσει αυτό το πρόβλημα... έλεος...:mad:

Λύση δεν βρήκα και έκανα επαναφορά εργοστασιακών και πούλημα κατευθείαν.

Δεν είναι θέμα της LG και δεν είναι θέμα της συγκεκριμένης συσκευής (ώστε να θέλει πούλημα). Είναι θέμα λογισμικού του android, που υπό συνθήκες μπορούν να δουλεύουν συνέχεια τα google services. Συνήθως μία επανεκκίνηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών google αρκεί.

Το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ..

Σε 2 διαφορετικά LG (όχι G2) είχα αυτό το πρόβλημα...

Και τώρα διαβάζω εδώ και για το G2... (που το έχει επίσης η γυναίκα)...

Το φαντάζομαι ότι φταίνε τα google service αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό (και ούτε έχω την όρεξη)

Μετά από το G2 που είχα πήρα 5 διαφορετικά Samsung και δεν είχα τέτοια προβλήματα

Παιδιά κάπως ξαφνικά σκάλωσε το κινητό. Οι υπηρεσίες Google είναι πρώτες σε κατανάλωση, το κινητό καίει και μέσα σε ένα 8ωρο η μπαταρία πέφτει από το 100% στο 10.

Κανε απεγκατασταση τον λογαριασμο σου google ριξε μια επανεκινηση και ξαναπερνα το λογαριασμο σου.

Σε μενα εστρωσε και απο τοτε κανενα προβλημα

Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

Κανε απεγκατασταση τον λογαριασμο σου google ριξε μια επανεκινηση και ξαναπερνα το λογαριασμο σου.

Σε μενα εστρωσε και απο τοτε κανενα προβλημα

έκανα διαγραφή cache στις υπηρεσίας google και έστρωσε

Άκυρο, το ξαναέκανε... Λέω να κάνω μία εργοστασιακές ρυθμίσεις μη και στρώσει αλλά βαριέμαι το στήσιμο απ την αρχή

Edited by ^_NikitaS_^

έκανα διαγραφή cache στις υπηρεσίας google και έστρωσε

Άκυρο, το ξαναέκανε... Λέω να κάνω μία εργοστασιακές ρυθμίσεις μη και στρώσει αλλά βαριέμαι το στήσιμο απ την αρχή

Δοκίμασε clear data και uninstall updates στα google play services πριν το στήσεις πάλι.

Δοκίμασε clear data και uninstall updates στα google play services πριν το στήσεις πάλι.

για να δούμε. Το έκανα και τώρα ξανακάνει μόνο του αναβάθμιση τις υπηρεσίες google...

για να δούμε. Το έκανα και τώρα ξανακάνει μόνο του αναβάθμιση τις υπηρεσίες google...

Ναι στις κάνει από μόνο του. Το είδα κανει παλαιότερα και μου έστρωσε

Μετά από παραπάνω από 25μηνες εντατικής χρήσης λόγω ανιαρης δουλειάς (κατά μέσο όρο 3φορτισεις τη μερα) και χρήσης στο φορτιστή εμένα η μπαταρία είναι σκυλί! Έχω αλλάξει 3 οθόνες 2 πλακέτες και καπάκι και η μπαταρία δεν νιώθει τπτ!

Το πρόβλημα με την κιτρινίλα γίνεται με εντατική χρήση... Σε εμένα κιτρινίζει από τη δεξιά μεριά που ακριβώς από πίσω της βρίσκεται... Η δόνηση! Επειδή είναι μεταλλική τράβα τη θερμότητα.... Σε όσους κιτρινίζει από την αριστερή μεριά είναι ο επεξεργαστής... Από ότι θυμάμαι δλδ όταν το είχα λύσει πριν κάνα χρόνο...

Tι να σας πω ρε παιδια δεν εχει βγαλει τιποτα ισως επειδη δε παιζω παιχνιδια και να καψει;τι να πω παντως χρηση του κανω σερφαρισμα καργα